selamlar kızlarrrrr nasılsısnzzzz:81::80::80:
ben iyiyim allaha çok şükür
bircan ve yaren çok geçmiş olsun bebeklerinize allah allah neden böyle hastalanıorlarki
kızlar hani AYSEN74 ve ELÇHİN nikli arkadaşların ikiside tüp bebekten hamişler elçinin bebegi yeni ama ayseninki ne kadar bilmiyorum sadece geçmiş mesajlarında gördüm nese canları sagolsun
selam canım nasılsın gittimi alanlar eger gittlerse allah kavuştursun yurt dışında felan galiba ablan
evet canım başladı çiğdemmi eeee canım nazlı gitti çiğdem geldi hemde terör estiyor valla
evet canım bu bahsettiğim kızlar hamile
sen nasılsn vildan nasıl bende mukabeleden geldim tesbih namazı kıldık allah kabul etsin:
sanada hayırlı ramazanlar canımselamlar kızlar hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize
beloşum bende seni özledim canım ...gelecem ama az kaldı
oruç bu sene fena sarstı ...evden çıkmasam dayanırım ama hergün çarşıya gidiyoz ablamla sürünerek eve dönüyoruz
gerçi ablamda tık yok ben sürünüyorum
neyse ben kaçtım kim uğramış diye bakmaya gelmiştimvaleee :26:
Oyoyyyy...Bende bende çok mutlu oldum... Çok güzeldi.. Herşey için çok sağol tatlımmm....
Senin güzel bakışından tatlımmm...Çok sağolll...İyi ki görüşmüşüz...İyi ki gelmişimmm..:):)
Ohh sende bir bayağı yoğun geçimş canımmm...Tatilede hay. ile gidersiniz canımmm...Bol bol gezmeler olsun size...
Doruğa dikkat et özellikle Kedi ve köpeklerden uzak dursun..:):)
Valla biz çalışmalara şimdi başlayacağız işte..Adetim bugün bitti..Zaten 3 gün bile sürmedi bu sefer...Bu ayda çalışağcağız eğer olmazsa bir dahaki ay direk dr.a artık beklemek istemiyorum...Çok zaman geçti..Evleneli 6 sene oldu.. Bende istiyorummm...Artık bir melekk...İnşallah sana yetişirim canım benim...
Doruğu ve seni çok öpüyorum...
de bekliyorum
Sağol divişim sanada hay. ramazanlar güselim...Valla ist. dışarı çıkmak oruçlu iken çok zor...Rabbim dışarda çalışanlara Kolaylık versin çok zor valla...Hailimze çok şükrediyorum klima altında püfür püfür ooruç tutmak gibisi yok...
ohh ne güzel yerleşmişsin cabnım güle güle otur .kuzularrr ben geldim herkese çok slm biz elazığdyız yerleştik evim yerim çok güzel tereddüt ettiğim konularda çok şükür umduğum gibi olmadı her şey çok daha güzel çok mutluyuz şimdilik hiç pişman değilim geldik diye. efsa çok ama çok yaramaz oldu btün ilgi onda hep peşinde deli gibi koşturuyorum hepinizi çok özledim öpüyorum hayırlı ramazanlar
kolay gelsin tatlımkızlar kayınvalidemgil burdaydı onları yolcu ettim temi,zlik yapıyom effedinn beni gelicem en yakın zamanda
ohh ne güzel gözünüz aydın olsun canım sağlıkla büyütün bebeğinizicanlarım benim nasılsınız bende geldim artıkın buralardayım hepinizi çok ösledim
ablam doğum yaptı kızlar hergün ona gidip geldim 25 gün oldu çok tatlı oğluşumuz var darısı başımaaaaaaaaaaa
sezeryan olduğu için yardıma ihtiyacı vardı şimdi toparlandı bende oruçluyum yoruluyorum gidemiyorum bu ara
sizler nasılsınız canları iyisinizdir inşallah
divinty toprağım misafirlerin gitsinde gel hemence
yaren sende tatili yapıp gelmişsin bacım ne güzel
beryalimle neslişim buluşmuşlar beraber vakit geçirmişler keşke hepimizin buluşup tanışma imkanı olsaydı beryal canım bebişin cinsiyeti belli oldumu
dilnurcum hayırlı olsun rabbim damatlığını göstersin inşallah sünnet olmuş yiğenimiz maşalllah
ayşem sen napıyon canım adet olmamışsın daha doktora git ihmal etme canım
orays canım oğlun çok tatlı maşallah
belenay canım benim sen nasılsın neler yapıyon
haksever sen nerelerdesin hiç uğramaz oldun
jonybravo canım sen nasılsın kızçen nasıl
selamün aleyküm aa dostlar :92::92:
canım benim gözün aydın ablan gelmiş .ne güzelselamlar canlarım nasılsınız
geçmişe bi gözattım herşey süper herşey yolunda gözüküyor
benimde ablam geldikten sonra tatilim iyi geçiyor
kusura bakmayın yazamadım uzun zaman oldu yine
sabah yatağımı toplayıp evden çıkıyodum akşamda ya çok geç geliyodum eve yada annemlerde kalıyodum ablam burda olduğu için
çok tempolu geçiyo günlerimizama malesef 4 günleri kadı gidiyolar
4 gün sonra sık sık gelecem canlarım benim sizide beklerim
dilnur cnm arda paşa sünnet olmuş
tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun
resimlerine baktım baya büyümüş tosun olmuş maşallah iyi bakmışsın bebişine
neslişimle beryalim siz sanmayınki ikiniz buluşup tanıştınız
ben madden orda değildim ama manevi olarak burnunuzun dibindeydim
çok imrendim ikinize
valerim aşkım beni yine sormuşsun merak etmişsin
sana özelden bişey gönderiyom onu al taaaammı
dyd naber hemşerim
beloşum nasıl oldun cnm daha iyimisin
beryal hamilelik iyi gidiyo heralde , doruk paşamı ve seni çok öpüyorum cnm iyi tatiller iyi eğlenceler
cmrm geçmiş olsun cnm...
xaysex , orays , özbek , yaren , nilüş , lighlife ve adını yazamadığım diğer canlarım hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
selam canımselam kızlar nasılsınızz beryal cinsiyet ne zaman belli olcak....kızlar ben 1ay yokum haberiniz olsun eşim ramazan dolayısıyla 1aygececi görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın...
sanada hayırlı ramazanlar canımhayırlı ramazanlar canlar nasılsınız bakalım rabbim ramazan ayımızı mübarek eylesin tuttuğumuz oruçları kıldığımız namazları ve ettiğimiz duaları katında kabul etsin inşallah
baharda yaptırın canım yaşını geçmeden yaptırmanız sizin ve kayranın iyiliği içincanım bence geç kalma yaz bitmeden yaptırın sünnetini
bebekken daha rahat iyileşiyo
ramazan geldi yaptıramayız canım da ancak bayramdan sonra baharda zaten buralar çok sıcak
isilik döküyoruz bide sünneti kaldıramaz yavrum
maşallah kuzuma
hayırlı akşamlar ve hayırlı ramazanlar saz arkadşlarım nasılsınz
ben de eh idare eder vaziyette kilo almayla meşgülüm evet yanlış duymadınız vermeyle değil almayla uğraşıyorum
kaynım izin almış geldi tam 10 gün kaldılar pişir pişir ye bide ramazanlık geliyor diye yemek yiyecek yufka yapmakla nasıl alınmaz kilo halen adette olamadım eşimle konuştum bayramdan sonra doğum doktoruna gidicem gerçi bu benim kaçıncı gidicek olmamda hayırlı olsun ben böyleyim sizler nasılsınız bakem
çok geçmiş olsun canımselam canlarım nasılsınız ben hiç iyi değilim yağız üç gündür ateşler içinde yanıyo acillerdeyiz sürekli ateşi düşmüyo boğaz enfeksiyonu olmuş ilaç veriyoruz soğuk suya sokup çıkarıyoruz sürekli ne uyku var ne bişey günlerdir..inşallah bir an önce atlatırız..rabbim acılarını göstermesin dilleri yokki neresi agrıyo söylesin iyice zayıfladı bişeyde yemiyo mecbur ilaç için zorluyorummm....kendinize çok iyi bakın rabbim sağlığımızı elimizden almasın ne bizlerin ne sevdiklerimizin...bu dünyada herşey boş yeterki can sağlığımız olsun....hepinizi öpüyorum arada girerim yine bye..
çok geçmiş olsun canımselam kızlar nasılsınız biz berbatız 39.5ateşle yanıo kuzum napıcağımı şaşırdım dr umuzla randevumuz var sabah bakalım evime geldim bugün klimayı açtık bakalım annemde klima yok dr klima aç dedi beklioz öle şuan uyutmuyorumda
GEÇMİŞ OLSUN BİRCANCIM BİZDE AYNIYIZ.39.3 le götürdük acile bizde.iki gündür komadaydı valla.ilaç kullanıyoruz bide sürekli ılık duşa sokuyoruz öyle dedi doktor.bence klimayı açma allah korusun zatürre olur.sen sürekli suya sok çıkar...çok geçmiş olsun..yağız günler sonra ilk kez uyuyo inşallah rahat eder biraz bu gece...
selamlar canlarımmmmmmmmmmmmmm
bugün dr kontrolüne gittim 3 lü testim oldu inşallah hayırlı haberler alırım
bu arada bebeğimin cinsşiyeti belli oldu % 70 kız dedi dr.
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sağlıkla gelsin meleğim
prenses defne teyzelerini öpüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?