Dokuz Doğuranlar

Cnm benimki biraz birikim arada bir gelip gidiyorlar eğer bu da olmazsa sıyırırdım belki.Onlar gelsin gitsin normal olduğumun kanıtı yani Düzensizlik bendede var bir kaç aydır sanırım mevsim geçişiyle alakalı.Kah 1 hafta önce oluyorum kah tam gününde yada bir gün sonra.Normalde 2-3 gün önce olmasına alışık olduğumdan bende garipsiyorum ama geçecek sanırım... Seninki hep düzenli midir peki?

neyse öyle olsun bakalım sen nasılsın canım adaşım nasıl öp benim yerime eşin işi yokmuş galiba unutma allah bir kapıyı kaparsa diğerini açarmış sen gönlünü ferah tut sabırr...

Selam canlarrr..
Çok iyi değilimi halen ama beni merak etmeyinn..
İşyerinde çok zor geçiyor günlerr..
Çok zor işlerle uğraıyorum..
Ayrıca çok can dostum olan biri ile hiç den sebeple hiç
olmaması gereken bir diyolağa girdik ve ben çok üzgünüm..
ama o hiç üzgün değil. Bu da bana resmen koydu..
Öbür yandanda kilo vermem durdu tam tersi şişiyorum..yemediğim halde..
Öbür yandan halen bebek yokk..
Öbür yandan çok baskı görüyorum..Resmen benim derdim milleti geröiş ya..
Birini görmeye duruim durup hemen çocuk olsun artık oolmuyorsa tıbbi müdahale edin diyor ki
bilip bilmeden konuşuyorlar işte..Buda yetmiyor tutup örnek veriyorlar yok şu kişinin çocuğu olmamışmış sonra
dr. gitmişler tüp bebekle ikiz olmuşmuş ..Vsvs..
ya bun insanlardan uğraşmakdan bıktım benim dertlerim bana yeterince zaten yetiyor..

Alıp başımı gitmek istiyorum sadece(

diyene bak cigara yak seninki benden kara hahaa yok be isyan deell sadece sitem

nere gidersen benide götür bulabilirsen böle dengesiz insanalrın olduğu biyer bende gelem

nere gidersen benide götür bulabilirsen böle dengesiz insanalrın olduğu biyer bende gelem

ble insanalrın olmadı bi yer bulıusan benide götür

ayss pardon on kere gitti

yarın eşimin asker arkdaşı geliyo bize kalmaya yatılı hemide 2 çocu varmış gelde içme anasını sattımın yerinde aynı yastalar en sevdi arkadaşı mış askerde onca yıldan sonra ilk defa görüşcekelr uffff o baba olmuş iki kere benim canım aşkımın boynusu bükük kalmıcakmı hep benim yüüzmden puffff ben 2-3- gün yokum sanırım görüşürüz kızlar

cnm tuvalet eğitimine 2 yaşında başlanıyormuş
ben vildana elalemin aklına uyup 1,5 yaşında başladım çok uğraştım ..burnumdan geldi
psikoloklar 2 yaşına kadar ısrarcı olmayın diyor
yalnız şu var gündüz bez bağlamayı bırakınca gecede bağlama
çarşafın altına muşambalar satılıyor ondan al ser
eğer bağlarsan beze güvenip gece sürekli bağlanmaya alışırmış
eltim o hatayı yaptı oğlu 5 yaşına geldi hala gece altı bağlanıyor

bugün çıktım komşumla iyilikle konuştum kadını birazda tehdit ettim.
bir müddet kafamız rahat eder sonra yine devam eder ,o zaman yine çıkar tehditimi ederim Allahım herşeyin hayırlısını versin
buda benim sınavım..sinir hastası olacam çok yakında

cnm biraz arsız olsan
karşındaki hiç kendini yıpratmıyor sen niye üzülüyorsun bu kadar salla gitsin
değmez hiçbirşey için üzülmeye
sen çok kıymetlisin..kimsenin seni üzmesine izin verme

bebek olmaması meselesine gelince biz geçen 3 ay içinde 2 haftada bir kaynatamın akrabalarıyla gün yaptık buluştuk
her oturumda benim bebek yapmamam söz konusu oldu
sinir oluyorum üzülüyorum baktım olacak gibi değil en sonunda masada yemek yerken aslında işin doğrusu ben 2007 den bu yana tedaviye gidiyorum.. 3 doktor değiştirdim..hepside aynı şeyi söyledi
ne bende nede kocikte hiçbir şey yok sebepsiz infertilite dediler
her ay yumurtam ilaç kullanmadan kendiliğinden oluşuyor çatlıyor ama hamile kalamıyorum demekki Allah vermiyor yoksa ben çabalıyorum ve istiyorum dedim
doktorlar bir sorun olsa onun üstüne gideriz ama sende hiçbişey yok yapacak bişeyde yok diyorlar sadece yumurta takibine gidiyorum özellikle birlikte olun dediği günleri kaçırmıyorum olmuyor daha ne yapıyım dedim
o zaman bana acıyan gözlerle baktılar bizde kendin istemiyorsun diye seni ikna etmeye çalışıyorduk dediler
bende istiyorum ama olmuyor hayırlısı böyleymiş dedim cümlemin sonuna kocaman bir nokta koydum bundan sonra kafamda kulağımda rahat artık bişey demezler
hatta eminim o toplantıda olmayanlar bile duymuştur.inşallah onlarda sormaz bidaha açıklama yapmam
oh be dünya varmış
bu arada pko olduğumu , glukofen kullandığımı ,yumurtamın klomenle oluşup çatlamadığını , prolaktinimin yüksek olduğunu vs.vb gibi diğer bebek olmaması için olan nedenlerin bende bulunduğunu bilmelerine gerek yok o bizim aramızda bir sır

neyse öyle olsun bakalım sen nasılsın canım adaşım nasıl öp benim yerime eşin işi yokmuş galiba unutma allah bir kapıyı kaparsa diğerini açarmış sen gönlünü ferah tut sabırr...

Amin cnm inş. bekliyoruz bakalım... Adaşın uyuyor şimdi mışıl mışıl tuvalet eğitimide tam gaz devam ediyor... E şimdi sende uyuyorsundur hayırlı rüyalar gör inş.

Canım seninde üst üste gelmiş anlaşılan bunada şükür ölümden başka her şeyin çaresi var.Şimdi oturduğum yerden bana konuşmak kolay diye düşünüyorsun ama dedim ya hepimiz ne sınavlar veriyoruz Allah beterinden korusun hepimizi.İnş. geçecek tez vakitte... Çığlık atmak istiyorsan at bence bazen o raddeye geliyor çünkü.......

İyi yapmışsın bir daha soracaklarını sanmam ...

Sağlık ocağındaki hemşirelerde kararlı olun gece gündüze beraber başlayın bıraktırın bezi diyor.Ben şimdilik gündüz devam ediyorum ama tamamen küloda geçmem için evlerin ısınmasını bekliyorum.Henüz eve gelmedi sıcaklık hasta ederim çocuğu diye korkuyorum.Komşun içinde hayırlısı olur inş. anlamıştır diyeceğim ama sanırım ilk kez uyarmıyorsun ki yine devam eder diyorsun... Valla ne diyeyim Allah yardımcın olsun... Kalkıp kavga etsen değmez sussan olmaz.... :50:

Ben çok severim askerlik anılarını dinlemeyi otur bol bol onları dinle çok espri çıkar katıla katıla gülersin aklına bile gelmez bebe belik salla gitsin tadını çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…