İyi akşamlar canlarım nasılsınız.annem bende biliyosunuz fazla giremiyorum.anca hasret gideriyorum napayım malum gurbetteyim biliyonuz..biliyosunuz daha önce eşimin ayağı kırılmıştı daha sonrada çapraz bağları yırtılmış menisküz olmuştu.ameliyat olucak bekliyoruz gün vericekler platin takılıcak bekliyoruz bakalım...yağız iyi şükür tahlillerimiz iyi çıktı şükür hipotiroid var biliyosunuz....bu arada beryalcim rabbim acil şifalar versin.bi anda eskiye döndüm bende ne lohusalığımı bildim ne doğumumu neler çektim anlatamam.akıttıgım gözyaşlarının haddi hesabı yoktu.sarılık oldu yağızda sütümde gelmiyodu üzüntüden.emzirmem için getiriyolardı ama doyuramıyodum bile dogru dürüst..o yüzden sakın üzülme sakın stres yapma sarılık olsun bütün sıkıntısı.meleğini düşün onun sana ve sütüne ihtiyacı var...hayırlı haberlerini bekliyoruz......Kızlar bu arada eşimin halasının kızı var bekar 25 yaşında.eşim eskişehirli biliyonuz.halası falanda orda oturuyo ama halasının kızı istanbul gatada askeri hemşire..neyse ben evlendiğimden beri üç beş ayda bi göğsünden kitle aldırıyodu.şaşırıyodum bende habire kitle aldırıyo nolcak sonu diyo..bi kaç gün önce tekrar kitle aldırdı tahlile gitti..ama bu sefer kötü çıktı kansermiş ve tamamen göğsü alıncakmış.çok moralimiz bozuldu bekar gencecik kız.allah yardımcısı olsun.rabbim tüm şifa bekliyenlere yardım etsin...başınızı şişirdim.benden bu kadar..kendinize iyi bakın...öptüm..
selam kızlar nasılsınız ben yine hiççç iyi değilim annemle ögleden sonra saglık ocağına eşime ilaç yazdırmaya gitmiştik.bi haber geldiki annemin evde sofben düşüp patlamış kardeşimde evde olmadıgı için evi su basmış ..evin heryeri suda yüzüyomuş..apar topar teyzelerim gitmiş kardeşim işten eve koşmuş biraz halletmişler suları temizlemişler halıları yıkamaya vermişler veee annem saat 9 arabasıyla gitti.daha 15 gün olmuştu geleli.eşimin ameliyatı için gün bekliyoduk ona göre ya gidip geri gelcekti yada gitmiycek burda kalıcaktı...hevesim kursağımda kaldı doyamadıkki daha birbirimize.ama gitti...rabbim beterinden korusun.vardır bundada bir hayır.işlerini bitirip geri gelicek nasipse...benden böyle işte hep telaş hep bunalım haberler...iyiki eşim ve oğlum var..kendinize iyi bakın kendime gelince bakarım yine.ağlamaktan gözlerim kapandı bakamıyorum ekrana...iyi geceler şimdilik...
selam kızlar nasılsınız beryalimm çok sevindim iyi olmanıza...arkadaşlar belenayla konuştum beryalim özellikle seni tebrik ediyo ve geçmiş olsun dileklerini yolladı...belenayın hamişliği biraz ağır geçiyomuş kansızlık ve şeker düşüklüğü varmış işten ayrılmış evde yatıyomuş kaynanası bakıyomuş zayıfladım iyice hiç bişey yiyemiyorum dedi acile gitmişler serum falan yemiş şimdi aynı yatıyorum dedi bebeği iyimiş çok şükür hepinize çok selamı var başımı kaldıramıyorum gelemiyorum dedi hepsini merak ediyorum dedi haberiniz olsun...
günaydın kızlar...herkesin yeni yılı hayırlı ve uğurlu olsun inş.bana bu 2012 hiç iyi gelmedi maf olduk kızlar.eşim çok iyi tanıdığımız ve güvendiğimiz ayrıca yıllardır ailecek görüştüğümüz biri tarafından dolandırıldı.....adam borç istedi bizde biliyoruzya üzüldük zor durumda dedik verdik meğer herkesden istemiş ve şuan ortada yok....kimse bilmiyor nerde olduğunu bir günde 42.000 tl miz uçtu gitti..olan bize oldu şimdi o adam yüzünden ben sıkıntı çekiyorum eşim ruh gibi oldu ne yaparız diyor çünkü kredi çekmişti o adam için...kimseye güvenmemek gerekiyormuş ya da inanmamak.cana geleceğine mala gelsin dedik başka çare yok...neyse zaten beni hatırlayan ya da merak edende olmamış ya işte bende dertleşmek için geldim yazdım Allah her şeyi gönlünüzce versin arkadaşlarım yeni yılda kucaklarınız bebişlerle dolsun.....
kızlar şimdi buraya kar yağmaya başladı.görüntü çok güzel ama Allah dışarıda olanlara yardım etsin.
günaydın kızlar...herkesin yeni yılı hayırlı ve uğurlu olsun inş.bana bu 2012 hiç iyi gelmedi maf olduk kızlar.eşim çok iyi tanıdığımız ve güvendiğimiz ayrıca yıllardır ailecek görüştüğümüz biri tarafından dolandırıldı.....adam borç istedi bizde biliyoruzya üzüldük zor durumda dedik verdik meğer herkesden istemiş ve şuan ortada yok....kimse bilmiyor nerde olduğunu bir günde 42.000 tl miz uçtu gitti..olan bize oldu şimdi o adam yüzünden ben sıkıntı çekiyorum eşim ruh gibi oldu ne yaparız diyor çünkü kredi çekmişti o adam için...kimseye güvenmemek gerekiyormuş ya da inanmamak.cana geleceğine mala gelsin dedik başka çare yok...neyse zaten beni hatırlayan ya da merak edende olmamış ya işte bende dertleşmek için geldim yazdım Allah her şeyi gönlünüzce versin arkadaşlarım yeni yılda kucaklarınız bebişlerle dolsun.....
çok sağol canikommm
doruk çok seviyor kardeşini
hırçınlık yapıyor ara sıra ama bebek evimize geldiğinden beri
daha uslu hep bebeğin başında hiç kıyamıyor
ağlayınca anne bebek ağlıyor meme diyor meme vermemi istiyor bebeğe
defne ağlayınca depne sus dyor sus işareti yapıyor
anne meme vercek diyor defneye depne diyor defne diyemiyor
genel anestezi oldum canım ve çok doğru ikinci daha zormuş hatta benim ilk ameliyat ta olmuştum bu üçüncü sezeryanım oldu çok feciydim sorma
ameliyat yerime sanki jilet vuruyolar gibi ağrıyor ve kanamam azalmadı daha.
slm hakça nasıl gidiyor bakalım görüşmeyeli canım benim
canım merhaba biz iyiyiz sen nasılsın?uzun zaman oldu görüşmeyeli
sen nasılsın canım nasıl gidiyor heralde buralardasın halen inan aklım hep sizlerdeydi ne günlerdi valla çok özledim o günleri
evet canım özledim valla sizleri işe başladım sıpayla uğraşıyorum canım işte ne olsun görüşmeyeli herkesin kucağı bebişle dolmuş inan çok sevindim ben takip ediyordum ama yazamıyordum ozamanlar sizlere
amin canım amin ama ne günlerdi hele ilk hamileliğimin haberini verdiğimdeki tepkiler süperdi ben burada çok şey paylaştım unutulmuyor tanımıyorum sizleri ama hepnizinde yeri bambaşka benim gönlümdde artık döndüm umarım hepinizle yeniden yazışmaya devam ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?