Dokuz Doğuranlar

ble insanalrın olmadı bi yer bulıusan benide götür

Nerdeeeeee....

Ahhh divişciğim sağol cnm benim...

Öyle güzel yazmışsın ki ağzına sağlıkkk...İnan bir gaza geldim sorma canımm..Resmen ilk kalabalık ortamda soran olursa direk söyleyeceğim bendee..Tabii ben biraz heyecan yaparım o başka:)) Elim ayağıma dolaşır.dur ben bunu bir word belgesine kopyalayımda ezberleyeyim:))
Valla diviş çok iyi yapmışsınnn..Seni çokçok tebrik ediyorumm..Ohhh be kafan çok rahatlamıştır...Seni ayakta alkışlıyorum tatlımm..

Bu arada benim eşim çok destekçim dün akşam eve gittim ben uzandım yatağa ağlamaya başladımm..
Eşim sağolsun geldi bir sürü şey söyledi ve moralimi yerine getirdi o olmasa çok zor bu hayat zaten..

İyi yapmışsın bir daha soracaklarını sanmam ...
bencede
çünkü istemiyorum düşünmüyorum deyince ikna etmeye çalışıyorlar sanki cidden istemesem üstlerine vazife benim çocuğumun olması veya olmaması
inşallah fazla uğraştırmaz seni kızın
çok sabırlı olmak lazım..

komşumu 2 senedir uyarıyorum pek değişen bişey yok ama en azından içimde kalmıyor
her apartmanda var aynı sorun
buda bana teselli oluyor
en iyisi bizim için müstakil bahçeli ev
zaten Allah nasip ederse bir arsa almayı düşünüyoruz
mevki hiç önemli değil evim güzel olsun kafam rahat olsun yeterli

bende bunu yapmayı uzun zamandır planlıyordum en son damla bardağı taşırınca pat diye söyledim
üzmesinler seni neslişim valla senin üzülmene dayanamıyorum
Allahtan eşlerimiz destekçilerimiz yoksa ne nesliş ne haksever nede diviş ve diğer kızlar diye bişey kalmazdı heralde kafayı yerdik

selam kelam canlarım naber nasılsınız
ben iyiyim çok şükür
yarın misafirim var temizlik ve hazırlık yapıyorum
bi selam veriyim diye girdim hepinizi öpüyorum ve kaçıyorum

bu arada beryal girip beni beğeniyorsun ama yazmadan çıkıyorsun
inşallah ters bişey yoktur..çocuklar iyimi hasta falan değillerdir inşallah :26:

uzunnnnnn bir aradan sonra herkese merhaba,umarım herkes iyidir.geçmişi okuyamadım biri bana
özetleyebilir mi

belenay nasıl bebiş nasıl?

doğum yapan var mı?

yeni hamile arkadaşlarımız var mı?

ayyyyyyy çokkkkk uzak kaldım konulardan....

divinity canım mrh. kolay gelsin .sana iş mi dayanır canım birmiştir bile. neler yapıyorsun başka.uzun zamandır giremedim.

divinity canım mrh. kolay gelsin .sana iş mi dayanır canım birmiştir bile. neler yapıyorsun başka.uzun zamandır giremedim.

hoşgeldin hakca...biz iyiyiz çok şükür
uzuuun bir ara verdin bu arada pek değişen bişey olmadı sadece beloş doğum yaptı 30 nisanda sezeryanla bebişini aldı kucağına
bu aralar dyd de doğurmak üzere..kendi girip yazmıyor aslında merakta ediyoruz
bircan hamileydi..hamile listesinde tek kalacaktıki son anda firdevs müjde verdi
diğerlerimiz aynı bir arpa boyu yol alamadık tarlayı nadasa bıraktık

sen sormadın gözünden kaçmıştır ben söyleyim
mesajımın altında duran hamilelik takvimi seni yanıltmasın hamile değilim
sadece bir hevese yaptım ..gerçeği olmuyor bununla avunuyorum

selam güzeller hepinizi çok sevıyım unutmayın.bu arada sinemis güzel haber verecek size yada verdimi

selam güzeller hepinizi çok sevıyım unutmayın.bu arada sinemis güzel haber verecek size yada verdimi

canım ben faceden aldım haberi sinemis hamileymiş ne diyelim darısı başımıza inşallahhh
ama gelsede şuraya yazsa daha iyi olur diye düşünüyom ben ama..

Vallahi bahçeli ev hayalini evlendiğimden beri kuruyoruz eşimle.Çocuklarımız hayvanlarımız olsun,ekip biçip kendimiz yiyelim herşeyi ağacından diye... Ne komşu, ne şu ne bu kafan rahat ooooffff oooooffff.... Rabbim bizlere ve isteyen herkese nasip etsin inş. Arsayı alabilsek eşim ben yaparım evi diyor ama bu bölgede arsalarda pahalı.Bakalım hayırlısı belki bir gün nasip olur...

ooooo kolay gelsin sen bugün yoğunsun öyleyse... İnş. güzel geçer günün...

bugün dr gittim 6 haftalık olmuş bebişim. ama çok bulantım var sabahları hiç birşey yiyemiyorum

Genelde çok uzun sürmüyor mide bulantıları.Gerçi ben mide yanmasını 4,5 ay çektim ama bulantı çok uzun sürmedi 2-3 haftaydı sanırım.İnş. seninkide çabucak geçer....

günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın şekerim hayırlı sabahlar olsun inş. bizler iyiyiz çok şükür ayşenurda bende kahvaltımızı yaptık şimdi o ortalık karıştırıp oyun oynuyor bende nette dolaşıyım dedim az... sende ne var ne yok nasılsın?

günaydınlar canlarımmmmmmm
geçmişi okumadan daldım yine ama ne yapim fırsatım olmuyor her zaman şimdi fırsat bulunca hemöen selam verim istedim
açık kalsın pc bakalım gün içinde girerim belki öptüm hepinizi.

günaydın canım
hoşgeldin aramıza
nasılsın ayşenur nasıl

günaydın canım
hoşgeldin aramıza
nasılsın ayşenur nasıl

Sağol cnm iyiyim sen nasılsın bebişlerin nasıl? Kısa süre önce doğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün nasıl alışabildinmi peki?Bu arada doruk tuvaletini söylüyormu ? Biz ayşenura yeni başladıkta belki senden öğreneceğim şeyler vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…