iyiyiz canım sen nasılsın
özledim seni
tedavin ne aşamada şu an.
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin çok özledim seni
iyiki seni tanımışım iyiki gelmişsin
eşin ve sen çok iyiiniz çok yakışıyorsunuz .
allah ağzınızın tadını bozmasın.maşallah ize.
bende çok mutlu oldum seninle tanıştığıma.
inan senle görüştükten sonra o kadar yoğundum ki buraya bile zor girebiliyorum.
istanbula gittim 4 gün orada kaldım
sonra ankaradan arkadaşım geldi kızıyla annesiyle beraber 10 gün bizde kaldılar onlarla tatil yaptık
sonra ben tekrar izmir merkeze gittim 3 gün orada kaldı düğün vardı akrabmızın.dün geldik bugünde didim ve marmariste tatile gidiyoruz 15 gün sürecek.annem ve dorukla gidiyoruz.inşallah güzel geçer doruk çok yaramaz ama bakalım neler yapacak orada bize.
bu arada doruk iyi şükür birşeyi yok maşallah.
senin çalışmalar devam dimi .durmak yok çalışmalara devam.
öpüyorum
selamlar canlarım nasılsınız
geçmişe bi gözattım herşey süper herşey yolunda gözüküyor
benimde ablam geldikten sonra tatilim iyi geçiyor
kusura bakmayın yazamadım uzun zaman oldu yine
sabah yatağımı toplayıp evden çıkıyodum akşamda ya çok geç geliyodum eve yada annemlerde kalıyodum ablam burda olduğu için
çok tempolu geçiyo günlerimizama malesef 4 günleri kadı gidiyolar
4 gün sonra sık sık gelecem canlarım benim sizide beklerim
neslişimle beryalim siz sanmayınki ikiniz buluşup tanıştınız
ben madden orda değildim ama manevi olarak burnunuzun dibindeydim
çok imrendim ikinize
QUOTE]
Oyy kıyamammmm...Canım benim bizde hepinizi saydık zaten içimizden geçirdik...
hayırlı ramazanlar canlar nasılsınız bakalım rabbim ramazan ayımızı mübarek eylesin tuttuğumuz oruçları kıldığımız namazları ve ettiğimiz duaları katında kabul etsin inşallah
Sağol ablam...Hepimizin duaları kabul olur inş..Hepimiz bebekleriimizee meleklerimize kavuşuruz..
hayırlı akşamlar ve hayırlı ramazanlar saz arkadşlarım nasılsınz
ben de eh idare eder vaziyette kilo almayla meşgülüm evet yanlış duymadınız vermeyle değil almayla uğraşıyorum
kaynım izin almış geldi tam 10 gün kaldılar pişir pişir ye bide ramazanlık geliyor diye yemek yiyecek yufka yapmakla nasıl alınmaz kilo halen adette olamadım eşimle konuştum bayramdan sonra doğum doktoruna gidicem gerçi bu benim kaçıncı gidicek olmamda hayırlı olsun ben böyleyim sizler nasılsınız bakem
Dikkat et kendine canım ozamann...Birde çok kilo alıp hamile kalmakda zorlanmayasın...İnş. bayramdan sonra ikimizde güzel haberlerimizi alırız tatlım inşşş....Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün...Bizlere meleklerimi yollasın inş..
nasılsınız kızlar havalar sıcak oruç bi yandan kimsecikler uğramamış bende sahura kalkamadım leyla gibi dolaşıyorum bakalım akşama ne olacak rabbim verir sabrını bende ne düşünüyorsam
orays canım maşallah oğluşuna ben varya yerim o böcüğü yerim yerim maşallah süphanallah
ayşe canım hayırlısı olsun sen adetim geçikti doktora gidicem diye diye bigün sürprizi patlatacaksın adetim gecikti yine amaaaaaaa hamileyim diyeinşallah
divicim sen nasılsın özledim seni
beryal toprağım nasıl gidiyor hamilelik paşam nasıl paşam öpücüklerimi ilet paşama
neslihan her zamanki gibi yoğun nolcek bu kızın hali nesliş gelimmi yardıma kıyamam ben kardeşime
dilnurda oğluşuyla meşgul o ne tatlıydı ya maşallah süphanallah
lightlife koca göbüş sen nasılsın sıcaklarla aran pek iyi değildi rabbim yardımcın olsun
bircan hüma nasıl sen nasılsın giremiyeceğini söylemişşsin girince okursun artık hümayı öp benim için
valeeeeeee sen nerelerdesin kız sıcaklar senidemi etkiledi eski günlkeri özledim sayfalara yetişemediğim günleri
mutluyum,yaren,burçin,dyd,crmduru,hakça,firdevs ve topikin tüm güzelleri nasılsınız herkes iyidir inşallah
He valla ablam işler pek yoğun yine...Ben burdan çıkmadan bana rahat yok...İşimi seviyorum ama çok stresli...İşte her gülün bir dikeni var olsun sağlık olsun diyorum napim...
selamlar kızlar hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize
beloşum bende seni özledim canım ...gelecem ama az kaldı
oruç bu sene fena sarstı ...evden çıkmasam dayanırım ama hergün çarşıya gidiyoz ablamla sürünerek eve dönüyoruz
gerçi ablamda tık yok ben sürünüyorum
neyse ben kaçtım kim uğramış diye bakmaya gelmiştimvaleee :26:
Sağol divişim sanada hay. ramazanlar güselim...Valla ist. dışarı çıkmak oruçlu iken çok zor...Rabbim dışarda çalışanlara Kolaylık versin çok zor valla...Hailimze çok şükrediyorum klima altında püfür püfür ooruç tutmak gibisi yok...
kızlar kayınvalidemgil burdaydı onları yolcu ettim temi,zlik yapıyom effedinn beni gelicem en yakın zamanda
kuzularrr ben geldim herkese çok slm biz elazığdyız yerleştik evim yerim çok güzel tereddüt ettiğim konularda çok şükür umduğum gibi olmadı her şey çok daha güzel çok mutluyuz şimdilik hiç pişman değilim geldik diye. efsa çok ama çok yaramaz oldu btün ilgi onda hep peşinde deli gibi koşturuyorum hepinizi çok özledim öpüyorum hayırlı ramazanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?