canım benim çok sağol.beryalciğim çok geçmiş olsun canım duruda doğduğunda sarılıktı tam sınırda doktorumuz ufacık bir ilaç verdi kırıp iki gün içirmiştim ve sarılığı geçmişti ben nekadar korkmuştum hastaneye alınacaktı.defne hanım hemen iyileşir inşallah kokulu kokulu öperiz
hoşgeldin tatlımberyalcim bebeğin doğmuş çok sevindim hayırlı ömürlü olur inşaallah
ayrıca çok geçmiş olsun canım çabucak iyileşir umarım
bende beklemedeyim şuan umarım hayırlı haber veririm sizlere
çalışmaya başladım artık daha sık geirim buraya
İyi akşamlar canlarım nasılsınız.annem bende biliyosunuz fazla giremiyorum.anca hasret gideriyorum napayım malum gurbetteyim biliyonuz..biliyosunuz daha önce eşimin ayağı kırılmıştı daha sonrada çapraz bağları yırtılmış menisküz olmuştu.ameliyat olucak bekliyoruz gün vericekler platin takılıcak bekliyoruz bakalım...yağız iyi şükür tahlillerimiz iyi çıktı şükür hipotiroid var biliyosunuz....bu arada beryalcim rabbim acil şifalar versin.bi anda eskiye döndüm bende ne lohusalığımı bildim ne doğumumu neler çektim anlatamam.akıttıgım gözyaşlarının haddi hesabı yoktu.sarılık oldu yağızda sütümde gelmiyodu üzüntüden.emzirmem için getiriyolardı ama doyuramıyodum bile dogru dürüst..o yüzden sakın üzülme sakın stres yapma sarılık olsun bütün sıkıntısı.meleğini düşün onun sana ve sütüne ihtiyacı var...hayırlı haberlerini bekliyoruz......Kızlar bu arada eşimin halasının kızı var bekar 25 yaşında.eşim eskişehirli biliyonuz.halası falanda orda oturuyo ama halasının kızı istanbul gatada askeri hemşire..neyse ben evlendiğimden beri üç beş ayda bi göğsünden kitle aldırıyodu.şaşırıyodum bende habire kitle aldırıyo nolcak sonu diyo..bi kaç gün önce tekrar kitle aldırdı tahlile gitti..ama bu sefer kötü çıktı kansermiş ve tamamen göğsü alıncakmış.çok moralimiz bozuldu bekar gencecik kız.allah yardımcısı olsun.rabbim tüm şifa bekliyenlere yardım etsin...başınızı şişirdim.benden bu kadar..kendinize iyi bakın...öptüm..
selam canımhayırlı akşamlar kızlar nasılsınız iyisinizdir umarım ben hiç iyisabırrr...
neyse kızlar buğün tam 5 kişini yani 5 kişiden hamilelik haberi aldım
bundan 2 sinin 2 inci çocuğu
2 side gelin görümce ne tesadüfki
1 taneside daha 16 yaşında yok lise öğrencisi kısacası evlilik dışı işte buna çok üzüldüm allah başa vermesin cahillik işte
ben yavaş yavaş umudumu kaybettmeye başlıyom şimd eşim gözlerime bakmsada sabaha kadar ağlasam ama hayatta izin vermez biriniz omuzunuzu uzatın bakem
ocak sonu eşimin semineri varmış 1 haftalığına benide götürcek birazolsun kafamı dinlicem inşallahh
merhaba kızlar nasılsınız
beryalcim çok geçmiş olsun bitanem kendini sakın üzme birçok çocuk doğumdan sonra sarılık olabiliyor unutma lütfen
ayşecim sen neden kendini salıverdin öyle umutlarını yitirme umutsuz yaşanmaz elbet bir gün bizimde bebeklerimiz olacak allahın izniyle tabii
slm cnmberyal citos selamm
beryal defne nasıl oldu cnm sen nasılsın
çıktınızmı hastaneden
oh iyi olmanıza sevindim cnm defne hanımı öp benim içinselamlar canlarım
iyi haftalar herkese
biz kızımla çok iyiyiz şükür
hastaneden çıktık şükür
kan değerleri düştü defnenin
bu arada 3900 olmuş kilosuda hızla kiloda alıyor maşallah.
normale döndü çok şükür
bugün kotrolümüz vardı
herşey çok iyi dedi doktorumuz
bugün 15 günlük olduk teyzeleri
büyüdü kızım maşallah
selam canikommmmmmmmmmberyal citos selamm
beryal defne nasıl oldu cnm sen nasılsın
çıktınızmı hastaneden
selam canım,defne daha iyi oldu .eve çıktıksel<m kıslar divintiy beryal burdasınız galiba defne inşallah iyidir
slm cnm
beryal geçmiş olsun cnm defne nasıl oldu şimdiyeni doğanda oluyor malesef serdarda olmuştu bol bol emzirerek geçmişti
oh iyi olmanıza sevindim cnm defne hanımı öp benim için
a.slm cnm hoşgeldinsel<m kıslar divintiy beryal burdasınız galiba defne inşallah iyidir
selamlar canlarım
iyi haftalar herkese
biz kızımla çok iyiyiz şükür
hastaneden çıktık şükür
kan değerleri düştü defnenin
bu arada 3900 olmuş kilosuda hızla kiloda alıyor maşallah.
normale döndü çok şükür
bugün kotrolümüz vardı
herşey çok iyi dedi doktorumuz
bugün 15 günlük olduk teyzeleri
büyüdü kızım maşallah
selam canikommmmmmmmmm
defne daha iyi çok şükür çıktık hastaneden teyzesi evdeyiz artık
selam kızlar nasılsınız beryalimm çok sevindim iyi olmanıza...arkadaşlar belenayla konuştum beryalim özellikle seni tebrik ediyo ve geçmiş olsun dileklerini yolladı...belenayın hamişliği biraz ağır geçiyomuş kansızlık ve şeker düşüklüğü varmış işten ayrılmış evde yatıyomuş kaynanası bakıyomuş zayıfladım iyice hiç bişey yiyemiyorum dedi acile gitmişler serum falan yemiş şimdi aynı yatıyorum dedi bebeği iyimiş çok şükür hepinize çok selamı var başımı kaldıramıyorum gelemiyorum dedi hepsini merak ediyorum dedi haberiniz olsun...
gözün aydın cnm çok sevindim defnenin iyi olmasına
ben en çok doruk paşanın tepkisini merak ediyorum
ne yaptı kardeşini görünce ..
ameliyat yerin nasıl oldu cnm
genel anestezimi oldun epudralmi
ilk ameliyatında bu kadar zor olmuşmuydu
herkesten 2. ameliyatlar daha zor oluyor diye duydumda merak ettim:26:
çok sağol tatlımberyalim geçmiş olsun her bebeişte oluyo acil şifalar dilerim bol sütün olsun besleyici olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
selamlar canlarım
güzel haftalar diliyorum herkese
kocik evde kahvaltı hazırlıycam birazdan yaren eklediğin alıntı ilgimi çekti ama vaktim yok
kociki işe gönderiyim okuycam
bugün 4 te hastaneye gidecem yumoş büyümüşmü diye bakacak dr
tabi doktoru bulabilirsem
selam kızlar nasılsınız ben yine hiççç iyi değilim annemle ögleden sonra saglık ocağına eşime ilaç yazdırmaya gitmiştik.bi haber geldiki annemin evde sofben düşüp patlamış kardeşimde evde olmadıgı için evi su basmış ..evin heryeri suda yüzüyomuş..apar topar teyzelerim gitmiş kardeşim işten eve koşmuş biraz halletmişler suları temizlemişler halıları yıkamaya vermişler veee annem saat 9 arabasıyla gitti.daha 15 gün olmuştu geleli.eşimin ameliyatı için gün bekliyoduk ona göre ya gidip geri gelcekti yada gitmiycek burda kalıcaktı...hevesim kursağımda kaldı doyamadıkki daha birbirimize.ama gitti...rabbim beterinden korusun.vardır bundada bir hayır.işlerini bitirip geri gelicek nasipse...benden böyle işte hep telaş hep bunalım haberler...iyiki eşim ve oğlum var..kendinize iyi bakın kendime gelince bakarım yine.ağlamaktan gözlerim kapandı bakamıyorum ekrana...iyi geceler şimdilik...
günaydın canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?