- 3 Eylül 2018
- 97
- 6
- 18
- 31
- Konu Sahibi Aydinselin43
-
Yok hemen iptal ederim tayiniKalbinizin pıtır pıtır atması buraya kadar geldi, biz de durumu farkettik tabi ki.
Sorum şu, adama bir şekilde ulaştınız, adam da “Seni çok özlemişim” derse “Yok tayinim çıktı hadi bay bay” mı diyeceksiniz yoksa ilişkiye devam mı edeceksiniz?
Baybay ise telefonu & interneti sakince bırakın ve artık merak etmeyin. Bunca yıl sonra yaraları yeniden açmayın. Sadece merak ettim diye bu iş yapılmaz.
Yok devam ederim derseniz de yeni sevgili ile karşılaşmayı veya reddedilmeyi veya eski sevgili ile yeni ufuklara açılmayı göze alın, her türlü sonuca hazır olun derim.
Kısmetsizim napalım herkes sizin gibi kısmetli olmuyore evlenir tabi ki
millet böyle gizli numaralardan çağrı atar gibi adam stalklamıyor ki belli yaştan sonra.
Kısmetsizim napalım herkes sizin gibi kısmetli olmuyor
Ya zaten bitiren bendim mecburdum mantığıma uymayan şeyler vardı. Ama içimden bi ses onu gör diyo. belki hayatında biri vardır bilmiyorum zaten gidip konuşamam ne diyebilirim ki. Bu kadar kaçması bişeylerden bende merak uyandırdı, kaçmasının benimle ilgisi yok bu arada. Ama sebebi ne bilmiyorum. Numarasını değiştirdi sosyal medya hesaplarını kapattı. Bi yerden bi şekilde görsem önemsemiycem belki bu kadar. Çok merak ediyorum öyle işte. Merakım geçse aklımdan da gidecek eminimyahu ne alaka
27 yaşından sonra kaç yıl bekar kaldım
ben de bu şekilde değil başka şekilde yanlışlar yaptım illaki
o nedenle diyorum zaten abla tavsiyesi gibi
hiçbir erkek için inan uğraşmana etmene gelmiyor ve değmiyor.
he hayatıma heyecan katayım bir göreyim dersen gör
ama bir gün senin de ciddi bir ilişkin olunca anlayacaksın aslında hiç böyle şeylere gerek olmadığını
Maalesef çıkmadıDr. XXX YYY şeklinde yazsaniz uzmanlığıyla birlikte hastanesi, yorumlari vs çıkacaktır.
Doktor değilim kıyaslanacak bişey yok :) merak ediyorum ne halde napıyor diye. Uzaktan da olsa görmek istiyorum öyle yani.Siz de mi doktorsunuz, kendi branşınızla mı kıyaslayacaksınız ?
Doktor ela ya yaptığı şey çok kötüydü haklısın :)Ne zaman bir doktoru beğensem aklıma Levent Atahanlı gelir ve hislerim içime kaçar.
Görüşmek hayal oldu gibi. :) Ama bu duyguyu seviyorum, heyecan. İlk gençlik yıllarındaki gibi masumca bi his. Bu hissi kaybetmek istemiyorum. Olmazsa da ne yapalım hayırlısı diyip geçerim :)Görüşmeyi mi dusunuyorsunuz
Ya çok şey yaparım da sevgilisi varsa diye rezil olmak istemiyorum.Hastanede anons geçin “doktor x acilen danışmaya bekleniyorsunuz” diye
Oda artık 50/50Ya çok şey yaparım da sevgilisi varsa diye rezil olmak istemiyorum.
Hastane başhekim özel kalemini ara ve tanıdığın olduğu çiçek göndermek için birimini öğrenmek istediğini söyle yardımcı olurlaYa çok şey yaparım da sevgilisi varsa diye rezil olmak istemiyorum.
Sinan Çetin le film gibi programı olsaydı katılırdım heHastane başhekim özel kalemini ara ve tanıdığın olduğu çiçek göndermek için birimini öğrenmek istediğini söyle yardımcı olurla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?