ne demek cnm tabiki ilgilenicem yüz yüze görüşmesekte bir çok şeyi paylaştık biz burda...yeri geldi dert ortağı olduk yeri geldi sırdaş olduk...
taşınacakmışsın Allah yardımcın olsun taşınmak çok zor :) benim evim kombili cnm..ama ben çok memnunum bence çok ekonomik bebeğim küçük olduğu için sanırım 4 aydır kombiyi çalıştırıyoruz..şu ana kadar en fazla ödediğim fatura 80 tl..ama bu ay daha fazla gelir sanırım çünkü bu ay havalar daha soğuktu...ama tabi bu paranın içinde mutfaktaki ocak da dahil....yani ayrı tüp parası vermiyorum...merkezi sistemde her zaman olmuyor sanırım.eltimin de evi merkezi sistem ama onlar mutfakta ocak için ve banyo için tüp kullanıyorlar..o da ayrı masraf..seninde öyle mi cnm....
aminnnn aminnnn aminnnn canımmmmmm..
Canım benim çalışıyoruz her zaman giremiyorum şahsen vakit buldukça geliyorummm...
Ve hep aynı kişileriz diğer ark. hep selam verip çıkıyorrrr....
Ben geldiğimdede kimse olmuyor bekle bekle yok...Çıkıyorum napimmmmm....
amin canımmmm....
Hadi hayırlısı olsun canımmmm....
Ben 3 kere taşındımmmm...Çok zorr çokkk...
Ancak bulursunuz ev zaten canımmm...Şimdiden bakın bence çok yaza bile bırakmayın yazın fiyatlar daha uçuk oluyor evlerinnn...nisan mayıs tam taşınma zamanı derlerrr....
Valla ben çalışıtığım için akşamdan akşama yakıyorum en çok 72 ödedim şimdiye kadar...
ama alt komşum harıl harıl yakıyor 150 - 250 arası ödüyorrr...Çok çok karda kışta 200 geçer canımm...ama sürekli yakarsan 150-200 anca gelir....
sağol canım benimhoşgeldinnnnn
selam dünürümselam kızlar uzun zamandır giremedim kızım biraz husuz cadlaran
ev taşındım kız hasta oldu anca girebildim
hayırlı doğumlar canım.sağlıkla kurtulun bebeğinle beraber inşallahkızlar merhaba ben daha dogurmadım38+4 günlük hamileyim.allah nasip kısmet ederse cuma günü aksam saat 5.30da sezeryana girecegim dualarınız benimle olsun lütfen.:90::90:
hoşbulduk canım sağol.kızlar sırtımın ağrısı dayanılmaz durumda artık.mideme kaburgalarıma vuruyor çok fenayım.nasıl oturacağımı nasıl yatacağımı şaşırdım her açıdan ağrı yapıyor.
Bu arada beryalcim hoşgeldin ... Nasıl geçti tatiliniz ?
Doğuma gidecek arkadaşımında allah yardımcısı olsun sağlıcakla kurtulun inş. Ikinizde.bu arada yanına mutlaka hamile iç çamaşırı al çünkü diğerleri dikiş bölgene değince acıtabilir.birde göğüs için krem kullanacakmısın ? Ilk emzirmeden itibaren tüm emzirmelerden sonra sürekli kullandığım lansinoh bana iyi gelmişti.aklında olsun bunlar.birde ilk kalkışına dikkat et fazla yürüyünce tansiyonun düşüyor.
canım sağol 1 ay önce gittim röntgen sonucunda belde düzleşme gördü doktor merhem egzersiz ve fizik tedavi verdi fakat fizik tedaviye henüz başlamadık bugün arayacağım hastaneyi bana geri dönüş yapmadılar 1 aydır.bir müddet kızımı fazla kucağa almamaya çalışacağım.1 aydır duruşuma oturuşuma dikkat ediyorum belimi ve sırtımı desteklemek için fakat ağırlık taşıdığım sürece bir faydası olmuyor bence bu destekli oturuşlarımın.sıcak tutmaya çalışıyorum kendimi elimden geldiği kadar.dün merhem sürdü eşim uyuyamıyorum artık ağrılardan.kaburgamda ağrı ve ağırlık varmış gibi sanki.biraz dinlenmem ve kendime daha çok dikkat etmem gerekecek.fakat kızımı bu kucak olayından nasıl vazgeçireceğimi bilmiyorum...ağlıyor kucak diye.....
amin canım.öpüyorum seni ve kızınıkızlarrrrrrrrr nehabersiniz biz çok şükür iyiyiz kızımla öpüyoruz sizi bu mübarek gününüz hayırlı olsun dualarımız kabul olsun inş
hayırlısı olsun kolay gelsin canım.selam arkadaşlar yarın taşınıyoruz..iki üç güne kadar bağlanırmış net..görüşürüz artık bi kaç gün sonra.gerçi kimseler olmuyo neyse..güya evden eve taşımaya verdik.herşeyimi topladım niye topluyosam elimde değil napayım..hemen karşı apartmana taşınıyorum uzakta değil.dua edinde bir an önce yerleşeyim.annemde var gerçi ama taşınmak zor bilirsiniz.kendinize çookkk iyi bakın öptümm...
aminnnn aminnnn aminnnn canımmmmmm.
selam kızlarrrrrr
hepinizi çok özledim çok şükür kızıma kavuştum biraz zor oldu ama şükürller olsunnnnnn
9 kasım 2010 salı saat 17:53 te sezaryemnle dogum yaptım
herşey yolunda giderken bir anda düzenimiz bozuldu 37. haftada dogdu kızım
son hafta kg alamadıgımız için dr sezaryene aldı
2kg 90 gram dogdu ama çok şükür şimdi iyiyiz
pcyi ve interneti kapattık o yüzden giremiyorum ama hep aklımdasınız herkese çooooook selam vakit buldukça girmeye çalışırım inşallahhhhhhhh
selam kızlarrrrrr
hepinizi çok özledim çok şükür kızıma kavuştum biraz zor oldu ama şükürller olsunnnnnn
pcyi ve interneti kapattık o yüzden giremiyorum ama hep aklımdasınız herkese çooooook selam vakit buldukça girmeye çalışırım inşallahhhhhhhh
oooooooooooooooooooooo aysem aysem ayşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gül ayşem güldür ayşem ayşem ayşem ayşem yoluna kurbanım ayşemmmmmmmmmmmmmmmmmhayırlı akşamlarrrr kıslar gerçi kimseler yokta neysem ben yine reglı oldm bu arada kilom 58 bebegime kavuşmaya az kaldı
sağol canım benim
selam dünürüm
hayırlı doğumlar canım.sağlıkla kurtulun bebeğinle beraber inşallah
hoşbulduk canım sağol.
Sanada çok geçmiş olsun
çok zor kucaktan vazgeçirmen .dorukla bende aynı sorun oldu.hep kucak istiyor ve çok ağır maşallah.zaten iri doğum yaptığım için hamileykende kaldı bel ağrısı şimdi siyatik bel fıtığı oldum.çok fenayım bende.:2:
selam arkadaşlar dün taşındıkk..daha eşyalar taşınırken gelip bağlamışlar neti..baya yerleştik sayılır.inş.bugün biter.hepinize çok teşekkür ederim.tekirdağda hemen hemen her ev kaloriferli merkezi sistem yani..aidat ödüyoruz yaz kış..çıktıgım evde bu evdede aynı aidat parası..
selam kızlarrrrrr
selam kızlar nasılsınız?umarım herkes ıyıdır.
slm kızlar haberlerim var çok mükemmel bir doktor bulduk profösör üniversiteydi ayrılmış özelde şimdi adetliyken aradım . bi tanıdığımız bisürü düşük ve son 9 ay 3 günlük ölü doğum yapınca tanışmıştı onunla ve doktorun saqyesdinde allahın izniyle 1 aylık kızı var kimselerin bulamadığı sorunlarını buldu kız 7 kilo alarak doğum yaptı ve doğumdan önceki kilosundan 2 kilo daha vererek doğumdan çıktı harika bi doktor neyse tel de bayabi konuştuk gel bi görelimdedi . gittik baktı yumurtalıklarımı anlattı anlattı uzun uzun utrasyonda tanıttı kendimi bana öle bi problem yok bu en kolay vakkalar dedi eşiminde testlerine baktı siz 3,5 senedir denemişiniz klomen vs dedi uzatmaya gerek yok dedi hemen başka yöntemlere geçicez dedi eşinin hareketli spermeleri ahıom şahım değil dedi kesin aşılama olmalı dedi. neyse mikrop testleri ve hepatit btestleri verdi ikimizede ve evlendiğimden beri 10 kilo aldım dedim şeker ilacı almıyomusun dedi bıraktım dedim onu asla bırakmıcaksın hamile kalsanda kullancaksın dedi bu kadınlar fil gb doğurmaya ne mereklı dedi oranız buranız çatlıyo sonra bunalıma girionuz dedi çok değişik bi doktor komik tuhaf deli mi desem neyse klomenide günde bir verdi madem 2 kullanınca 3-4 tane oluyo 1 yeterli dedi çok yumurta iyi değil dedi tek klomenle 3 yumurtam oldu sonraki utrasyonda 2si büyüdü 22-23 oldular aşılamayı değişik yApıyo 2 kere yapıyo doktor dioku kimisinin 36da çatlar kiminin önce kiminin sonra sal 36. saatte belki bulur belki bulmaz biz öle yapmıcaz dedi çatlatma iğnesinden 20 saat sonra ilk aşılamayı yaptı hadi askerler yürüyün dio aşılamayı yaparken:)sonra ertesi gün tekrar gittik utrasyonla baktı biri çatlamış biri 29 olmuş buda çatlamak üzere gel diğer askerleride salalımdedi ikinci aşılamayıda yaptık bugün bakalım kısmet artık ama mükemmel bişey bu çok maNTIKLI ÇÜNKÜ YUMURTA 24 SAAT SPERM 48 SAAT yaşarmış o yüzden spermler önce gitmeli yumurtayı beklemeli dedi yumurtanın ömrü kısa 36 saati heseplarsak belkide çatlamış olur boışa gider dedi neyse ilk aşılamada 50milyon ikinci aşılamada bugün 40 milyon sperm yolladık askerleri:) 1milyon olursa olmazmış 5 milyona eh derlermiş 10 milyon ve üstü harikaymış bizimkilerde öleydi bide bunlar hareketl,i sayısıydı. şimdi 1hafta sonra gidicaz çatlayan yu urtalarım kaliteliymiymiş ona bakıcak mışız kalitesizse boşuna umutlanmayız önümnüzdeki aya başka bi tedavi uygularız dedi velasıl bilmediğim bişiler söyleyen tek doktor valla ilişki serbest dedi yatmak yok dedi millet tarlada doğurur aşılama olan yatar dedi yok öle dedi eşime yatırma dedi normal devam edin dedi çok komik ya adam el hareketleri falan yapıo koycaz askerleri onlar fırt fırt 20 dakkada yolu bulcaklar dio öle işte haftaya cumartesi gidip bakıcaz bakalım inşallah saĞLIKLlı yumurtadırda umutla bekleriz ve umutlarımız gercek olur hemşirede dediki sana bi sır dedi pazar günü olan aşılamalar tutuyo dedi çok mutlu oldum istatislikleri bozmak istemem inşallah bizimkide tutar hiç böle AŞILAMA DUYMAMIŞTIM 2 KERE YANİ DUYAN VARMI ARANIZDA BEN BURSADAYIM ANKARADAN GELEN Bİ ÇİFT VARDI YANIMIZDA İNEGÖLDEN HEMDE MUANE 250TL AŞILAMA 1000TL BİZ AYNI AYIN İÇİNDE OLDU DİE SADECE 1LİRA VERDİK 80 İĞNE 20 KLOMEN ŞEKER İLACI VS 100 EŞİMİN TAHLİLLERİ BEN ÜNİVERSİTEDE YAPTIRDIM BELEŞE GELDİ :) NEYSE ÇOK UMUTLUYUM BU SEFER UMUT FAKİRİN EKMEĞİ NOLUR SİZDEN Rİ,CAM DUA EDİN BİZİM İÇİN ŞİMDİDEN DUALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?