Doktorumun saçma sözleri bana mı öyle geliyor?

Prp den hiç fayda görmedim erken evrede ancak faydası oluyormuş maalesef.
Hacamatı denemedim. Sizde de mi diz kireçlenmesi var?
İyi olmamaya odaklısınız siz. Annemin dizleri artık ameliyat evresinde kireçliydi yani hayatı çok zorlaşmıştı (ona rağmen tavırları sizin gibi değildi o ayrı) prp çok iyi geldi. Yani sizin ya dizinizde başka bir şey var ya da siz azıcık bir ağrı acı bile istemiyorsunuz. Mümkün mü böyle bir şey

Güzelmiş ben umutsuz değilim çok çabalıyorum moralimde iyi. Yani her zamanda kişimde bitmiyor. Kiminin komplikasyon gelişir enfeksiyon olur atıyorum bir haftada toparlayamaz mesela. Yoksa iyileşeceğimden eminim er yada geç

Çamur tedavisi alın 1
Kolajen alın için 2
Dizlerinizi çok katlamayın 3
Merdiven çıkmayın 4
Algoloji bölümüne de bir gidin 5

Prp bana hiç iyi gelmedi erken evrelerde işe yarıyor deniyor. Sadece kişi bazlı değil olay siz sürekli sanki kişiliğimle alakalı diye yorum yapıyorsunuz. Öyle olsa son tedaviden de fayda görmezdim. Şu an çok şükür ki baya toparladım ben zaten söylüyorum bunu. Ama normal hayata dönecek kadar iyi değilim. Ağrım minimuma tolere edebileceğim seviyeye gelmedi. Otuduğum yerden kalkmak hala çok zor mesela. Zamanım var farkındayım doktorımda öyle diyor ama başka doktorda başka bir tedavi öneriyor yapalım fayda görürsün diyor ben de bunu sorguluyorum. Bunu diyen de çok başarılı bir prof bu arada

benim kemiklerimde de sorun çıktı ondan ağrı hissim daha fazla muhtemelen ve her hasta aynı değil araştırmalarıma dayanarak söylüyorum

Yeniden doğamayacağına göre dizin de hiçbir zaman sıfırlanmayacak. Şu anki halinin tadını çıkar yaş geçtikçe işler daha kötü olacak sen hayıflanıp bugünü kaçırırken yarın pişmanlıktan kafanı duvarlara vurursun tekrar söylemiş olayım. Sana bunu özelden konuşmamızda da söyledim.

Ben de yaş geçince daha kötü olmasın diye uğraşıyorum, zaten baya tadını çıkardım hayatın çok şükür iyi ki de yapmışım sağlıklıyken

Sana yüzmeye veya pilatese başla demiştim başladın mı?
Şu an fizyoterapi alıyorum aktif pilateste var içinde. Yüzmeyi denedim ama iyi gelmedi ağrıttı dizimi maalesef bir iki ay sonra tekrar deniycem. Yani havuza girip çıkmak bile çok sorun oluyor oysa eskiden çok yüzerdim

Bu arada insanlar özelden mesaj atıyor diz problemi yaşayanlar ‘boşa uğraşma yaşamayan anlamaz ben seni anlıyorum gerçekten çok zor mahvediyor insanı’ diye bilginiz olsun kk kadınları

Öncelikle bir daha eskisi gibi olmayacağını kabullen. Şu anda da bir şey zarar vermediği sürece yapabildiğin her şeyi yap ve başka şeylere odaklan. Git aşık ol mesela ne bileyim. Kendini çaresizlik psikolojisine sokmuşsun en çok zararın da kendine farkında değilsin. Buradaki herkes ama yükselerek ama şakayla sana bu gerçeği göstermeye çalışıyor.

Bu hastalık bende yeni değil farkındayım daha öncede yaşamıştım ağrılarım geçmişti normal hayatıma dönmüştüm en azından beklentim yine o gidipte futbol oynamak değil zaten. Kabullendim en azından normal yaşantıma ağrısız dönmek istiyorım evet böyle de yaşanır yaşıyorum zaten iyiyim şu an çok şükür. Ama tedaviyle ilgili ne yapabilirim daha iyi olmak için bunu yapıyorum hayat akışım devam ederken.

Ayrıca aşık olunacak adam kaldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…