iyi maş. daim olur inş. aranız hep böyle iyi gidermaşallah deyim nazar değmesin bu ara aramız süper
resmen melek oldu eski kaynanamdan eser kalmadı
eskiden de iyiydi ama aldığımıza ettiğimize biraz karışırdı
şimdi kendi diyor şu mağazada bi elbise var sana çok yakışır git al diye
kafasına taş düşmüş olmalı :26: tanıyamıyoz ama bu halini çok sevdik
3 saat aralıksız mı
çatlamıyomuydu ağlaya ağlaya :26:
ehhehehh annelerinde başa kalkmaya bahanesi sende aynıydın çocuğa bahane bulma ben nasıçektiysem seni sende çekecen
iyi maş. daim olur inş. aranız hep böyle iyi gider
benim kızımda öyle 3 saat sürekli ağladığı oluyodu
şimdi geçti şükür
ağlayamıyosun işte çözüm bulmaya çalışıyosun ne kadar becerebilirsen ama insanın eli ayağına dolanıyorvalla oturup bende ağlarım heralde 3 saat aralıksız ne demek ya
kimsede kalmamış topikte
elif bi ara uğradı ve kayboldu
neyse benim pc açık ben işlere gömülüyüm
aynen sana katılıyorum canım ama ben yinede çok katılıyor diye alıyorum kucağımakg yu hiç takmıyorum canım kafaya çünkü çok hareketli büyük kızımda öyleydi
herşeyden önce sağlık olmaları önemli olan seninde dediğin gibibenimki numaradan çok ağlıyo biri gelsin beni alsın diye ama yılmak yok
uyku düzeni sağlamak gerekir
şimdi nasıl alışırsa öyle gider
resmen çatlayacak gibi ağlıyordu hiç abartmıyorum 1,5 ay böyleydimaşallah deyim nazar değmesin bu ara aramız süper
resmen melek oldu eski kaynanamdan eser kalmadı
eskiden de iyiydi ama aldığımıza ettiğimize biraz karışırdı
şimdi kendi diyor şu mağazada bi elbise var sana çok yakışır git al diye
kafasına taş düşmüş olmalı :26: tanıyamıyoz ama bu halini çok sevdik
3 saat aralıksız mı
çatlamıyomuydu ağlaya ağlaya :26:
ehhehehh annelerinde başa kalkmaya bahanesi sende aynıydın çocuğa bahane bulma ben nasıl çektiysem seni sende çekecen
valla oturup bende ağlarım heralde 3 saat aralıksız ne demek ya
kimsede kalmamış topikte
elif bi ara uğradı ve kayboldu
neyse benim pc açık ben işlere gömülüyüm
yok cnm amacım bir şeyler yazmaktı geçmişi okurken telefon çaldı birileri bir şeyler istedi derken yazamadan çıkmak zorunda kaldım...cuma saati dahi mutlaka bir şeyler çıkıyor..evet her gün topiğe girip bakıyorum kimse yok bende çıkyorum..eskiden mutlaka çıkmadan bir şeyler yazardım artık onuda yapmıyorum kendi kendime konuşmak pek güzel olmuyor..evde olunca daha sık gelirim inş.cimcimem rahat verirse tabi...sanada kolay gelsin meltemcim ben çok şükür bu hafta bitirdim işlerimi akşamdan akşama yaptım.sadece camlarımı silicem ama onada hava izin vermiyor.ne zaman silmeye yeltensem yağmur yağmaya başlıyor hafta sonu geldi çok şükür umarım hava güneşli ve güzel olur biraz gezelim hava değişikliği olsun bunaldım vallahi ev iş arasında
bilgencim Allah yardımcın olsun..Rabbim bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş.günaydın arkadaşlar ben yine uzun süredir gelemiyordum.29 hafta 2 günlük olduk ve sadece 3 hafta rahat edebildik bugüne kadar.ara ara hastanede yattım.ve en son salı günü taburcu oldum 32 gün yattıktan sonra.23 haftalıktan beri benim bebekler gelmek için uğraşıyor.doktorlarda doğumu engellemek için elinden geleni yapıyor.26 haftalıkken açıklığımdan dolayı enfeksyon kaptım ve doktorlar gebeliği sonlandırıcaz dedi ve sonra bir anda vazgeçtiler.şimdi kızım,oğlum ve ben sağlıklıyız.dün doktordaydık yine yatırıcaz dediler imza attım ve yatmak istemedim.inşallah 32. haftaya kadar dayanırız.hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun.......
canım çok geçmişler olsun sana da bebeklerine de...Rabbim sana dayanma gücü versinnn..günaydın arkadaşlar ben yine uzun süredir gelemiyordum.29 hafta 2 günlük olduk ve sadece 3 hafta rahat edebildik bugüne kadar.ara ara hastanede yattım.ve en son salı günü taburcu oldum 32 gün yattıktan sonra.23 haftalıktan beri benim bebekler gelmek için uğraşıyor.doktorlarda doğumu engellemek için elinden geleni yapıyor.26 haftalıkken açıklığımdan dolayı enfeksyon kaptım ve doktorlar gebeliği sonlandırıcaz dedi ve sonra bir anda vazgeçtiler.şimdi kızım,oğlum ve ben sağlıklıyız.dün doktordaydık yine yatırıcaz dediler imza attım ve yatmak istemedim.inşallah 32. haftaya kadar dayanırız.hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun.......
selam canımmmmmmmmmmhayırlı cumalarınız olsun kızlar
valerim hoşgeldin canım
gez bacım geza.slm cnm seninde hayırlı cumaların olsun
valla ben bu aralar çok yoğunum
gezmekten tozmaktan bi fırsat bulamıyom
akşamlarıda kocik evde olunca ne iş bitiyo nede pc bana kalıyo
bu arada adet oldum
glukofen sayesinde artık günü gününe oluyorum
2 kilo vermişim 75 i gördüm çok mutluyum
oyy oy yazda geliyo
yaz deyince aklıma hep iş geliyo yaw
selam canım hoşgeldinslm kızlar nasılsınız
hayırlı cumalarınız olsun rabbim bu günde ettiğimiz duaları geri çevirmesin inş.
maşallah canım kızların çok güzelkızlarımın fotoso 1 hafta önce çekildi
kızım büyümüşmü teyzeleri
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/22/4434.jpg
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/22/4438.jpg
Herkese hayırlı cumalar
Iyi akşamlar canlarım
Eşim bana süpriz yaptı şu an türkiyede.havaalanındaymış istanbuldan izmire geliyor yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.3 aydır görmüyordum.çok mutluyummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?