Dokunsalar aglayacak gibiyim

Duygus57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
818
22
118
slm kizlar
basliktanda anlasilacagi gibi bu aralar dokunsalar aglayacak gibiyim
moralim cok bozuk ya... agresiflik var
Ben yurtdisinda yasiyorum, esim istanbulda.. Nikahimiz 4 ocakta oldu dügünümüze daha var..
Esim vize basvurusunda bulunabilmek icin nikahimiz yapildi.. 11 nisanda vizeye basvurdu ama hala bi cevap yok
ya vize cikmazsa diye huzursuz olup duruyorum.. Belli etmemeye calisiyorum ama cikmazsa kinamda yanliz olucam ya.. Bide kinamiz kadinlar arasi falan deyil, dügünüm türkiyede olacagi icin burdaki kinamizi dügün gibi yapiyoruz.. hersey ayarlandi, salon tutuldu hersey tamam ama vize cikmadi
esim gelemezse tek basima oturcam masamizda, tek basima gircem iceri
üzülüyorum hemde cok..

artik cok zor bu isler, Allah yardimciniz olsun gercekten.
Ama bence sen icini ferah tut. Bi sekilde halledilir insallah.

hayir dua ediyorum, arastiriyorum nerde belgeler diye buraya soruyorum gelmedi diyorlar oraya soruyorum gitti diyorlar..
deliricem ya gercekten cok üzgünüm
haziranin dördüne hic bisey kalmadi
esimin ucak biletini aldim ama vize yok iste yok yok

öyle bir durumda erteleyemezmisin canım tarihleri üzüldüm ya Allah yardımcın olsun inşallah çıkar o güne kadar dahada bi 20 gün var bellimi olur dur bakalım bozma moralini

umarım her şey yoluna girer içinizi ferah tutmaya çalışın pozitif düşünürseniz her şey pozitif olur şimdiden tebrikler

öyle bir durumda erteleyemezmisin canım tarihleri üzüldüm ya Allah yardımcın olsun inşallah çıkar o güne kadar dahada bi 20 gün var bellimi olur dur bakalım bozma moralini

erteleyemiyoruz.. ucak biletini aldim, salon tutuldu, yemek organizasiyonu yapildi 300 kisilik, kamera falan hersey hazir.. erteleme gibi bi durum olursa mecbur o 300 kisilik yemek organizasiyonunu almak zorundayiz..
damatsiz kina olurmu ya
durumumu düsünebiliyomusunuz ya.. masada tek basima.. dansi kiminle edicem.. kiminle cikicam evden..

umarım her şey yoluna girer içinizi ferah tutmaya çalışın pozitif düşünürseniz her şey pozitif olur şimdiden tebrikler

tsk ederim canim insallah pozitif olur..
icim rahatti aslinda bugüne kadar ama zaman yaklastikca korku sariyo.. bi yandan cabucak gecsin kinamiz olsun düsüncesi bi yandan vize cikmadi günler gecmesin durumu var

canım daha 20 gün var dur bakalım bence herşey istediğin gibi olacak boşuna stres yapma

canım dua et kendini üzme herşeyde bir hayır vardır..Allah sonunuzu hayır etsin...umarım herşey dilediğin gibi olur...

keske vize cikmadan ayarlamasaydiniz :S Bende yurtdisindanim, vize sorunu hala yapiliyor malesef aile birlesimi icin bile olsa Insallah o zamana kadar cikar vizesi

hangi ulkedsin merak ettim arkadasim.bende yurtdisindayim malesef oluyor boyle seyler.ins en kisa zamanda alir.

Yorumlariniz icin sagolun kizlar insallah cikarda kavusuruz.. Ben almanyadayim.. Vizede sorun ciksaydi bugüne kadar haber verirlerdi ama sorun oldugunu sanmiyorum. Simdiye kadar yabancilar subesini 4 kere aradim. Tekrar aramayada cekiniyorum. Allah sonumuzu hayir etsin.

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşınmıştır.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

zor bi durum gerçekten.
allah yardımcınız olsun...
inşallah alır eşiniz vizeyi

Amin insallah cikar.

Turist vizesi deyil canim. Aile birlesimi. Annem icin turist vizesine basvurduk o 1 günde cikti. Oda diyo oglumunki cikmazsa bende gelemem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…