Doktorum emre ilhan

Emre ilhan a ameliyat olan var mi

• Doktorum emre ilhan

OY: 4 80,0%
  • 1yil once ameliyat oldum

OY: 1 20,0%

• Ankete Katılan
    5
senimi aradilar subattami revizyon olucan
İnşallah gönlünce olur
Yok sabah ben aradim..kendisi de dinledi sagolsun:)kasim aralik gel dedi ama bana uymadigi icin subatta muayene olacagim.."gerekirse" "kucuk" bir ameliyat olacagim.revizyon ameliyati anlamina mi geliyor bilmem...subata kadar da sabir ve dua:)

Kasim 2016 da ameliyat oldum..1yil gecip tam oturunca fot koyacagim demistim kendime.isten eve gidiyorken cektim.vazgecmeden koyim.eski halini bulmam cok zor.kisaca soyliyim.hump (kemer) vardi.yorumlayabilirsiniz darilmam kirilmam aglamam
Doktorunla konuş sırtını neden bu kadar oymuş emre ilhan gibi isim yapıp ünlenmiş bir doktor bile burun sırtını bu hale getiriyorsa insanlar artık hangi doktora guvenipte ameliyat olsun.acilen doktora söyle çözüm bulsun ben senin adina üzüldüm.önceki hali nasıldı

ucunu alınca düzelecek bişey değil ki bu sırtın yükselmesi lazım onu içinde kıkırdak gerekli ya gerçekten emre ilhan yaptığına inanamıyorum.bizim psikolojimizle oynuyorlar hem maddi hem manevi mahvettiler eski burnumuzu arar hale getiriyorlar kahretsin bu şekilde özensiz ve acemice yapan doktorlardan Allah korusun.ben emre ilhana olmadım aöa bende revizyon içimin randevu almıştım şubata açıkçası korktum
Sana katılıyorum ucunda problem yok.sırtı yükseltilecek.yanlış müdahale daha kötü hale getirir

Dr Emre Ilhanin burunlarini begenmiyorum. Hepsi ayni. Gecen Cesmedeydim. Bir kiz gördüm pazarda. Yanina gittim burnunuz estetikmi dedim. Evet dedi nerden anladiniz dedi. Bende dedimki dr Ismini de söyleyim, Dr Emre Ilhan dedim. Kiz sok oldu. Hepsi ayni duruyor benim 3 arkadasim yaptirdi ona ben begenmedim. Ben Dr Selahattin Özmene düsünüyorum sanada gecmis olsun

Dr Emre Ilhanin burunlarini begenmiyorum. Hepsi ayni. Gecen Cesmedeydim. Bir kiz gördüm pazarda. Yanina gittim burnunuz estetikmi dedim. Evet dedi nerden anladiniz dedi. Bende dedimki dr Ismini de söyleyim, Dr Emre Ilhan dedim. Kiz sok oldu. Hepsi ayni duruyor benim 3 arkadasim yaptirdi ona ben begenmedim. Ben Dr Selahattin Özmene düsünüyorum sanada gecmis olsun
Bazi doktorlar yuze yakissin veya yakismasin herkese ayni burunu yapiyorlar.

Ünlü en iyi diye tanımladığımız 20 bin 30 bin tl alan doktorlarda bile bu sorunlar yaşanıyorsa herkes ameliyat olmaya kalkmasın. Ben de en çok beğenilen güvenilen bir doktora oldum ve çooook mutsuzum. Saat sabahın 5 buçuğunda burda kendimi avutmaya çalışıyorum. Yazıyorum okuyorum yoksa bu psikolojiyle baş edilmiyor verdiğin paraya mı yanasın çektiğin zahmete mi paradan geçtim artık eski halimi geri getiremem bu en acısı

Kucuk narin dogal bir burun istedim..sirti oyuk ucu da uzun dursun demedim ki.hatta siz daha iyi bilirsiniz..yakisan dogal bir burun olsun dedim..profil fotum eski halim.bulursam yuklerim eski fotumu..subatta muayeneye gidecegim..ucta hala sislik olursa alirim dedi..cok dua ediyorum.paylasim yaptim cunku ailem beni uzmemek icin bir sey yok diyor..tarafsiz yorumlariniz icin tesekkur ederim
Canım olay senlik değil o doktora bende gidecektim Bursa yazdıklarını fotoğraflar da farkedilmiş vazgeçtim ben

Canım olay senlik değil o doktora bende gidecektim Bursa yazdıklarını fotoğraflar da farkedilmiş vazgeçtim ben
"Burda yazdiklarin fotograflar da farkedilmis" mi yaziyor orda:)

Konuyu kapatmayi denedin cunku, benim moralim bozuldu baskalarinin bozulmasin ve de olur da uzayan mevzu neticesinde doktor da hakli haksiz kotulenmesin diye.Konu kapanmayinca fotograflari kaldirdim.Insallah muayenem iyi ve yapici gecer burdan paylasirim ben de..orjinal burun, ilk ameliyat ve ikinci rotus ameliyati olmak uzere fotograflarimi da paylasirim..

Son düzenleme:
"Burda yazdiklarin fotograflar da farkedilmis" mi yaziyor orda:)

Konuyu kapatmayi denedin cunku, benim moralim bozuldu baskalarinin bozulmasin ve de olur da uzayan mevzu neticesinde doktor da hakli haksiz kotulenmesin diye.Konu kapanmayinca fotograflari kaldirdim.Insallah muayenem iyi ve yapici gecer burdan paylasirim ben de..orjinal burun, ilk ameliyat ve ikinci rotus ameliyati olmak uzere fotograflarimi da paylasirim..

burnuzu banada gösterebilirmisiniz

İyi gunler bende gecen sene emre beye ameliyat oldum estetik amacli ve bazi problemlerim var odemle ilgili mumkunse bende fotolarinizi gorebilir miyim rica etsem

Merhabalar eklediğiniz fotoğrafı göremedim, bende Emre beye ameliyat olacağım. Bana özel mesajla göndermeniz yada buraya eklemeniz mümkün mü

Emre Ilhanin burunlari hep ayni . Sahilde bi koz gördüm daha dogrusu tanistik. Burnun estetikmi dedim. Evet nerden anladin dedi. Hatda doktorunu da söyleyim dedim,emre ilhan dedim. kiz sok oldu. Bilmiyorum ben begenmiyorum. Instagramla fenomem oldu diye 5 misli ücret aliyor. 7 bin Tl ye yapanlari da biliyorum iyi düsünün derim

Emre Ilhanin burunlari hep ayni . Sahilde bi koz gördüm daha dogrusu tanistik. Burnun estetikmi dedim. Evet nerden anladin dedi. Hatda doktorunu da söyleyim dedim,emre ilhan dedim. kiz sok oldu. Bilmiyorum ben begenmiyorum. Instagramla fenomem oldu diye 5 misli ücret aliyor. 7 bin Tl ye yapanlari da biliyorum iyi düsünün derim
Bazi doktorlar yuz sekli nolursa olsun herkese standart ayni burunu yapiyorlar.

Fot paylasacagim insallah..haziran basinda.mayis sonuna kadar cok yogunum cunku..2. Ameliyati martta oldum emre ilhanda.keske bunlari hic yasamasaydim..

Fot paylasacagim insallah..haziran basinda.mayis sonuna kadar cok yogunum cunku..2. Ameliyati martta oldum emre ilhanda.keske bunlari hic yasamasaydim..

Benimde sırtı oyuk kavisli
Şuan bir sorun varmı
Burun sırtıniz nasıl şekil olarak , görüntü vs.
Ve ekstra kikirdak kullanildimi
Lütfen detayları anlatın biraz

Rev oldum. 1ameliyattaki Doktorum emre ilhan oldugu icin Revizyon ameliyatini da 1.5 ay once kendisinde oldum.

Ozelden cok fazla soru aliyorum. Burun meselesi moralimi cok bozdu ve islerimi cok aksatti. Mayis sonuna kadar foruma bakmayacagim. Ozelden yazip uzgun oldugunu belirten arkadaslar icin gene de ana hatlariyla cevap mahiyetinde hikayemi yazayim.
Eski sorunlar azalsa da mevcut. Yani gene asimetrik gene ucu sis. Ancak ucundaki top goruntu yerini hafif sis bir goruntuye birakti. once C seklinde olan sirt hafif C seklinde.Dusuk sirti da hafif yukseltti. Gene de sagolsun toparladi ilkine gore ne deyim:))

Rev oldum. 1ameliyattaki Doktorum emre ilhan oldugu icin Revizyon ameliyatini da 1.5 ay once kendisinde oldum.

Ozelden cok fazla soru aliyorum. Burun meselesi moralimi cok bozdu ve islerimi cok aksatti. Mayis sonuna kadar foruma bakmayacagim. Ozelden yazip uzgun oldugunu belirten arkadaslar icin gene de ana hatlariyla cevap mahiyetinde hikayemi yazayim.
Eski sorunlar azalsa da mevcut. Yani gene asimetrik gene ucu sis. Ancak ucundaki top goruntu yerini hafif sis bir goruntuye birakti. once C seklinde olan sirt hafif C seklinde.Dusuk sirti da hafif yukseltti. Gene de sagolsun toparladi ilkine gore ne deyim:))
Ben de emre ilhan'a ameliyat olmayı düşünüyordum.rica etsem özelden foto atar misiniz? Öncesi, sonrası...ben de 2.ameliyatı olacağım...gerçekten çok moral bozucu:(

Back
X