Dokuz Doğuranlar

yarencim günaydın.öncelikle yagızımıza geçmiş olsun ben fazla giremiyorum,girsemde geçmişi okumadan bir merhaba diyorum biraz kalıp çıkıyorum.haberim yoktu çok geçmiş olsun.eşinede inşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar.yakınınızada çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin. bir an önce sağlığına kavuşsun.bu aralar çok duyduğumuz birşey.Allahım herkesi korusun.

yarencim annenlerede çok geçmiş olsun.toparlanabilmişler mi?herşeyde bir hayır vardır canım.onlara birşey olmamış.tekrar geçmiş olsun.

günaydın kızlar...herkesin yeni yılı hayırlı ve uğurlu olsun inş.bana bu 2012 hiç iyi gelmedi maf olduk kızlar.eşim çok iyi tanıdığımız ve güvendiğimiz ayrıca yıllardır ailecek görüştüğümüz biri tarafından dolandırıldı.....adam borç istedi bizde biliyoruzya üzüldük zor durumda dedik verdik meğer herkesden istemiş ve şuan ortada yok....kimse bilmiyor nerde olduğunu bir günde 42.000 tl miz uçtu gitti..olan bize oldu şimdi o adam yüzünden ben sıkıntı çekiyorum eşim ruh gibi oldu ne yaparız diyor çünkü kredi çekmişti o adam için...kimseye güvenmemek gerekiyormuş ya da inanmamak.cana geleceğine mala gelsin dedik başka çare yok...neyse zaten beni hatırlayan ya da merak edende olmamış ya işte bende dertleşmek için geldim yazdım Allah her şeyi gönlünüzce versin arkadaşlarım yeni yılda kucaklarınız bebişlerle dolsun.....

bircan güaydın nasılsın?belenaya çok geçmiş olsun.konuştuğun zaman benimde selamımı iletirsen sevinirim.iyi olsunlarad yatsın.

merhaba canım günaydın azra nasıl?evet haklısın bu zamanda kimseye güven yok.cana geleceğine mala gelsin diyoruz hep ama tanıdığınız kişinin bunu yapması üzüyordur tabi.inşallah en yakın zamanda ortaya çıkar ve sizlere olan borcunu öder. canım bende çok sık giremiyorum girsemde kimsecikler olmuyor biraz durup çıkıyorum.banada cevap yazan olmuyor ,merak edende olmuyor diyorum ama hak veriyorum herkes yoğun.

kızlar şimdi buraya kar yağmaya başladı.görüntü çok güzel ama Allah dışarıda olanlara yardım etsin.

canım durumuna çok üzüldüm unarım yakın zamanda kişiyi bulursunuzda rahatlarsınız dediğin gibi bu zamanda kimseye güven yok herkes almış başını gidiyor hiç kimse kimseyi düşünmez duruma gelmiş allah yardımcınız olsun canım benim kıyamam sana

canım çok ama çok sevindim ikinci bebişinde gelmiş almışsın kucağına allah analı babalı büyütsün inşallah sende tez zamanda eski haline dönersin kıyamam ben sana canım benim allah nazarlardan korusun sizleri canlarım benim

canım merhaba biz iyiyiz sen nasılsın?uzun zaman oldu görüşmeyeli

evet canım özledim valla sizleri işe başladım sıpayla uğraşıyorum canım işte ne olsun görüşmeyeli herkesin kucağı bebişle dolmuş inan çok sevindim ben takip ediyordum ama yazamıyordum ozamanlar sizlere

sen nasılsın canım nasıl gidiyor heralde buralardasın halen inan aklım hep sizlerdeydi ne günlerdi valla çok özledim o günleri

sen nasılsın canım nasıl gidiyor heralde buralardasın halen inan aklım hep sizlerdeydi ne günlerdi valla çok özledim o günleri

canım inan bende fazla giremiyorum.girsemde fazla kalamıyorum.girmediğim zaman aklım burada oluyor.geçenlerdede yazdım burada çok şey paylaştık insan vazgeçemiyor.ateş nasıl?sanada kolay gelsin.

evet bende çok seviniyorum böyle güzel haberleri duyunca.darısı diğer arkaaşlarımızın başına inşallah

iyi canım büyümeye devam anlıyacağın 18 ocakta 2 yaşına tam basmış olacak beyimiz inan çok yaramaz oldu onu bırak plak gibi ne yaparsak ne görürse onu yapar oldu bu aralar benim beyzade

amin canım amin ama ne günlerdi hele ilk hamileliğimin haberini verdiğimdeki tepkiler süperdi ben burada çok şey paylaştım unutulmuyor tanımıyorum sizleri ama hepnizinde yeri bambaşka benim gönlümdde artık döndüm umarım hepinizle yeniden yazışmaya devam ederiz

senin ufaklık nasıl bakalım bu arada dur vardı dimi malum unuttuk buraları valla ama tazelerim ben hafızayı her halukarda :)

evet canım tanımıyoruz ama çok şey paylaştık insan kendini yalnız hissediyor ama buraya üye olunca yalnız olmadığımı anladım.

Allahım sağlık versin canım nice yaşlara inşallah sağlıkla.büyüyorlar vallaha zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…