Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baya büyüdü resmi albümde çok yaramaz hep ilgi istiyo sen başka neler yapıyosun![]()
soranlara hatırlayanlara tesekkür ederim bende bi değişiklik yok hala aile olamadım son asılamada iğneyle denedik ama asırı büyüdükleri için aşılama iptal edildi bu ay tekrar denicez başka bi ilaçla son asılama duruma göre tüp bebeğede dmnebilir hayırlısı artık dualaınızıı bekliyorum...........
beryal tebrik ederim ne güzel bu sefer üzmedi bebişin seni ................
bende bi olsun hiç korunmucam 11taneye kadar yolu var yapıcam allahın izniyle...........
neyse bitaneyi bulayımda rabbim herkeze gönlündeki hayırlı muradını versin............
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüyorumm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiii............![]()
beryalim canım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin
![]()
her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yasayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın...
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun![]()
![]()
[sıze="3"][/sıze]
[ımg]http://i54.tinypic.com/2a9qw6u.jpg[/ımg]
canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiim unutmamıssın cok teşekkür ederim yeni gördüm
canım benim cok yogunum gelenim gidenim hiç eksik olmuyo
seni seviyorummmmmmmmmmmm
TATLIM YAAAA NASI SASIRDIM GÖRÜNCE
tatlıbebek canım geçmiş olsun dikkat et kendine
belenay ablam sen nasılsın
jonybravo canım seni unutmadıkki niye öyle diyorsun arkadaşım nasılsın
bircancım hüma nasıl sen nasılsın artık sıra size geliyor ikinci bebiş için yavaş yavaş başlarsınız artık hayırlısıyla
sağol canım rarrbim sanada nasip etsin inşallahhayırlı akşamlarrr kızlar nasılsınız ben iyiyim allahıma binlerce şükürler olsun tahlillerim iyi çıkmadı die tedirğirdinm ama nesem iyiyimiş sizler nasılsınız iyisinizdir umarım inşallah
beryal abla maşalllah değerlerin ne güzel hadi kız bi kızın olsun olsun adını biz koyalım hayırlısı ile inşallah
valem haksever sibel belenay ablam divinim sağolunbaşsağlığı için ölümlü dünya işte naparsın
yaren yd neslihan bircan eliff dyd neslihan sumoşşş başka aklıma gelmeyen kızlar bir hafta sonra inşalla bende başlıcam doğum doktoruna kaç senedir gidemiordum şöyle değerlerim felan iyi artık benimde hemen bi aşılama yaptırasım var temmuz gibii inşallah gerek kalmaz
tatlıbebek geçmiş olsun canım tam okuyamadım kimde çıktı zehirli guatır canım kusura bakmayın kızlar hemen alalecele okuyup çıkıyom hadin allaha emanet olun bizleride dualarınızda unutmaın öptüm sizleri bayy
çok teşekkür ederim canım benim sağol canikommmmmmmmmmmmmgulüüüm nası unuturum...not almıştım gözümün önüne asmıştım unutmamak için
tekrar bir ömür boyu mutluluklar dilerim cnm :123:
buda beryalin bebişi için halayım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
öyle yoğunumki bu ara topik halayına yetişemedim
yiğenimin çeyiz hazırlıklarıyla uğraşıyoruz
herşeyi elimden geçiyor :) ablama yardımcı olmam lazım en ihtiyacı olan bu gününde
ve dün söylediğim eğlenceyi yaptım yiğenim için![]()
![]()
içimizde ne kadar kurt varsa döktük
![]()
![]()
![]()
kına gecesi provası gibi oldu mükemmeldi
yiğenime evlenmeden önce unutamayacağı bir gün yaşattık sülalecek![]()
tabi organizasyonu ben yaptım evimde battı bu arada
şimdi temüzlük zamanu :92: :92:![]()
![]()
kimseler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk![]()