- 3 Eylül 2018
- 97
- 6
- 18
- 31
- Konu Sahibi Aydinselin43
-
Ya büyütmeyin ben de sağlık personeliyimEvet koca hastanenin görevi de eski sevgilisine branşına göre yaklaşacak çılgın eski sevgili için malzeme vermek.
Yanlış anlamayın, sizin önerinizde sıkıntı yok, ben burada konu sahibine kızıyorum.
Hangi kapıdan çıkacağını bilmem lazımNeden görmek istiyorsunuz. Arama sorma demisiniz.
Hastane kapısında bekle çıkarken çarpış...
Yok kendisini bulmam lazım illa arayayım demiyorum.
Ya adama bişey yapmıycam be amma kızdınızUmarım bulamazsınız. Adam sizinle görüşmek istese ulaşırdı size. Sizse takıntılı biçimde adama ulaşmaya çalışıyorsunuz. Sevgilisi var belki ne biliyorsunuz? İşiniz gücünüz yok mu?
Allah seni herifi arama Arama de eline işini alınca ara .. umarim ulaşırsınız umarim bıraktığın gibidir birini falan bulup nisan söz gibi durumu yoktur dilerim hepimiz aşık olduk bakma sen.. ask basa vurunca akil firar eder..Hangi kapıdan çıkacağını bilmem lazımo yüzden soruyorum
Ya zaten söz nişan veya ilişki varsa bana mutluluk dilemek düşer yapacak bişey yokAllah seni herifi arama Arama de eline işini alınca ara .. umarim ulaşırsınız umarim bıraktığın gibidir birini falan bulup nisan söz gibi durumu yoktur dilerim hepimiz aşık olduk bakma sen.. ask basa vurunca akil firar eder..
Yahu zaten gidiyormuşsunuz ne suyu bulandırıyorsunuz?
Ya adama bişey yapmıycam be amma kızdınıztayinim çıktı gidiyorum son kez görmek istiyorum içimde kalacak
Kesin değil ya gideceğim şansımı deniycem. Sadece uzaktan bakıcam beYahu zaten gidiyormuşsunuz ne suyu bulandırıyorsunuz?
Kızmadım. Gülüp durmanız sinir bozuyor sadece.Kesin değil ya gideceğim şansımı deniycem. Sadece uzaktan bakıcam beözledim diyorum neden anlamıyonuz sanki kaçırmıycam Allah Allah çok kızdınız yaa
Yuva dedim yanlış anlaşılmasın lafın gelişi adam bekarTayin başvurusu yapıcam, ailem istiyor. Olur mu belli değil baktım gitmiş. Ne yapıyor nasıl merak ettim. Gidip salça olmıycam zaten utangaç biriyim konuşamamyuvasını da yıkmıycam
Masumca bişey
Evli mi?Tayin başvurusu yapıcam, ailem istiyor. Olur mu belli değil baktım gitmiş. Ne yapıyor nasıl merak ettim. Gidip salça olmıycam zaten utangaç biriyim konuşamamyuvasını da yıkmıycam
Masumca bişey
Yok be bekar kesin bilgiEvli mi?
Ya büyütmeyin ben de sağlık personeliyimönemli diyorum size. Siz hiç aşık olmadınız mı ya
Ya haklısın yaşıtlarım evlendi çoluk çocuk sahibi oldu bana bak bir de. Neyse kısmet. Ne diyelimYa sen 27 yaşındaymışsın allah seni ne yapmasın
ben de sandım 18-22 arası...
bilinmeyen numaradan çağrı atmak gibi olmuş bu :)
neyse en azından bu neşeniz bozulmasın
Ya haklısın yaşıtlarım evlendi çoluk çocuk sahibi oldu bana bak bir de. Neyse kısmet. Ne diyelim
Tayin başvurusu yapıcam, ailem istiyor. Olur mu belli değil baktım gitmiş. Ne yapıyor nasıl merak ettim. Gidip salça olmıycam zaten utangaç biriyim konuşamamyuvasını da yıkmıycam
Masumca bişey
e evlenir tabi ki
millet böyle gizli numaralardan çağrı atar gibi adam stalklamıyor ki belli yaştan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?