İyi geceler kızlarrr...
Şu ara çok kötü günler geçiyiriyorumm..Sınavım çok büyükkk...
sacede sabır istiyorum(((
hayırdır neslihan cnm ne oldu anlatmak istersen dinlerizİyi geceler kızlarrr...
Şu ara çok kötü günler geçiyiriyorumm..Sınavım çok büyükkk...
sacede sabır istiyorum(((
tek tip beslenmeye karşıyımgünaydın arkadaşlar...sabah kuşu ayaktayım yine..beryalcim sende baya vermişsin kilo süper..valla kardeşim her öğün yapmadı tavuk diyetini ama hemen hemen her akşam ya salata yedi sadece yada haşlanmış tavuk salata onun dışında işe gidiyo zaten,bide spora gidiyodu biraz agırdı yani,o zamanlar ona göre bi liste çıkarmıştı spor hocaları.sabah iki gevrek öğlen iki gevrek yumurta falan yiyodu çünkü cüsse agır daha azı olmazmış.ama gevreklerin bu arada bilmeyenler için gevrek bildiğiniz simit.beryalim sen anlarsın diye öyle yazmşım,susamlarını tamamen temizliyo halada öyle yapıyo..dün annemle konuştum yine baya kilo vermiş.bu arada içtiğim bitki çayı do..ğ...dan kayısı özlü,bide aynı markanın beşi bi yerdesi var.her ikisinden birer tane atıyorum porselen çaydanlığa iki bardak kahvaltı sonrası iki bardakta akşam yemeği sonrası içiyorum bunları tek tekde içebilirsin.ben belki daha etkili olur dedim.çünkü ikisininde içeriği birbirinden farklı o yüzden rahatım.kayısılı olan muhteşem bi tat.heryerde bulabilirsin..acayip bi ilgi var buna burda.denemeni tavsiye ederim.gitsin kilolar...
hoşgeldin cnmKızlar Günaydıııııııın nasılsınız görüşmeyeli? Bayağı zaman oldu gerçi neti kapattığımdan bu yana sık giremiyorum artık.Bir sürü şey yaşadık bu süreçte kısaca geçeyim hemen.Evi taşıdık.Babam rahatsızlandı şubat ayında.Bağırsaklarını komple aldılar.Küçük bir kısmı dışarıya verdiler.Sıkıntılı günler geçirdik.Kanser ilk evrede çıktığı için umutluyuz tabii ama kalp rahatsızlığı nedeniyle bağırsağı içeri alamıyorlar.Dışarda kaldığı sürecede sıkıntı oluyor.Şimdilik bekliyoruz bakalım.Işın tedavi görmeside,ameliyatta kalbine bağlı.Tez vakitte kalbininde düzelmesini diliyoruz.Eşim işi bıraktı serbest çalışmaya başladı bu nedenlede kayınvalidemin boştaki evine yerleştik.İnanılmaz yorucuydu çocukla soğukta.Neyseki şimdi daha iyiyiz.Eşimin iyi bir iş almasını istiyoruz inş. alırda o da rahatlar bizde.Bu arada ayşenura emziği bıraktırıyorum bugün 4. gün oldu akabinde tuvalet eğitiminede başladık.İlk gün küloduna kaçırdı çoğunlukla 2.gün dahada az yaptı bugün sabah iki kez tuvalete çıktık ama kakasını tutamadı bezine yapmış.Ev tam sıcak olmadığından külotla gezdiremedim henüz...Tavsiyesi olanlar olursa sevinirim...
nasılsınız canlar ben geldim şükür yazmaya fırsat buldum kızım uyanmadan haber vereyim dedim pazartesi günü sezeryanla doğum yaptım kızımda bende iyiyz şükür yeni yeni toparlanıyorum daha sonra yazarım şimdi çıkıyorum kızlar rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah sizler içinde tek tek dua ettim rabbim kabul etsin hepinizin yüzünü güldürsün canlarım
hoşgeldin gize nasılsın görüşmeyelislm kızlar geliyorum tekrar aranıza uzun zaman oldu... baya :)
herkese günaydın
beloş prensesin doğmuş gözün aydın cnm Allahım analı babalı büyütsün inşllah hayırlı evlat olsun inşllah
fotolarını dört gözle bekliyorum
kızlarrrrr nasılsınız ben iyiyim dün pikniğe gitmiştik eşim ayağını incitti
bağları zedelenmiş alçıya alındı 20 gün evde ben çok giremem
merak etmeyin diye yazayım dedim hepinizi öpüyorum
Kızlar Günaydıııııııın nasılsınız görüşmeyeli? Bayağı zaman oldu gerçi neti kapattığımdan bu yana sık giremiyorum artık.Bir sürü şey yaşadık bu süreçte kısaca geçeyim hemen.Evi taşıdık.Babam rahatsızlandı şubat ayında.Bağırsaklarını komple aldılar.Küçük bir kısmı dışarıya verdiler.Sıkıntılı günler geçirdik.Kanser ilk evrede çıktığı için umutluyuz tabii ama kalp rahatsızlığı nedeniyle bağırsağı içeri alamıyorlar.Dışarda kaldığı sürecede sıkıntı oluyor.Şimdilik bekliyoruz bakalım.Işın tedavi görmeside,ameliyatta kalbine bağlı.Tez vakitte kalbininde düzelmesini diliyoruz.Eşim işi bıraktı serbest çalışmaya başladı bu nedenlede kayınvalidemin boştaki evine yerleştik.İnanılmaz yorucuydu çocukla soğukta.Neyseki şimdi daha iyiyiz.Eşimin iyi bir iş almasını istiyoruz inş. alırda o da rahatlar bizde.Bu arada ayşenura emziği bıraktırıyorum bugün 4. gün oldu akabinde tuvalet eğitiminede başladık.İlk gün küloduna kaçırdı çoğunlukla 2.gün dahada az yaptı bugün sabah iki kez tuvalete çıktık ama kakasını tutamadı bezine yapmış.Ev tam sıcak olmadığından külotla gezdiremedim henüz...Tavsiyesi olanlar olursa sevinirim...
nasılsınız canlar ben geldim şükür yazmaya fırsat buldum kızım uyanmadan haber vereyim dedim pazartesi günü sezeryanla doğum yaptım kızımda bende iyiyz şükür yeni yeni toparlanıyorum daha sonra yazarım şimdi çıkıyorum kızlar rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah sizler içinde tek tek dua ettim rabbim kabul etsin hepinizin yüzünü güldürsün canlarım
iyi pazarlar canlarım
çok sıkıcı günler değilmi
gerçekten rabbim sabrımızı deniyor hiç huzurlu bir günümüz yok
Allah sabır versin
benim sorunum üst komşum
33 yaşıma geldim hep apartmanda oturdum ben böyle insanlarla bu yaşıma kadar karşılaşmadım
Allahım bize sabır versin tahammül sınırlarımızı çok aşmaya başladılar artık
şu komşun aben bile sinir oldum döv kız sunu
neslişim yaa sende öyle yazıp gitmişsin derdin sorunun ney bizi korkutma cnm ..halledilemeyecek bişeymi
slm kızlar geliyorum tekrar aranıza uzun zaman oldu... baya :)
herkese günaydın
beloş prensesin doğmuş gözün aydın cnm Allahım analı babalı büyütsün inşllah hayırlı evlat olsun inşllah
fotolarını dört gözle bekliyorum
saol canım çok zor yani hem kendine bakıdıyor hem torununa eve 5 kuruş masrafı yok bide 400 lira maaş oturduğu yerden
hoş bize ne maaş veren var nede istediğimizi yapan var tabi herkes anamın evi diye geliyo eşimin borçları inanın kızlar çok yoruldum
meğer ben güçlü değilde aksine güçsüz bi kadınmışım bunu yeni öğrendim ama güçlü olmak zorundayım ayakta durmak zorundayım bbeeennn kazanmalıyımmmm
iyi pazarlar canlarım
Allah sabır versin
benim sorunum üst komşum
33 yaşıma geldim hep apartmanda oturdum ben böyle insanlarla bu yaşıma kadar karşılaşmadım
neslişim yaa sende öyle yazıp gitmişsin derdin sorunun ney bizi korkutma cnm ..halledilemeyecek bişeymi
slm kızlar geliyorum tekrar aranıza uzun zaman oldu... baya :)
iyi pazarlar canlarım
Allah sabır versin
benim sorunum üst komşum
hg canım cok geçmiş olsun rabbim şifa versin allah eşinede iş rastlığı versin aysenuruda öp canım topimizin çocukalrı kocaman oldualr ya dualarında unutma bizide
oy kuuzm maşşalahhhhhhhhhhhhh güznüz aydın alalh saglıklı uzun ömürler versin bebene meleğin hayırlı evlat olsun inşallahhhhhhhhhhhhh
şu komşun aben bile sinir oldum döv kız sunu
gl bakam hoşgeldin nerdedinnnnn
nabıyosun çitosum ya görüşemiyoruz denk gelemiyoruz artık bende uzak kaldım nabim evde duramıyomki hep bi gezmeler ayss çok sıkıldım gelde analtttttttttttttttttttt ama ne gezenti kaynanamla görümcem gezmede dogurcak koca göbeyle ben ayılıyom bayılıyom kızda tık yok vala maşallah dogurdu dogurcak bende öle kenididin cicgere baktı gb bakıyom nasıl bişi acaba dia karnında bi melek taşımak özeniyorum kıskanmak mı bu die duaşr ediyom rabbime kötü bişi koyma kalbime içime die ama olmuyo işte kötülümden değil onunda olsun ama benimde olsun nolur yani off cok cnaım sıkkın gene benim
geçmiş olsun tatlım
hiçbişi yokki hayatımda yazayım tek tabancayım depresyondayım galiba püfffffffffffffffffffffffffffff dayanamam dedim herşeyi gösteriyo rabbim buna dayananm buna dayandım ama bu olsa biterim dedikçe felaketler üstüme geliyo sanki neylerse rabbim güzel eyler ve ölümden başka herşeye are var diyorum dua bile edemiyorum aglamktan yoruldum
namazdan sonra uzun uzun ister aglardım
etmiyorum öle dua artık
allahım eşime hayırlı işler ver evimize hzuur bereket ver
hayırlısıysa salih bie vlat ver diyorum
bu kadar
aglamıyorum artık
yoruş
ldum cok yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kendim yazmış gibi okudum bir an ama sonra isyan etmemem gerektiğini anladım tekrardan.Hep daha kötüsü olduğunu düşün hep daha kötüsü bunada şükür Rabbim de... İnan bende eskisi kadar dualarımı içten etmediğimin farkındayım umutsuzluğum umudumun dahada üstünde ve yenmeye uğraşıyorum.İzin vermiyorum nefsimin kötü yanına.Çünkü kendimi bir bırakırsam çok ağlayacağım çok gideceğim herkesten.Bu halim kalmayacak bu iyi niyetim bu empati yeteneğim kalmayacak daha boşverip daha kırıcı olacağım belki.Susmak bir yerde bitiyor biliyorum bir yerde bastıramaz hale geliyorsun içindeki çığlıkları... Bir gün hepsini dışa vurursam ne olur? Sen hiç düşündün mü bunu kendinde ? Yada yaptınmı hiç hayatında? Evlenmeden önce çok rahat herkese herşeyi söylerdim şimdi daha çok susuyorum daha çok bekliyor ve sabrediyorum niye böyle oluyor bilmiyorum ama vardır bunda da bir hayır eminim...
sustukça dahada büyüyüo asıl ama hangisi daha kötü bilmem offfff
Söylesende anlarmı anlasa sen rahatlar mısın bilmem Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık...
vee beklenen regli bbaşladı hayret 3 aydır yanılmıyorum saolsun bekletmiyor bakalım ben neler bekliyorrr
hayırlısı işte böyle kızlar inşallah reglimden sonra 62 rahatca düşerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?