Dokuz Doğuranlar

elifcim,megrancım,acrinsucum,sumoşcum,neslihancım sağolun canlarım dualarınızı bekliyorum

aysemmmmmmmmmmmmm kız ay da bir değil normal karılar gb oluyon adet artık bıravooooo

ya çok sinir oldum bugün bi mutlu olmuyayım zati okulda i,şler karıştı delirttiler beni midem tuttu çok fena sinirden neyse maf ettim hepsini bütün sorumluklarımı bıraktım sadece sınıfıma bakıcam üzmücam artık kendimi herkez kendi çaresine bakıcak neyse bide doktor bugün ilişkiye girin bidaha ister yapın ister yapmayın dedi serbest bıraktı bugün yaptık kasıklarıma bi ağrı girdi ama gaz sancısı gb hala ağrıyo kasıklarım inşallah üşütmedir sadece öle duruyo yani tuvalette problem yaşıyorum :)))) ya kasıklarım ağrıyo diede eşim çok korktu üzüldü keşke ysapmasaydık keşke yapmasaydık dedi kuzum üzüldü:2::2::2::2::2::2::2:

sinem bebişn muhteşem tatlı maşallah ya çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tatlı olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

haksevercim cnm kasıklarda ki bence iyiye işaret.yani benim doktorum bana öğle demişti.mesela ağrılı adet görmek yumurtalıkların aktif olduğunu gösterirmiş.kasıklardaki şiddetli olmayan uzun sürmeyen ağrı ve sancılar rahimin aktif olduğunu gösterirmiş..hadi inş.bu ay iyi haberler bekliyoruz cnm senden vallahi hep dua ediyorum sizlere.bu akşam bebişimede dua ettiricem :)açıcam onunda ellerini birlikte size dua edicez teyzeleri...Rabbim inş.sizlere de sağlıklı evlatlar versin tez saatte...

kuzum bende bsşlsdım çalışmalara hadi bakalım hangimiz önce hamiş kalacaz ha gayret inşşallah rabbim bebeklerimizi gönderir inşşş
evet kız normal adet canım inşallah ardından bebegimde gelir
hiç bukadar neşeli keyifli olmamıştım daha:74donlarrrr havayaaaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

kızlarr divin nerdeyse bir aydır ugramamş allahım korusun kötü bişey yoktur tel nosunu bilen varsa özelime yazında ben arayam ya çok merak ettm vallaaa

kızlar divinty iyiymiş çitos arkadasımız görüşmüş herhangi bi sıkıntı yokmuş
kafa dinliyomus biraz benimde bildiğim bu kadar size haber edim dedim
bu arada herkesi ayrı ayrı öpüyom
aysecim adetlerinin düzene binmesine sevindim benimde ameliyattan sonra düzene girdi
haksevercimmmm canım benim inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah en yakında
cennet kokulunu bagrına basarsınnnnnnnnnnnnnnnn dualarım seninle ve hepinizle
beryalcim hosgeldin inşallah bebişle gelmişsindir
neslihancım sumos mergyan beryal haksever ayse sinemis elif yaren ve ismini sayamadığım herkesi ayrı ayrı öpüyorum kib aeo kalbim sizinle

bende öptüm cnm seni sende a.e.o....

canım çok saol haber verdigin için yahu divin küs degilmiydi çitoslan allah allah
nese canım canları sag olsun küslükte neymişş
evet canım şu 5aydır gayet düzenli inşallah hep böyle gider ardındanda kızım gelir hayırlısı ileee
bizde seni öpüyossss
ama öpüşen simley yokkkkk

ayşe Allah da seni güldürsün al sana öpüşen smile
Allah sana ikiz versin ayşecim inş.biri kız biri oğlan olsun inş.

Günaydınnnn kızlarr....
ayşecim Allah gönlüne göre versin cnm...kız çocuklarda çok tatlı oluyor.ben kızımı öperken deli oluyorum çok işveli oluyorlar..
cmrm sende boşladın buraları.unuttun bizleri.kızını öp benim için...

kimseler yok..kendi kendime yeterince konuştum sanırım neyse yine gelirim ben.kendine çokkkk iyi bak topikcimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…