Dokuz Doğuranlar

herkese günaydınlar kıslar ya tam düzenli giricem diyom ama benim sıpa dur durak bilmiyo sağolsun

rüfeydecim çok geçmiş olsun hayırlı ugurlu allah analı babalı büyütsün bebişini canım

teyzoşlar işte bu sıpa beni size yollamıyo yaaaaaaaaaaaaaa :))))))))

cnm bence yanlış düşünüyorsun eşler arasında böyle şeyler olmaz.emin ol eşin söylediklerinde samimidir..eğer imkanın varsa çalışma derim.bebeklerimiz küçükken çok zor.ev işi vs..den dolayı demiyorum.asıl zorluk bir annenin bebeğinden ayrı kalması.helede bebek daha küçükse daha da zor oluyor her şey.insan kendini kötü hissediyor.ben akşamları eve gidince bana çırpınışı sabajları bıraktığımda o bakışı...yani uzun lafı kısası eğer maddi olarak imkanın varsa cnm daha çalışma derim...benden sana çalışan bir anne olarak arkadaş tavsiyesi :)

haksveer canım agzından bal damlıo valla hele seninki tutsun bi geliriz evel allahımmın iznile inşalllaaah rabbim emeklerinizin karşılıgını verir inşalllahhh
şeker ilacını içç canım ondan benimde kurtluşum yookkk
kız hni geçen sesns filan hatırlryosan benim adrtlerim 3ayda yada 4 ayda oluyodu
çok şükür şimdi size 4 aykı regli günlerim işte
27 eylül
18 ekim
26 kasım
20 aralık
13 ocak
nasıl arkididşlerrrr
inşallah kızlarrrrr hepimizizn olacak göbüşleri inşşşşş
bu arada umut listesi epeyi az kalmışşşbunaüzüldmmm acıkcası

elifffgünaydın canım nasılsn kızın nasıl canım bu :81::81::81:

Allah analı babalı büyütsün cnm..bende yaşadım aynısını benimde kızım son ay kilo almadı 36.haftada alacaktı doktor sonra 1 hafta bekeleyelim dedi.37.haftada doğdu kızım..olsun doğunca hemen büyüyorlar annesi..yeterli sağlığı yerinde olsun..1 ayda topaç gibi olur kızın inş. :)

pardon umut listesi degl arkadaşlar hamış listesi yanlış yazmışım bennn her zamanki halimmmm işte

haksever Rabbim tüm isteyenlerinde seninde kucağını bebişlerle doldursun inş.tez saatte..evleriniz bebek sesleri ile çınlasın inş..

elifffgünaydın canım nasılsn kızın nasıl canım bu :81::81::81:
günaydın cnmm şükür gelebildin uzun zamandır yoksun..nasılsın ayşecim?maşallah,geçmişi okudumda çok güzel kilo vermişsin ..sıra bebişde
kızımda iyi teyzesi ne yapsın...albüme resimlerini koydum kocaman oldu büyüdü artık prensesim...bende işe başladım.babaannesi bakıyor kızıma ya da bakmaya çalışıyor desem daha doğru olacak sanırım

üfff topiğe slm yazan çıkıyor divinitye söyleyelimde bir tane daha topik açsın ama onun adını SLM TOPİĞİ koysun

canım benim senin yazdıklarını okuyunca aklıma benle eşim geliyo.bizde ne çok çabalamıştık sizin gibi inan hergün dualarımdasın diğer arkadaşlarda inşallah rabbim sizin bu çabalarınızı boşa çıkarmayacak hayırlısıyla inşallah tutar dualarımız sizinle bitanem

ne habr eliff napıyosun şekerim valla aynen bakıyorum kimse yok çıkıyorum ne yapayım

canım benim işallah çok güzel sonuçlar alırsın tüm kalbim seninle allahım yüzünüzü tez zamanda güldürür işallah canımsın ya her zaman umut et sakın umutsuzluğa kapılma denemekten yorulma bıkma vakti zamanı gelince oluyor işallah sizinde olacak allahın izniyle dualarım seninle ve tüm bebek yolu gözleyen arkadaşlarım için öpüyorum seni

Beryalimmmm hoşgeldin canımmmm....

Haksevercim yazdıklarını öyle güsel anlatmışsın ki resmen yaşadım asker olayıda süperdi...

Ayşecimm naberr...

sinemcim
oğlun aynı sen valla gözlerde maşaallah yakıyorrr....

Megraynnncım elif.tim.cımmm...sizleri ve hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm...

nasılsınız arkadaşlar valla ben bitmiş durumdayım ev az kaldı yerleşti sayılır ama annemde bende bittik.yağız efendi işimizi ikiye katlıyo...ama olsun allahım herkese evinde güle güle oturmayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…