Dokuz Doğuranlar

Merhaba arkadaşlarım...bugün benim iş yerimdeki son günüm.artık siteye sık sık gelemem.mutlaka arada bir gelir yazarım sizlerden haber almak için uğrarım ama eskisi kadar aranızda olmam imkansız..kendinize çok çok iyi bakın hepinizi çok çok seviyorum ve çok çok öpüyorum..isimlerinizi ayrı ayrı yazmıyorum çünkü unuttuğum olursa kırgınlık olur..kimsenin gönlü kalmasın..
meleklerini umutla bekleyen arkadaşlarım hepiniz için dua edicem.Rabbim tez saatte meleklerinizi gönderir inş.kucaklarınız bol bol bebişlerle dolsun inş. :):)eviniz bebek çocuk sesleri ile çınlasın inş...
hamile olan arkadaşlarım sizlerde sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş.Rabbim bebeklerinizi sizlere bağışlasın hayırlı evlat eylesin inş...
evettt hepinizi çok özleyeceğim arada bir de olsa burda yapılan sohbetin tadını hiç bir yerde bulamam..cnm arkadaşlarım benim Allah'a emanet olun..hepinizi öpüyorum beni unutmayın...

selam arkadaşlar nasılsınız..herkes bi koşuşturmada bu aralar okudugum kadarıyla.hep güzel koşuşturmalar olsun inşallahhh.hepinizi öptüm..
iyiiyiz cok şükür sen nasılsın canım

selam hatunlar evimi taşıdım çok moralim bozuk.ilçeye taşındım insan nasıl üzülüyomus arkadaşlarımı özledim
canım benim alışırsın inşallaaah üzülme neden taşındınızki bide hangi ilçeye taşındınız
nasılsınız kızlar biz iyiyiz annemdeyim eşim işi dolayısıyla il dışına çıktı ayrı şehiirlerdeyiz onu şimdiden çok özledim sizlerde iyisiniz inşallah yazışalım fırsat buldukça
tez zamanda allah kavustursun tatlım

canım seni cok seviyorum beni en zor zamanlarımda hiç yalnız bırakmafım mesajlarınla cok destek oldun
allahım sana yepyeni ve cok güzel bi yasam nasip etsin ben senle vedaalasmıyorum çünkü
seni bırakmaya hiç niyetim yok msnden sık sık görüşmeye calışıcam sana havadisleri ben vericem
allahım meleğini seni ailene saglık mutluluk ve huzur nasip etsin hep korusun
kendine cokkk iyi baksenin buraya gelmeni özlücez

valecim cnm benim iyiki varsın.bu içten arkadaşlığın için çok teşekkür ederim.inan sizlerden ayrılacağım için çok üzülüyorum..havadisleri bekliyorum cnm..ne olursa olsun kopamam ben burdan,sizlerden....haftada bir de olsa bir şekilde gelmeye çalışıcam.valecim cnm benim kendine çok çok iyi bak...Allah'a emanet ol.yolun Bursa'ya düşerse mutlaka bekliyorum :)

selam kızlar nasılsınız evim tadilatta annemde kalıorum malesef net yok burda haberiniz olsun ama sizleri çok özledim 1hafta sonra burdayım inşallah

merhaba hanımlar 1 haftadır giremiyordum anneme gelemedim
kayrayla uğraşıyorum ilk dişimizi çıkarttık onun huzursuzluğu var
ek gıda ya başladık yavaş yavaş
her dk benimle oynasın benimle ilgilensin istiyor
anneme gelince bile rahatlayamıyorum her dk benimle
neyse bu halimizede çok şükür 2 gün önce hamile kalmak için neler yapıyorduk
allah bu günümüzü aratmasın
rabbim inş isteyen herkese nasip etsin
:80: :80: :80:

evet canım gerçekten ciddi sabır gerektiriyor
biliyormusun şu yazdıklarının aynılarını yaşıyorum şuan
desene daha çekecek çok çilem var
neyse böylede demiyeyim dimi isyan yerine geçer falan töbe töbe
ama gerçekten memnun olmuyor tek memnun olduğu yer göğsüm resmen bağımlı gibi sürekli emmek istiyor
vermezsem yırtınıp duruyor parmağında oynatıyor beni inşallah büyüdükce düzelir ya
neyse canım bende çok yazdım galiba öpüyorum seni

yaramazlıklara devam teyzoşu ne yapsın
sende doruk paşamı öp benim için

hayırlı pazarlarrrrrr
divinty allah kavustursun
elifim beryal neslihan ayşe hakça dilnur jonybravo sumos ve ismini hatırlayamadıgım bi çok arkadasım
umarım iyiysinizdir hepinizi öpüyorum
iyiyim canım ama seni özledim valla görüşemiyoruz
görüşmek üzere inşallah öpüyorum seni

benim bebiş yaramaz teyzesi geceli gündüzlü rahat bırakmıyor beni
şimdi uyududa biraz fırsattan istifade geldim
senide öpüyorum canım kib

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar nasılsınız.hiç iyi değilim can arkadaşımın kardeşimin annesi vefat etti dün gece.bi anda kanser oldugunu ögrendik bi andada heryerini sardığını ögrendik.ve bitti..hayatımın nerdeyse tamamı onlarla onlarda geçti çok ekmeklerini yedim.mükemmel bi insandı.ama ayrıldı aramızdan hala inanamıyorum.canım kardeşim nasıl dayanır buna.oda astsubayla evli ıspartada yaşıyo ve şuanda annesinin cenazesiyle birlikte izmire gidiyolar.nasıl bi acıdır bu nasıl dayanır buna.allahım sabırını ver inşallah kardeşime..onun yanında olamıyorum gurbetliğin gözü kör olsun.ama annemle annesinin evi hala aynı mahallede en azından annem benim yerime orda olucak..allahım sevdikllerimizi bizden ayırmasın.allahım annemizi babamızı başımızdan eksik etmesin inşallah...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydın hepinize
ben dr değiştirecem diyodum yaaaaa değiştirdim
veeeeeeeeeeee düşük nedenim bulundu rahim ufak bi yapısal bozukluk varmış
dün kısa bi operasyonla düzeltildi umarım bundan sonraaa kucağıma alırım meleğimi
şimdilik tek kaygım tek tüple hamile kalabilirmiyim inşallah kalırım

bizde seni çok sevdik elif senin eksikliğin çok büyük olacak burda
sende Allaha emanet ol canım kendine ve azraya iyi bak öpüyorum ikinizide

sanada günaydın canım
çok sevindim bu habere senin için çok umutlandım
eminim tek tüplede hamile kalabilecen tek tüple hamile kalan çok
en son tek tüple hamile kalan dilnurdu
ne çok tek tüp yazmışım

hiç keyfim yoktu bugün az önce kocikten azar işittim
şu telefonu icat edenden nefret ediyom başıma bela oldu
dokunsan ağlayacak durumdaydım ama senin mesajını okuyunca neşem yerine geldi

Canım ya aceleden ben bu mesajını görmemiştim
sen yinede her fırsatta gel bizi habersiz bırakma emi
burda gerçekten garip bir bağ kurduk birbirimizi görmesekte gerçek dostlar edindik
hatta en yakın dostum dediklerimizden bile daha çok şeyleri paylaştık
oyüzden böyle ayrılık lafları beni bir tuhaf yapıyo
neyse canım fazla özletme kendini öpüyorum seni

canım benim çok sevindim
bu işte gerçekten doktor çok önemli
bende tek tüple hamile kaldım hatırlarsan
aynı kaygıyı bende taşıyordum ama benim doktorum demiştiki
sağlıklı bir tek tüp bizim için yeterli
ve öylede oldu çok şükür
diğer taraftanda yumurtlasan sağlıklı tüp onu kapıyormuş
merak etme en yakın zamanda alırsın inşallah kucağına meleğini

canım ahyırdır konu neydi de canın sıkıldı seniin kıyamam
saol canım iyi dileklerin için dr değiştirmemiz eşimin zoruyla oldu
iyikide değiştirmişim perde varmış alındı hayırlısı olsun hakkımda

canım umut oldun bana saol bitanem
seninde dediğin gibi garip bi bağ var aramızda
görüşmesekte birbibmizin iyi oldugu bilmek yetiyo
senin hangi tüpün acıktı canım inş tez zamanda alırım bebeğimi kucagıma

hayırlı akşamlar kıslar inşallah herkes çok iyidir.ben baya bir alıştım yeni evime yeni çevreye şimdilik herşey yolunda sizi çok seviyorum kendinize çok iyi bakın

Selam kızlarrr....

Halen yoğunluğum devam ediyorr....Gece yarılaraında çıkıyorum ofisten...
Bu ay sonuna kadar da sürer...

Bu arada soğun kürü yapıyorum bugün 5. günüm...Ve diyetle beraber kilo vermeye devamm....
Gerçi bayağı aç kalıyorum..Öğünlerim nerde ise çok küçüldü...Miğdem çok küçüldü..Falzasını yiym çıkıyor zaten durmuyo...Ama çok şükür aburcuburdan-unlu herşeyden- tuzlu - tatlı hiçbirşey yemiyorum da içmiyorum da....

Geçmişe göz atamadımm...Artık müsait olduğum bir ara okuyacağımm...

Hepinizi çok özledim....:
16:

konu telefon cep telefonumu almadan inmişim aşağıya
komşularla lafa daldım cepte 3 tane cevapsız evde de baya bi çağrı vardı
aramış aramış ulaşamamış kocik
en sinir olduğu şey arayınca ulaşamamak

neyse ya hallettik konuyu
önce suratıma kapatmıştı telefonu sonra dayanamadı aradı birdaha olmasın çok endişeleniyorum dedi

aslında onun bu kadar tepki göstermesine sebep benim
yeni evliyken birgün aramış beni 45 dk çaldırmış telefonu bende öyle derin uyuyorumki duymamışım
işten izin almış gelmiş korkmuş bana bişey oldu diye zili çalmış aynı anda telefonu çaldırmış kapıyı yumruklamış ben hala uyuyorum mışıl mışıl tabi komşular hep başına yığılmış
sonra ayağıyla kapıyı tekmeleyerek kırıp içeri girmiş
bende o sese uyandım ..deprem oluyo sandım ...fırladım yataktan odadan bi çıktım kociki görünce ne olduğunuda anlayamadım ,hatta onu tanımadım bu adam kim diye korkudan yığıldım olduğum yere
epey bi zaman kendime gelemedim
kocikinde kalbi nasıl atıyodu ödü patlamış bana bişey oldu diye canım benim
işte odur budur 12 senedir cep telefonu kullanıyom ..arayınca hemen açarım açmazsam panik yapıyo bana çatıyo

cmrm yeni evin hayırlı olsun cnm güle güle otur
Allah ağzının tadını bozmasın

dilnur sen o dediğin eve taşınacanmı canım
babaanne dede torunlarını çok seviyolarmı
çok üstüne düşüyolarmı
seni sinir ediyolarmı onu yapma şunu şöyle yap falan filan diye
geçen gün avatarın farklıydı
odasınıda merak ediyorum ardanın
çok soru sordum yine

neslişim senide çok öpüyorum canım benim

mutluyum ben şahsım adına seni unutmadım ama sen en son sana yazdığım mesaja cevap vermeyince bende daha fazla üstelemedim
oğlunun yeni yaşı kutlu olsun
Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin

dün ablamla tam 12 saat dikiş diktik
15 haziranda düğünümüz var yiğenimin
onun çeyizlerini yapıyoruz harıl harıl

ben zamanında ablama ver ben boş zamanlarımda dikerim demiştim o zaman hepsini bir hallederiz dedi vermedi şimdi sıkışığa geldi

bugün komşudayım yine

artık akşamları girebilirim işim olmadığı müddetçe kocik laptop aldı kendine
buda vildanla bana kaldı
önce kim kaparsa onun olur dermişim

bu arada hayırlı cumalarınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…