Selam cancağazlarımmm...
Umarım herkes iyidir....
Ben bu aralar çok yoğunum malum yıl sonu yıl başı işleri derken işler felaket birikti..Birde üşütmüşün grip olmuşumm...
Üstüne sabah bir kalktım boynum göğsüm tutulmuşzor hareket ediyorummm....
Ama işlerim de çok olduğu için gelmek zorundayım işe...
Meltecim - valecim - ayşecim - bernacım - belenay ablam - ilterim - haksevercim - hakçacım - bircancım - dydcimm - aklıma isimi gelmeyen herkezleri çok özledimm umarım herkes iyidir...Hepinizi çok öpüyorum...
allah razı olsun kızlar ama doktorumla konuştum az önce kesinlikle ameliyat diyor ve bütün tiroitlerimin alınması gerektiğini söylüyor en geç 1 ay içinde ameliyat olmam gerekiyormuş çok büyükmüş ve nodül içinde nodül varmış o yüzden ameliyat şart diyor biyopsi yapılmasına bile gerek yok diyor çok kötüyüm ben yaa tüp bebek derken şimdide bu hastalıkla uğraşıyorum her gün doktora gitmekten fenalık geldi bana ne olur benim için dua edin çok korkuyorum ben yaaa
ayşecim ben 4 yıllık evliyim ve 31 yaşındayım evlendiğimden beri hiç korunmadık desen olur ama olmadı şimdide bu illetle uğraşıyorum
amin aminn böle beddualara can kurban zaten öle dua ediyorum allahım umutsuz ev kadınlarındaki gb çetin metinim olsun ev darmadağın olsun kafayı yiyim diyorum
selam kıslar ayşe,beryal,divinti,vale,haksever,neslihan,dyd..............yazmadığım bütün arkadaşlar inşallah çok çok iyisinizdir
ilterciğim çok geçmiş olsun rabbim şifalık versin
günaydın.haklısın canım bende uzun bir süredir giremiyordum.şimdi sabahları Eylül uyurken biraz giriyorum.sağlık olsun ne yapalım gönüller bir olsun.buraya çok alıştığım için vazgeçemiyorum.girmediğim zaman aklım burada kalıyor.çok şey paylaştık burada.
bende bu topikten vazgeçemiyom her ne kadar kimse gelmesesde illa günde 10 kez filan giriyom canım herkes bebeğini kucağına alan unutuyor ama bazı belirli kişiler unutmuyor allahım razı olsun onlardan başkada bişi demiyommm dahada gelmem davasooo
allah razı olsun kızlar ama doktorumla konuştum az önce kesinlikle ameliyat diyor ve bütün tiroitlerimin alınması gerektiğini söylüyor en geç 1 ay içinde ameliyat olmam gerekiyormuş çok büyükmüş ve nodül içinde nodül varmış o yüzden ameliyat şart diyor biyopsi yapılmasına bile gerek yok diyor çok kötüyüm ben yaa tüp bebek derken şimdide bu hastalıkla uğraşıyorum her gün doktora gitmekten fenalık geldi bana ne olur benim için dua edin çok korkuyorum ben yaaa
ayşecim ben 4 yıllık evliyim ve 31 yaşındayım evlendiğimden beri hiç korunmadık desen olur ama olmadı şimdide bu illetle uğraşıyorum
bende özledim bendeeeeeeeeeeeeeeee:44::44:
sen nasılsın canım ben iyiyim çok şükür hamdolsun bu halimize
allah razı olsun canım inan çok kötü hisediyorum kendimi ameliyat olucam pazartesi doktorumla görüştükten sonra
ya ameliyattan sonrası ne olacak onu bilmiyorum bebeğim olmazsa hiç offf nefes alamıyorum yaaa kimseylede konuşamıyorummm desteğinize çok ihtiyacım varr çok tşk ederim canım benimm
saol canım allah razı olsunnnselam kıslar ayşe,beryal,divinti,vale,haksever,neslihan,dyd..............yazmadığım bütün arkadaşlar inşallah çok çok iyisinizdir
ilterciğim çok geçmiş olsun rabbim şifalık versin
3 tane doktora gittim canım 3 de aynı fikirde ameliyat diyorlar o yüzden ameliyat olucam ama iyi bir cerrah bulmam gerek şimdi bakalım hayırlısı artık allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bir an önce sizler bebeklerinize kavuşursunuz bana da umut olursunuz tek duam kimseyi evlatsız koymasın yüce rabbim bana ve benim gibi evlat hasreti çeken herkese anne olmayı nasip etsinnncanım ne desem napsam bilemedim başka doktorlara git bi doktorla kalma valla ilteciğim sabır acı ama meyvası çok tatlı olurmuş sen benden sonra evlenmişsin ben neslihanla aynı senenin geliniyiz 6 bitti 7 döndük ama unutma sabırrrr...
inşallah vardır canım bunda da bir hayır ne demişler her şergibi görünen şeyde bir hayır her hayır gibi görünen şeyde de vardır bir şer yüce rabbim hayırlara vesile etsin inşallah demekten başka birşey gelmiyor zaten elimdenCanım benimmm vardır bunda da bir hikmettt...Sıkma tatlı canını...Rabbim yar ve yardımcın olsunn...
Okadr çok kişi biliyorum ki bu ameliyeatlardan sonra bebeği kendi kendine gelen...Biliyorsun ki nodüllerde bebek olmasını etkileyen bir sebep...
Canım benimm Çok üzücü bir durum olsada Duaalrımız ile inş herşey yolunda giderrr...
Her konuda destekçiniz...Rabbim sana acil şifalar versin tatlım...Bende biliyorsun 1-2 ay ara verdim tedaviye belki yinede ikimizin aynı anda olur hee ne dersin...
cnm üzülme ..bebeğine kavuşmak için önüne gelen engelleri aşıp bebeğine daha rahat kavuşursun
herşey sırayla...inşallah herşey yolunda gider , ameliyatın kolay geçer..rabbim şifa versin
bende bu topikten vazgeçemiyom her ne kadar kimse gelmesesde illa günde 10 kez filan giriyom canım herkes bebeğini kucağına alan unutuyor ama bazı belirli kişiler unutmuyor allahım razı olsun onlardan başkada bişi demiyommm dahada gelmem davasooo
iyiym çok şükür canım duruyu gönder biraz sevem kız kız valla ne arıyon ne soruyon sibeli geçen sene 2 kez aradım ama o beni hiç aramadı bende bi daha da aramam
olacak canım olacakkk buğün eşimin üniversiteden bi arkadaşı ankarada düğün yaptılar 2008 de bizde gitmiş ki 2008 temmuzda evlendiler 2009 mayısta oğlan bizi aradı kızımız oldu çocuk büyütüyoz diye buğün yine aradı eşi yine hamileymiş benden 3 sene sonra evlendiler şimdiye bi çocuğum olsaydı ana okuluna götürüdüm pasta kek yapardım löp löp et olurdum hayırlısı napalım dedim ya sabırrrrrrrr
slm canlarım yazdım yazdım ama bağlantı koptu gece giiripp yazarım girebilirsem
evlilliğim şiddetten dolayı bitecek biterse eğer şimdi iyiyiz oğlum uyandı çıkaacagım üzgünüm
kızlar ben bi kaç gün yokum eşimin halası babaannesi dedesi gelicek onlar burdayken giremem haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?