cannnnnım bende seni öpüyorum ben senin yüreğini biliyom canım arkadaşım yüreğine seslendim duydun benihoş bulduk cnm bir bakiim dedim kim var kim yok...maşallah sohbete gelmişim..sizler nasılsınız arkadaşlar benim bu aralar içim sıkılıyor..ayy evde iş bitmiyor evdede iş bitmeyince bana afakanlar basıyor.valecimmmmmm öpüyorum cnmmmmmmmm
bende seni öptüm cnm yanaklarındanduymam mı valemin sesini Bursa çınladı
allah can sağlığı versin öyle iyle büyüyorlariyiyim saol canım bebişte iyi kucağımda emiyor şimdi
bazen çok uslu bazen çok huysuz
geçinip gidiyoruz işte
bu öpücükler sana canım
nette gerçek hayatta baskıladığım duygularımı dışa vuruyorum
alıştım bende konuşmazsam yada yazamazsam çatlıyorum artık
tişikkür iderim talım
sen benim şefkatli kollarıma 2 günde kabak çiçeği gibim açarım ben seni
çok şükür iyiyim canım
waawwwww demek yürekten seslendin
şiir gibi oldu
amaan elif ömür biter iş bitmez
bende ev hanımıyım akşama kadar evde olsamda iş bitmiyor gezmelere gitsemde bitmiyor
bende saldım çayıra mevlam kayıra
artık eve sığmıyoruz bizde bazı eşyalarımızı elden çıkarıyoruz
herşey ortada kaldı ...benimde evi böyle görünce kaçasım geliyo :86:
waawwwww demek yürekten seslendin
şiir gibi oldu
amaan elif ömür biter iş bitmez
bende ev hanımıyım akşama kadar evde olsamda iş bitmiyor gezmelere gitsemde bitmiyor
bende saldım çayıra mevlam kayıra
artık eve sığmıyoruz bizde bazı eşyalarımızı elden çıkarıyoruz
herşey ortada kaldı ...benimde evi böyle görünce kaçasım geliyo :86:
tişikkür iderim talımbu öpücükler sana canım
nette gerçek hayatta baskıladığım duygularımı dışa vuruyorum
alıştım bende konuşmazsam yada yazamazsam çatlıyorum artık
çok şükür iyiyim canım
oyyy kurban olurum benide düşünürmüşayy meltemcim çayıra salıncada çok kötü oluyor yahu :)cnm benim anlamadığım bütün gün evde kimsecikler yok yine ev toz oluyor dün akşam çıldıracaktım artık..neyse önümüzdeki hafta bol boll iş yapıcam başka türlü başa çıkılmıyor...
valecim düşünmen yeter ben sana iş yaptırımıyım hiç sen bana kahveye gel...birde fal bakarız ohhhh...fala inanma falsızda kalma demişler..cnm benim.
valla bi titreşim hissettimaynen öyle yürekten seslendim sanada öyle seslendim iki dakka sonra burdaydın
titremedimi yüreğin söyle bakimmmmm
aman sana katılıyorum valla hergün yap hergün bişe cıkıyo evde oturmak daha beter
sen kızınla tadını cıkar elifim takma hiç bişeyi
salınmıyor tabi canım ama eşya ne kadar çok iş o kadar çok oluyorayy meltemcim çayıra salıncada çok kötü oluyor yahu :)cnm benim anlamadığım bütün gün evde kimsecikler yok yine ev toz oluyor dün akşam çıldıracaktım artık..neyse önümüzdeki hafta bol boll iş yapıcam başka türlü başa çıkılmıyor...
valecim düşünmen yeter ben sana iş yaptırımıyım hiç sen bana kahveye gel...birde fal bakarız ohhhh...fala inanma falsızda kalma demişler..cnm benim.
tişikkür iderim talım
sen benim şefkatli kollarıma 2 günde kabak çiçeği gibim açarım ben seni
biraz önceki mesaj karıstıda
ben sana bakır cezvede bol köpüklü bir kahve yapayım o zaman malum uzak yoldan geliyorsun cnm benimmm..kahvemde güzel olur övünmek gibi olmasın bana gelen kahvemi içmeden gitmez meltemcim sende gelsene kız hep komşulara gidiyorsun hiç bize gelen yokoyyy kurban olurum benide düşünürmüş
bugün eşimde nöbetçi atlayıp geliyom özel uçağımla ikiindi kahvesine elifimmmm
aminnnnnnn canım ay bende bugün o kadar oburumki ikide bir mutfaktan bişe alıp yiyom hemde size laf yetiştiriyomkızlar benim cnm bugün felaket derecede tatlı çekiyor..1 kilo baklava olsa tereddüt etmeden yer bitiririmsanırım kan şekerim düştü...
teyzeleri kızım bir yaramaz oldu ki anlatmam imkansız...hep kucak istiyor sanırım benim sıpa doğduğunun farkında değil..kızım 8,5 aylık oldu hala hiç doğmamış gibi yapışık durumdayız..bir elmanın iki yarısı olduk.. meltemcim valecim Allah sizede tez saatte nasip etsin inş.böyle kucağınızdan hiç inmesin bebişleriniz
valla bi titreşim hissettimtam dışarı çıkacaktım bi bakıyım dedim seni gördüm
salınmıyor tabi canım ama eşya ne kadar çok iş o kadar çok oluyor
kalabalıkları elden çıkar sen varsa fazlalık
ben anlamıştım mesajımı aldım yani
hmm kahve için buluşuyomuşsunuz
bensiz olmaz benimde falıma bakın
kızlar benim cnm bugün felaket derecede tatlı çekiyor..1 kilo baklava olsa tereddüt etmeden yer bitiririmsanırım kan şekerim düştü...
teyzeleri kızım bir yaramaz oldu ki anlatmam imkansız...hep kucak istiyor sanırım benim sıpa doğduğunun farkında değil..kızım 8,5 aylık oldu hala hiç doğmamış gibi yapışık durumdayız..bir elmanın iki yarısı olduk.. meltemcim valecim Allah sizede tez saatte nasip etsin inş.böyle kucağınızdan hiç inmesin bebişleriniz
ben sana bakır cezvede bol köpüklü bir kahve yapayım o zaman malum uzak yoldan geliyorsun cnm benimmm..kahvemde güzel olur övünmek gibi olmasın bana gelen kahvemi içmeden gitmez meltemcim sende gelsene kız hep komşulara gidiyorsun hiç bize gelen yokkıskanıyorum bak o komşuları..valecim sen gelirken meltemi al cnm
amiiin hayırlısı olsun
tahammül edebilirmiyim bilmiyorumyaş geçtikçe insanın tahammül sınırıda değişiyor
ben hamile kalıyım doğuruyum diyene kadar
baklava istedi canım yaww
valla bi çok yiyorumki bu ara benimde şeker seviyesi yerlerde
bayılırım türkiş kahveyeben sana bakır cezvede bol köpüklü bir kahve yapayım o zaman malum uzak yoldan geliyorsun cnm benimmm..kahvemde güzel olur övünmek gibi olmasın bana gelen kahvemi içmeden gitmez meltemcim sende gelsene kız hep komşulara gidiyorsun hiç bize gelen yokkıskanıyorum bak o komşuları..valecim sen gelirken meltemi al cnm
aminnnnnnn canım ay bende bugün o kadar oburumki ikide bir mutfaktan bişe alıp yiyom hemde size laf yetiştiriyom
annesi seni özlüyodur kuzumda onda inmiyodur kucagından
tam zamanında titreştirmişim ozaman
yoksa gidiyomuşun elden
tabi kuzum sende gel ben seni gecerken alırım ucagımla
edersin sen sabırlı bacısın olsunda cekilir be divin
ayyy bence biz oburuz şekekri bahane ediyok
kkız senin face varmı divincim
amiiin hayırlısı olsun
tahammül edebilirmiyim bilmiyorumyaş geçtikçe insanın tahammül sınırıda değişiyor
ben hamile kalıyım doğuruyum diyene kadar
baklava istedi canım yaww
valla bi çok yiyorumki bu ara benimde şeker seviyesi yerlerde
ayyyyyy carolin gibi türkiş dedin gıcık oluyom o garıyabayılırım türkiş kahveye
bende çok güzel içerim yapmayı beceremiyorum
valla komşularım süper
babam bana ev almamış komşu almış
seviyorum hepsinideama sizin yeriniz ayrı
valla gidiyodum
al beni al beni al al al
tamam canım bsen yaparsında güzel olmazmı bak baklava dedin kahve dedin canım cekti kocamı arayayımda
bena baklava bide acı kahve yollasınnnn yiyim
ay sabrım vardırda uykuya dayanamam
geçen hafta ebru şallıyla plates yapmak için 9:30 da kalktım
çok erken bi saatte değil ama akşama kadar uyuklayarak dolandım
bu hafta 10 da kalkıyorum
vildan zebani gibi tepeme dikiliyo kalk plates başladı diye
1 haftada faydasını gördüm gerçekten göbek basen bacak kalça kol heryerim ayrı çalışıyo ve ayrı fingirdiyo :76: :76:
face bi aldık sonra kocik geri hesabımı kapattı
kendi hesabınıda kapattı
hiçbişey anlamadım ben faceden :26: hiçbir zevk alamadım
bura benim ilk gözağrım
ayyyyyy carolin gibi türkiş dedin gıcık oluyom o garıya
maşallah bende seviyom komsularımı ama tayinleri cıkıyo bu yaz
alıyom yavyum seni bekle beni
kızlar benim çıkmam laım burası hareketlendi.hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?