İyi olmamaya odaklısınız siz. Annemin dizleri artık ameliyat evresinde kireçliydi yani hayatı çok zorlaşmıştı (ona rağmen tavırları sizin gibi değildi o ayrı) prp çok iyi geldi. Yani sizin ya dizinizde başka bir şey var ya da siz azıcık bir ağrı acı bile istemiyorsunuz. Mümkün mü böyle bir şeyPrp den hiç fayda görmedim erken evrede ancak faydası oluyormuş maalesef.
Hacamatı denemedim. Sizde de mi diz kireçlenmesi var?
Güzelmiş ben umutsuz değilim çok çabalıyorum moralimde iyi. Yani her zamanda kişimde bitmiyor. Kiminin komplikasyon gelişir enfeksiyon olur atıyorum bir haftada toparlayamaz mesela. Yoksa iyileşeceğimden eminim er yada geçKızımı sezaryenle dünyaya getirdim. Ameliyat öncesi doktora, ne kadar zaman da toparlanırim diye sordum. "Kadin var, 1 hafta sonra ince topuklu ayakkabılarını giymiş geliyor kontrole, başka bir kadın kucakta getiriliyor. Sen seç ne kadar zamanda toparlanacagını" demişti.
bu güzide ve eşsiz bilgi için minnettarımİlgi istemedim bilgi verdim size
Yazmak zorunda değilsiniz muzdaripcim:)
Yok yine de dalga geçmeyin annemden biliyorum kayınvalidemden biliyorum çok beteraltı üstü diz kireçlenmesi
Prp bana hiç iyi gelmedi erken evrelerde işe yarıyor deniyor. Sadece kişi bazlı değil olay siz sürekli sanki kişiliğimle alakalı diye yorum yapıyorsunuz. Öyle olsa son tedaviden de fayda görmezdim. Şu an çok şükür ki baya toparladım ben zaten söylüyorum bunu. Ama normal hayata dönecek kadar iyi değilim. Ağrım minimuma tolere edebileceğim seviyeye gelmedi. Otuduğum yerden kalkmak hala çok zor mesela. Zamanım var farkındayım doktorımda öyle diyor ama başka doktorda başka bir tedavi öneriyor yapalım fayda görürsün diyor ben de bunu sorguluyorum. Bunu diyen de çok başarılı bir prof bu aradaİyi olmamaya odaklısınız siz. Annemin dizleri artık ameliyat evresinde kireçliydi yani hayatı çok zorlaşmıştı (ona rağmen tavırları sizin gibi değildi o ayrı) prp çok iyi geldi. Yani sizin ya dizinizde başka bir şey var ya da siz azıcık bir ağrı acı bile istemiyorsunuz. Mümkün mü böyle bir şey
Maalesef anlamıyorlar herkes kaynımda da var modunda ne kadar basit bir yaklaşım hala daha öğrenemedik millet olarak üzülüyorumYok yine de dalga geçmeyin annemden biliyorum kayınvalidemden biliyorum çok beter
konuyla alakasız ne yazmışım Haçlı seferini mi anlattmışım alakasızmış tam komedi yaAh vah edin demedim ama ben çok yanlış anlamışsınız. Herkesin derdi kendine. Konumla alakasız yorumunuz bence
Çamur tedavisini hiç duymamıştımÇamur tedavisi alın 1
Kolajen alın için 2
Dizlerinizi çok katlamayın 3
Merdiven çıkmayın 4
Algoloji bölümüne de bir gidin 5
Ben de yaş geçince daha kötü olmasın diye uğraşıyorum, zaten baya tadını çıkardım hayatın çok şükür iyi ki de yapmışım sağlıklıykenYeniden doğamayacağına göre dizin de hiçbir zaman sıfırlanmayacak. Şu anki halinin tadını çıkar yaş geçtikçe işler daha kötü olacak sen hayıflanıp bugünü kaçırırken yarın pişmanlıktan kafanı duvarlara vurursun tekrar söylemiş olayım. Sana bunu özelden konuşmamızda da söyledim.
Sana yüzmeye veya pilatese başla demiştim başladın mı?Ben de yaş geçince daha kötü olmasın diye uğraşıyorum, zaten baya tadını çıkardım hayatın çok şükür iyi ki de yapmışım sağlıklıyken
konuyla alakasız ne yazmışım Haçlı seferini mi anlattmışım alakasızmış tam komedi ya
görüyorum ki anlayıp idrak etmeniz de kireçlenmiş
Şu an fizyoterapi alıyorum aktif pilateste var içinde. Yüzmeyi denedim ama iyi gelmedi ağrıttı dizimi maalesef bir iki ay sonra tekrar deniycem. Yani havuza girip çıkmak bile çok sorun oluyor oysa eskiden çok yüzerdimSana yüzmeye veya pilatese başla demiştim başladın mı?
Öncelikle bir daha eskisi gibi olmayacağını kabullen. Şu anda da bir şey zarar vermediği sürece yapabildiğin her şeyi yap ve başka şeylere odaklan. Git aşık ol mesela ne bileyim. Kendini çaresizlik psikolojisine sokmuşsun en çok zararın da kendine farkında değilsin. Buradaki herkes ama yükselerek ama şakayla sana bu gerçeği göstermeye çalışıyor.Şu an fizyoterapi alıyorum aktif pilateste var içinde. Yüzmeyi denedim ama iyi gelmedi ağrıttı dizimi maalesef bir iki ay sonra tekrar deniycem. Yani havuza girip çıkmak bile çok sorun oluyor oysa eskiden çok yüzerdim
Bu hastalık bende yeni değil farkındayım daha öncede yaşamıştım ağrılarım geçmişti normal hayatıma dönmüştüm en azından beklentim yine o gidipte futbol oynamak değil zaten. Kabullendim en azından normal yaşantıma ağrısız dönmek istiyorım evet böyle de yaşanır yaşıyorum zaten iyiyim şu an çok şükür. Ama tedaviyle ilgili ne yapabilirim daha iyi olmak için bunu yapıyorum hayat akışım devam ederken.Öncelikle bir daha eskisi gibi olmayacağını kabullen. Şu anda da bir şey zarar vermediği sürece yapabildiğin her şeyi yap ve başka şeylere odaklan. Git aşık ol mesela ne bileyim. Kendini çaresizlik psikolojisine sokmuşsun en çok zararın da kendine farkında değilsin. Buradaki herkes ama yükselerek ama şakayla sana bu gerçeği göstermeye çalışıyor.
E belli ki adamı psikolog gibi kullanmışsınız o da elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmış.Sen kendi işine bak ağrımı tamamen geçir de gideyim diycem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?