Dokuz Doğuranlar

iyi maş. daim olur inş. aranız hep böyle iyi gider

benim kızımda öyle 3 saat sürekli ağladığı oluyodu
şimdi geçti şükür

iyi maş. daim olur inş. aranız hep böyle iyi gider

benim kızımda öyle 3 saat sürekli ağladığı oluyodu
şimdi geçti şükür

valla oturup bende ağlarım heralde 3 saat aralıksız ne demek ya

kimsede kalmamış topikte
elif bi ara uğradı ve kayboldu
neyse benim pc açık ben işlere gömülüyüm

kimsede kalmamış topikte
ağlayamıyosun işte çözüm bulmaya çalışıyosun ne kadar becerebilirsen ama insanın eli ayağına dolanıyor
böyle bebek bakmak çok zor
büyük kzım kendi kendine büyümüş gibi geliyor bunu görünce
benimde işlerim var canım açık pc gelirim arada
görümcemin kızı gelcek 18 yaşında çok severim akşama bebek sevmeye gelcek
2 gün kalcak

aynen sana katılıyorum canım ama ben yinede çok katılıyor diye alıyorum kucağıma
aman böyle böyle büyüyüp gidecekler inşallah
yeterki onlara birşey olmasın

resmen çatlayacak gibi ağlıyordu hiç abartmıyorum 1,5 ay böyleydi
şimdi okadar kötü değil gaz problemi bunu yapıyordu sanırım
çünkü canı yanıyor gibi ağlıyordu
şimdiki ağlamaları öyle değil en azından susturabiliyorum
öncesinde ne yapsam susmuyordu bir keresinde yirmilik dişim şişmişti çenemi açamıyordum okadar kötü şişti ağrım bir yandan çocuk bir yandan resmen o ağlıyor ben ağlıyorum
çok zor geçti ilk evreler
doktor 3 aydan sonra azalmaya başlar dedi bakalım gerçekten de azalıyor gün geçtikçe
senin kız pek yaramaz değildi anlaşılan kolay baktın ozaman çok şanslısın valla

kimsede kalmamış topikte
yok cnm amacım bir şeyler yazmaktı geçmişi okurken telefon çaldı birileri bir şeyler istedi derken yazamadan çıkmak zorunda kaldım...cuma saati dahi mutlaka bir şeyler çıkıyor..evet her gün topiğe girip bakıyorum kimse yok bende çıkyorum..eskiden mutlaka çıkmadan bir şeyler yazardım artık onuda yapmıyorum kendi kendime konuşmak pek güzel olmuyor..evde olunca daha sık gelirim inş.cimcimem rahat verirse tabi...sanada kolay gelsin meltemcim ben çok şükür bu hafta bitirdim işlerimi akşamdan akşama yaptım.sadece camlarımı silicem ama onada hava izin vermiyor.ne zaman silmeye yeltensem yağmur yağmaya başlıyor hafta sonu geldi çok şükür umarım hava güneşli ve güzel olur biraz gezelim hava değişikliği olsun bunaldım vallahi ev iş arasında

sulecim cnm maşallah kızlarına küçük prenses büyümüş ablasıda çok güzel bir genç kız adayı..maşallah ikisinede....küçük hanım geceleri uyumuyormuş Allah yardımcın olsun cnm..anne olmak çok sabır gerektiriyomuş bende azramda anladım...umarım en yakın zamanda uykuları düzene girer..

dil_nurcum seninde iyi olmana sevindim..oğluşunun ağlamalarıda azalmış kolik ağlamaları çok kötü çok sabır gerektiriyor...yazdıklarını okudumda yavaş yavaş azaldı demişsin azramdada bu şekilde olmuştu ilk 2 ay susmamacasına ağladı daha sonra 3.ayında ağlamalar azaldı..ancak ağlamalar yerini anlamsız huzursuzluklara bıraktı :)sürekli mızmız hiç mutlu ve memnun olmayan bir bebek olmuştu kızım..bu huzursuzluğu 6.ayına kadar devam etti..şimdi çok şükür fazla huzursuz değil ama sürekli istediğini yapmak lazım ya da sürekli oynatmak gönlünü hoş tutmak gerekiyor umarım senin oğlunda bu şekilde huzursuzluk alışkanlık haline dönmez cnm..bence bir bebek ilk aylarında nasılsa hep o şekilde devam ediyor sadece kendini ifade tarzı değişiyor..ilk aylarda ağlıyorsa sonra huysuz oluyor daha sonra hırçın oluyor vs...ne çok yazdım hepinizin bebişlerini öpüyorum kızlar Allah yardımcınız olsun...

anladım cnm
ne desen haklısın topiği çok boşladık ama dikkat edersen %90 ı bebek sahibi oldu topiktekilerin
geriye kalan %10 luk kesim çabalamakta hala
bazıları bunalım takılıp gelmiyor
anne olanlarda bebeklerden fırsat buldukça gelmeye çalışıyor ...derken denk gelinemiyor

ben yağmur yağa yağa sildim camları hiç silinmemiş gibi şimdi ama olsun iç taraflar temiz en azından
oy oyy bizde iş bitmez bana kalsa yaz kış demiycem bişeyler yapacamda kocik illa yazın diyor sanki yazın fırsat bulacaz
işleri hep sıkıştıracak herşey üst üste gelecek canım çıkacak
benim salonum yoktu 4 ocakta koltuklarım geldi , eski masamı siyaha boyadık sandalyeleri ben yüzledim
masanın üstüne cam kestirdik
neyse şimdi marifetlerimi anlatmaya geçersem bugün başından kalkamam
boş bir odamız vardı ora oturma odası oldu
boş odadaki kalabalıkların bir kısmı ihtiyacı olanlara gitti bir kısmı bizim yatak odasına geldi
yatak odam çok daraldı
oturma odasındaki vitrini tv yi birde eliptik bisikletimizi satlığa çıkardık
kaynım satacak
150 metrekare eve sığmıyo eşyalar
daha doğrusu eşyaları sığdırdıkta biz dışarda kaldık
koltuklarımı albüme ekleyim bakıyım beğenecekmisiniz

Günaydın topiğimizin güzel bayanları....hepimiz için güzel bir hafta sonu olur inş..
kızlar bir ara sizlere bahsetmiştim bir çocukluk arkadaşım var doktorlar behçet hastası demişti çok üzülmüştüm.çok acılar çekti çok kötü şeyler yaşadı o da bizim gibi bebeği olmaz sandı ama yinede çabaladı.çok şükür meleği geldi her şeye rağmen doktorların olmaz demesine rağmen yarın sabah saat 09:30'da kısmetse doğumu var...Rabbim büyük Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu yaşamayı inş.. hiç bir zaman umudsuz olmayın her şeyin vakti zamanı varmış demekki..inş.isteyen herkesin hepinizin melekleri tez saatte gelir cnm arkadaşlarım..

günaydın arkadaşlar ben yine uzun süredir gelemiyordum.29 hafta 2 günlük olduk ve sadece 3 hafta rahat edebildik bugüne kadar.ara ara hastanede yattım.ve en son salı günü taburcu oldum 32 gün yattıktan sonra.23 haftalıktan beri benim bebekler gelmek için uğraşıyor.doktorlarda doğumu engellemek için elinden geleni yapıyor.26 haftalıkken açıklığımdan dolayı enfeksyon kaptım ve doktorlar gebeliği sonlandırıcaz dedi ve sonra bir anda vazgeçtiler.şimdi kızım,oğlum ve ben sağlıklıyız.dün doktordaydık yine yatırıcaz dediler imza attım ve yatmak istemedim.inşallah 32. haftaya kadar dayanırız.hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun.......

bilgencim Allah yardımcın olsun..Rabbim bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş.

canım çok geçmişler olsun sana da bebeklerine de...Rabbim sana dayanma gücü versinnn..
İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına zamanında alırsın canım benim....
aminnnnnnnnnnnnnnnn....

selam kızlarrr....
Bugün içim çok burukkk....Bri çocuğum yok ki elinden tutup 23 nisan gösterilerine götüreyimmm....Niye yok demiyorum haşaa...Rabbim zamanı gelince verir meleğimizi ama işte kötü oldum hemde çok kötü oldummm...Çok yalnızımmmmmmm.....Kimseye anlatamıyorummmmmm....Eşimde çok rahat beni üzemek için hiç bişry demiyorr.SAdece olacak ben inanıyorum diyooo...

üstüne bu ay sonunda eltimin oğlunun sünnet düğünü varr..Ne bilim bir çocuğum olsa idi bir kız mesela ona güzel bir kıyafet alırdımmm......Narçiçeği bir elbise gördümmm harikaydı içim gitti...Kızım olsaydı alırdım dedimm...3 yaş içindi...Nede güzel olurduuu.....Yada bir oğlum olsaydı bir kot beyaz gömlek üsütnede renkli bir askı alırdımmm ona uygunda papyonnnn..Herkesde en az 2 tane evlat varrrr...Ben şimdi düğün için gelenlere yine yok yok yok istemiyoruzzzz demekdenn sıkıldımmmm...Artık onlarda inanmıyorlar ki...Niye olmuyr mu diyorlar direkkk...Ama insanın ağzı torba değill üzülmemek için saklıyorumm.....Ben çok şey mi isityorummm..Ne büyük bir sınavım var Allahımmm...
Artık bebeğim olacağınada inanamıyorummm..Umutlarım tükeniyooo....Ben hiç anne olamayacakmıyımmmmmmmmmmmmmmmm....

Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhhhh...Evlatsızz biz aile çok zor çokkkkkkkkk.....Eksikliğini kimseye göstermesin.....

hayırlı cumalarınız olsun kızlar

valerim hoşgeldin canım
selam canımmmmmmmmmm
özledim seni
gez bacım gez
ne güzel stres atıyorsun işte
bu arada glukofeni bırakma bir süre devam et
yumurtlamana da yardımcı olur inşallah.
slm kızlar nasılsınız
hayırlı cumalarınız olsun rabbim bu günde ettiğimiz duaları geri çevirmesin inş.
selam canım hoşgeldin
kızlarımın fotoso 1 hafta önce çekildi
kızım büyümüşmü teyzeleri
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/22/4434.jpg
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/22/4438.jpg
maşallah canım kızların çok güzel
Herkese hayırlı cumalar

selam canım
nasılsın yaramaz oğlun neler yapıyor
öp benim için onu

:123:

23 / 04 / 2011

CUMARTESİ

SAAT : 23.00

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ İSİM ______

1.okyanus84:____________ KIZ __________________ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ __________________ EYLÜL
3.beryal:________________ ERKEK _______________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: ________ KIZ __________________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:________________ KIZ __________________ HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ___________________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ___________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:______________ ERKEK ________________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) _______________ ERKEK _______________
10.yaren35:_____________ ERKEK ________________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ________________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK ________________
13.ESCALES: __________ ERKEK _________________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK ________________
15.chen :_______________ ERKEK ________________
16.firdevs2006: __________ ERKEK ________________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ __________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: ____________ ERKEK ________________ ÖMER
19.limonnnnn: ___________KIZ __________________
20.acrinsu : ____________ ERKEK ________________ BULUT
21.nilaykisir: ___________ ERKEK _________________ ALİ TOPRAK
22.megryann : __________ KIZ ___________________ AYŞENUR
23.elif_ba: _____________ KIZ ___________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _________________________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ ___________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : _____ ERKEK __________________ UĞUR
27.dezy : _____________________________________
28.sirrinenur : __________ KIZ ____________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : __________________________________
30.bebis02 : ___________________________________
31.huzeyfe:___________ ERKEK __________________ AHMET YASİR
32.abyosun:___________ ERKEK __________________ MERT
33.sinemis84:_________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:___________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:______________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:___________ KIZ _____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_________ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _______ KIZ _____________________ AZRA
39.papatya0___________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy______________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ______________KIZ ___________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ________ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ______________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _______ KIZ _______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ____________ KIZ _______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN _______ KIZ _______________________
48.&ayla&: ____________KIZ ______________________ ECRİN
49.selra ______________ KIZ ______________________ DURU
50.gelevera ____________
51.bitte ______________ KIZ _____________________ EYŞAN
52.sulezehra __________ KIZ _____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur ____________ ERKEK ___________
54.angel_eda __________

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** _______** SAT ** ____** CİNSİYET**_____ ** İSMİ **

1.bilgen35_______________ 30 EYLÜL ___________ İKİZ
2.okyanus84 ____________ 30 EYLÜL ___________ KIZ
3.k.a.y.r.a. _____________
4.lightlife _______________
5.tatlibebek ____________ 3 ŞUBAT_____________

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.AYSEN74:
5.dyd
6.xaysex
7.eleyna
8.rozalin
9.sekerkiz67
10.haksever
11.vale14 (osmaniye 80)
12. hira64
13.PinkRose

:94::94::94::94::94::94:[/QUOTE][/QUOTE]

Iyi akşamlar canlarım
Eşim bana süpriz yaptı şu an türkiyede.havaalanındaymış istanbuldan izmire geliyor yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.3 aydır görmüyordum.çok mutluyummmmmmmmmm

Iyi akşamlar canlarım
Eşim bana süpriz yaptı şu an türkiyede.havaalanındaymış istanbuldan izmire geliyor yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.3 aydır görmüyordum.çok mutluyummmmmmmmmm

Hadi gözün aydın Beryal'im...Canım benim çok sevindim senin adınaaa.....

Ya birde bugün 18. gün olmasına rağmen tekrar regl oldum bennn....Off çok kafam karıştııı...Acaba erken mi oldumm..Yoksa geçen ay geç olduğum için normal mi çözemedim.... Ve feleaket sancım varr.....

hayırlı pazarlarrrrrr
divinty allah kavustursun
elifim beryal neslihan ayşe hakça dilnur jonybravo sumos ve ismini hatırlayamadıgım bi çok arkadasım
umarım iyiysinizdir hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…