Yorumlariniz icin sagolun kizlar insallah cikarda kavusuruz.. Ben almanyadayim.. Vizede sorun ciksaydi bugüne kadar haber verirlerdi ama sorun oldugunu sanmiyorum. Simdiye kadar yabancilar subesini 4 kere aradim. Tekrar aramayada cekiniyorum. Allah sonumuzu hayir etsin.
bilgi edinmeye başvurdunuz mu? artık her kuruma yazılı olarak, internet üzerinden de tabi ki, sorunuzu yöneltebilirsiniz. 15 gün içinde yazılı olarak cevap verilmek zorunda aksi halde mahkeme hakkınız doğar.
insallah canim insallah tez zamanda cikarda yüzünüz gülerdualarim sizle
Yorumlariniz icin sagolun kizlar insallah cikarda kavusuruz.. Ben almanyadayim.. Vizede sorun ciksaydi bugüne kadar haber verirlerdi ama sorun oldugunu sanmiyorum. Simdiye kadar yabancilar subesini 4 kere aradim. Tekrar aramayada cekiniyorum. Allah sonumuzu hayir etsin.
Yok malesef bi gelisme cnm.. Bekliyoruz..
Arkadaslar iyi hos acele etmissin diyosunuzda, öyle salon tutmak, organizasiyonu tutmak falan zaman gerektiren bisey. Insanlar aylar öncesinden ayarlamak zorunda. Tuttugumuz salon asil istedigim tarihte doluydu. Tam 7 ay önceden ayarlandi cünkü doluydu. Biletleride uygun bulmustum aldik. Konsoloslugu ariyorum ama beklemeniz gerekiyo diyorlar bilgi yok. Cokta aramak istemiyorum gicik giderler uzatirlar iyce diye
canim sizin vizenizin cikmasi ne kadar suruyordu?
yani size ne kadar dediler resmi olarak? 6 ay mi 4 ay mi kac ay?
bazen 6 ayda cikmasi gereken vizeyi 1,5 yilda verdikleri bile oluyor, benim bir tanidigimin basina gelmis mesela...
o yuzden bu tur seyleri onceden planlamamak gerekiyor sabretmek gerekiyor maalesef...
ya da once siz turkiyede dugununuzu yapacaktiniz sonra da esinizin vizesini alip yaniniza gelmesini bekleyecektiniz, boyle de olabilirdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?