Dokuz Doğuranlar

iyi akşamlar kızlarrr...

bugün dr. gittimmm bir tane solda yumurtam gelişmiş..17mm olmuş...bugün 13.günümdü..Çarşamba tekrar gideceğimm...

bu arada esrofem diye bir ilaç verdi östrojen hormonu içinn..ben ne işe yaradığını pek anlamadımm...

bakalımm onuda akşamları bir tane iç dedi...Böyle işteee....Hayırlısı...

bu arada çok fena kilo aldımm..REmen kocaman bir simidim var ...V bu beni psikokolojik olarak çok etkiliyor..((

Herkese iyi geceler...

canım bozma moralini tatlı bi anne olucaksınnnnnnnnnn
lütfen 13 . günün aslında kilo değil bu gergin bekleyiş moralini bozuyo:18::18::18:
senin boyun uzun şişman felen değilsin sen yapma böle kilo verilir takma
yeterki meleklerimiz gelsin hadi canım bozma moralini biz yanındayız hamile kal doğur sonra senin başında durur o kilolorı vermene yardım ederiz bizde hadi sen çalışmalara dikkat et bişi düşünme relaxx relaxxxxxxxx

çok saolun kızlar hakkımızda hayırlısı diyorum...inşallah yetebilirim 2sinede sonuçta yanlızım annem çalışıo kaynanam rahatsız napıcam bakallım hüma daha yemek yemio altı bağlanıo yanımda yatıo bunlarıda düşünüorum sürekli...

sağol haksevercimm canım benimmm...İnşallahhh yaa Rabbim inşallah meleğimi bu ay gönderir..Rabbimhepimizin yüzünü güldürsün inşallahh.....
Valla ben hiç kafaya kiloyu bu kadar takmazdım ama Ramazanda ve yazın verdiğim kiloları geri almaya başlayınca ben çok etkilendimm..Hani vermek içinde bir çaba sarfedemiyorum artıkk çok psikolojik olarak etkileniyorummm...O yüzden saldım çayıraaa..Ama salmamam lazımm...

bunu diyen bizim özgemi yoksa onun yerine başkası felanmı yazdı
relaxx relaxxx özge relaxxx relaxxxx hahahahahyyyyyy
kız özge ilk defa ağzından böyle bişey duydum yani yazından iyi gördüümmm seni relaxxxxxxxxxxxx

canm bbenimde bi 10 kilo versem iyi olucak salma çayıraaaaa
bende ramazanlıktan çıktığımda 58 dim şimdi 66 çok aldım hemde çokkkkkkkk
ama verecem inşallaaahhhhhhhh:13::13:

günayddııınnnn canlarımm nasılsınız bakem
beryal ablam maşallaah herşeyi almışsın güle güle kullanın inşallah doruk yaramzlıkmı yapıyor iyi benim yerime öpüver yapmaz bi daha
meltem sen nasılsın ben aralık 10 la 24 arası diyet dimi yanlış değilsem valla benim yüzümde çok tüy onuda ramazan bayramından sora agda ile almıtık eşimle daha yeni yeni büyüdüler epilasyonu ben her ay yapmıyom yok bende o kadar yani büyümüyor her ay yapacak kadar
neslihannnn hadi bakalım gitsin göbüşler gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrr iyisin dimi canım
valem sen nerdesin son 1 gündü dimi yanlış hatırlamıyorsm
haksver nasılsın relaxxx bacım benim kırılmadın dimi gııııı
eee bircan uuu sende kilo almışsın en acilinden bi 5 yada 10 kilo ver sen fena olmaz
ya belenay dyd nerede bunlarrrrrrrr

öğleden sonra gelen olursa çağrı atsınlar görüşelimmmmmm olarmı kaynanamla kocam doktora gideceklerrrrrrr

slm gunaydın kızlar nasılsınız umarım herkes ıyıdır kımseyı goremıyorum nerdesınız opuyorum sızlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…