Selamlar canlarım
defnem sarılık oldu 2 gündür hastanede yatıyoruz
kahroldum ağlamaktan şiştim ama çare yok yatıyor küvezde yavrum bende çok fenayım ameliyat yerim çok ağrı yapıyor 11 gün oldu toplam 8 saat anca uyumuşumdur gözlerim şiş kafam sanki kocaman birde ağrıyor
isyan etmiyorum ama dayanmak çok zor
ben çekerim acıyı ama canım kızım ağladıkça içim acıyor
beryalll canım inan çok üzüldüm allah defnemize acil şifa versin inşallah sende stres yapma sakın bebeğinin sana ihtiyacı var geçicek inşallah...keşke doğduğunda hemen serum suyu çirseydin hemen geçiriyo...
canım benim üzme kendini senin iyi olman lazım bak 2 çocuk annesi oldun artık
inan hastanede drların gözetiminde olması en iyisi
sarılık korkulcak bişey değil
bende çok üzüldüm çok ağladım ama sonra ne kadar kızdım kendime
tabi şimdi sen lohusa psikolojisi olduğu için hassassın ama
sonra pişman olursun kendini topla canım
rabbim acil şifalar versin defnemize
sağol canım
doğduğu gibi su serum şekerli su mama hepsini verdik ama nafile engel olamadık sarılığa
doktorumuzda öle dedi olacağı varsa ne yaparsan yap oluyor bebekler dedi
ama çok şükür bugün düşmüş kan değerleri biraz inşallah 2 güne dahada azalır ve iyi haber kilo almaya başladı.3600 doğmuştu 3750 olmuş prensesim maşallah.
doruktan sonra pek küçük görünüyor gözüme doruk 5 kilo doğmuştu neredeyse
geçmiş olsun cnmselam kızlar nasılsınız çok kötü bi gece geçirdik hüma ateşliydi sabaha kadar mahvolduk.sabah dr unu aradım sadece calpol verdi antibiyotik vermedi ya geç iyileşicek offf ateş devam ederse konuşalım dedi boğazından koku gelio kuzumun mahvoldu iyice kilo verecek...şimdi 38 ateşi calpol verdim uyuyo düşer inşallah
Selamlar canlarım
defnem sarılık oldu 2 gündür hastanede yatıyoruz
kahroldum ağlamaktan şiştim ama çare yok yatıyor küvezde yavrum bende çok fenayım ameliyat yerim çok ağrı yapıyor 11 gün oldu toplam 8 saat anca uyumuşumdur gözlerim şiş kafam sanki kocaman birde ağrıyor
isyan etmiyorum ama dayanmak çok zor
ben çekerim acıyı ama canım kızım ağladıkça içim acıyor
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız iyisinizdir umarım ben hiç iyisabırrr...
neyse kızlar buğün tam 5 kişini yani 5 kişiden hamilelik haberi aldım
bundan 2 sinin 2 inci çocuğu
2 side gelin görümce ne tesadüfki
1 taneside daha 16 yaşında yok lise öğrencisi kısacası evlilik dışı işte buna çok üzüldüm allah başa vermesin cahillik işte
ben yavaş yavaş umudumu kaybettmeye başlıyom şimd eşim gözlerime bakmsada sabaha kadar ağlasam ama hayatta izin vermez biriniz omuzunuzu uzatın bakem
ocak sonu eşimin semineri varmış 1 haftalığına benide götürcek birazolsun kafamı dinlicem inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?