Dokuz Doğuranlar

ilter ciğim canım bende tirot hastasıyım ama benim ki hipotiroit 2 kez biopsi bende yaptırdım tanı yetersiz dediler zaten ondan sonra öğrendimki haşimato yani hipotiroit
canım belki bana kızarsın ama dünyada en kolay kanser tiroit nödül kanseriymiş bu hastalık kolay tedavi edilirmiş inşallah düşündüğün gibi değildir canım sen içini gönlünü ferah tut canım
sen kaç yaşındasın vede kaç yıllık evlisin ben seni tam bilmiyom canım :26::26:

ne için uğraşıyoruz bi evladımız olsun dedik hiç bişeyimizin garantisi yok bazen diyorum alıp başımı gideyim ama annemlere değil eşim gelir alır bırakmaz beni kimsenin bilmedi yere gitsem unutur evlenir mutlu olur baba olur diorum ama sonra diorum ki herşey rabbimden dmekki çilemiz bu demekki imtahınımız bu ben olmasam başkasıylada olmazdı belki diyorum belki başka sorunlar olurdu diorum dayanamıyorum allahım dayanamıyorum mutlu yuvalar bozulmasın hiç bi yuva bozulmasın sen yawruna kavuştun bunun için savaştın yuvan içinde savaş seni cok seviyoruz herzaman yanındayız ama yuvanı kurtar canım

valla canım ben yaktırmadım ama halamı gelini çocuk olsun diye yaktırmıştı ortada ne çocuk var nede bişi işte yaa

haksever canım yine üzüntüsün hepimiz için hayırlsı neyse o olsun zaten maviş gelip anlatacak inşallah yuvası bozulmaz öyle bişi oldu mu olan bebeklere olyor allah korusun

kızlar selam ben iyiyim merak etmeyin çalışmalar başladı bu ay start ama malum mantarlarım var hala ilaçlarım bitti o yüzden bu ay ümit yok öle sallıyoruz bu ay çalışma yok gün hesaplama yok ölesine zevk için yaparsak yapıcaz ohh bee allahım ya

eşim çalışıyo hiç evde durmuyo kalebodur fayans işi yapıyo çok şükür iyi kazanıyo tır alıp işini kurana kadar böle çalışıcak bu arada borsaya yatırdıgımız 9 bin liramız kül oldu gitti battık ben buda olurmu buda bizim basımızamı gelcekti dedikçe daha kötü oluyo hayatımız ama ben hamdolsun diyorum eşimde çok sitresli haliyle neyse atlatıcaz biliyorum ona güveniyorum

ben iyiyim eşim bu ay sigortayıda başlatıcak doktorada gidicem devletten rapor çıkarıcam tüp bebek için hayırlısı bakalım baya bi dinlendim doktor yollarını aşındırmaya başlarım

neyse biz yatıyoruz iyi geceler kızlarrr

herkese günaydın...
Yeni Yılın sizlere ve tüm sevdiklerinize sağlık,mutluluk,huzur ve başarı getirmesini dilerim.
Yeni yılda bol bol bebiş haberleri almak dileğiyle....

aminnn hakcam canım valla ikimizde sabahları da giriyoz ama ben bişi yazamıyom nasılsın camı eylül nasıl

allahım gönlüne göre versin inşallah tüpede tedaviyede gerek kalmadan arsız yoylu cadı mı cadı bi kızın olur inşallahhhhhhhhhh

cnm ben inanıyorum temiz çıkacak

haksever çok sevindim sizin adınıza cnm
inşallah artık her işiniz yolunda gider
giden para nasipten çıkmış öyle yada böyle gidecekmiş boşver
nasipten fazlası olmuyo

aminnn hakcam canım valla ikimizde sabahları da giriyoz ama ben bişi yazamıyom nasılsın camı eylül nasıl

günaydın.haklısın canım bende uzun bir süredir giremiyordum.şimdi sabahları Eylül uyurken biraz giriyorum.sağlık olsun ne yapalım gönüller bir olsun.buraya çok alıştığım için vazgeçemiyorum.girmediğim zaman aklım burada kalıyor.çok şey paylaştık burada.

yine kimsecikler yokkkk.eskiden okumak için sayfalara yetişemezdik.umarım en yakın zamanda yine kalabalıklaşır topiğimiz...ben çıkıyorum görüşmek üzere...

Selam cancağazlarımmm...

Umarım herkes iyidir....

Ben bu aralar çok yoğunum malum yıl sonu yıl başı işleri derken işler felaket birikti..Birde üşütmüşün grip olmuşumm...
Üstüne sabah bir kalktım boynum göğsüm tutulmuşzor hareket ediyorummm....
Ama işlerim de çok olduğu için gelmek zorundayım işe...

Meltecim - valecim - ayşecim - bernacım - belenay ablam - ilterim - haksevercim - hakçacım - bircancım - dydcimm - aklıma isimi gelmeyen herkezleri çok özledimm umarım herkes iyidir...Hepinizi çok öpüyorum...

geçmiş olsun canım dua edicem sana rabbim şifa versin

cnm ben inanıyorum temiz çıkacak
allah razı olsun kızlar ama doktorumla konuştum az önce kesinlikle ameliyat diyor ve bütün tiroitlerimin alınması gerektiğini söylüyor en geç 1 ay içinde ameliyat olmam gerekiyormuş çok büyükmüş ve nodül içinde nodül varmış o yüzden ameliyat şart diyor biyopsi yapılmasına bile gerek yok diyor çok kötüyüm ben yaa tüp bebek derken şimdide bu hastalıkla uğraşıyorum her gün doktora gitmekten fenalık geldi bana ne olur benim için dua edin çok korkuyorum ben yaaa

ayşecim ben 4 yıllık evliyim ve 31 yaşındayım evlendiğimden beri hiç korunmadık desen olur ama olmadı şimdide bu illetle uğraşıyorum

canım benim allahım metanet güç kuvvet versin
şifa versin dr hemen ameliyat diyorsa ol geciktirme
herşeyde vardır bi hayır hep dualarımızdasın
bende dış gebelikte acilen ameliyata girmiştim
o günlerim geldi aklıma ne kadar güçlü olursan okadar çabuk iyileşirsin
ayyy ne diyeceğimi ne edeceğimi bilemedim konusmak istersen tel vereyim
konusalım herzaman dua edicem inşallaaaaahhhh bu günler çabucacık gecicek

allah razı olsun canım inan çok kötü hisediyorum kendimi ameliyat olucam pazartesi doktorumla görüştükten sonra
ya ameliyattan sonrası ne olacak onu bilmiyorum bebeğim olmazsa hiç offf nefes alamıyorum yaaa kimseylede konuşamıyorummm desteğinize çok ihtiyacım varr çok tşk ederim canım benimm

selam kıslar ayşe,beryal,divinti,vale,haksever,neslihan,dyd..............yazmadığım bütün arkadaşlar inşallah çok çok iyisinizdir
ilterciğim çok geçmiş olsun rabbim şifalık versin

allahım gönlüne göre versin inşallah tüpede tedaviyede gerek kalmadan arsız yoylu cadı mı cadı bi kızın olur inşallahhhhhhhhhh

amin aminn böle beddualara can kurban zaten öle dua ediyorum allahım umutsuz ev kadınlarındaki gb çetin metinim olsun ev darmadağın olsun kafayı yiyim diyorum

haksever çok sevindim sizin adınıza cnm
inşallah artık her işiniz yolunda gider
giden para nasipten çıkmış öyle yada böyle gidecekmiş boşver
nasipten fazlası olmuyo

valla haklısın akacak kanla gidecek para durmuyo ölümden başka herşeyin dermanı var bu hayatta çaresi var bakıcaz çaremize çok şükür eşim çalışkan azimli taşı sıkar suyunu çıkarır bana bakar aşkım saol canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…