Doktorun çalıştığı bölümü nasıl öğrenebilirim?

aradığınız adam değil mi?neyse ne ister asistan olsun ister uzman ister pratisyenn.ama arızalıymış asıl sorun bu değil mi?
Arızalıydı. Garip biriydi bana karşı takıntıları vardı. Uzaklaşmasını istediğim için görüşmek istemiyorum dedim 1 ay sonra tekrardan geldi falan ben öyle yaptım diye sosyal medya hesaplarını kapattı.sonra benim dikkatimi çekmek için yapmış öyle dedi . Psikolojik sorunları olabilir diye düşündüm. Benden uzaklaşsın diye böyle davrandım. Yazma desem de 1 ay yazdı. Sonra hesabını falan kapattı yine. Dikkat çekmek amacıyla yapıyor diye düşündüm. Hastaneden gitti şimdi. Ben de merak ettim ne olduğunu.

Öğrenince ne olacak ?

Canım istedi bugün aklıma esti merak ettim bilmiyosanız boşverin gitsin. Hastaneyi biliyorum diyorum neyini anlamıyosunuz adamı gider bulurum başına bela olsam bi sürü saçma ithamlar ya sıkıldım artık

Tamam adama biley yapmıycam öf ya bişey merak ettim burd bilen var mı diye sordum. Meksika sınırında yakalanmış uyuşturucu kaçakçısı muamelesini bırakın ya
Canım istedi bugün aklıma esti merak ettim bilmiyosanız boşverin gitsin. Hastaneyi biliyorum diyorum neyini anlamıyosunuz adamı gider bulurum başına bela olsam bi sürü saçma ithamlar ya sıkıldım artık
açıkçası ne yapıp yapmayacağınızı zerre dert edinmedim, sizi herhangi bir şeyle de itham etmedim ben. ettim mi?

mesajlarıma bakın Allah aşkına. ben konudan bağımsız olarak,anlattıklarınıza yorum yazdım.

adamı terk eden sizsiniz,adam yoluna bakmış hayatını kurmuş, şimdi zorla müdahil olmaya / kendinizi hatırlatmaya çalışıyorsunuz. bunun yanlış olduğun söylüyorum.

şahsen meslektaşım olarak adama üzüldüm,zira ben de bu şekilde araştırılmak istemem, hastanemin aranıp değişik saçma sorular sorulmasından rahatsız olurum. azıcık empati. çünkü bu yaptığınız o doktorun da imajını zedeleyecek.

Ya bu kişinin nasıl biri olduğunu bilmiyorsunuz, aramızdaki hukuku da bilmiyorsunuz. Adama tecavüz edicekmişim gibi konuşmayın.
Adam kendi halinde masum bilim insanı ben paçoz çingene peşine takılmışım bulup gasp edicem oldu mu? Hastanesini de biliyorum zaten.
Benim geleceğimi bilse zaten dünden razı emin olun bundan adam bana takıntılı zaten ben belli etmeden öğrenmek istiyorum bazı şeyleri.
Bu çok zor bi bilgi değil sadece onu sormak istemiyorum kulağına gitmesin onu araştırdığım diye. Yoksa ordan bi doktora sorarım bunu çok taksam manyak sapık olsam.

adamı terk eden sizsiniz,adam yoluna bakmış hayatını kurmuş, şimdi zorla müdahil olmaya / kendinizi hatırlatmaya çalışıyorsunuz.
Zorl müdahil olmak derken? Ben sevgili olcam gidip onunla konuşçam dedim mi? Onu uzaklaştıran benim zaten. Bana takan oydu. Bilip bilmeden saçmalamışsınız.
Ben o farketmeden öğrenmek istiyorum. Onu sorduğumu bilmesin istiyorum

peki,iyi forumlar size madem. umarım bulamazsınız :)

peki,iyi forumlar size madem. umarım bulamazsınız :)
Size ne acaba? Bu kişiyi bu kadar yücelttiniz yok ben bulacakmışım imajını zedeleyecekmişim? Pardon da siz kimsiniz? Beni aşağılıyosunuz? Bu kişiyi de beni de tanımıyosunuz. Yerini öğrenince imajı zedeleniyomuş pardon da size ne bundan. Meslektaşın olunca noluyo? Babanın oğlu mu?

biraz sakin olmanızı tavsiye ediyorum.

ben kimseyi yüceltmedim,sizi de aşağılamadım.

aynısı size yapılsa sizi savunurdum :)

üslubunuza dikkat ediniz lütfen. :)

biraz sakin olmanızı tavsiye ediyorum.

ben kimseyi yüceltmedim,sizi de aşağılamadım.

aynısı size yapılsa sizi savunurdum :)

üslubunuza dikkat ediniz lütfen. :)
Hayırdır ya doktorlar mahzende mi çalışıyor çok mu gizli tutulmalı?
Ev adresini, telefon numarasını sormuyorum altını çiziyorum.
Hastanesini de biliyorum merak ettim sordum meslektaşın diye boş şeyleri savunma.
Biri benim çalıştığım yeri bilse rahatsız olmam gelip beni rahatsız etmediği sürece gayet de empati yapıyorum.
Saçma sapan lanse ediyosunuz yorumlarınızla

Forumda ilk kez bu kadar gereksiz linç okudum.
Konu sahibi umarım neşeniz daim olur. Uzunca bir süre yorumları alttan almayı başarmışsınız.
Ben tuhaf bir şey göremedim. Nasıl bulabilirsiniz bilemiyorum ama şu an çalıştığım kurum da dahil artık pek çok kurum çalışanların fotoğraflarını, eğitim, iş deneyimi, iletişim bilgilerini web sayfalarına ekliyor. Sanki hiç kimse kimseyi stalklamıyormuş gibi bir tutum var. Belli ki yaptığı davranışlardan pişman olmuş biri var. Umarım ulaşırsınız.

Ahj canım burda sorma böyle seyler
Adı kadınlar kulubu ama çoğu egolu kadın mutlaka karşı cıkıcak kı tatmın olsunlar
Ya ara hastaneyı sor gıtsın eskı arkadasın sonucta ılla sevgılın olmak zorunda da degıl aradıgın neden adamın ıtıbarı dussun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…