- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
selamlar canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
biz döndük oğlumla babamızı gördük geldik.
şimdi de istanbuldayız.öpüyorum hepinizi.
Rabbim meleğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş...KIZLAR MERHABA BEN DAHA DOGURMADIM38+4 GÜNLÜK HAMİLEYİM.ALLAH NASİP KISMET EDERSE CUMA GÜNÜ AKSAM SAAT 5.30DA SEZERYANA GİRECEGİM DUALARINIZ BENİMLE OLSUN LÜTFEN.:90::90:
Kızlar sırtımın ağrısı dayanılmaz durumda artık.Mideme kaburgalarıma vuruyor çok fenayım.Nasıl oturacağımı nasıl yatacağımı şaşırdım her açıdan ağrı yapıyor.
Bu arada beryalcim hoşgeldin ... Nasıl geçti tatiliniz ?
Doğuma gidecek arkadaşımında Allah yardımcısı olsun sağlıcakla kurtulun inş. ikinizde.Bu arada yanına mutlaka hamile iç çamaşırı al çünkü diğerleri dikiş bölgene değince acıtabilir.Birde göğüs için krem kullanacakmısın ? İlk emzirmeden itibaren tüm emzirmelerden sonra sürekli kullandığım lansinoh bana iyi gelmişti.Aklında olsun bunlar.Birde ilk kalkışına dikkat et fazla yürüyünce tansiyonun düşüyor.
megryann cnm bence sen hemen doktora git..ne olur ne olmaz.bir şey yoksa dahi en azından bir ilaç verir rahatlarsın..
aman cnm dikkat kendine beldeki sorunlar çok kötü oluyor..Allah şifa versin cnm tez saatte..kızınıda kucak istememesi için hoppala gibi oyuncaklarla avutman gerekiyor.kızın kaç aylık bilmiyorum ama kucak diye ağladığına göre en azından 5 aydan büyktür.bende hoppala kullanıyorum ama çok az günde toplam 15 dk ara ara hoppalasına koydum daha sonra yorulduğu için kendi yatıyor..birde televizyonda ayına uygun eğitici çizgi filmler açıyorum izlemesi için..en azından biraz oyalıyor..ama sen çok dikkat et kucağına alma oyuncaklarla vs..oyala beline bir şey olmasın sonra geri dönüşü olmuyor..Canım sağol 1 ay önce gittim röntgen sonucunda belde düzleşme gördü doktor merhem egzersiz ve fizik tedavi verdi fakat fizik tedaviye henüz başlamadık bugün arayacağım hastaneyi bana geri dönüş yapmadılar 1 aydır.Bir müddet kızımı fazla kucağa almamaya çalışacağım.1 aydır duruşuma oturuşuma dikkat ediyorum belimi ve sırtımı desteklemek için fakat ağırlık taşıdığım sürece bir faydası olmuyor bence bu destekli oturuşlarımın.Sıcak tutmaya çalışıyorum kendimi elimden geldiği kadar.Dün merhem sürdü eşim uyuyamıyorum artık ağrılardan.Kaburgamda ağrı ve ağırlık varmış gibi sanki.Biraz dinlenmem ve kendime daha çok dikkat etmem gerekecek.Fakat kızımı bu kucak olayından nasıl vazgeçireceğimi bilmiyorum...Ağlıyor kucak diye.....
selam kızlar uzun zamandır giremedim kızım biraz husuz cadlaran
ev taşındım kız hasta oldu anca girebildim
KIZLAR MERHABA BEN DAHA DOGURMADIM38+4 GÜNLÜK HAMİLEYİM.ALLAH NASİP KISMET EDERSE CUMA GÜNÜ AKSAM SAAT 5.30DA SEZERYANA GİRECEGİM DUALARINIZ BENİMLE OLSUN LÜTFEN.:90::90:
Canım sağol 1 ay önce gittim röntgen sonucunda belde düzleşme gördü doktor merhem egzersiz ve fizik tedavi verdi fakat fizik tedaviye henüz başlamadık bugün arayacağım hastaneyi bana geri dönüş yapmadılar 1 aydır.Bir müddet kızımı fazla kucağa almamaya çalışacağım.1 aydır duruşuma oturuşuma dikkat ediyorum belimi ve sırtımı desteklemek için fakat ağırlık taşıdığım sürece bir faydası olmuyor bence bu destekli oturuşlarımın.Sıcak tutmaya çalışıyorum kendimi elimden geldiği kadar.Dün merhem sürdü eşim uyuyamıyorum artık ağrılardan.Kaburgamda ağrı ve ağırlık varmış gibi sanki.Biraz dinlenmem ve kendime daha çok dikkat etmem gerekecek.Fakat kızımı bu kucak olayından nasıl vazgeçireceğimi bilmiyorum...Ağlıyor kucak diye.....
günaydınnnnnn boşşşş topiiiikkkkk
aman cnm dikkat kendine beldeki sorunlar çok kötü oluyor..Allah şifa versin cnm tez saatte..kızınıda kucak istememesi için hoppala gibi oyuncaklarla avutman gerekiyor.kızın kaç aylık bilmiyorum ama kucak diye ağladığına göre en azından 5 aydan büyktür.bende hoppala kullanıyorum ama çok az günde toplam 15 dk ara ara hoppalasına koydum daha sonra yorulduğu için kendi yatıyor..birde televizyonda ayına uygun eğitici çizgi filmler açıyorum izlemesi için..en azından biraz oyalıyor..ama sen çok dikkat et kucağına alma oyuncaklarla vs..oyala beline bir şey olmasın sonra geri dönüşü olmuyor..
hoşgeldin canımm....geçmişolsunnn....
Rabbim ikinizi de bir avada kurtarsınnn...
çok geçmiş olsun canımmm...Bence fizik tedavini ihmal etme sana ondan yarar varr...
:95::95::95:üffffffff artık buranında hiç tadı yok...divinty de gelmiyor...herkes arada bir uğrayıp slm diyerek gidiyor...her gün bakıyorum kimselerrrr yok..nerde o eski günler ahh ahhhh
kızlarrrrrrrrr nehabersiniz biz çok şükür iyiyiz kızımla öpüyoruz sizi bu mübarek gününüz hayırlı olsun dualarımız kabul olsun inş
selam arkadaşlar yarın taşınıyoruz..iki üç güne kadar bağlanırmış net..görüşürüz artık bi kaç gün sonra.gerçi kimseler olmuyo neyse..güya evden eve taşımaya verdik.herşeyimi topladım niye topluyosam elimde değil napayım..hemen karşı apartmana taşınıyorum uzakta değil.dua edinde bir an önce yerleşeyim.annemde var gerçi ama taşınmak zor bilirsiniz.kendinize çookkk iyi bakın öptümm...
ne demek cnm tabiki ilgilenicem yüz yüze görüşmesekte bir çok şeyi paylaştık biz burda...yeri geldi dert ortağı olduk yeri geldi sırdaş olduk...Haklısın canım doktorlar bu son durumumdan sonra acele et diyorlar.Hastaneyi aradım sıra bana gelmiş.İnş. en kötü ihtimalle 1 haftaya kadar bende başlarım fizik tedaviye.Bir yararı olur umarım.Artık kızımı kucağıma almamak için onunla beraber oturuyorum yatıyorum.Daha az iş yapıyorum çünkü ağlıyor ben ayaktayken.Gündüz fazla uymuyor 1-2 saat ancak.O süreçtede işlerimi yetiştirmeye ve dinlenmeye çalışıyorum ama yetişmiyor bu nedenle bir yandan iş bir yandan kızım ağladıkça kucağa al indir derken yoruluyorum.Kemikler demirden değilki nasıl dayansın 10 aylık 9 kilo şu anda.45 kiloyum aslında bu kadar yormaması gerek bu kilodaki bir çocuğun beni ama demekki bünyem zayıf dayanmıyor artık.Gerçi kucağımda hareket halinde olunca o 9 kilo kaç kiloya çıkıyor varın siz hesaplayın.2 gündür daha az alıyorum kucağıma ve daha az ağrım oluyor.İlgin için sağol arkadaşım iyiki varsınız......
Cumanız mübarek olsun arkadaşlar....boş kucaklarınız bebiş dolsun inş.hepinizin
:95::95::95:üffffffff artık buranında hiç tadı yok...divinty de gelmiyor...herkes arada bir uğrayıp slm diyerek gidiyor...her gün bakıyorum kimselerrrr yok..nerde o eski günler ahh ahhhh
kızlarrrrrrrrr nehabersiniz biz çok şükür iyiyiz kızımla öpüyoruz sizi bu mübarek gününüz hayırlı olsun dualarımız kabul olsun inş
selam arkadaşlar yarın taşınıyoruz..iki üç güne kadar bağlanırmış net..görüşürüz artık bi kaç gün sonra.gerçi kimseler olmuyo neyse..güya evden eve taşımaya verdik.herşeyimi topladım niye topluyosam elimde değil napayım..hemen karşı apartmana taşınıyorum uzakta değil.dua edinde bir an önce yerleşeyim.annemde var gerçi ama taşınmak zor bilirsiniz.kendinize çookkk iyi bakın öptümm...
Bu arada bizde yavaş yavaş ev bakmaya başladık.Oturdğum ev yüksek kat.Kızım için tehlikeli olur diye çıkacağım açıkcası yoksa taşınmak gerçekten zor.Helede küçük çocukla daha bir zor.İnş. güzel hepimiz için hayırlı bir ev buluruzda sıkıntısız bir şekilde taşınırız zamanı geldiğinde.Bahara doğru hızlandıracağız nasipse yaza doğruda taşınırız diye düşünüyorum.Bu defa belki merkezi sistem olmayabilir.Çok dikkat etmiyorum ama merkezi sistemde bazen zorluyor insanı açıkcası.Geçen yıl aylık 172 falan ödüyorduk bu yıl biraz aşağıya çektiler bu rakamı 157 ödüyoruz sanırım.Sizlerinki kombimi? Aylık ne kadar gidiyor kombide yakıt ücreti?Tam ısınırsan yani orta sıcaklık değilde bayağı rahat bir sıcaklık olursa ayda ne kadar ödemiş oluyorsunuız kombide?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?