evet cnm belenay
bekle bekle sıkılıyodum oyuna giriyordum ama sürekli topiği kontrol ediyordum gelen giden varmı diye
gözün aydın kaynanan inşallah 1 hafta kalır sende özgürlüğün tadını çıkar
ben niye seni görmedim :26:
beryalde hiç gelmiyor 1 haftadır merak ettim
iltere ulaşan oldumu
bircan beloştan haber varmı
şimdilik merak ettiklerim bunlar ... daha kayıp varmı ilan verecem
wanted ilterçakır
wanted beryal
wanted belenay
inşallah beloşun kuzusu gelmek için sabırsızlanmıyordur..umarım ikiside iyidir
Günaydın bacılarrr...
Ne çok konuşmuşsunuz ne güzel..
Geçen geldim yazdım bir haksever görmüş beni:))
Arada kaynamış mesajım kimse görmemiş...
Off kilo derdi bendede varrr..Ya aslında her gören taş çatlasın 72-75 arası gelirsin diyor..75 kilo ile olan insanlarla aynı beden de giyiyorum
ama beni kilo 82 geliyorr..Geçen sene ne güzel 75 lere düşmüştüm..
Bu ara tekrar başladım diyete gerçi faydası olurmu bilmiyorum çünkü sürekli kürden yiyp duruyoruz..Günde 6 tatlı kaşığı ballı karışım..
Bu arada isimleri tektek saymıyorum ama herkezi mutlu görmek ne güzel geldi bana..
Rabbim yüzünüzü heo güldürsün kızlarrr..İnş. bebeklerimizede kavuşuruzz..
Kızlar anlatmadan edemeyeceğim..dün ciciannem (amcamın eşi biz öyle diyoruz) aradı ağlayarakk..
Tabbii benide ağlattıı..
Beni görmüş hemde hiç akla gelmeyen bir yerde ve şekilde..-rüya değil bu arada..-
Ona yalvarıyormuşumm; Ciciannee ne olur bana dua et Benim de bebeğim olsun istiyorum diye..
Öyle istiyormuşum ki öyle istiyormuşum ki kadıncağız ne yapacağını şaşırmışş..
Çok kötü oldummm arayıncaa resmen içten içe ağladım, o anda hıçkıra hıçkıra bağıra bağıra ağlamak geldi ki bu aralar bunu evde, yolda çok yapıyorumm..
Dua ederken bile bir bakıorum ağlayarak buluyorum kendimi..Her zmn bebek için değil ama herşey herşeyyy içinnn....
Bu aralar bende çok duygusalımmm...
Kızlarr namazlarımı çok aksatıyorum bu beni çok huzursuz ediyorr..
Vale senin tesbih niyetini bende şöyle yaptımm..Biz öyle yapıyorum..Annem çok yaptı ve her defasında olmuş..
Şimdide banada yapacak..
Mesela daha önceden bunu yapmış ve yapan kişinin niyeti olmuş sonra beyaz tesbih dağıtıyor..
Mesela bana verdi diyelim..
Ben o tesbihle salı akşamı akşAM namazı ile yatsı namazı arasında hiç konuşmadan 2 rekat allah rzası için namaz kıldıktan sonra
önce niyetini Allah Rızası için Hayırlısını isteyerek dua eidyorsun..
Sonra bu tesbih ile 200 tane İhlas okuyorsun..
Sonra o tesbihi sürekli geçtiğin bir odanın kapısına asıyorsun..
Niyetin oluncada Tesbihi bir camiye veriyorsun..
Ben şöyle düşünüyorumm; Sonuçta yapma şekilnden çOk Allaha dua edip ondan isitiyorsun
hepsi o yola çıktığı için bunlar aslında bir nevi bir şekil ama hepsinde de Allaha dua edip ondan istemekle ibaret..
Rabbim tüm yaptığımız niyetlerimizi dualarımı kabul etsinn..
Ah bir konsun göbeciğime benim ne adaklarım varr...
Kızlar çok yoğun olduğum için sürekli giremiyorummmm...
Ama aklım hep burada...
Bu arada bu dönem benimde yumurtlama dönemimiz çalışıyoruzzz...
İnş. tez zmnda Rabbim meleğimizi gönderir..
canım dün akşam msn de yazışırken gayet iyiyiydin ya allah adet olmadığın için ağrırdır belin canım
geçen gün benimde ağrıdı belim resmen adetim ben geliom der gibi 2 sonrada adet oldum
çok geçmiş olsunnn
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
kızımın doğum gününden foto canım
masamız falan hazır değil amagör istedim
Günaydın bacılarrr...
Off kilo derdi bendede varrr..Ya aslında her gören taş çatlasın 72-75 arası gelirsin diyor..75 kilo ile olan insanlarla aynı beden de giyiyorum
Bu ara tekrar başladım diyete gerçi faydası olurmu bilmiyorum çünkü sürekli kürden yiyp duruyoruz..Günde 6 tatlı kaşığı ballı karışım..
Bu arada isimleri tektek saymıyorum ama herkezi mutlu görmek ne güzel geldi bana..
Kızlar anlatmadan edemeyeceğim..dün ciciannem (amcamın eşi biz öyle diyoruz) aradı ağlayarakk..
Tabbii benide ağlattıı..
Beni görmüş hemde hiç akla gelmeyen bir yerde ve şekilde..-rüya değil bu arada..-
Ona yalvarıyormuşumm; Ciciannee ne olur bana dua et Benim de bebeğim olsun istiyorum diye..
Çok kötü oldummm arayıncaa resmen içten içe ağladım, o anda hıçkıra hıçkıra bağıra bağıra ağlamak geldi ki bu aralar bunu evde, yolda çok yapıyorumm..
Dua ederken bile bir bakıorum ağlayarak buluyorum kendimi..Her zmn bebek için değil ama herşey herşeyyy içinnn....
Vale senin tesbih niyetini bende şöyle yaptımm..Biz öyle yapıyorum..Annem çok yaptı ve her defasında olmuş..
Şimdide banada yapacak..
Mesela daha önceden bunu yapmış ve yapan kişinin niyeti olmuş sonra beyaz tesbih dağıtıyor..
Ben o tesbihle salı akşamı akşAM namazı ile yatsı namazı arasında hiç konuşmadan 2 rekat allah rzası için namaz kıldıktan sonra
Ben şöyle düşünüyorumm; Sonuçta yapma şekilnden çOk Allaha dua edip ondan isitiyorsun
hepsi o yola çıktığı için bunlar aslında bir nevi bir şekil ama hepsinde de Allaha dua edip ondan istemekle ibaret..
Ama aklım hep burada...
hoşgeldin cnmGünaydın bacılarrr...
Tabbii benide ağlattıı..
Şimdide banada yapacak..
Ama aklım hep burada...
teşekkür ederim cnmdivinty canım belenayla konuşuyoruz 31 haftalık oldu az kaldı şuan çok şükür iyimiş evde sürekli dinleniyooo...
Günaydın arkadaşlarrr..saat sekiz ama düne göre yedi ve ben ayaktayım yine.yatsana işte demi..kaynana var sanki evde ondan sonrada akşamları uyukluyorummm..iyi bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle.hepinizi öpüyorummmm...
hoşgeldin hakca nasılsın cnmherkese merhaba güzel bir hafta diliyorum.uzuuunnnnnnnn bir aradan sonra ancak girebildim ama aklım sizlerdeydi.umarım herkes iyidir.gelişmeler neler??? bana biri özetlerse sevinirim çünkü geçmişi okuyamadım.şimdi çıkıyorum.bir ara yine uğrarım.görüşmek üzere.
bak geldim yine kimsecikler yok tutturamıyorum zamanı bi türlü nasılsınız canlar geçmişe bakayım dedim ama en son yazdığımdan beri biii sürü sayfa geçmiş herkes iyidir inşallah bizde gün sayıyoruz 1 mayısta sezeryan tarihimiz tabi aksilik olmazsa doktorumuz şimdi doğum olsa bile sorun olmaz dedi kızım 34 haftalık olddu teyzeleri herşeyimiz hazır kıyafetlerimizi ütüledik çekmecemize yerleştirdik beşiğimiz hazır doğum çantamızıda hazırladık beklemedeyiz inanın çok güzel bir duygu hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese taddırsın diye bu arada isimlerinizi yazdım doğum sırasında okumak için gerçi sezeryan olacak ama olsun belkimdekabul olur dualarımız yanlız gerçek isimlerini bilmediğim arkadaşlar var nikiyle yazdım eger gerçek isimlerini vermek isteyen olursayazabilir kimbilir kimlerin duası kabul olur inşallah rabbim kabul eder yine sizleri çok seviyoruz sizde bize duaedin olurmuöpüyorum hepinizi şimdilik çıkıyorum arada gelirim
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben bu aralar kilo veremiyom ama hırsım son gaz devam ediyo....
divinim senin diyet poğaca tarifin varya ondan yapıom tam 10 tane çıktı ama ben biraz değişiklik yaptım içine 2 tatlı kaşığı şeker kattım 1 tanede yumurta kırdım
içine çekilik haşhaş vardı azar azar koydum verdim fırına pişiyor canım çok istedi aklıma bu tarif geldi
ben bi bakıp gelem
hımm hımmm enfes olmuş valla divinim çok saol allahım seden razı olsun yumuşacıkta olmuş valla soğumasını bile beklemdim neyse eltim uyansın şimdi çağırır o beni 6 tanesini götürem ordada yeriz hım hımmmmheyttt kilo vermek varken bu ne yaaa
günaydın ayşeeebu aralar benimde kilo vermem durakladı
hatta sindirim problemim var hergün salata yememe rağmenbu yeşil çay ne işe yarıyor yaw benim sindirimimi kolaylaştırmadıktan sonra
kocikin vardiyesinin kalkması benim diyetimi olumsuz etkiledi
hergün bol kalorili yemekler yapıyoruz beraber
diğer diyet menülerimide dene hepside güzel oluyor
azimine hayran kaldım süpersin böyle devam et
bende yapıyım hazır dursun dolapta..bende de çekilmemiş mavi haşhaş var ondan koyarım değişiklik olur
içine istediğin herşeyi katabilirsin ...hayal gücünü kullan ... maksat hafif şeylerle nefsi körlemek
günaydın arkadaşlar sabah kuşu kalktı yine...gerçi bi saat oldu kalkalı...herkes iyi sanırım..beryalden haber varmı merak ettim yok sanki bayadır yada ben yazısına denk gelemedim...ayşeeee yeme o poğaçalarıııı rejimdeyiz bizzzz...kızlar valla sormayın acaayiippp rejimdeyim.ilk defa bu kadar sıkı bi rejim yapıyorum bakalım artık.22. gün bugün 4 kilom gitti.aslında benim yediğimi başkası yeseydi bu sürede 10 kilosu giderdi heralde ama metabolizma çalışmıyoki bende hemde sıfır neysee gittiği kadar durmak yok devam...bu arada eşimin pazartesi 45 günlük raporu bitti izini bitmişti yani neyse pazartesi kontrole gitti 45 gün daha vermişler..şokkk...biz on gün daha nasıl alabiliriz diye düşünürken..eşim asker biliyonuz malum ayağına giydiği botları maşallah on kilo nasıl yürüsün adam onlarla.dizde tam açılmamış zaten fizik tedavi görcekmiş...belki izmire gidebiliriz anneme.ama açıkögretim sınavından sonra..bu arada DİVİNCİM ben yğıza hamile kaldığım ay üç yumoştsan ikisi devasa olmuş hatta kiste dönüşmüştü bi taneside çatlamamıştı sanırım doktor bu ay olmaz boşa çatlatma iğnesi olma paranıza yazık bi dahaki aya yaparız demişti...ama ben o ay hamile kaldım...hiç ümitsizlenme olcağı varsa olur...hadi hayırlısı...belenay canım benim sanada hayırlı doğumlar...neyse çokkk uzattım kızlarr isimleri tek tek saydırmayın şimdi bana hepinizi çokkk öpüyorum.kendinize iyi davranın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?