- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
iyiiyiz cok şükür sen nasılsın canımselam arkadaşlar nasılsınız..herkes bi koşuşturmada bu aralar okudugum kadarıyla.hep güzel koşuşturmalar olsun inşallahhh.hepinizi öptüm..
canım benim alışırsın inşallaaah üzülme neden taşındınızki bide hangi ilçeye taşındınızselam hatunlar evimi taşıdım çok moralim bozuk.ilçeye taşındım insan nasıl üzülüyomus arkadaşlarımı özledim
tez zamanda allah kavustursun tatlımnasılsınız kızlar biz iyiyiz annemdeyim eşim işi dolayısıyla il dışına çıktı ayrı şehiirlerdeyiz onu şimdiden çok özledim sizlerde iyisiniz inşallah yazışalım fırsat buldukça
Merhaba arkadaşlarım...bugün benim iş yerimdeki son günüm.artık siteye sık sık gelemem.mutlaka arada bir gelir yazarım sizlerden haber almak için uğrarım ama eskisi kadar aranızda olmam imkansız..kendinize çok çok iyi bakın hepinizi çok çok seviyorum ve çok çok öpüyorum..isimlerinizi ayrı ayrı yazmıyorum çünkü unuttuğum olursa kırgınlık olur..kimsenin gönlü kalmasın..
meleklerini umutla bekleyen arkadaşlarım hepiniz için dua edicem.Rabbim tez saatte meleklerinizi gönderir inş.kucaklarınız bol bol bebişlerle dolsun inş. :):)eviniz bebek çocuk sesleri ile çınlasın inş...
hamile olan arkadaşlarım sizlerde sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş.Rabbim bebeklerinizi sizlere bağışlasın hayırlı evlat eylesin inş...
evettt hepinizi çok özleyeceğim arada bir de olsa burda yapılan sohbetin tadını hiç bir yerde bulamam..cnm arkadaşlarım benim Allah'a emanet olun..hepinizi öpüyorumbeni unutmayın...
iyiiyiz cok şükür sen nasılsın canım
canım benim alışırsın inşallaaah üzülme neden taşındınızki bide hangi ilçeye taşındınız
canım düziçine taşındım bilirsin belki.eşim lokanta açacak burada ba ya masraf yaptık üç katlı inşallah işlerimiz iyi gider biraz onada moralim bozuluyor. iyiki kızım varmıs bana öyle yoldaş ki rabbim kuzumu korusun
evet canım gerçekten ciddi sabır gerektiriyorsulecim cnm maşallah kızlarına küçük prenses büyümüş ablasıda çok güzel bir genç kız adayı..maşallah ikisinede....küçük hanım geceleri uyumuyormuş Allah yardımcın olsun cnm..anne olmak çok sabır gerektiriyomuş bende azramda anladım...umarım en yakın zamanda uykuları düzene girer..
dil_nurcum seninde iyi olmana sevindim..oğluşunun ağlamalarıda azalmış kolik ağlamaları çok kötü çok sabır gerektiriyor...yazdıklarını okudumda yavaş yavaş azaldı demişsin azramdada bu şekilde olmuştu ilk 2 ay susmamacasına ağladı daha sonra 3.ayında ağlamalar azaldı..ancak ağlamalar yerini anlamsız huzursuzluklara bıraktı :)sürekli mızmız hiç mutlu ve memnun olmayan bir bebek olmuştu kızım..bu huzursuzluğu 6.ayına kadar devam etti..şimdi çok şükür fazla huzursuz değil ama sürekli istediğini yapmak lazım ya da sürekli oynatmak gönlünü hoş tutmak gerekiyorumarım senin oğlunda bu şekilde huzursuzluk alışkanlık haline dönmez cnm..bence bir bebek ilk aylarında nasılsa hep o şekilde devam ediyor sadece kendini ifade tarzı değişiyor..ilk aylarda ağlıyorsa sonra huysuz oluyor daha sonra hırçın oluyor vs...ne çok yazdım hepinizin bebişlerini öpüyorum kızlar Allah yardımcınız olsun...
yaramazlıklara devam teyzoşu ne yapsınselam canımmmmmmmmmm
özledim seni
gez bacım gez
ne güzel stres atıyorsun işte
bu arada glukofeni bırakma bir süre devam et
yumurtlamana da yardımcı olur inşallah.
selam canım hoşgeldin
maşallah canım kızların çok güzel
selam canım
nasılsın yaramaz oğlun neler yapıyor
öp benim için onu
iyiyim canım ama seni özledim valla görüşemiyoruzhayırlı pazarlarrrrrr
divinty allah kavustursun
elifim beryal neslihan ayşe hakça dilnur jonybravo sumos ve ismini hatırlayamadıgım bi çok arkadasım
umarım iyiysinizdir hepinizi öpüyorum
benim bebiş yaramaz teyzesi geceli gündüzlü rahat bırakmıyor benigünaydın kızlar nasılsınız?
beryalcim gözün aydın senin adına çok sevindim.doruk paşayıda öpüyoruz.
dilnurcum sen nasılsın?bebişin nasıl?
divinity uzun zamandır görüşemedik.sen nasılsını?
veeeee diğer arkadaşlar hepinize güzel bir hafta diliyorum.
bizde seni çok sevdik elifMerhaba arkadaşlarım...bugün benim iş yerimdeki son günüm.artık siteye sık sık gelemem.mutlaka arada bir gelir yazarım sizlerden haber almak için uğrarım ama eskisi kadar aranızda olmam imkansız..kendinize çok çok iyi bakın hepinizi çok çok seviyorum ve çok çok öpüyorum..isimlerinizi ayrı ayrı yazmıyorum çünkü unuttuğum olursa kırgınlık olur..kimsenin gönlü kalmasın..
meleklerini umutla bekleyen arkadaşlarım hepiniz için dua edicem.Rabbim tez saatte meleklerinizi gönderir inş.kucaklarınız bol bol bebişlerle dolsun inş. :):)eviniz bebek çocuk sesleri ile çınlasın inş...
hamile olan arkadaşlarım sizlerde sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş.Rabbim bebeklerinizi sizlere bağışlasın hayırlı evlat eylesin inş...
evettt hepinizi çok özleyeceğim arada bir de olsa burda yapılan sohbetin tadını hiç bir yerde bulamam..cnm arkadaşlarım benim Allah'a emanet olun..hepinizi öpüyorumbeni unutmayın...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydın hepinize
ben dr değiştirecem diyodum yaaaaa değiştirdim
veeeeeeeeeeee düşük nedenim bulundu rahim ufak bi yapısal bozukluk varmış
dün kısa bi operasyonla düzeltildi umarım bundan sonraaa kucağıma alırım meleğimi
şimdilik tek kaygım tek tüple hamile kalabilirmiyim inşallah kalırım
Merhaba arkadaşlarım...bugün benim iş yerimdeki son günüm.artık siteye sık sık gelemem.mutlaka arada bir gelir yazarım sizlerden haber almak için uğrarım ama eskisi kadar aranızda olmam imkansız..kendinize çok çok iyi bakın hepinizi çok çok seviyorum ve çok çok öpüyorum..isimlerinizi ayrı ayrı yazmıyorum çünkü unuttuğum olursa kırgınlık olur..kimsenin gönlü kalmasın..
canım benim çok sevindimkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydın hepinize
ben dr değiştirecem diyodum yaaaaa değiştirdim
veeeeeeeeeeee düşük nedenim bulundu rahim ufak bi yapısal bozukluk varmış
dün kısa bi operasyonla düzeltildi umarım bundan sonraaa kucağıma alırım meleğimi
şimdilik tek kaygım tek tüple hamile kalabilirmiyim inşallah kalırım
canım ahyırdır konu neydi de canın sıkıldı seniin kıyamambizde seni çok sevdik elifsenin eksikliğin çok büyük olacak burda
sende Allaha emanet ol canım kendine ve azraya iyi bak öpüyorum ikinizide
sanada günaydın canım
çok sevindim bu haberesenin için çok umutlandım
eminim tek tüplede hamile kalabilecentek tüple hamile kalan çok
en son tek tüple hamile kalan dilnurdu
ne çok tek tüp yazmışım
hiç keyfim yoktu bugün az önce kocikten azar işittim
şu telefonu icat edenden nefret ediyom başıma bela oldu
dokunsan ağlayacak durumdaydım ama senin mesajını okuyunca neşem yerine geldi
canım benim çok sevindim
bu işte gerçekten doktor çok önemli
bende tek tüple hamile kaldım hatırlarsan
aynı kaygıyı bende taşıyordum ama benim doktorum demiştiki
sağlıklı bir tek tüp bizim için yeterli
ve öylede oldu çok şükür
diğer taraftanda yumurtlasan sağlıklı tüp onu kapıyormuş
merak etme en yakın zamanda alırsın inşallah kucağına meleğini
canım ahyırdır konu neydi de canın sıkıldı seniin kıyamam
saol canım iyi dileklerin için dr değiştirmemiz eşimin zoruyla oldu
iyikide değiştirmişim perde varmış alındı hayırlısı olsun hakkımda
canım umut oldun bana saol bitanem
seninde dediğin gibi garip bi bağ var aramızda
görüşmesekte birbibmizin iyi oldugu bilmek yetiyo
senin hangi tüpün acıktı canım inş tez zamanda alırım bebeğimi kucagıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?