:):):):)vallahi cnm ben davet ettim buyur dedim sen bilirsin tabi eşinde haklı..benim eşim burada bayanlarla konuştuğumu bildiği için içi rahat zaten beni bilir ben herkesle pek konuşmam fazla seçici davranıyourm arkadaş konusunda..en önemlisi dilinde Allah kelamı olmalı benim için....bizde seni öptük cnm..
dınkof erkek benim aşkummmmmmm
canım benim aynen bende çalıştım için zaten sadece iş arkadaşlarım vardı daha yeniyeni arkadaşlar edinip gelip gidicem mahalledekilerle bile daha yeni samimi olmaya başladım evlendiğimden beri çalışıyorumda
iyi akşamlar kızlarrr...
bugün dr. gittimmm bir tane solda yumurtam gelişmiş..17mm olmuş...bugün 13.günümdü..Çarşamba tekrar gideceğimm...
bu arada esrofem diye bir ilaç verdi östrojen hormonu içinn..ben ne işe yaradığını pek anlamadımm...
bakalımm onuda akşamları bir tane iç dedi...Böyle işteee....Hayırlısı...
bu arada çok fena kilo aldımm..REmen kocaman bir simidim var ...V bu beni psikokolojik olarak çok etkiliyor..((
Herkese iyi geceler...
canım bozma moralinitatlı bi anne olucaksınnnnnnnnnn
lütfen 13 . gününaslında kilo değil bu gergin bekleyiş moralini bozuyo:18::18::18:
senin boyun uzun şişman felen değilsin senyapma böle kilo verilir takma
yeterki meleklerimiz gelsinhadi canım bozma moralini biz yanındayız hamile kal doğur sonra senin başında durur o kilolorı vermene yardım ederiz bizde hadi sen çalışmalara dikkat et bişi düşünme relaxx relaxxxxxxxx
canım bozma moralinitatlı bi anne olucaksınnnnnnnnnn
lütfen 13 . gününaslında kilo değil bu gergin bekleyiş moralini bozuyo:18::18::18:
senin boyun uzun şişman felen değilsin senyapma böle kilo verilir takma
yeterki meleklerimiz gelsinhadi canım bozma moralini biz yanındayız hamile kal doğur sonra senin başında durur o kilolorı vermene yardım ederiz bizde hadi sen çalışmalara dikkat et bişi düşünme relaxx relaxxxxxxxx
sağol haksevercimm canım benimmm...İnşallahhh yaa Rabbim inşallah meleğimi bu ay gönderir..Rabbimhepimizin yüzünü güldürsün inşallahh.....
Valla ben hiç kafaya kiloyu bu kadar takmazdım ama Ramazanda ve yazın verdiğim kiloları geri almaya başlayınca ben çok etkilendimm..Hani vermek içinde bir çaba sarfedemiyorum artıkk çok psikolojik olarak etkileniyorummm...O yüzden saldım çayıraaa..Ama salmamam lazımm...
offf 20 kilo alınırda ahh ahhhh nasıl verilir ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?