SLMM KIZLAR YENİ YILINIZ KUTLU MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI SEVGİ DOLU BEBİŞLE DOLU UZUN BİR YIL DİLİYORUM
MUTLU YILLARR
KIZLAR ben giremiyom çünkü eşimle sorunlarım var evliliğim bitme aşamasına geldi artık aileler girdi işin içine yani benimkier sadece
giremiyom pcyı şirkete götürüyor getirmiyo bu yüzden giremiom sonra anlaatırım ok kızlar gelmiyo die kızmayın bana
hepiciğinizii seviyomm
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok benim moralim bozuk dr. gittim yara var dedi fitille antibiyotik kullanıyorum şimdi 17 sinde smear sonucu çıkacak ona göre yakacağız dedi daha önce yara yaktıran varsa bana özelden yazabilir mi nasıl oluyor.
ne için uğraşıyoruz bi evladımız olsun dedik hiç bişeyimizin garantisi yok bazen diyorum alıp başımı gideyim ama annemlere değil eşim gelir alır bırakmaz beni kimsenin bilmedi yere gitsem unutur evlenir mutlu olur baba olur diorum ama sonra diorum ki herşey rabbimden dmekki çilemiz bu demekki imtahınımız bu ben olmasam başkasıylada olmazdı belki diyorum belki başka sorunlar olurdu diorum dayanamıyorum allahım dayanamıyorum mutlu yuvalar bozulmasın hiç bi yuva bozulmasın sen yawruna kavuştun bunun için savaştın yuvan içinde savaş seni cok seviyoruz herzaman yanındayız ama yuvanı kurtar canım
herkese günaydın...
Yeni Yılın sizlere ve tüm sevdiklerinize sağlık,mutluluk,huzur ve başarı getirmesini dilerim.
Yeni yılda bol bol bebiş haberleri almak dileğiyle....
kızlar selam ben iyiyim merak etmeyin çalışmalar başladı bu ay start ama malum mantarlarım var hala ilaçlarım bitti o yüzden bu ay ümit yok öle sallıyoruz bu ay çalışma yok gün hesaplama yok ölesine zevk için yaparsak yapıcaz ohh bee allahım ya
eşim çalışıyo hiç evde durmuyo kalebodur fayans işi yapıyo çok şükür iyi kazanıyo tır alıp işini kurana kadar böle çalışıcak bu arada borsaya yatırdıgımız 9 bin liramız kül oldu gitti battık ben buda olurmu buda bizim basımızamı gelcekti dedikçe daha kötü oluyo hayatımız ama ben hamdolsun diyorum eşimde çok sitresli haliyle neyse atlatıcaz biliyorum ona güveniyorum
ben iyiyim eşim bu ay sigortayıda başlatıcak doktorada gidicem devletten rapor çıkarıcam tüp bebek için hayırlısı bakalım baya bi dinlendim doktor yollarını aşındırmaya başlarım
neyse biz yatıyoruz iyi geceler kızlarrr
tşk ederim kızlar ama sonuçlar pek iç açıçı değil sanırım 2 yere gittim utrasonla baktırdım 3 tane nodül var her iki yerde farklı şeyler söyledi iğne biyopsisi yapılması gerektiğini söylediler yada direk ameliyat dediler ama sonuçlarımı ilk önce endokroloji uzmanına götürecem ona göre karar verecekler biyopside kanser hücresi olduğu söylenirse ozaman ameliyat sanırım
allahım gönlüne göre versin inşallah tüpede tedaviyede gerek kalmadan arsız yoylu cadı mı cadı bi kızın olur inşallahhhhhhhhhh
kızlar selam ben iyiyim merak etmeyin çalışmalar başladı bu ay start ama malum mantarlarım var hala ilaçlarım bitti o yüzden bu ay ümit yok öle sallıyoruz bu ay çalışma yok gün hesaplama yok ölesine zevk için yaparsak yapıcaz ohh bee allahım ya
eşim çalışıyo hiç evde durmuyo kalebodur fayans işi yapıyo çok şükür iyi kazanıyo tır alıp işini kurana kadar böle çalışıcak bu arada borsaya yatırdıgımız 9 bin liramız kül oldu gitti battık ben buda olurmu buda bizim basımızamı gelcekti dedikçe daha kötü oluyo hayatımız ama ben hamdolsun diyorum eşimde çok sitresli haliyle neyse atlatıcaz biliyorum ona güveniyorum
ben iyiyim eşim bu ay sigortayıda başlatıcak doktorada gidicem devletten rapor çıkarıcam tüp bebek için hayırlısı bakalım baya bi dinlendim doktor yollarını aşındırmaya başlarım
neyse biz yatıyoruz iyi geceler kızlarrr
aminnn hakcam canım valla ikimizde sabahları da giriyoz ama ben bişi yazamıyom nasılsın camı eylül nasıl
canım benim ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim
metanetli ol ben inanıyorumki temiz cıkacak allahın izniyle dua edelim senin için toplu halde
pozitif düşünelim pozitif olsun bu günlerrde gececek allahın izniyle gözümüzün önünde
belenay ablamız var onada dr menepoza girmke üzeresin demişti hiç beklemediği bi anda geldi meleği
geçmiş olsun canım dua edicem sana rabbim şifa versin
ilter ciğim canım bende tirot hastasıyım ama benim ki hipotiroit 2 kez biopsi bende yaptırdım tanı yetersiz dediler zaten ondan sonra öğrendimki haşimato yani hipotiroit
canım belki bana kızarsın ama dünyada en kolay kanser tiroit nödül kanseriymiş bu hastalık kolay tedavi edilirmiş inşallah düşündüğün gibi değildir canım sen içini gönlünü ferah tut canım
sen kaç yaşındasın vede kaç yıllık evlisin ben seni tam bilmiyom canım :26::26:
allah razı olsun kızlar ama doktorumla konuştum az önce kesinlikle ameliyat diyor ve bütün tiroitlerimin alınması gerektiğini söylüyor en geç 1 ay içinde ameliyat olmam gerekiyormuş çok büyükmüş ve nodül içinde nodül varmış o yüzden ameliyat şart diyor biyopsi yapılmasına bile gerek yok diyor çok kötüyüm ben yaa tüp bebek derken şimdide bu hastalıkla uğraşıyorum her gün doktora gitmekten fenalık geldi bana ne olur benim için dua edin çok korkuyorum ben yaaacnm ben inanıyorum temiz çıkacak
allah razı olsun kızlar ama doktorumla konuştum az önce kesinlikle ameliyat diyor ve bütün tiroitlerimin alınması gerektiğini söylüyor en geç 1 ay içinde ameliyat olmam gerekiyormuş çok büyükmüş ve nodül içinde nodül varmış o yüzden ameliyat şart diyor biyopsi yapılmasına bile gerek yok diyor çok kötüyüm ben yaa tüp bebek derken şimdide bu hastalıkla uğraşıyorum her gün doktora gitmekten fenalık geldi bana ne olur benim için dua edin çok korkuyorum ben yaaa
ayşecim ben 4 yıllık evliyim ve 31 yaşındayım evlendiğimden beri hiç korunmadık desen olur ama olmadı şimdide bu illetle uğraşıyorum
canım benim allahım metanet güç kuvvet versin
şifa versin dr hemen ameliyat diyorsa ol geciktirme
herşeyde vardır bi hayır hep dualarımızdasın
bende dış gebelikte acilen ameliyata girmiştim
o günlerim geldi aklıma ne kadar güçlü olursan okadar çabuk iyileşirsin
ayyy ne diyeceğimi ne edeceğimi bilemedim konusmak istersen tel vereyim
konusalım herzaman dua edicem inşallaaaaahhhh bu günler çabucacık gecicek
allahım gönlüne göre versin inşallah tüpede tedaviyede gerek kalmadan arsız yoylu cadı mı cadı bi kızın olur inşallahhhhhhhhhh
haksever çok sevindim sizin adınıza cnm
inşallah artık her işiniz yolunda gider
giden para nasipten çıkmış öyle yada böyle gidecekmiş boşver
nasipten fazlası olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?