Dokuz Doğuranlar

hiç deme gitsin canım onu bırak ilk kimyasal demişlerdi bana burada ne çok konuşmuştuk inan varya hevesle buraya gelip hamile olduğumu söylemiştim sanki aileme gelip söylüyormuş gibi ve ogün resmen verilen tepkilerden dolayı sevinçten ağlamıştım bambaşka bir yer burası sanki uyuşuturucu veya sigara gibi bağımlı yapıyor seni içimde sanki bir boşluk vardı özlemişim anlıyacağın burayı umarım hepinizi görürüm ve görüşmeyeli bizim kızlar bayağa iyi çalışmışlar ikişer tane olmuş valla benmi geride kaldım anlamadım valla heeee

evet aynen bende buraya yazdıkça sizlerle paylaştıkça hamileliğin nasıl geçtiğini anlamadım bende kimyasal gebelik ve dış gebelik yaşadım.2 kez aşılama oldu dinlenme ayında süpriz yaptı kızımız doğal yolla hamile kaldım.hiç olmayacak sandım ama Allahtan umut kesilmez.

geçenlerde de dedim sayfalara yetişemiyorduk eskiden kim yazdı ne yazdı diye ama deiğim gibi herkes yoğun ne yapalım sağlık olsun.

haklısın canım haklısın herkeste var bebek canları sağolsunda girmesinler ve herkesin göbişi bebiş olsun onu bırak herkesin kucağında bebişler olsun da girmesinler allah kimseye aratmasın benim kız kardeşimde bebiş bekliyor sürpr,z yaptı ufaklık kardeşime 7 haftalık şuan allah nasip ederse inşallah oda bebiş görecek kucağı inan varya ben ondan daha çok heyecanlıyım sanki ben yeniden hamile kaldım da bebiş bekliyorum içim kıpır kıpır anlıyacağın bu aralar

arkadaşlar çok uzun bi aradan sonra anca geldim hamileydim yaklaşık 7 ay kanama tehlikesiyle zor bi hamileleik geçirdim sonu mu meleğim benimle hepinize çok slm

hoşgeldin canım benim ve bu arada gözün aydın allah ömür boyu sağlıklı şekilde yaşamanızı nasip etsin canım benim bu arada geçmiş olsunda diyelim

canım benim çok sevindim.kızkardeşin sağlıklı,huzurlu,rahat bir hamilelik geçirir inşallah.sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsınlar.sende teyze olacaksın. inan bende hamile olanları duyduğum zaman kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum.geçenlerde komşumun doğumu vardı.birgün önce gece ışıklarını gördüm yarın doğum var nekadar heyecanlıdır dedim kendi kendime sanki ben doğum yapıcameşimde kesin sen onlardan daha heyecanlısın diyor bana.

buarada ancak cevap yazabildim.kar başladı bembeyaz oldu heryer.internette problem var hat bir geliyor bir gidiyor kusura bakma

arkadaşlar çok uzun bi aradan sonra anca geldim hamileydim yaklaşık 7 ay kanama tehlikesiyle zor bi hamileleik geçirdim sonu mu meleğim benimle hepinize çok slm

aysen canım öncelikle çok geçmiş olsun.sonu güzel oluyor tatlı bebişlerimize kavuşuyoruz güle güle sağlıkla büyüsün.Allah analı babalı büyütsün tebrikler.

azra çok şükür iyi cnm sizler nasılsınız?inş.cnm herşey en kısa zamanda yoluna girer...

inş.cnm inş.düzelecek herşey..çok iyi bir ders oldu bu bize bir daha kimse için fedakarlık yapmak yok..bunu çok ağır bir bedelle anladık..
derdime ortak olduğunuz için teşekkür ederim...

haklısın canım ama sıkma canını umarım tez vakit işler yoluna girer

saol canım benim evet bende teyze oluyorum aklımdan hiç çıkmıyor bulantısı çokmuş ama inşallah toparlanır hayırlısıyla bu arada kusura bakılacak bir şey değil gülüm sende haklısın hatlar ha bire gidip geliyor bendede öyle anlıyacağın

yerim ben doruk paşamı
abilik nasıl yakışmıştır kim bilir
ikisinin birlikte resimlerine baktım çok güzel çıkmışlar
tek çocuklu kızlar bence zor mor demeyin çocuklarınıza kardeş yapın
diyene bak benim kız yalnız

geçmiş olsun cnm
Allah beterinden esirgesin

selam canım hoşgeldin
çok geçmiş olsun elif
Allah belasını versin o adamın
benim 2001 yılında yaşadıklarım geldi aklıma
kocikin arkadaşına kefil olduğu yetmiyomuş gibi birde kriz oldu
%365 faizle çekilen krediyi ödedik
evimdeki eşyalarım satıldı
kalanlar icraya gitti... oturmaya kanepem yoktu ve çamaşırı 3 sene elimde yıkamıştım
vildan da daha küçüktü 6 aylıktı battığımız zaman
kızıma istediğim hiçbişeyi alamamıştım..herkes ilk çocuğuna neler neler alıyordu ben anca onlara imrenerek bakıyordum
tam 7 sene borç ödedik
tesellisi yok durumunuzun
cnm 42.000 lira birden nasıl kredi çekip verdiniz..çok büyük bi para
yani 3-5 olsa insan bi yerde sineye çeker ama
Allah yardımcınız olsun.. nasıl bir vicdan nasıl bir kansızlık şeref..zlik aklım almıyor

divinity nasılsın?gittin mi doktora?
selam cnm
dün dr gittim
21 mm sağda 15 mm solda 2 tane yumurtam var
bugün ovitrelle vurundum
2 şansım varmış bu ay.. 21 mm olan için iğne oldum ...bunu kaçırırsak haftaya diğeri büyüyüp kendiliğinden çatlayabilirmiş
inşallah biri tutar
hg escales
gözün aydın aysen Allah analı babalı büyütsün

kızlar dün dr yumurta kontrolüne gitmiştim
21 mm sağda 15 mm solda iki tane nur topu gibi yumurtam var..ellerinizden öperler teyzeleri
bugün ovitrelle vurundum.. bundan sonrası ev ödevi hakkımızda hayırlısı olsun
olmazsa üzülmüycem..artık tepki veremiyorum alıştım her ay kırmızı kartla oyun dışı kalmaya

beloşum geçmiş olsun cnm
bircan selamımızı söyle beloşumuza ..kendisi ve bebişimiz iyi olsunlar , senden arada iyi haberlerini alalım kendisi gelmesin dinlensin
Allaha emanet olun beloşum ve prensesi

neslişim sen nerelerdesin cnm hiç görünmüyorsun
merak ettim :26: inşallah iyisindir cnm

valem yatılı misafirlerin daha gitmedilermi

ilter sen nasılsın cnm
ameliyat olacanmı.

ayse , haksever , citos , dyd , cmrm , hakca , elif , bircan , beryal , okyanus , dilnur , yaren ve adını sayamadığım bütün topikimizin kızları hepinizi öpüyorum
sitem etmeyin lütfen.. sizin bebekler oldu gelemediniz.. biz kalanlarda ayakta tutmaya çalıştık topiği..anca bu kadar oldu..araya soğukluk girdi
kopmaya kopamıyoruz ama girip eskisi gibide paylaşım yapmıyoruz

Elifim cnaıma rkadaşımallah yardımcınız olsun canım benim helal para elbet döner dua et canım çok üzüldümm

Escales ve aysen hg yeniden maşallah doğurup geldiniz aylarca yoktunuz olsun sefalar getirdiniz evinizde yuvanızda mutlu olunda gerisi teferruat bebişlerinizede sağlıklı ömürler dilerim...

Beryalim defneyi ay depneyi öp benim için oyy yavrum doruk abi olduda kardesine abilik yapıyo valla çok duygulandım Bende istiyorum bendeedualarını bekliyorum canım dikişlerin hemen geçsin rabbim şifa versin bol sütlerin olsun depnede tombik kız olsun inşallah ileşmesine çok sevindim canım

Divicim canım hadi hayırlısı rabbim yollar inşallah meleğini bende hiç alamıyorum artık sanki olmucak gb geliyo zaten olursa şaşırırım hatta doğmadan iananmamm

Yarencim canım sen ne kadan annene bağlısın öle ne güzel ben kırk sene görmesem herelde hiç ağlammam ben çok kötüyüm ben sadece annemle yaşayamadıkalrıma ağlıyorum bazen

Bana gelince ben iyiyim kızlar nabalım kasıklarım ağrıyo ve akıntım var yumuslar büyüyo belkide çatladı yani nabayım kendi kendimin doktoru oldum bu sıra eşim dio çatladımı bende canım istiyosa çatladı diyomm hoppp işee

Hehheeeeeeeee bu arada aktardan karışık bitki cayı aldım onu içiyorum

haksever 1-2 gün arayla adet oluyoruz hepimizinde adet günleri aynı
inşallah yeni yılın bu ilk ayında birilerimiz müjdeli haberi veririz
çok bereketli güzel bir yıl olmasını diliyorum
çok çabaladım 2011 in son hamilesi olabilmek için ama olamadım malesef
şimdi hedefim 2012 bitene kadar inşallah hamile kalabilmek
11,5 ay var 2012 nin bitmesine daha çok zamanımız var ha gayret

canım şaka gb ama ben her ay olmayı planlıyorum

yıllar geçti yaw

bu arada bugün sigortası başlamış eşimin bi ay sonra sanırım oluyomuş doktora gitmek bakalım eşim bi soruşturcak eskiden duyardım sigortalı iş iş die aman diodum nolcak zaten hep özele gidiyoruzz ama işte sigortada olamyınca baya bi kıymetini anladım:26::26:

insallah ilk haberler bizlerden gelir aysemm de valemde tabiki off hepimiz hamiş olalımmmm

canım defnenin iyileştiğine çok sevindim artık anneliğinin tadını çıkar bebişlerinle

canım merhaba belanaya bendende çok selam söyle kendisine çok dikkat etsin benim dualarım onunla

canım üzülme lütfen allah annene kolaylık eşine de şifa versin
bitanem borç ödenip gidiyor bir şekilde ben 2 yıl nelerle uğraştım sonunda şükürler olsunki düze çıkabildim çalışmaktan kendimi kaybettim borç ödüyebilmek için borç ödeniyor ödenmesine ama birdaha kimseye güvenemiyor insan allah yardımcınız olsun bitanem seni çokk özledim bu arada ben sen bewni unutmadın demiiii :)
bitanem gelemiyorum çok fazla doktorra gidip gelmekten ameliyat olmaya karar verdim şimdi iyi bir cerrah arıyorum ameliyat olduktan sonra nodüller patalojiye gönderilecekmiş meltemcim eğer kanser varsa atom tedavisi ve iyot tedavisi görecekmişim 1ila 2 yıl kadar bebeği unut dedi doktor kanser olursa ne olur benim için dua ettt çok ihtiyacım varrr

canım Allah yardımcısı olsun kardeşinin inşallah bulantıları en yakın zamanda geçer.burada kar yağışı halen devam ediyor.dün Eylül'ü biraz dışarı çıkardık karla ilk buluşması sitede biraz oynadık.çok fazla durmadık.yarın kar yağışı duracakmış sanırım.öpüyoruz kızımla ikinizi.

canım hayırlısı olsun inşallah diğer yumurtanın çatlamasına gerek kalmaz iğne işe yarar ve yumurta çatır çatır çatlar.herşeyin hayırlısı.

haklısın canım sizler ayakta tuttunuz topiği.ne yapalım giremesekte gönüller bir olsun.ben şimdi daha sık giriyorum.affedildim sanırım

herşey gönlünce olsun

canım dualarımız seninle.inşallah sonuç çok güzel çıkacak içini ferah tut.güzel düşünelim herşey güzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…