gözünaydın olsun canım ne güzel kavuştunuzeşim geldi canlarım
çok mutluyum
doruk ilk görünce ağladı ama şimdi oynuyor babasıyla
kısmetse gezmeye gidicez önümüzdeki hafta.
tatilimiz başlıyor.
1 ay tatili var eşimin.önce marmaris bodrum belek.
sonra trabzon ve gürcistan.sonrada rusyaya gidicez.ama ben sizlere mutlaka yazıcam.
gözünaydın olsun canım ne güzel kavuştunuz
iyi tatiller sana tadını çıkar bolbol
beryalcim gözün aydın canım ayrılık zor olsa gerek şükür kavuşmuşsunuz çok güzel bir tatil geçirmeni diliyorum toprağımsağol canım benim eşimin tatili çok kısıtlı 1 yıl aradan sonra ilk kez izinli ve oda 1 ay olunca vaktimiz az geliyor bize.ama olsun yanımızda ya 1 ayda olsa razıyım.
Kayınvalidemler davet etti oraya da gidicez.dolu dolu geçecek zaman bizim için.
Gezmek güzel ama ben şimdiden eşim gidicek diye tedirgin oldum
AAAAAAAA NE GÜZEL NE MUTLU SİZE CANIMGünaydın topiğimizin güzel bayanları....hepimiz için güzel bir hafta sonu olur inş..
kızlar bir ara sizlere bahsetmiştim bir çocukluk arkadaşım var doktorlar behçet hastası demişti çok üzülmüştüm.çok acılar çekti çok kötü şeyler yaşadı o da bizim gibi bebeği olmaz sandı ama yinede çabaladı.çok şükür meleği geldi her şeye rağmen doktorların olmaz demesine rağmen yarın sabah saat 09:30'da kısmetse doğumu var...Rabbim büyük Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu yaşamayı inş.. hiç bir zaman umudsuz olmayın her şeyin vakti zamanı varmış demekki..inş.isteyen herkesin hepinizin melekleri tez saatte gelir cnm arkadaşlarım..
ÇOK geçmiş olsun canımgünaydın arkadaşlar ben yine uzun süredir gelemiyordum.29 hafta 2 günlük olduk ve sadece 3 hafta rahat edebildik bugüne kadar.ara ara hastanede yattım.ve en son salı günü taburcu oldum 32 gün yattıktan sonra.23 haftalıktan beri benim bebekler gelmek için uğraşıyor.doktorlarda doğumu engellemek için elinden geleni yapıyor.26 haftalıkken açıklığımdan dolayı enfeksyon kaptım ve doktorlar gebeliği sonlandırıcaz dedi ve sonra bir anda vazgeçtiler.şimdi kızım,oğlum ve ben sağlıklıyız.dün doktordaydık yine yatırıcaz dediler imza attım ve yatmak istemedim.inşallah 32. haftaya kadar dayanırız.hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun.......
canım benim böyle üzgün konuşma lütfen.seninde bebeğin olunca sende gideceksin bayrama bebeğinle.selam kızlarrr....
Bugün içim çok burukkk....Bri çocuğum yok ki elinden tutup 23 nisan gösterilerine götüreyimmm....Niye yok demiyorum haşaa...Rabbim zamanı gelince verir meleğimizi ama işte kötü oldum hemde çok kötü oldummm...Çok yalnızımmmmmmm.....Kimseye anlatamıyorummmmmm....Eşimde çok rahat beni üzemek için hiç bişry demiyorr.SAdece olacak ben inanıyorum diyooo...
üstüne bu ay sonunda eltimin oğlunun sünnet düğünü varr..Ne bilim bir çocuğum olsa idi bir kız mesela ona güzel bir kıyafet alırdımmm......Narçiçeği bir elbise gördümmm harikaydı içim gitti...Kızım olsaydı alırdım dedimm...3 yaş içindi...Nede güzel olurduuu.....Yada bir oğlum olsaydı bir kot beyaz gömlek üsütnede renkli bir askı alırdımmm ona uygunda papyonnnn..Herkesde en az 2 tane evlat varrrr...Ben şimdi düğün için gelenlere yine yok yok yok istemiyoruzzzz demekdenn sıkıldımmmm...Artık onlarda inanmıyorlar ki...Niye olmuyr mu diyorlar direkkk...Ama insanın ağzı torba değill üzülmemek için saklıyorumm.....Ben çok şey mi isityorummm..Ne büyük bir sınavım var Allahımmm...
Artık bebeğim olacağınada inanamıyorummm..Umutlarım tükeniyooo....Ben hiç anne olamayacakmıyımmmmmmmmmmmmmmmm....
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhhhh...Evlatsızz biz aile çok zor çokkkkkkkkk.....Eksikliğini kimseye göstermesin.....
canikommmmmmmmmmm benim çok sağol.yerim seni.Hadi gözün aydın Beryal'im...Canım benim çok sevindim senin adınaaa.....
canım bekle bakalım biraz az mı geliyor çokmu yada diğer adetlerinden farklımı.her ay düzenli olmadığın için olmuş ta olabilirsin.inşallah sorun yoktur.Ya birde bugün 18. gün olmasına rağmen tekrar regl oldum bennn....Off çok kafam karıştııı...Acaba erken mi oldumm..Yoksa geçen ay geç olduğum için normal mi çözemedim.... Ve feleaket sancım varr.....
iyiyiz canım rabbime çok şükürhayırlı pazarlarrrrrr
divinty allah kavustursun
elifim beryal neslihan ayşe hakça dilnur jonybravo sumos ve ismini hatırlayamadıgım bi çok arkadasım
umarım iyiysinizdir hepinizi öpüyorum
Ayy kızlar efsamın dişi çıktı bugün hehehe bi an hiç çıkarmayacak sandımm:)))
teşekkür ederim tatlımgünaydın kızlar nasılsınız?
beryalcim gözün aydın senin adına çok sevindim.doruk paşayıda öpüyoruz.
dilnurcum sen nasılsın?bebişin nasıl?
divinity uzun zamandır görüşemedik.sen nasılsını?
veeeee diğer arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyorum.
günaydın arkadaşlarrr..çok güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle...
cnm benim yaaaaa inan bu mesajını okuduğumda çok mutlu oldum.tabiki seni asla unutmam ilk göz ağrım arkadaşım benim :)bende seni öpüyorum cnm.seni tabiki özlerim ama önümüzdeki haftadan sonra ben buraya çok sık gelemem...ay sonu işten ayrılıyorum evdede net yok maalasef bu kadar sık siteye girmem imkansız eve net almaya niyetimiz var bakalım kocikim alırsa sahalara geri dönerim cnmm Allah'a emanet ol cnm...elifcimi unuttumo beni asla unutmaz :78:
elifcim senide çok çok öpüyorumkendine iyi bak beni özle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?