Dokuz Doğuranlar

Sağol canım iyiki varsınız... Biz çok ödüyormuşuz öyleyse 10 ay boyunca 150 üzerinde ödüyoruz sadece iki ay o da mayıs haziranda 50 ye düşüyor.Bulunduğum semtte çok fazla merkezi sistemli evler var.Kombili ev bakıyoruz iyi çıkmıyor.Evi beğeniyoruz merkezi çıkıyor derken burayada öyle evi beğenerek taşınmıştık.Fakat böyle giderse kira kadar aidat ödeyeceğiz.Yazın ortasında bile 150 ödemek rahatsız ediyor üstelik bu yıl yine zam gelecek.Hatta önümüzdeki ay kirayıda zamlı ödeyeceğiz.Bunlar mesele değil diyorum ama bazen bıktırıyor insanı.Ev sahipleri bile evlerini fazla boş bırakmadan kiraya veriyorlarki üzerlerindeki aidattan kurtulmak için.Çünkü mesela biz burdan 157 ödüyoruz diyelim belli bir miktarda o ordan ödüyor kazan parası bilmem ne diye.Eğer kiracı bulamazlarsa aylarca bu paranın tamamını kendileri ödüyorlar.Bu sebepten çoğu zaman daha ucuza evlerini kiraya vermek zorunda kalıyorlar.Merkezi sistem olayından bence en çok etap yöneticileri kazanıyor.Neden oylama yapıp insanlara sormuyorlarki kombimi merkezimi diye?Hem bu sistemi kim kurmuşda bu fiyatları belirlemiş? Gündüz ayarı kısılıyor hatta bazen tamamen kapanıyor.Akşama doğru eşler işten gelmeye yakın cayır cayır yakıyorlar.Bir ara geceleride kapatıyorlardı sabaha karşı tekrar yakıyorlardı.Millet işe gidiyor ya fark etmesin diyemi nedir?Hamileyken geçen yıl gece yüzümün burnumun üşüdüğünü bilirim.Hem bundan bıktım hemde son kat çok yüksek kızımdan dolayı korkuyorum.Ama yinede nasip kısmet bakalım.Hakkımızda neresi hayırlıysa o olsun...

Çocuklu olunca mecburen harıl harıl yakmak zorunda kalırsın canım yaa.Şimdilik az ödüyorsun ama bebek gelince 2 ye katlanacak çünkü hasta olması daha büyük zarar veriyor insana.Bizde biraz bu nedenle kaldık bu yıl burası merkezi diye.Ağabeyimin evi büyük mesela o sürekli 60 da yakıyor 310 u buluyormuş aylık.Buna rağmen yinede ev zor ısınıyor.Bazı arkadaşlarım ufo falan almışlar elektirik faturası daha az geliyor diyorlardı ama bana o da çok mantıklı gelmedi.Tek bir yerin çok ısınıp diğer yerlerin az ısınması vücut dengesini bozup yine hasta eder.En doğrusu belli bir ayarda sürekli olarak çalıştırmak...

Zaman zaman kafam bozuluyor kalk git çalış diyorum kendime.Eşimin her hareketini ya ben yanlış anlıyorum yada o gerçekten böyle hissetmemi sağlıyor.Rahat para harcama özgürlüğümün olmadığını düşünüyorum.O bir şey demese bile kendi kendimi yiyorum hemen aldığım her şeyi tek tek başlıyorum anlatmaya şunu şu fiyata bunu bu fiyata aldım diye.Yada bir bakışından bile etkilenip girdiğim mağazadan çıkıyorum.Kızım küçük bakıcıya vermek istemiyorum.Anneme bırakıp iş aramalımıyım bilmiyorum.Çok sinirleniyorum zaman zaman bu duruma.Yıllarca kendim çalıştım kazandım şükürler olsun kimseden bir şey talep etmedim.Şimdi bu durum beni rahatsız ediyor.Yapı olarak öyle biri değil bir kaç kere rahatsız olduğumu dile getirdiğğimde o da rahatsız oluyor.Asla böyle düşünmemden hoşlanmıyor.Ha sen ha ben diyor ama benim için öyle olmuyor.Mani olamıyorum yük olduğum düşüncesine.Çıldırtıyor bu duygu beni.

:123:

15 / 01 / 2011

CUMARTESİ

SAAT : 21.35

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ İSİM ______

1.okyanus84:____________ KIZ __________________ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ __________________ EYLÜL
3.beryal:________________ ERKEK _______________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: ________ KIZ __________________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:________________ KIZ __________________ HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ___________________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ___________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:______________ ERKEK ________________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) _______________ ERKEK _______________
10.yaren35:_____________ ERKEK ________________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ________________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK ________________
13.ESCALES: __________ ERKEK _________________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK ________________
15.chen :_______________ ERKEK ________________
16.firdevs2006: __________ ERKEK ________________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ __________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: ____________ ERKEK ________________ ÖMER
19.limonnnnn: ___________KIZ __________________
20.acrinsu : ____________ ERKEK ________________ BULUT
21.nilaykisir: ___________ ERKEK _________________ ALİ TOPRAK
22.megryann : __________ KIZ ___________________ AYŞENUR
23.elif_ba: _____________ KIZ ___________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _________________________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ ___________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : _____ ERKEK __________________ UĞUR
27.dezy : _____________________________________
28.sirrinenur : __________ KIZ ____________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : __________________________________
30.bebis02 : ___________________________________
31.huzeyfe:___________ ERKEK __________________ AHMET YASİR
32.abyosun:___________ ERKEK __________________
33.sinemis84:_________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:___________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:______________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:___________ KIZ _____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_________ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _______ KIZ _____________________ AZRA
39.papatya0___________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy______________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrm ______________KIZ _____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ________ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ______________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _______ KIZ _______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ____________ KIZ _______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN _______ KIZ _______________________
48.&ayla&: ____________KIZ ______________________ ECRİN
49.selra ______________ KIZ ______________________

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** _______** SAT ** ____** CİNSİYET**_____ ** İSMİ **

1.gelevera ______________ 30 NİSAN ___________
2.bitte _________________ 19 MAYIS ___________ KIZ ______________ EYŞAN
3.sulezehra ____________ 19 MAYIS ____________ KIZ
4.dil_nur _______________ 21 MAYIS ___________
5.angel_eda ____________ 11 HAZİRAN _________
6.bilgen35_______________ 30 EYLÜL ___________ İKİZ
7.okyanus84 ____________ 30 EYLÜL ___________
8.k.a.y.r.a. ____________
9.lightlife ______________

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.AYSEN74:
5.dyd
6.mercanayse
7.xaysex
8.azra2
9.eleyna
10.rozalin
11.sekerkiz67
12.haksever
13.Niran77
14.vale14 (osmaniye 80)
15. hira64
16.PinkRose

LİSTEYİ GÜNCELLEDİM

UZUN SÜRE TOPİĞE GELMEYENLERİ SİLECEĞİM [/QUOTE][/QUOTE]

sağol canım benim
selam kızlar uzun zamandır giremedim kızım biraz husuz cadlaran
ev taşındım kız hasta oldu anca girebildim
selam dünürüm
kızlar merhaba ben daha dogurmadım38+4 günlük hamileyim.allah nasip kısmet ederse cuma günü aksam saat 5.30da sezeryana girecegim dualarınız benimle olsun lütfen.:90::90:
hayırlı doğumlar canım.sağlıkla kurtulun bebeğinle beraber inşallah
hoşbulduk canım sağol.
Sanada çok geçmiş olsun

çok zor kucaktan vazgeçirmen .dorukla bende aynı sorun oldu.hep kucak istiyor ve çok ağır maşallah.zaten iri doğum yaptığım için hamileykende kaldı bel ağrısı şimdi siyatik bel fıtığı oldum.çok fenayım bende.:2:

kızlarrrrrrrrr nehabersiniz biz çok şükür iyiyiz kızımla öpüyoruz sizi bu mübarek gününüz hayırlı olsun dualarımız kabul olsun inş
amin canım.öpüyorum seni ve kızını
hayırlısı olsun kolay gelsin canım.
aminnnn aminnnn aminnnn canımmmmmm.

nasılsın canım.görüşemiyoruz ne zamandır

selam arkadaşlar dün taşındıkk..daha eşyalar taşınırken gelip bağlamışlar neti..baya yerleştik sayılır.inş.bugün biter.hepinize çok teşekkür ederim.tekirdağda hemen hemen her ev kaloriferli merkezi sistem yani..aidat ödüyoruz yaz kış..çıktıgım evde bu evdede aynı aidat parası..

selam kızlarrrrrr
hepinizi çok özledim çok şükür kızıma kavuştum biraz zor oldu ama şükürller olsunnnnnn
9 kasım 2010 salı saat 17:53 te sezaryemnle dogum yaptım
herşey yolunda giderken bir anda düzenimiz bozuldu 37. haftada dogdu kızım
son hafta kg alamadıgımız için dr sezaryene aldı
2kg 90 gram dogdu ama çok şükür şimdi iyiyiz
pcyi ve interneti kapattık o yüzden giremiyorum ama hep aklımdasınız herkese çooooook selam vakit buldukça girmeye çalışırım inşallahhhhhhhh

canım benim tebrik ederim.Allahım analı babalı büyüsün inşallah.öpüyorum ikinizide...

çok sevindim canım erken olsunda sağlıklı olsun süpriz yapmış meleğin sana inşallah hayırlı salıklı salih bir kız olur ana babasına yayırlı evlat olur bol sütün olsun toparlasın kızın hemen inşallah sağlıkla büyüt canım çok beklettiler bu minişler çok kıymetli olcaklar kolay gelsin canım annelik zor ben bilmemde öle diyolar:)

hayırlı akşamlarrrr kıslar gerçi kimseler yokta neysem ben yine reglı oldm bu arada kilom 58 bebegime kavuşmaya az kaldı

slm kızlar haberlerim var çok mükemmel bir doktor bulduk profösör üniversiteydi ayrılmış özelde şimdi adetliyken aradım . bi tanıdığımız bisürü düşük ve son 9 ay 3 günlük ölü doğum yapınca tanışmıştı onunla ve doktorun saqyesdinde allahın izniyle 1 aylık kızı var kimselerin bulamadığı sorunlarını buldu kız 7 kilo alarak doğum yaptı ve doğumdan önceki kilosundan 2 kilo daha vererek doğumdan çıktı harika bi doktor neyse tel de bayabi konuştuk gel bi görelimdedi . gittik baktı yumurtalıklarımı anlattı anlattı uzun uzun utrasyonda tanıttı kendimi bana öle bi problem yok bu en kolay vakkalar dedi eşiminde testlerine baktı siz 3,5 senedir denemişiniz klomen vs dedi uzatmaya gerek yok dedi hemen başka yöntemlere geçicez dedi eşinin hareketli spermeleri ahıom şahım değil dedi kesin aşılama olmalı dedi. neyse mikrop testleri ve hepatit btestleri verdi ikimizede ve evlendiğimden beri 10 kilo aldım dedim şeker ilacı almıyomusun dedi bıraktım dedim onu asla bırakmıcaksın hamile kalsanda kullancaksın dedi bu kadınlar fil gb doğurmaya ne mereklı dedi oranız buranız çatlıyo sonra bunalıma girionuz dedi çok değişik bi doktor komik tuhaf deli mi desem neyse klomenide günde bir verdi madem 2 kullanınca 3-4 tane oluyo 1 yeterli dedi çok yumurta iyi değil dedi tek klomenle 3 yumurtam oldu sonraki utrasyonda 2si büyüdü 22-23 oldular aşılamayı değişik yApıyo 2 kere yapıyo doktor dioku kimisinin 36da çatlar kiminin önce kiminin sonra sal 36. saatte belki bulur belki bulmaz biz öle yapmıcaz dedi çatlatma iğnesinden 20 saat sonra ilk aşılamayı yaptı hadi askerler yürüyün dio aşılamayı yaparken:)sonra ertesi gün tekrar gittik utrasyonla baktı biri çatlamış biri 29 olmuş buda çatlamak üzere gel diğer askerleride salalımdedi ikinci aşılamayıda yaptık bugün bakalım kısmet artık ama mükemmel bişey bu çok maNTIKLI ÇÜNKÜ YUMURTA 24 SAAT SPERM 48 SAAT yaşarmış o yüzden spermler önce gitmeli yumurtayı beklemeli dedi yumurtanın ömrü kısa 36 saati heseplarsak belkide çatlamış olur boışa gider dedi neyse ilk aşılamada 50milyon ikinci aşılamada bugün 40 milyon sperm yolladık askerleri:) 1milyon olursa olmazmış 5 milyona eh derlermiş 10 milyon ve üstü harikaymış bizimkilerde öleydi bide bunlar hareketl,i sayısıydı. şimdi 1hafta sonra gidicaz çatlayan yu urtalarım kaliteliymiymiş ona bakıcak mışız kalitesizse boşuna umutlanmayız önümnüzdeki aya başka bi tedavi uygularız dedi velasıl bilmediğim bişiler söyleyen tek doktor valla ilişki serbest dedi yatmak yok dedi millet tarlada doğurur aşılama olan yatar dedi yok öle dedi eşime yatırma dedi normal devam edin dedi çok komik ya adam el hareketleri falan yapıo koycaz askerleri onlar fırt fırt 20 dakkada yolu bulcaklar dio öle işte haftaya cumartesi gidip bakıcaz bakalım inşallah saĞLIKLlı yumurtadırda umutla bekleriz ve umutlarımız gercek olur hemşirede dediki sana bi sır dedi pazar günü olan aşılamalar tutuyo dedi çok mutlu oldum istatislikleri bozmak istemem inşallah bizimkide tutar hiç böle AŞILAMA DUYMAMIŞTIM 2 KERE YANİ DUYAN VARMI ARANIZDA BEN BURSADAYIM ANKARADAN GELEN Bİ ÇİFT VARDI YANIMIZDA İNEGÖLDEN HEMDE MUANE 250TL AŞILAMA 1000TL BİZ AYNI AYIN İÇİNDE OLDU DİE SADECE 1LİRA VERDİK 80 İĞNE 20 KLOMEN ŞEKER İLACI VS 100 EŞİMİN TAHLİLLERİ BEN ÜNİVERSİTEDE YAPTIRDIM BELEŞE GELDİ :) NEYSE ÇOK UMUTLUYUM BU SEFER UMUT FAKİRİN EKMEĞİ NOLUR SİZDEN Rİ,CAM DUA EDİN BİZİM İÇİN ŞİMDİDEN DUALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

hayırlı akşamlarrrr kıslar gerçi kimseler yokta neysem ben yine reglı oldm bu arada kilom 58 bebegime kavuşmaya az kaldı
oooooooooooooooooooooo aysem aysem ayşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gül ayşem güldür ayşem ayşem ayşem ayşem yoluna kurbanım ayşemmmmmmmmmmmmmmmmm

nabıyon kız valla şu ben,m aşılama tutsun bize gelip kalcaksınız ve bu hocaya yaptırcaksınız aşılamayı okey:))))

bende 57 olmuştum 1 haftadır şeker ilacını kullanıyorum 54.6 bugün doktor tarttı şeker ilacı maf edio beni ama nabem iççam artık:)

bende böle olcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmama doktor kızar bukar şişmeye az şişcam top yutmuş gb olcam allahım sen çok büyüksünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nolur dualarımızı kabul et bi avlat nasip etttttttttttttttttttttttttttttttt

Sağol beryalcim.Bende gidiyorum oraya doğru herhalde.Ağrılarım dayanılmaz oldu artık.Tekrar doktora gidebilirim bu hafta içi eğer bu şiddette devam ederse.Çok fena bir şey bu...

Ooooo maaşallah hemen yerleşmişsiniz nette bağlanmış ne güzel.Çabucak biter öyleyse geri kalan herşey.Orada aidatlar hep aynı rakammı? Ne kadar aidat ödüyorsunuz?Evin m2 sine göre değişmiyormu?Bizim burda m2 ye göre alıyorlar iadatları..

Allah analı babalı büyütsün.Gaz sancıları varmı? Uykusu iştahı nasıl?

selam kızlar nasılsınız?umarım herkes ıyıdır.

Sağol canım sırtım dışında iyiyiz şükürler olsun...

Valla okurken tüm güzel enerjini aldım diyebilirim.Öyle keyifle öyle heyecanla anlatmışsınki inş. bu heyecanın yerini tez zamanda bebek heyecanı alırda hepimiz seninle beraber mutlu oluruz.Doktorunun tarzıda çok komik... Mesleğini sevdiği belli... İnş. hayırlı gelmiştir bu doktor size... Hakkınızda hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…