- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
canlarım merhabalar nasılsınız
ben bugün tedaviye başladım ilk iğnemi yaptım
benim için dua edin kızlar hepinizi öpüyorum
canım hayırlısı olsun inşallah bu sefer bebiş gelir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım merhabalar nasılsınız
ben bugün tedaviye başladım ilk iğnemi yaptım
benim için dua edin kızlar hepinizi öpüyorum
canım hayırlısı olsun inşallah bu sefer bebiş gelir![]()
canım hayırlısıyla görürsün inşallah keseyi ve kalpişinin atışlarınıcanikom nasılsın
görüşemez olduk![]()
hayırlısı olsun beryalim pıt pıtları duyarsın inşallah
kızlar siz nasılsınız![]()
canım benim önce karar vermekle başladım işe ve daha önce yapğtığım hataları yapmadım ilaç ot kullanmak gibi kendime hedef koydum hızlı vermemeye karar verdim az gitsin öz gitsin istiyorum tekrar kilo almamk için haftada 1,veya 1,5 gitti şimdiye kadar bide bir topiğe katıldım 70-79 arasındakiler zayıflıyor diye orası sayesinde veriyorum kiloları hergün menüyü yazıyoruz ne yersek yiyelim hiç yalan olmadan ve kaptanımız yorumluyor gerekirse kızıyorhee bu arada takviminde 77,5 gösteriyo
nasıl verdin kiloyu sadece az yiyerekmi yoksa özel bi diyetin varmı
benim alt ve üst komşularım birlikte diyet yapıyolar çok acımasız bi liste var ellerinde 1 haftada 4 kilo verdiler
banada ısrar ettiler yap diye ama ben yapamam asla
hızlı kilo vermek hiç sağlıklı değil
sen ne yapıyon merak ettim
birde xaysex çok güzel kilo verdi eferim onada![]()
inşallah canımhayırlısı olsun beryalim pıt pıtları duyarsın inşallah
kızlar siz nasılsınız![]()
canım hayırlısıyla görürsün inşallah keseyi ve kalpişinin atışlarını
yiğenimin düğünü yaklaşıyo cnm banada çok iş düşüyo teyze olarak
onlarla uğraşıyorum kıyafet falan arıyorum kuaför ayarlamaya çalışıyorum kızlara
ara ara bakıyorum anca :) seni ve doruk paşayı çok öptüm
belenayım ablacım canım biz iyiyiz sen nasılsın
avatarın çok hoş çok iddalı bayıldım![]()
hmm anladım canımcanım benim önce karar vermekle başladım işe ve daha önce yapğtığım hataları yapmadım ilaç ot kullanmak gibi kendime hedef koydum hızlı vermemeye karar verdim az gitsin öz gitsin istiyorum tekrar kilo almamk için haftada 1,veya 1,5 gitti şimdiye kadar bide bir topiğe katıldım 70-79 arasındakiler zayıflıyor diye orası sayesinde veriyorum kiloları hergün menüyü yazıyoruz ne yersek yiyelim hiç yalan olmadan ve kaptanımız yorumluyor gerekirse kızıyorarkadaşların listelerine bakıp neleri nasıl yemem gerektiğini öğreniyorum her hafta cuma günü tartı günü liste var eee kurallara uymayıp yersen listede kabak gibi çıkıyorsun ortaya kilo veremeyince:18:yemek yerken menümü yazacağımı düşünüp öle yiyorum kaçamak yapamıyorum menüye yazmam gerekiyor ne yaz ne azar işit
valla çok güzel oluyor canım hem sağlıklı besleniyorum hemde kilo veriyorum tabi sabah akşam sporu ihmal etmiyorum sende katıl inan faydasını görürsün kaptanımız 90 kilodan 63 kiloya düşmüş bu topikte birlikten kuvvet doğar mantığı yani
![]()
saol canım teşekkür ederim yiğenim adınainşallah canım
yarın akşam dönüyorum izmire pazartesi günü ilk iş doktora gidicem
inşallah canım
evet senin yeğenin evleniyodu ya unuttum bende diyorum canikomnerelerde
kolay geldin size
evlilik hazırlıkları zordur amabir o kadarda güzel.
allah mutluluk huzur ağız tadı versin yeğenine.
bir yastıkta kocasınlar
kızlar gelin yaaaaaaaaaaaaa
:92::92::92::92::92::92:
![]()
![]()
:98::98: