Dokuz Doğuranlar

canım ben iyiyim sen nasılsın
5 kilo verdim bana göre inceldim ama kamerada kendime bakınca daha vermem gereken baya bi kilo olduğunu gördüm daha hala şişmanım yani

muzaffer kuşhanın 2 haftada 8-10 kilo verdiren diyetini harfi harfine uyguladım
asla liste dışına çıkmadım 5 kilo verdim
eminim sporla destekleseydim diyetimi en az 8 kilo verirdim
az yediğim için biraz halsiz düştüm hep oturdum yada yattım
son haftada zaten dikişle uğraştığım için oturmuştum

diyeti yapmak istersen yazarım yada kk'da konu açmışlar link verebilirim cnm

40 beden olsam ben daha ne isterim Allahtan
46 olmuştum 77 kiloyken şimdi 44 giyiyorum

Son düzenleme:
haksever senin için çok umutlanmıştım cnm
çok üzüldüm adet olduğun için
takdir böyleymiş rabbim böyle dilemiş yapacak bişey yok sağlık olsun
umudunu asla yitirme ...rabbimin rahmetinden umut kesilmez

canım hayırlısı olsun elbet bi gün bizide sevindierecekler

canım yaaaa cok sevindim senin adına ne güzel eglenmiş oldun
bende aynnen vildoş gibi düşünüyom anne tarafım daha eglencelidir,
baba tarafımda kasıntıda ölür.
ayyy diviş ne güzel tatile gidiyonuz darısı bana benimde kaynanamgil gelecek
temizliğe koyuldum bu hafta bahar temizliği baslıcam
malum yağmurlardan bu zamana kaldı artık yavas yavas yaparım
sanada hayırlı yolculuklar canım cok güzel dir mersinnnnnnnnnn

bende uygulayayım su diyeti bakalım yapabilecekmiyim

GÜNAYDIN GÜZEL KARDEŞİM NASILSIN sendemi denedin bu diyeti yıllar önce bende denemiştim haftada 3 iki haftada 6 kilo vermiştim aslında güzel verdiriyort ama sonuç ortada yine şişman belenay bıraktığım andan itibaren aldım bu diyette meyva yok en az iki hafta listelerde benim yaptığım öyleydi bide ben artık bu tür listelere bağımlı kalamıyorum şunu ye bunu ye olayı sıkıyor aretık beni ben günlük yaşıyorumogün ne varsa onu yiyorum benim listem o oluyorbu arada ablan bugün itibariyle 8 kilo vermiş olup 74 rakamını görmüş bulunuyor ahh ahh inşallah hepsini vedikten sonrada koruyabilirim bu kilomu inşallah dur bakalım hele bir hedefe ulaşayım hedef 55 daha çooooooook diyet yapmam lazım çooooooookk

herkese günaydın canlarım hayırlı cumalar diliyorum rabbim dualarınızı hayırla kabul etsdin inşallah
divi,neslihan,beryal,vale,mutluyum,dyd,dilnur,ayşe,lightlife,bilgen35,yaren,haksever,rufeydaserra,bircan,mavi gözlü,sumoş,orays,crm ,sinemis daha kşimler vardı aklıma gelmeyen hepinizi çok seviyorum kızlar uzun zamandır topiğe uğramayanlar var inşallah onlarda iyidir

saol canım benim
işe koyulduk şimdi kız vermek zor oldu birde kız alalım dedik
eniştem sıra sende oğlum kız vermek kötü bide alalım bakalım nasılmış dedi
yiğen çok olunca bizede eğlence çıktı
bundan kelli her sene düğünümüz var :92:

sanada günaydın canım ablacım
ben çok çok iyiyim şükür Allahıma
herşey yolunda süper gidiyo hayat

aslında bende bu tür şok diyetleri sevmiyorum ama ilk etapta hem alışıyım hemde hızlı kilo veriyim diye hafta sıktım dişimi
şimdi örnek liste uyguluyorum
o listeyi hayata geçirecem
belli bişey yemek yok
o gün ne piştiyse ölçü olarak verilmiş
daha mantıklı geldi
zaten midem çok küçülmüş hemen tıkanıyorum

tebrik ederim senide 74 olmuşsun
süper gidiyosun canım benim
geçen sefer becerememiştik bu sefer becerecez galiba sanırsam zannımca

topikdaşlarım hayırlı cumalarınız olsun
tek tek isim yazmayım hep unuttuğum oluyor

albümüme yiğenlerimi ekledim
nişadan , kınadan ve düğünden bir kaç kare var bakmak isterseniz prenseslerime

iyi hafta sonlsrı diliyorum herkese
dyd niye ağlıyosun canım
haksever canım benim umudunu yitirme
divinity helal iyi vermişin kız kiloları

nasılsınız canlarım ben çok kötüyüm aşılamam tutmadı yine olmadı
hayırlısı böyleymiş ama kendime hakim olamıyorum dokunsalar ağlıycam
dünden beri eşime göstermeden ağlıyorum biliyorum yapacak bişey yok olmayınca olmuyor işte ama elimde değilki çok üzülüyorum
pazartesi yine gitcem dr. bakalım ne dicek haber veririm sizlerede
dertleşmeye ihtiyacım var konuşup konuşup hıçkırarak ağlamak istiyorummmmm:84::84::84::84::84:
hepinizi çok öpüyorum

DYD NİN VE TÜM KIZLARIN DİKKATİNE BU HİKAYE GERÇEK VE YENİ BAŞKA BİR TOPİKTEKİ ARKADAŞIMIZIN YAŞADIKLARI LÜTFEN UMUTSUZ OLMAYIN DİYE ALINTI YAPTIM OKUYUN VE RABBİMİN NE MUCİZELER GÖNDERDİĞİNİ GÖRÜN HADİ ŞİMDİ UMUTSUZLUK ZAMANI DEĞİL KIZLAR BU ARKADAŞIMIZDA ÇOK UĞRAŞTI AMA SONUNDA RABBİM OL DEDİ VE OLDU

herkese merhabalar.. hayırlı cumalar..

beni özlediniz mi anacım.. ben sizi özledim.. biraz uzun süreceği için yazacaklarım hemen başlayayım..

Malum biliyorsunuz bende şu meşhur myom var.. onu aldırmak için kaç aydır ameliyata uygun kıvama gelmek yolunda her ay bir engel çıktı.. taa bu senenin başından bu yana uygun hale gelemedim gitti.. pek çoğu biliyordur zaten bunun için uğraştığımı tabi bilmeyenlerde vardır.. hemen özet geçeyim.. ilk ay tsh yüksek denildi endokrine gönderildim çok az bir yükselme o nedenle sorun yok dediler ama ameliyat adetliyken olacağından o ay geçmiş oldu sonra soğuk aldım ses tellerimde ödem var diye ilaç verildi yok olamazsın dediler ala dedik ilaçları içtik sonra KBB da onay verdi amma velakin o ay da geçmiş oldu :) sonraki ay artık sorun yok dedik hastaneye yatış günü verdiler o gün geldi çattı gittim öğlene doğru işlemler vs. yattım. aisitan doktorlardan biri kimsenin görmediği şimdiye kadar o kadar anestezi uzman doktorlar kontrol ediyor sonuçta tüm evrakları.. idrar tahlilim gözden kaçmış bu asistan tutturdu idrar yolunda enfeksiyon var diye doktorumla da görüşmüş tel ile arayıp bana verdi bu durumda ameliyat olamazsını deyip taburcu edildim aynı günün akşamı :)) haydaaa şaşırdım kaldım yatıp çıktım yani.. işin ilginç yanı benim doktorum idrar testi istememiş sekreter yanlışlıkla girmiş :)) çıkacağı varmış işte.. anlaşılacağı gibi o ay da geçti... sonra tel ile arayıp bana yine gün verdiler bu defa tahmini regl günüme göre ayın yani mayısın 29 yatış dediler.. tamam dedim.. yaf ayın 29 geldi geçti bu defe da regl gelmiyor.. yani dedim sapıttı benim vücut herhalde verdikleri antibiyotiklerden gecikti dedim.. yani anlayacağınız yine ertelendi.. bir türlü ameliyat olamadım gitti.. bu defa nedeni çok daha mühimmiş.. işte en sonki engelimi size söylüyorum...

HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM MMMMMM

inanması güç ama öyleymişim.. meğer bu kadar ertelenme bunaymış.. hala şoktayım.. ben düşünün yani ben... hayatında hiiiç hamile kalamamış aşılama, tüp, transfer her şeyi deneyip hiç kalamayan ben.. beni görün sakın ümidinizi kaybetmeyin ... dualarınıza daha fazla ihtiyacım var kızlar.. şu mübarek cuma günü yüzüsuyu hurmetine Allahım meleklerimizi korusun.. çünküm myom duruyor ve gebelik boyunca büyüyor bu da düşük nedeni olabilirmiş ancak bu şekilde 3-4 myomla doğum yapan da var dedi doktorum.. haa bu arada en beklemediğim ay dı cidden kafamdan çıkmıştı çünkü tamamen ameliyata endekslendim nasılsa kesilecem diye bir dünya iş yaptım ilaç aldım dere tepe gezdim hastane ev çok koşturdum.. ve özel tek bir şey yapmadım... yani insanın yaratılışı mucize ya benimki hepten mucize oldu bana...

canım sana nedesem bilmem kelimeler bilem yetersiz sabır canmım sabır ve tevekkül başka bişeydeğil duamızı edelim bak belenay ablamda anlatmış zaten umrı foruma girerde okursun kal sağlıcakla
hem bak benimde umudum kesilmeye durdu oysa bugüne gelene kadar galiba hamileym diyordum bugün kasıklarım ve göğsüm çok ağrıdı hayırlısı artık kadeimiz evlat hasreti ile sınanmak varmış elden hiç bişey gelmiyor sabır sabır sabırrrr

iyi hafta sonlsrı diliyorum herkese
dyd niye ağlıyosun canım
haksever canım benim umudunu yitirme
divinity helal iyi vermişin kız kiloları
saol cnm teşekkür ederim
ilk defa istikrarlı oldum ve becerdim

cnm benim üzülme
her şeyde vardır bir hayır
yazacak söyleyecek bişey bulamıyorum
beloşum çok güzel bi yazı eklemiş
umut ediyorum sadece vede dua
olacak inşallah lütfen umudunu ve sabrını yitirme

kızlar bugün trafik kazası geçirdik
yandan arabamıza çarptılar
kaynanamın bileği kırıldı , geri kalanlarımızda vücudumuzda et ezilmeleri var
ambulans geldi hastaneye götürdüler bizi, film çektiler müşahade altına aldılar
çok şükür ciddi bişey yok ama çok korktuk
araba kullanılamaz halde sol taraf paramparça
hala o arabadan nasıl tek parça çıktık inanamıyorum
Allahıma şükürler olsun sadece sıyrık ve morluklarla atlattık

hastaneden sonra karakola gittik ifade verdik
şikayetçi olduk bize çarpan zibididen
hem suçlu hem güçlüler...karakolda eşime saldıracaklarmış polisler ayırmışlar
bize çarpan gencin ehliyetine el konulmuş
sabıkasıda varmış polis bıçaklamaktan
babası arabayı ben kullanıyordum diye ifade vermiş
bisürü görgü şahidimiz vardı ...yalan yere şahitlik ettiği için inşallah daha çok ceza alacak

utanmaz insanlar ..insan bi geçmiş olsun der
ifade vermeye gidince değdimi bunca şeye diye bide baskın çıkmaya çalışıyolar
polisler müdahale ettiler onlar suçlu olduğu için bizi muattap etmediler
hastane ve karakol akrabalarımızla doldu taştı saolsunlar

işte böyle...hayat pamuk ipliğine bağlı imiş
herşey boşmuş
önemli olan can sağlığı ...

günaydın arkadaşlar nasılsınız.iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle.bir haftadır yokum izmirden misafirlerim var.yarın gidicekler bir hafta sonrada annemle ben gidicez nasipse.temmuz 1 de kuzenimin sünneti var çünkü..kimse sorup merak etmemiş gerçi belenay dışında.sağol canım sende iyiyiz şükür.koşuşturma işte.bu arada dyd,hakseveer canlarım rabbim hakkınızda hayırlısını versin.divinity çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın.ayşe harikasın bende rejimdeyim bayadır ama bişey uygulamıyorum düzenli beslenip yediden sonra bişey yemiyorum iyi verdim şuan kaçım bilmiyorum tartım bozuldu çünkü..beryalcim sen nasılsın minik kuzuların nasıl..hepinizi tek tek öpüyorum..kendinize çokk iyi bakın..

canım çok geçmiş olsun ayy allah korumuş valla verilmiş sadakınız varmış allah esirgesin kayananda çok geçmiş olsun allaha emanet olun güzel kardeşlerim benim
bu arada kimseler yok ama günnaydıııı
kızlar beklenen regli gelmedi dua edinde bari hamiş olayım umutsuzluk yok yola devam

cxanım benim allah sabır versin herseyde var bi hayır
kelimeler bogazımda düğümlendi

canım cok ama cok gecmiş olsun nasıl üzüldüm bi actım topikte hiç mutlu bişe yok
verilmiş sadakanız varmış offfffffffff ne diyeceğimi bilemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…