Dokuz Doğuranlar

bende özledim bendeeeeeeeeeeeeeeee:44::44:

sen nasılsın canım ben iyiyim çok şükür hamdolsun bu halimize

canım ne desem napsam bilemedim başka doktorlara git bi doktorla kalma valla ilteciğim sabır acı ama meyvası çok tatlı olurmuş sen benden sonra evlenmişsin ben neslihanla aynı senenin geliniyiz 6 bitti 7 döndük ama unutma sabırrrr...

amin aminn böle beddualara can kurban zaten öle dua ediyorum allahım umutsuz ev kadınlarındaki gb çetin metinim olsun ev darmadağın olsun kafayı yiyim diyorum

olacak canım olacakkk buğün eşimin üniversiteden bi arkadaşı ankarada düğün yaptılar 2008 de bizde gitmiş ki 2008 temmuzda evlendiler 2009 mayısta oğlan bizi aradı kızımız oldu çocuk büyütüyoz diye buğün yine aradı eşi yine hamileymiş benden 3 sene sonra evlendiler şimdiye bi çocuğum olsaydı ana okuluna götürüdüm pasta kek yapardım löp löp et olurdum hayırlısı napalım dedim ya sabırrrrrrrr

selam kıslar ayşe,beryal,divinti,vale,haksever,neslihan,dyd..............yazmadığım bütün arkadaşlar inşallah çok çok iyisinizdir
ilterciğim çok geçmiş olsun rabbim şifalık versin

iyiym çok şükür canım duruyu gönder biraz sevem kız kız valla ne arıyon ne soruyon sibeli geçen sene 2 kez aradım ama o beni hiç aramadı bende bi daha da aramam

bende bu topikten vazgeçemiyom her ne kadar kimse gelmesesde illa günde 10 kez filan giriyom canım herkes bebeğini kucağına alan unutuyor ama bazı belirli kişiler unutmuyor allahım razı olsun onlardan başkada bişi demiyommm dahada gelmem davasooo

günaydın.ne yapalım fırsat buldukça girmeye çalışıyoruz.bende çok şey yaşadım,burada arkadaşlarla paylaştık,fikir aldık.insan sadece kendini sanıyor ama paylaşınca yalnız olmadığını, umudunu hiçbir zaman kaybetmemesi gerektiğini anlıyor.Allahım en yakın zamanda herkesin gönlüne göre versin.bu yıl bir yıl olsun.topik dolsun taşsın.

Canım benimmm vardır bunda da bir hikmettt...Sıkma tatlı canını...Rabbim yar ve yardımcın olsunn...
Okadr çok kişi biliyorum ki bu ameliyeatlardan sonra bebeği kendi kendine gelen...Biliyorsun ki nodüllerde bebek olmasını etkileyen bir sebep...
Canım benimm Çok üzücü bir durum olsada Duaalrımız ile inş herşey yolunda giderrr...
Her konuda destekçiniz...Rabbim sana acil şifalar versin tatlım...Bende biliyorsun 1-2 ay ara verdim tedaviye belki yinede ikimizin aynı anda olur hee ne dersin...

bende özledim bendeeeeeeeeeeeeeeee:44::44:

sen nasılsın canım ben iyiyim çok şükür hamdolsun bu halimize

Çok şükür canımmm bende iyiyimm..işler çokyoğun uğraşıyorum işte...

cnm üzülme ..bebeğine kavuşmak için önüne gelen engelleri aşıp bebeğine daha rahat kavuşursun
herşey sırayla...inşallah herşey yolunda gider , ameliyatın kolay geçer..rabbim şifa versin

günaydın kızlar
yeni uyandım daha..bana kalsa daha uyumaya devam ederdim ama komşumun sesiyle uyandım çocuğuna bağırıyodu
eee boş topik ne var ne yok
dün giremedim yetiştirecek işim vardı..

bugün fırsatım olursa girerim..öpüyom hepinizi

Son düzenleme:
selam kıslar ayşe,beryal,divinti,vale,haksever,neslihan,dyd..............yazmadığım bütün arkadaşlar inşallah çok çok iyisinizdir
ilterciğim çok geçmiş olsun rabbim şifalık versin
saol canım allah razı olsunnn
3 tane doktora gittim canım 3 de aynı fikirde ameliyat diyorlar o yüzden ameliyat olucam ama iyi bir cerrah bulmam gerek şimdi bakalım hayırlısı artık allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bir an önce sizler bebeklerinize kavuşursunuz bana da umut olursunuz tek duam kimseyi evlatsız koymasın yüce rabbim bana ve benim gibi evlat hasreti çeken herkese anne olmayı nasip etsinnn

inşallah vardır canım bunda da bir hayır ne demişler her şergibi görünen şeyde bir hayır her hayır gibi görünen şeyde de vardır bir şer yüce rabbim hayırlara vesile etsin inşallah demekten başka birşey gelmiyor zaten elimden

canım inşallah senin bebeğin hemen gelir ben ameliyat olduktan sonra buraya girdiğimde senin hamiş haberini almış olurum

cnm üzülme ..bebeğine kavuşmak için önüne gelen engelleri aşıp bebeğine daha rahat kavuşursun
herşey sırayla...inşallah herşey yolunda gider , ameliyatın kolay geçer..rabbim şifa versin

yok bitanem bu gün daha iyiyim allahtan gelene razı olmak gerek inşallah yüce rabbim bu illeti bebeğime kavuşmaya vesile eder

canım vallahi bende devamlı girip bakıyorum kimse varmı diye 2 yıl işten dolayı giremedim ama burdaki arkadaşlığı hiç birzaman unutmadımm

iyiym çok şükür canım duruyu gönder biraz sevem kız kız valla ne arıyon ne soruyon sibeli geçen sene 2 kez aradım ama o beni hiç aramadı bende bi daha da aramam

canım ya göndereyimde birazda sizin evi dağıtsın
eğer evde birşeyin kayıp olursa bana söle duru hemen bulur inan bugünlerde okadar yoğun geçiyorkı günlerim evdede pek kalmıyorum görümcemlere eltimlere gidip kalıyorum duru evde sıkılıyo diye inşallah çok çok iyisindir konyanın etli pidesini unutmadım yapsana bize topik olarak sana gelelim

slm canlarım yazdım yazdım ama bağlantı koptu gece giiripp yazarım girebilirsem

evlilliğim şiddetten dolayı bitecek biterse eğer şimdi iyiyiz oğlum uyandı çıkaacagım üzgünüm

bzim ikimizin çocukları canavar gb olcak hee olsun da allahımm yarabbim olsun olsunnnn istiyorummm yaramaz bi bebiş istiyorummmmm

slm canlarım yazdım yazdım ama bağlantı koptu gece giiripp yazarım girebilirsem

evlilliğim şiddetten dolayı bitecek biterse eğer şimdi iyiyiz oğlum uyandı çıkaacagım üzgünüm

canım benim yanındayız bunu hiç unutma ama rabbim yuvanı korusun hiç istemem bozulsun rabbim kocana merhemet versin akıl fikir versin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun çok üüzldüm duydumdan beri dua ediyorum ayrılık nedenininzi dilime bile söletemiyorum yazamıyorumda ama dedim gb rabbim eşine emrhamet versin çocunun hatrına pişman olsun köpek gb sana kul köle olsun pişman olmuş erkek en iyi erkektir ama bide şu var huylu huyundan vazgeçmezmiş ,can çıkar huy çıkmazmış rabbim seni ve meleğini korusun dualarımdasın canım

kızlar ben nabıyorum hiç bişi ders çalışmam lazım ya koca gün manyak manyak tv karşısında pc başında geçiriyorum ders çalışmam lazım

bu arada kayın valdemler subatta gidiyolar umreye nasipse hani hatim yapıp yollamak isteyenler vardıya acele edin bitirin hatimlerinizi bende kuran hatmi bitirebilirsem bitircem inşallah

kızlar ben bi kaç gün yokum eşimin halası babaannesi dedesi gelicek onlar burdayken giremem haberiniz olsun

mrb kızlar hepinizi çok özledim ama gelip muhabbet etme fırsatını bulamıyorum
çünkü benim ufaklık hiçbirşeye fırsat vermiyor baya büyüdü ama bakımı dahada zorlaştı
mavi gözlü canım arkadaşım tam okuyamadım ama anladığım kadarıyla durumuna çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun kocana vicdan versin en yakın zamanda
yinede sıkma canını bazen Allah sevdiği kullarına sıkıntı verir denermiş buda senin sınavın olabilir sabret mükafatını alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…