ayşeciiiiiiiiiiiiim senide cok seviyorum sen nasılsın
ayşeeeeeeee burdamısın ha gayret azimli hatun seni
:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
gülüm gülüşü gülden güzelimhoşgeldin
az erken açsaymışım yakalarmışım seni
ev işi yapıyodum telefon trafiğimde çok yoğun yine hergün olduğu gibi :92:
kınada giyeceğim gömlekle eteği daraltıyorum bol geliyoaman hala inanamıyorum yaa 1 beden küçüldüğüme
görmemişin bi oğlu olmuşya hani aynı ona döndüm ... görmemişin biri kilo vermiş hergün yazmış topiğe herkesin gözüne sokmuş
iyi dileklerin için sanada teşekkür ederim canım benim
tek kale falan kafaya takma tek tüple hamile kalan beryalle dilnur var
evet canım ben tam bir mucize yaşıyorum 4 yıl uygulamadığımız tedavi kalmamıştı doruka kavuşuncaya kadar
şimdiyse eşimin geldiği ilk haftada hamile kaldım
şaşkınız hala rabbim ne büyük
canım benim umarım o mucizeyi bende yasarım korkularım cok büyük anlatamam
seni ve beryali gördükce umutlanıyorum umarım bende sağlılıık ve hayırlı bi şekilde alırım bebeğimi
doruk paşamız seni ugrastırıyo ama ikinci meleğin cok uslu olucak bak gör inşallaaaaah
allahım sağlıklı ve hayırlı evlat versin
canım benim hiç umutsuzluga kapılma hakkında hayırlısı neyse o olsuncanlarım benim nasılsınız ben iyi sayılırım bugün aşılamamın 11.günü bikaç günden belli olur sonuç hiç umutlu değilim ama galiba yine olmadı
öyle doğuyor içime inşallah yanılırım bu mübarek günlerde rabbim dualarımızı boş çevirmesin inşallah hepinizi kocaman öpüyorum
umarııım inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaah bebiş vardır topiğimiz senlenir
senide cok seviyorum güzel kalpli arkadasım allah gönlüne göre versin
canımmmm inşallaaaaah hamilesindir sendeki bu azim bu temiz kalplilik varken allahım kucagını bos bırakmasınbende seni ve sizleri çok seviyorum iyiyim canım çok sağol
ayın 20 sini bekliyom eğer o tarihe kadar adet olmassam sanki içimden hamileyim gibi geliyor bu ay nie bu kadar umutluyum hala anlamış değilim inşallah öyleyimdir
sen nasılısn bak gör sende tek tüple hamiş kalacaksın inşallahhhh
hep pozitif kal inşallaaahhhh birlikte çatır çatır dogururuz
canım benim allah sabır versin cok üzüldüm kelimeler bogazımda düğümleniyorVe doktorumua aradım yok bii dedim agladım üzülme dedi bekerim dedi bende gelmicem bi süre dedim peki dedi bir iki ay dinlen tatil yap dedi bida asılama yapmıcaz tüp bebbek yapıcaz dedi
Of gene bana hüsran gene bana hüzün var
Neysem görüsürüz
allah hepimizin yardımcısı olsun
allah kolaylık versin arkadasım bu günleride atlatır rahata erersin inşselam arkadaşlar
pek fırsat bulamıyorum bu arlar kızım tam azman zamanlarını yaşıyo zaten doğdu doğalı azman ne gündüz uykumuz var ne gece artık tükenmek üzereyim zombii zombi gziniyorum ortalıkta emeklemeyede başladı dişlerde çıkmaya başladı oldu hepten kuduruk 3.4 gündür hele tam anneci oldu şaşkınım ımme ımme die bacaklarımın altında geziyo çişe gidemiyorum ayıptır sölemesi
neseki şimdi uyuyoda yemek yiyim dedim pc başında
ben geldim kuzucuklarrrr sizi çok özledim sohbet etmeyi dertleşmeyi şakalaşmayıı biz çok şükür iyiyiz ailecek:)) efsamla tüm gün vaktimi geçiriyorum gündüz hep evdeyiz tek başımıza akşam anca eşimle çıkıyoruz geziyoruz tayın istiyecektik ya hep erteleniyo iyiki isyteyecez dedim diyorum:)) ayın 24ünde belli olcak inş bundada vardır bir hayırr hepinizi çok öpüyorum kendinize ii bakın
Haksevercim...Canımm çok üzlüdm canım yaa.....Demek kısmet böyle imiş tatlım ya..Herşeyin hayırlısı...
Hiç üzülme en azından tüp bebek şansın var birtanemm...Rabbim sana tüp bebek tedavinde 2 tane birden verir belki
kaderiniz böyle..Sadece sabır...Senin de bizimde sınavımız imtihanımız bundan demekki...Sabredeceğiz inşallah bebeklerimize kavuşacağz cnm. benim...
Dyd; canım niye böyle olumsuz düşünüyorsun ki; her şeyin hayırlısı...İnşallah sen bize mutlu haber verirsin de halayını çekeriz...Rabbim hayırlısını nasip etsin...Dualarımız seninle hepiniz ile...
Valemm...Canımmm...ohh desene mücadeleye sende kaldığın yerden devam edebileceksin...Rabbim tez zamanda seninde bebişini meleğini yollar inşş...Rabbim dualarımızı kabul etsin canım benim...
Divişimm canım nabersinnn...Ohhh sende benim gibi düğün üstü maşallah vermişsinnn...Ne güzel nasıl verdin gülüm....Bu arada düğünde bende 40 beden elbise aldım süper ince hatıun gibi(kendime göre) dolaştım durdummm Ay tüyuolarını bekliyorum bende 75 in altına bir inemiyorummm...
Beryalimmm nasılsın; paşam nasıl...Minik kelebek nasılll...Bu arada canım aşermen miğde bulantın falan varmı...İzmirde çok sıcaktır şimdi hiç çekilmez....
Belenay ablammmm; sen naılsın? Seninlede sohbeti çok ama çok özledimmm........
Ayşemmm; inşallah hamişsindir canım yaaaa...Şöyle seninde halayını çeksek ne güzel olurrr....Rabbimmm duy sesimizi şu kullarını melek hasreti ile bırakma Rabbim..Hepimize tüm isteyenlerin kucağını boş bırakma Ya Rabbimmmm...Aminnnnnnnnnnnnnnn...
Johnny inan şu anda yerinde olmak ve evde hiç uyumadan gerekiyor ise bebeğimin arkasından gezmek onunla ilgilenmek isterdimnmmm...Çok şükür varki telaşı ile büyütüyorsun...Ya biz olmayanlar ne yapalımmm...En büyük hasretimiz.....
Sumoşcum hoş geldin canımmm...İnş. hayırlı bir yer düşersiniz...
Bircancımm sende iyi misin...
Daha aklıma gelmeyen tüm isimlerrr...Valla son sayfalardaki yorumlara göre alıntı yapıp tek tek yazmaya çalıştım bayanlar unuttuğum varsa alınmayın olurmu...
Hepciğinizi seviyorum beyaaaaaaaaaaa....
selam toprağım şu an 9 haftalığım sanırım 18 yada 19 haftalıkken kesin belli olur cinsiyeti yani en az 2 ay daha bekliuycez.KAYNATMIŞSINIZ KIZLAR MAŞALLAH BERYALİM HOŞ GELDİN DİVİ VE SEN OLUNCA TOPİK ŞENLENİYOR MAŞALLAH BAZEN Bakıyorum inlerle cinler maç yapıyor:)))))))offf burası çok sıcak ya klimada gelmedi daha bu kilma az daha gelmezse sıcaktan eriyip biteceğim anca eve gidince rahat bir nefes alıyorum amma havadan sudan bir yazı oldu he:))))))beryal bebiş nasıl annesi cinsiyeti ne zaman belli olacak paşam nasıl paşam hazırmı abi olmaya
canım benim yarın sabah aç karnına idrar testi yap kesin belli olur. hayırlısı olsun inşallahcanlarım benim nasılsınız ben iyi sayılırım bugün aşılamamın 11.günü bikaç günden belli olur sonuç hiç umutlu değilim ama galiba yine olmadı
öyle doğuyor içime inşallah yanılırım bu mübarek günlerde rabbim dualarımızı boş çevirmesin inşallah hepinizi kocaman öpüyorum
selam canımselam kızlar nasılsınız aşılama yaptıranlar inş hayırlı sonuçlar alırlar haksever test yaptır bence sen hamilesinnn
dyd canım öyle söyleme belki hamilesindi latfen olumsuz düşünme canımsın sen benim
hakseverrrrrr kız aşılamamı yaptırdıncanım inşallah bu son olur ve meleğin gelir inşallah bu ay senden dyd den ve arkanızdanda biz gelriz inşalllahhhhh
ooooo belenay ablam ve meltem ablam süper gidiyosunuz maşallah size maşalllahhh
kızlar benide gaza getirdiniz vermem geeken 4 kilom var şu n 57 yim inşallah vercem bu kiloları inşallah hemen arkasından bebiş yapcam sanki olucakta hay allahım sen büyüksün
beryal abla sen nasılsın doruk nasıl
hayırlı günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
divintyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy seni özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedddddddddddddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?