evet canım tanımıyoruz ama çok şey paylaştık insan kendini yalnız hissediyor ama buraya üye olunca yalnız olmadığımı anladım.
Allahım sağlık versin canım nice yaşlara inşallah sağlıkla.büyüyorlar vallaha zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz.
hiç deme gitsin canım onu bırak ilk kimyasal demişlerdi bana burada ne çok konuşmuştuk inan varya hevesle buraya gelip hamile olduğumu söylemiştim sanki aileme gelip söylüyormuş gibi ve ogün resmen verilen tepkilerden dolayı sevinçten ağlamıştım bambaşka bir yer burası sanki uyuşuturucu veya sigara gibi bağımlı yapıyor seni içimde sanki bir boşluk vardı özlemişim anlıyacağın burayı umarım hepinizi görürüm ve görüşmeyeli bizim kızlar bayağa iyi çalışmışlar ikişer tane olmuş valla benmi geride kaldım anlamadım valla heeee
haklısın canım haklısın herkeste var bebek canları sağolsunda girmesinler ve herkesin göbişi bebiş olsun onu bırak herkesin kucağında bebişler olsun da girmesinler allah kimseye aratmasın benim kız kardeşimde bebiş bekliyor sürpr,z yaptı ufaklık kardeşime 7 haftalık şuan allah nasip ederse inşallah oda bebiş görecek kucağı inan varya ben ondan daha çok heyecanlıyım sanki ben yeniden hamile kaldım da bebiş bekliyorum içim kıpır kıpır anlıyacağın bu aralar
arkadaşlar çok uzun bi aradan sonra anca geldim hamileydim yaklaşık 7 ay kanama tehlikesiyle zor bi hamileleik geçirdim sonu mu meleğim benimle hepinize çok slm
azra çok şükür iyi cnm sizler nasılsınız?inş.cnm herşey en kısa zamanda yoluna girer...merhaba canım günaydın azra nasıl?evet haklısın bu zamanda kimseye güven yok.cana geleceğine mala gelsin diyoruz hep ama tanıdığınız kişinin bunu yapması üzüyordur tabi.inşallah en yakın zamanda ortaya çıkar ve sizlere olan borcunu öder. canım bende çok sık giremiyorum girsemde kimsecikler olmuyor biraz durup çıkıyorum.banada cevap yazan olmuyor ,merak edende olmuyor diyorum ama hak veriyorum herkes yoğun.
inş.cnm inş.düzelecek herşey..çok iyi bir ders oldu bu bize bir daha kimse için fedakarlık yapmak yok..bunu çok ağır bir bedelle anladık..canım durumuna çok üzüldüm unarım yakın zamanda kişiyi bulursunuzda rahatlarsınız dediğin gibi bu zamanda kimseye güven yok herkes almış başını gidiyor hiç kimse kimseyi düşünmez duruma gelmiş allah yardımcınız olsun canım benim kıyamam sana
azra çok şükür iyi cnm sizler nasılsınız?inş.cnm herşey en kısa zamanda yoluna girer...
inş.cnm inş.düzelecek herşey..çok iyi bir ders oldu bu bize bir daha kimse için fedakarlık yapmak yok..bunu çok ağır bir bedelle anladık..
derdime ortak olduğunuz için teşekkür ederim...
canım benim çok sevindim.kızkardeşin sağlıklı,huzurlu,rahat bir hamilelik geçirir inşallah.sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsınlar.sende teyze olacaksın. inan bende hamile olanları duyduğum zaman kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum.geçenlerde komşumun doğumu vardı.birgün önce gece ışıklarını gördüm yarın doğum var nekadar heyecanlıdır dedim kendi kendime sanki ben doğum yapıcameşimde kesin sen onlardan daha heyecanlısın diyor bana.
buarada ancak cevap yazabildim.kar başladı bembeyaz oldu heryer.internette problem var hat bir geliyor bir gidiyor kusura bakma
yerim ben doruk paşamıçok sağol canikommm
doruk çok seviyor kardeşini
hırçınlık yapıyor ara sıra ama bebek evimize geldiğinden beri
daha uslu hep bebeğin başında hiç kıyamıyor
ağlayınca anne bebek ağlıyor meme diyor meme vermemi istiyor bebeğe
defne ağlayınca depne sus dyor sus işareti yapıyor
anne meme vercek diyor defneye depne diyor defne diyemiyor
genel anestezi oldum canım ve çok doğru ikinci daha zormuş hatta benim ilk ameliyat ta olmuştum bu üçüncü sezeryanım oldu çok feciydim sorma
ameliyat yerime sanki jilet vuruyolar gibi ağrıyor ve kanamam azalmadı daha.
geçmiş olsun cnmselam kızlar nasılsınız ben yine hiççç iyi değilim annemle ögleden sonra saglık ocağına eşime ilaç yazdırmaya gitmiştik.bi haber geldiki annemin evde sofben düşüp patlamış kardeşimde evde olmadıgı için evi su basmış ..evin heryeri suda yüzüyomuş..apar topar teyzelerim gitmiş kardeşim işten eve koşmuş biraz halletmişler suları temizlemişler halıları yıkamaya vermişler veee annem saat 9 arabasıyla gitti.daha 15 gün olmuştu geleli.eşimin ameliyatı için gün bekliyoduk ona göre ya gidip geri gelcekti yada gitmiycek burda kalıcaktı...hevesim kursağımda kaldı doyamadıkki daha birbirimize.ama gitti...rabbim beterinden korusun.vardır bundada bir hayır.işlerini bitirip geri gelicek nasipse...benden böyle işte hep telaş hep bunalım haberler...iyiki eşim ve oğlum var..kendinize iyi bakın kendime gelince bakarım yine.ağlamaktan gözlerim kapandı bakamıyorum ekrana...iyi geceler şimdilik...
selam canım hoşgeldingünaydın kızlar...herkesin yeni yılı hayırlı ve uğurlu olsun inş.bana bu 2012 hiç iyi gelmedi maf olduk kızlar.eşim çok iyi tanıdığımız ve güvendiğimiz ayrıca yıllardır ailecek görüştüğümüz biri tarafından dolandırıldı.....adam borç istedi bizde biliyoruzya üzüldük zor durumda dedik verdik meğer herkesden istemiş ve şuan ortada yok....kimse bilmiyor nerde olduğunu bir günde 42.000 tl miz uçtu gitti..olan bize oldu şimdi o adam yüzünden ben sıkıntı çekiyorum eşim ruh gibi oldu ne yaparız diyor çünkü kredi çekmişti o adam için...kimseye güvenmemek gerekiyormuş ya da inanmamak.cana geleceğine mala gelsin dedik başka çare yok...neyse zaten beni hatırlayan ya da merak edende olmamış ya işte bende dertleşmek için geldim yazdım Allah her şeyi gönlünüzce versin arkadaşlarım yeni yılda kucaklarınız bebişlerle dolsun.....
selam cnmdivinity nasılsın?gittin mi doktora?
hg escalesamin canım amin ama ne günlerdi hele ilk hamileliğimin haberini verdiğimdeki tepkiler süperdi ben burada çok şey paylaştım unutulmuyor tanımıyorum sizleri ama hepnizinde yeri bambaşka benim gönlümdde artık döndüm umarım hepinizle yeniden yazışmaya devam ederiz
gözün aydın aysen Allah analı babalı büyütsünarkadaşlar çok uzun bi aradan sonra anca geldim hamileydim yaklaşık 7 ay kanama tehlikesiyle zor bi hamileleik geçirdim sonu mu meleğim benimle hepinize çok slm
Elifim cnaıma rkadaşımallah yardımcınız olsun canım benim helal para elbet döner dua et canım çok üzüldümm
Escales ve aysen hg yeniden maşallah doğurup geldiniz aylarca yoktunuz olsun sefalar getirdiniz evinizde yuvanızda mutlu olunda gerisi teferruat bebişlerinizede sağlıklı ömürler dilerim...
Beryalim defneyi ay depneyi öp benim için oyy yavrum doruk abi olduda kardesine abilik yapıyo valla çok duygulandımBende istiyorum bendee dualarını bekliyorum canım dikişlerin hemen geçsin rabbim şifa versin bol sütlerin olsun depnede tombik kız olsun inşallah ileşmesine çok sevindim canım
Divicim canım hadi hayırlısı rabbim yollar inşallah meleğini bende hiç alamıyorum artık sanki olmucak gb geliyo zaten olursa şaşırırımhatta doğmadan iananmamm
Yarencim canım sen ne kadan annene bağlısın öle ne güzel ben kırk sene görmesem herelde hiç ağlammam ben çok kötüyüm ben sadece annemle yaşayamadıkalrıma ağlıyorum bazen
Bana gelince ben iyiyim kızlar nabalım kasıklarım ağrıyo ve akıntım var yumuslar büyüyo belkide çatladı yani nabayım kendi kendimin doktoru oldum bu sıra eşim dio çatladımı bende canım istiyosa çatladı diyommhoppp işee
Hehheeeeeeeee bu arada aktardan karışık bitki cayı aldım onu içiyorum
haksever 1-2 gün arayla adet oluyoruz hepimizinde adet günleri aynı
inşallah yeni yılın bu ilk ayında birilerimiz müjdeli haberi veririz
çok bereketli güzel bir yıl olmasını diliyorum
çok çabaladım 2011 in son hamilesi olabilmek için ama olamadım malesef
şimdi hedefim 2012 bitene kadar inşallah hamile kalabilmek
11,5 ay var 2012 nin bitmesine daha çok zamanımız var ha gayret
canım defnenin iyileştiğine çok sevindim artık anneliğinin tadını çıkar bebişlerinleselam canım
umudunu kaybet me sakın böyle sözler duymayım ağzından
inancını yitirme sabret ve tedavine devam et tatlım
çok sağol canım
doğum sarılığı oluyor bebeklerde ama defne biraz erken doğduğu için değerleri normalden yükseti ama şükür düştü şimdi.çok daha iyi
canım merhaba belanaya bendende çok selam söyle kendisine çok dikkat etsin benim dualarım onunlaselam kızlar nasılsınız beryalimm çok sevindim iyi olmanıza...arkadaşlar belenayla konuştum beryalim özellikle seni tebrik ediyo ve geçmiş olsun dileklerini yolladı...belenayın hamişliği biraz ağır geçiyomuş kansızlık ve şeker düşüklüğü varmış işten ayrılmış evde yatıyomuş kaynanası bakıyomuş zayıfladım iyice hiç bişey yiyemiyorum dedi acile gitmişler serum falan yemiş şimdi aynı yatıyorum dedi bebeği iyimiş çok şükür hepinize çok selamı var başımı kaldıramıyorum gelemiyorum dedi hepsini merak ediyorum dedi haberiniz olsun...
canım üzülme lütfen allah annene kolaylık eşine de şifa versinselam kızlar nasılsınız ben yine hiççç iyi değilim annemle ögleden sonra saglık ocağına eşime ilaç yazdırmaya gitmiştik.bi haber geldiki annemin evde sofben düşüp patlamış kardeşimde evde olmadıgı için evi su basmış ..evin heryeri suda yüzüyomuş..apar topar teyzelerim gitmiş kardeşim işten eve koşmuş biraz halletmişler suları temizlemişler halıları yıkamaya vermişler veee annem saat 9 arabasıyla gitti.daha 15 gün olmuştu geleli.eşimin ameliyatı için gün bekliyoduk ona göre ya gidip geri gelcekti yada gitmiycek burda kalıcaktı...hevesim kursağımda kaldı doyamadıkki daha birbirimize.ama gitti...rabbim beterinden korusun.vardır bundada bir hayır.işlerini bitirip geri gelicek nasipse...benden böyle işte hep telaş hep bunalım haberler...iyiki eşim ve oğlum var..kendinize iyi bakın kendime gelince bakarım yine.ağlamaktan gözlerim kapandı bakamıyorum ekrana...iyi geceler şimdilik...
bitanem borç ödenip gidiyor bir şekilde ben 2 yıl nelerle uğraştım sonunda şükürler olsunki düze çıkabildim çalışmaktan kendimi kaybettim borç ödüyebilmek için borç ödeniyor ödenmesine ama birdaha kimseye güvenemiyor insan allah yardımcınız olsun bitanem seni çokk özledim bu arada ben sen bewni unutmadın demiiii :)günaydın kızlar...herkesin yeni yılı hayırlı ve uğurlu olsun inş.bana bu 2012 hiç iyi gelmedi maf olduk kızlar.eşim çok iyi tanıdığımız ve güvendiğimiz ayrıca yıllardır ailecek görüştüğümüz biri tarafından dolandırıldı.....adam borç istedi bizde biliyoruzya üzüldük zor durumda dedik verdik meğer herkesden istemiş ve şuan ortada yok....kimse bilmiyor nerde olduğunu bir günde 42.000 tl miz uçtu gitti..olan bize oldu şimdi o adam yüzünden ben sıkıntı çekiyorum eşim ruh gibi oldu ne yaparız diyor çünkü kredi çekmişti o adam için...kimseye güvenmemek gerekiyormuş ya da inanmamak.cana geleceğine mala gelsin dedik başka çare yok...neyse zaten beni hatırlayan ya da merak edende olmamış ya işte bende dertleşmek için geldim yazdım Allah her şeyi gönlünüzce versin arkadaşlarım yeni yılda kucaklarınız bebişlerle dolsun.....
bitanem gelemiyorum çok fazla doktorra gidip gelmekten ameliyat olmaya karar verdim şimdi iyi bir cerrah arıyorum ameliyat olduktan sonra nodüller patalojiye gönderilecekmiş meltemcim eğer kanser varsa atom tedavisi ve iyot tedavisi görecekmişim 1ila 2 yıl kadar bebeği unut dedi doktor kanser olursa ne olur benim için dua ettt çok ihtiyacım varrrkızlar dün dr yumurta kontrolüne gitmiştim
21 mm sağda 15 mm solda iki tane nur topu gibi yumurtam var..ellerinizden öperler teyzeleri
bugün ovitrelle vurundum.. bundan sonrası ev ödevihakkımızda hayırlısı olsun
olmazsa üzülmüycem..artık tepki veremiyorum alıştım her ay kırmızı kartla oyun dışı kalmaya
beloşum geçmiş olsun cnm
bircan selamımızı söyle beloşumuza ..kendisi ve bebişimiz iyi olsunlar , senden arada iyi haberlerini alalım kendisi gelmesin dinlensin
Allaha emanet olun beloşum ve prensesi
neslişim sen nerelerdesin cnm hiç görünmüyorsun
merak ettim :26: inşallah iyisindir cnm
valem yatılı misafirlerin daha gitmedilermi
ilter sen nasılsın cnm
ameliyat olacanmı.
ayse , haksever , citos , dyd , cmrm , hakca , elif , bircan , beryal , okyanus , dilnur , yaren ve adını sayamadığım bütün topikimizin kızları hepinizi öpüyorum
sitem etmeyin lütfen.. sizin bebekler oldu gelemediniz.. biz kalanlarda ayakta tutmaya çalıştık topiği..anca bu kadar oldu..araya soğukluk girdi
kopmaya kopamıyoruz ama girip eskisi gibide paylaşım yapmıyoruz
saol canım benim evet bende teyze oluyorum aklımdan hiç çıkmıyor bulantısı çokmuş ama inşallah toparlanır hayırlısıyla bu arada kusura bakılacak bir şey değil gülüm sende haklısın hatlar ha bire gidip geliyor bendede öyle anlıyacağın
kızlar dün dr yumurta kontrolüne gitmiştim
21 mm sağda 15 mm solda iki tane nur topu gibi yumurtam var..ellerinizden öperler teyzeleri
bugün ovitrelle vurundum.. bundan sonrası ev ödevihakkımızda hayırlısı olsun
olmazsa üzülmüycem..artık tepki veremiyorum alıştım her ay kırmızı kartla oyun dışı kalmaya
beloşum geçmiş olsun cnm
bircan selamımızı söyle beloşumuza ..kendisi ve bebişimiz iyi olsunlar , senden arada iyi haberlerini alalım kendisi gelmesin dinlensin
Allaha emanet olun beloşum ve prensesi
neslişim sen nerelerdesin cnm hiç görünmüyorsun
merak ettim :26: inşallah iyisindir cnm
valem yatılı misafirlerin daha gitmedilermi
ilter sen nasılsın cnm
ameliyat olacanmı.
ayse , haksever , citos , dyd , cmrm , hakca , elif , bircan , beryal , okyanus , dilnur , yaren ve adını sayamadığım bütün topikimizin kızları hepinizi öpüyorum
sitem etmeyin lütfen.. sizin bebekler oldu gelemediniz.. biz kalanlarda ayakta tutmaya çalıştık topiği..anca bu kadar oldu..araya soğukluk girdi
kopmaya kopamıyoruz ama girip eskisi gibide paylaşım yapmıyoruz
canım defnenin iyileştiğine çok sevindim artık anneliğinin tadını çıkar bebişlerinle
canım merhaba belanaya bendende çok selam söyle kendisine çok dikkat etsin benim dualarım onunla
canım üzülme lütfen allah annene kolaylık eşine de şifa versin
bitanem borç ödenip gidiyor bir şekilde ben 2 yıl nelerle uğraştım sonunda şükürler olsunki düze çıkabildim çalışmaktan kendimi kaybettim borç ödüyebilmek için borç ödeniyor ödenmesine ama birdaha kimseye güvenemiyor insan allah yardımcınız olsun bitanem seni çokk özledim bu arada ben sen bewni unutmadın demiiii :)
bitanem gelemiyorum çok fazla doktorra gidip gelmekten ameliyat olmaya karar verdim şimdi iyi bir cerrah arıyorum ameliyat olduktan sonra nodüller patalojiye gönderilecekmiş meltemcim eğer kanser varsa atom tedavisi ve iyot tedavisi görecekmişim 1ila 2 yıl kadar bebeği unut dedi doktor kanser olursa ne olur benim için dua ettt çok ihtiyacım varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?