Dokuz Doğuranlar

İyi geceler kızlarrr...

Şu ara çok kötü günler geçiyiriyorumm..Sınavım çok büyükkk...

sacede sabır istiyorum(((

cnm hayırdır neyin var? İnan hepimiz sınavlardan geçiyoruz Rabbim sabrını veriyor dayanamam yeter dediğin çığlık atmak istediğin anlar oluyor ağlamaya bile takatinin kalmadığı zamanlar Allah dedikçe rahatlıyor huzur buluyorsun.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

nasılsınız canlar ben geldim şükür yazmaya fırsat buldum kızım uyanmadan haber vereyim dedim pazartesi günü sezeryanla doğum yaptım kızımda bende iyiyz şükür yeni yeni toparlanıyorum daha sonra yazarım şimdi çıkıyorum kızlar rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah sizler içinde tek tek dua ettim rabbim kabul etsin hepinizin yüzünü güldürsün canlarım

İyi geceler kızlarrr...

Şu ara çok kötü günler geçiyiriyorumm..Sınavım çok büyükkk...

sacede sabır istiyorum(((
hayırdır neslihan cnm ne oldu anlatmak istersen dinleriz
tek tip beslenmeye karşıyım
zaten istesemde aynı yemeği 2 gün yiyemem hemen usanırım
doğadanın kayısılı çayı sindirime faydalımı cnm eğer öyleyse alırım yoksa sallama çayı pek sevmiyorum
otu çöpü porselen demlikte demleyince daha doğalmış gibime geliyor
simitede bayılırım
hoşgeldin cnm
çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin babana

cnm bizim öğretmen bir arkadaşımız çocuğuna tuvalet eğitimi verirken birlikte girmişler tuvalete nasıl yaptığını göstermiş
1 kere gösterdim ondan sonra daha uğraşmadım çok kolay oldu dedi

beloşum hoşgeldin canım benim
iyi olmanıza çok sevindim
bir an önce kendini toparla bize hikayeni yaz sabırsızlıkla bekliyorum
neler hissediyorsun nasıl bir duygu senin ağzından duymak istiyorum canım benim

iyi pazarlar canlarım
çok sıkıcı günler değilmi
gerçekten rabbim sabrımızı deniyor hiç huzurlu bir günümüz yok
Allah sabır versin
benim sorunum üst komşum
33 yaşıma geldim hep apartmanda oturdum ben böyle insanlarla bu yaşıma kadar karşılaşmadım
Allahım bize sabır versin tahammül sınırlarımızı çok aşmaya başladılar artık

neslişim yaa sende öyle yazıp gitmişsin derdin sorunun ney bizi korkutma cnm ..halledilemeyecek bişeymi

herkese günaydın
beloş prensesin doğmuş gözün aydın cnm Allahım analı babalı büyütsün inşllah hayırlı evlat olsun inşllah
fotolarını dört gözle bekliyorum

slm kızlar geliyorum tekrar aranıza uzun zaman oldu... baya :)
hoşgeldin gize nasılsın görüşmeyeli
herkese günaydın
beloş prensesin doğmuş gözün aydın cnm Allahım analı babalı büyütsün inşllah hayırlı evlat olsun inşllah

günaydın citos naber
bunalıyorum sıkılıyorum daralıyorum kimse yokmuuuuuuuuu

kızlarrrrr nasılsınız ben iyiyim dün pikniğe gitmiştik eşim ayağını incitti
bağları zedelenmiş alçıya alındı 20 gün evde ben çok giremem
merak etmeyin diye yazayım dedim hepinizi öpüyorum

iyi olmana sevindim valişim
eşinede çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin kendine iyi bak bizi özle biz seni özliycez

hg canım cok geçmiş olsun rabbim şifa versin allah eşinede iş rastlığı versin aysenuruda öp canım topimizin çocukalrı kocaman oldualr ya dualarında unutma bizide

oy kuuzm maşşalahhhhhhhhhhhhh güznüz aydın alalh saglıklı uzun ömürler versin bebene meleğin hayırlı evlat olsun inşallahhhhhhhhhhhhh

şu komşun aben bile sinir oldum döv kız sunu

gl bakam hoşgeldin nerdedinnnnn

herkese günaydın

nabıyosun çitosum ya görüşemiyoruz denk gelemiyoruz artık bende uzak kaldım nabim evde duramıyomki hep bi gezmeler ayss çok sıkıldım gelde analtttttttttttttttttttt ama ne gezenti kaynanamla görümcem gezmede dogurcak koca göbeyle ben ayılıyom bayılıyom kızda tık yok vala maşallah dogurdu dogurcak bende öle kenididin cicgere baktı gb bakıyom nasıl bişi acaba dia karnında bi melek taşımak özeniyorum kıskanmak mı bu die duaşr ediyom rabbime kötü bişi koyma kalbime içime die ama olmuyo işte kötülümden değil onunda olsun ama benimde olsun nolur yani off cok cnaım sıkkın gene benim

geçmiş olsun tatlım

allah kolaylkık versin tatlım herkezin kendi evi olmalı ben gidiyom 3-5 gün kalıyomda evim evim gzel evim diyom dönünce herkezin yuvası ayrı olsun olmuyo ev ev üstüne sabır versin rabbim bebeni yollasında sana arkadas olsun canım benimmmmmmmmmmmm

hiçbişi yokki hayatımda yazayım tek tabancayım depresyondayım galiba püfffffffffffffffffffffffffffff dayanamam dedim herşeyi gösteriyo rabbim buna dayananm buna dayandım ama bu olsa biterim dedikçe felaketler üstüme geliyo sanki neylerse rabbim güzel eyler ve ölümden başka herşeye are var diyorum dua bile edemiyorum aglamktan yoruldum
namazdan sonra uzun uzun ister aglardım
etmiyorum öle dua artık
allahım eşime hayırlı işler ver evimize hzuur bereket ver
hayırlısıysa salih bie vlat ver diyorum
bu kadar
aglamıyorum artık
yoruş
ldum cok yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Belenaycım Allah analı babalı büyütsün hayırlı güzel bir evlat olur inş.

Sağol cnm bunun yaşla ilgisi varmı peki? Ayşenur 2 yaşını 2 ay geçti.Kaka diyor çiş diyor gidiyoruz ama bir tutturuyorsak bir tutturamıyoruz.Sanırım tutma refleksi yavaş yavaş gelişiyor diye düşünüyorum.Çünkü bazen çişini yaptıktan sonra anne çiş diyor.Çıktık bir yola hayırla atlatırız inş. bunuda... Çabucak alışırız düzene diye umut ediyorum... Ev alma komşu al demişler ya doğru galiba.Kendi evinse üst kattakininde kendi eviyse işin zor Allah yardımcın olsun.

Hoşgeldin nasılsın ?

Eşine geçmiş olsun geçer inş. hemen.

Bu seneye nasıl girdiysek kimle konuşsam kime sorsam herkes şikayetçi herkes sıkıntıda bende dahil.Anladığım kadarıyla bir çoğumuz zor sınavlardan geçiyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun bizim ve ailemizin sağlığını korusun.Bu zor günleri tez vakitte atlatalım inş. hepimizde...

Amin cnm sağol.Öperim tabii teyzesi ama şimdi mışıl mışıl uyuyor.Emziği bıraktığımızdan beri uykuya geçişlerimiz hayli zorlaştı.Bir kaç gündür ayağımda sallayarak uyutuyordum ama nedense bugün öğle uykusunda direndi bende bıraktım kendi haline.O da az önce dayanamadı yattı dizime uyudu.Biraz şaştık saatleri ama olsun gece uyusun diye uyandırırım bir saat sonra.

Kendim yazmış gibi okudum bir an ama sonra isyan etmemem gerektiğini anladım tekrardan.Hep daha kötüsü olduğunu düşün hep daha kötüsü bunada şükür Rabbim de... İnan bende eskisi kadar dualarımı içten etmediğimin farkındayım umutsuzluğum umudumun dahada üstünde ve yenmeye uğraşıyorum.İzin vermiyorum nefsimin kötü yanına.Çünkü kendimi bir bırakırsam çok ağlayacağım çok gideceğim herkesten.Bu halim kalmayacak bu iyi niyetim bu empati yeteneğim kalmayacak daha boşverip daha kırıcı olacağım belki.Susmak bir yerde bitiyor biliyorum bir yerde bastıramaz hale geliyorsun içindeki çığlıkları... Bir gün hepsini dışa vurursam ne olur? Sen hiç düşündün mü bunu kendinde ? Yada yaptınmı hiç hayatında? Evlenmeden önce çok rahat herkese herşeyi söylerdim şimdi daha çok susuyorum daha çok bekliyor ve sabrediyorum niye böyle oluyor bilmiyorum ama vardır bunda da bir hayır eminim...

sustukça dahada büyüyüo asıl ama hangisi daha kötü bilmem offfff

Söylesende anlarmı anlasa sen rahatlar mısın bilmem Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık...

offfffffff ne lannn bu hayat offffffffff içine tükürdüğüm hayattan bende tat alamıyommmmmmmmmmm
ama HAKSEVER ve MEGRYANN siz çok isyan ediyosunuz biraz silkelenin allahım kimseye çekemiyeceğinden fazla yük vermezmiş
şişşştttt lann kendinize gelin bakın ben ağlıyommuuu bugün kırmızılar ziyarete geldiler hiç ağlıyommmuuusizde ağlaman bi zamanlar keşke adetim olsa bebek bi şekilde gelir diyordum şimdide günü gelmden geliyoorrr
neslihannn senin nen var kuzum gelde iki satır yazzz çok merak ettim inşallah halletmişsinizdir canım
valem sizede geçmiş olsun kuzum
diğer kızlar siz nasılsınız bakemm

vee beklenen regli bbaşladı hayret 3 aydır yanılmıyorum saolsun bekletmiyor bakalım ben neler bekliyorrr
hayırlısı işte böyle kızlar inşallah reglimden sonra 62 rahatca düşerimmm

ama ben nisanın 16 sında olmuşummmm bu ne şimdi yavvv düzensizlik öldürecek beniii tamda düğüne gidecekkenn yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…