- 3 Eylül 2018
- 97
- 6
- 18
- 31
- Konu Sahibi Aydinselin43
-
Arızalıydı. Garip biriydi bana karşı takıntıları vardı. Uzaklaşmasını istediğim için görüşmek istemiyorum dedim 1 ay sonra tekrardan geldi falan ben öyle yaptım diye sosyal medya hesaplarını kapattı.sonra benim dikkatimi çekmek için yapmış öyle dedi . Psikolojik sorunları olabilir diye düşündüm. Benden uzaklaşsın diye böyle davrandım. Yazma desem de 1 ay yazdı. Sonra hesabını falan kapattı yine. Dikkat çekmek amacıyla yapıyor diye düşündüm. Hastaneden gitti şimdi. Ben de merak ettim ne olduğunu.aradığınız adam değil mi?neyse ne ister asistan olsun ister uzman ister pratisyenn.ama arızalıymış asıl sorun bu değil mi?
Öğrenince ne olacak ?Merhaba arkadaşlar,
Benim eski sevgilim asistan doktordu, iş yerinde kimseye söylemedim o da zaten kısa sürdü 4 5 ay falan.
Ben birimimi değiştirdim. Sonra da bazı davranışlarını değiştirmesi gerektiğini söyledim, bi süre sonra da ona kızıp görüşmek istemediğimi söyledim.
Bunun üzerine önce görevlendirme istedi.
Şimdi görevlendirmesi bitip geldi henüz hiç karşılaşmadım kendisiyle, bu sefer de istifa etmiş başka hastaneye geçmiş.
Muhtemelen tusla başka bölüme geçmiştir hastanesi yazıyor bakanlık sitesinde ama bölümü yazmıyor nasıl öğrenebilirim? Onu merak ediyorum. Ulaşabileceğim telefonu yok sosyal medya hesaplarını kapatmış.
ne için gidiyorsunuz,merak ettim.Ya adamla sevgili olmaya gitmiyorum merak ettim. Sağlık personeli olduğumu söyleme sebebim bu değil ayrıca.
Tamam adama biley yapmıycam öf ya bişey merak ettim burd bilen var mı diye sordum. Meksika sınırında yakalanmış uyuşturucu kaçakçısı muamelesini bırakın yane için gidiyorsunuz,merak ettim.
masum :))Siz de mi doktorsunuz, kendi branşınızla mı kıyaslayacaksınız ?
Tamam adama biley yapmıycam öf ya bişey merak ettim burd bilen var mı diye sordum. Meksika sınırında yakalanmış uyuşturucu kaçakçısı muamelesini bırakın ya
açıkçası ne yapıp yapmayacağınızı zerre dert edinmedim, sizi herhangi bir şeyle de itham etmedim ben. ettim mi?Canım istedi bugün aklıma esti merak ettim bilmiyosanız boşverin gitsin. Hastaneyi biliyorum diyorum neyini anlamıyosunuz adamı gider bulurum başına bela olsam bi sürü saçma ithamlar ya sıkıldım artık
Ya bu kişinin nasıl biri olduğunu bilmiyorsunuz, aramızdaki hukuku da bilmiyorsunuz. Adama tecavüz edicekmişim gibi konuşmayın.açıkçası ne yapıp yapmayacağınızı zerre dert edinmedim, sizi herhangi bir şeyle de itham etmedim ben. ettim mi?
mesajlarıma bakın Allah aşkına. ben konudan bağımsız olarak,anlattıklarınıza yorum yazdım.
adamı terk eden sizsiniz,adam yoluna bakmış hayatını kurmuş, şimdi zorla müdahil olmaya / kendinizi hatırlatmaya çalışıyorsunuz. bunun yanlış olduğun söylüyorum.
şahsen meslektaşım olarak adama üzüldüm,zira ben de bu şekilde araştırılmak istemem, hastanemin aranıp değişik saçma sorular sorulmasından rahatsız olurum. azıcık empati. çünkü bu yaptığınız o doktorun da imajını zedeleyecek.
Zorl müdahil olmak derken? Ben sevgili olcam gidip onunla konuşçam dedim mi? Onu uzaklaştıran benim zaten. Bana takan oydu. Bilip bilmeden saçmalamışsınız.adamı terk eden sizsiniz,adam yoluna bakmış hayatını kurmuş, şimdi zorla müdahil olmaya / kendinizi hatırlatmaya çalışıyorsunuz.
Ya bu kişinin nasıl biri olduğunu bilmiyorsunuz, aramızdaki hukuku da bilmiyorsunuz. Adama tecavüz edicekmişim gibi konuşmayın.
Adam kendi halinde masum bilim insanı ben paçoz çingene peşine takılmışım bulup gasp edicem oldu mu? Hastanesini de biliyorum zaten.
Benim geleceğimi bilse zaten dünden razı emin olun bundan adam bana takıntılı zaten ben belli etmeden öğrenmek istiyorum bazı şeyleri.
Bu çok zor bi bilgi değil sadece onu sormak istemiyorum kulağına gitmesin onu araştırdığım diye. Yoksa ordan bi doktora sorarım bunu çok taksam manyak sapık olsam.
peki,iyi forumlar size madem. umarım bulamazsınız :)Zorl müdahil olmak derken? Ben sevgili olcam gidip onunla konuşçam dedim mi? Onu uzaklaştıran benim zaten. Bana takan oydu. Bilip bilmeden saçmalamışsınız.
Ben o farketmeden öğrenmek istiyorum. Onu sorduğumu bilmesin istiyorum
Size ne acaba? Bu kişiyi bu kadar yücelttiniz yok ben bulacakmışım imajını zedeleyecekmişim? Pardon da siz kimsiniz? Beni aşağılıyosunuz? Bu kişiyi de beni de tanımıyosunuz. Yerini öğrenince imajı zedeleniyomuş pardon da size ne bundan. Meslektaşın olunca noluyo? Babanın oğlu mu?peki,iyi forumlar size madem. umarım bulamazsınız :)
biraz sakin olmanızı tavsiye ediyorum.Size ne acaba? Bu kişiyi bu kadar yücelttiniz yok ben bulacakmışım imajını zedeleyecekmişim? Pardon da siz kimsiniz? Beni aşağılıyosunuz? Bu kişiyi de beni de tanımıyosunuz. Yerini öğrenince imajı zedeleniyomuş pardon da size ne bundan. Meslektaşın olunca noluyo? Babanın oğlu mu?
Bulamadin mi . Baska hastane de olmasın yanlis arıyor olma.Tuhaf tuhaf yorumlar ya, cidden. Ev adresini telefon numarasını sormuyorum arkadaşlar bu ne paranoya sapık düşünceler hayret verici
Hayırdır ya doktorlar mahzende mi çalışıyor çok mu gizli tutulmalı?biraz sakin olmanızı tavsiye ediyorum.
ben kimseyi yüceltmedim,sizi de aşağılamadım.
aynısı size yapılsa sizi savunurdum :)
üslubunuza dikkat ediniz lütfen. :)
Yok zaten yeni geçmiş 2 gün önce. Orda çalışan bi doktor arkadaşım var ona sorucam söyler muhtemelen. Amacım onun kulağına gitmesin diye birini sokmak istemedim araya.Bulamadin mi . Baska hastane de olmasın yanlis arıyor olma.
Mobingten olabilirCerrahi filansa uygun olmadığını anlamıştır anesteziyse basit gelmiştir tekrar hazırlanmıştır cildiye ya da göz olmuştur, biçok sebep olabilir ki. Arkadaşım ağlaya ağlaya kbbyi bıraktı nefret etti niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?