- 3 Eylül 2018
- 97
- 6
- 18
- 31
- Konu Sahibi Aydinselin43
-
Evet, şu an asistan uzmanlık alanı öğrenmek istiyorumBir uzman doktorun uzmanlığını öğrenmeyi mi soruyorsunuz?
Az önce kardeşim aradı nasıl soracağını beceremediHastaneyi arayıp sorsanız ?
Hastanenin sitesinden branşlara bakın tek tek ,hekim isimleri çıkar ..Az önce kardeşim aradı nasıl soracağını beceremedisiz doktorunuzun bölümünü nasıl bilmezsiniz dedi santral. Akşam ben sorayım bari ama ne diycemi düşünüyorum
Baktım sadece uzman hekimleri yazmışlar. Mhrs den randevu almayı denedim sadece uzman isimleri geçiyor. Bu asistan olduğu için. O hastanede tanıdık da yok. Merak duygum artıyorHastanenin sitesinden branşlara bakın tek tek ,hekim isimleri çıkar ..
Hastaneye gidip danışmaya asistan x bey hangi bölümde arkadaşıyım ziyarete geldim telefonu kapalıydı deyin öğrenin çıkınBaktım sadece uzman hekimleri yazmışlar. Mhrs den randevu almayı denedim sadece uzman isimleri geçiyor. Bu asistan olduğu için. O hastanede tanıdık da yok. Merak duygum artıyor
Hastanesini nasil ogrendiniz. Nerden bakılıyor link atar misınızMerhaba arkadaşlar,
Benim eski sevgilim asistan doktordu, iş yerinde kimseye söylemedim o da zaten kısa sürdü 4 5 ay falan.
Ben birimimi değiştirdim. Sonra da bazı davranışlarını değiştirmesi gerektiğini söyledim, bi süre sonra da ona kızıp görüşmek istemediğimi söyledim.
Bunun üzerine önce görevlendirme istedi.
Şimdi görevlendirmesi bitip geldi henüz hiç karşılaşmadım kendisiyle, bu sefer de istifa etmiş başka hastaneye geçmiş.
Muhtemelen tusla başka bölüme geçmiştir hastanesi yazıyor bakanlık sitesinde ama bölümü yazmıyor nasıl öğrenebilirim? Onu merak ediyorum. Ulaşabileceğim telefonu yok sosyal medya hesaplarını kapatmış.
Bence pratisyen hekim de olabilir, yeniden atamaya katılıp acilde pratisyen hekim olarak başlamış olma ihtimali de varMerhaba arkadaşlar,
Benim eski sevgilim asistan doktordu, iş yerinde kimseye söylemedim o da zaten kısa sürdü 4 5 ay falan.
Ben birimimi değiştirdim. Sonra da bazı davranışlarını değiştirmesi gerektiğini söyledim, bi süre sonra da ona kızıp görüşmek istemediğimi söyledim.
Şimdi görevlendirmesi bitip geldi henüz hiç karşılaşmadım kendisiyle, bu sefer de istifa etmiş başka hastaneye geçmiş.
Muhtemelen tusla başka bölüme geçmiştir hastanesi yazıyor bakanlık sitesinde ama bölümü yazmıyor nasıl öğrenebilirim? Onu merak ediyorum. Ulaşabileceğim telefonu yok sosyal medya hesaplarını kapatmış.
Devlet hastanesi mi? Size özel msjla link atacağımMerhaba arkadaşlar,
Yok kendisini bulmam lazım illa arayayım demiyorum.Branşını öğrenip ne yapacaksınız?
Yok pediatri ise kalp atayım, onkoloji ise engelleyeyim mi diyeceksiniz?
Böyle didik didik bilgi karıştıranları hiç sevmem kusura bakmayın.
İnsanlar siz dedikodu yapacaksınız diye bilgi paylaşmak zorunda değil. Hasta ise öğrenin tabi ki de gırgır şamata için hastane aranmaz.
Hastaneyi arayıp sorsanız ?
Boşverin niye geçmişe gidiyorsunuzMerhaba arkadaşlar,
Ben de burdan öğrendim hastanesi farklıymış. Ama branş yok beDevlet hastanesi mi? Size özel msjla link atacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?