- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
ble insanalrın olmadı bi yer bulıusan benide götür
cnm biraz arsız olsan
karşındaki hiç kendini yıpratmıyor sen niye üzülüyorsun bu kadar salla gitsin
değmez hiçbirşey için üzülmeye
sen çok kıymetlisin..kimsenin seni üzmesine izin verme
bebek olmaması meselesine gelince biz geçen 3 ay içinde 2 haftada bir kaynatamın akrabalarıyla gün yaptık buluştuk
her oturumda benim bebek yapmamam söz konusu oldu
sinir oluyorum üzülüyorum baktım olacak gibi değil en sonunda masada yemek yerken aslında işin doğrusu ben 2007 den bu yana tedaviye gidiyorum.. 3 doktor değiştirdim..hepside aynı şeyi söyledi
ne bende nede kocikte hiçbir şey yok sebepsiz infertilite dediler
her ay yumurtam ilaç kullanmadan kendiliğinden oluşuyor çatlıyor ama hamile kalamıyorum demekki Allah vermiyor yoksa ben çabalıyorum ve istiyorum dedim
doktorlar bir sorun olsa onun üstüne gideriz ama sende hiçbişey yok yapacak bişeyde yok diyorlar sadece yumurta takibine gidiyorum özellikle birlikte olun dediği günleri kaçırmıyorum olmuyor daha ne yapıyım dedim
o zaman bana acıyan gözlerle baktılar bizde kendin istemiyorsun diye seni ikna etmeye çalışıyorduk dediler
bende istiyorum ama olmuyor hayırlısı böyleymiş dedim cümlemin sonuna kocaman bir nokta koydum bundan sonra kafamda kulağımda rahat artık bişey demezler
hatta eminim o toplantıda olmayanlar bile duymuştur.inşallah onlarda sormaz bidaha açıklama yapmam
oh be dünya varmış
bu arada pko olduğumu , glukofen kullandığımı ,yumurtamın klomenle oluşup çatlamadığını , prolaktinimin yüksek olduğunu vs.vb gibi diğer bebek olmaması için olan nedenlerin bende bulunduğunu bilmelerine gerek yoko bizim aramızda bir sır
bencedeİyi yapmışsın bir daha soracaklarını sanmam ...
inşallah fazla uğraştırmaz seni kızınSağlık ocağındaki hemşirelerde kararlı olun gece gündüze beraber başlayın bıraktırın bezi diyor.Ben şimdilik gündüz devam ediyorum ama tamamen küloda geçmem için evlerin ısınmasını bekliyorum.Henüz eve gelmedi sıcaklık hasta ederim çocuğu diye korkuyorum.Komşun içinde hayırlısı olur inş. anlamıştır diyeceğim ama sanırım ilk kez uyarmıyorsun ki yine devam eder diyorsun... Valla ne diyeyim Allah yardımcın olsun... Kalkıp kavga etsen değmez sussan olmaz.... :50:
Ahhh divişciğim sağol cnm benim...
Öyle güzel yazmışsın ki ağzına sağlıkkk...İnan bir gaza geldim sorma canımm..Resmen ilk kalabalık ortamda soran olursa direk söyleyeceğim bendee..Tabii ben biraz heyecan yaparım o başka:)) Elim ayağıma dolaşır.dur ben bunu bir word belgesine kopyalayımda ezberleyeyim:))
Valla diviş çok iyi yapmışsınnn..Seni çokçok tebrik ediyorumm..Ohhh be kafan çok rahatlamıştır...Seni ayakta alkışlıyorum tatlımm..
Bu arada benim eşim çok destekçim dün akşam eve gittim ben uzandım yatağa ağlamaya başladımm..
Eşim sağolsun geldi bir sürü şey söyledi ve moralimi yerine getirdi o olmasa çok zor bu hayat zaten..
selam kelam canlarım naber nasılsınız
ben iyiyim çok şükür
yarın misafirim var temizlik ve hazırlık yapıyorum
bi selam veriyim diye girdimhepinizi öpüyorum ve kaçıyorum
bu arada beryal girip benibeğeniyorsun ama yazmadan çıkıyorsun
inşallah ters bişey yoktur..çocuklar iyimi hasta falan değillerdir inşallah :26:
uzunnnnnn bir aradan sonra herkese merhaba,umarım herkes iyidir.geçmişi okuyamadım biri bana
özetleyebilir mi
belenay nasıl bebiş nasıl?
doğum yapan var mı?
yeni hamile arkadaşlarımız var mı?
ayyyyyyy çokkkkk uzak kaldım konulardan....
divinity canım mrh. kolay gelsin .sana iş mi dayanır canım birmiştir bile. neler yapıyorsun başka.uzun zamandır giremedim.
divinity canım mrh. kolay gelsin .sana iş mi dayanır canım birmiştir bile. neler yapıyorsun başka.uzun zamandır giremedim.
selam güzeller hepinizi çok sevıyım unutmayın.bu arada sinemis güzel haber verecek size yada verdimi
selam güzeller hepinizi çok sevıyım unutmayın.bu arada sinemis güzel haber verecek size yada verdimi
bencede
çünkü istemiyorum düşünmüyorum deyince ikna etmeye çalışıyorlarsanki cidden istemesem üstlerine vazife benim çocuğumun olması veya olmaması
inşallah fazla uğraştırmaz seni kızın
çok sabırlı olmak lazım..
komşumu 2 senedir uyarıyorum pek değişen bişey yok ama en azından içimde kalmıyor
her apartmanda var aynı sorun
buda bana teselli oluyor
en iyisi bizim için müstakil bahçeli ev
zaten Allah nasip ederse bir arsa almayı düşünüyoruz
mevki hiç önemli değil evim güzel olsun kafam rahat olsun yeterli
bende bunu yapmayı uzun zamandır planlıyordum en son damla bardağı taşırınca pat diye söyledim
üzmesinler seni neslişim valla senin üzülmene dayanamıyorum
Allahtan eşlerimiz destekçilerimiz yoksa ne nesliş ne haksever nede diviş ve diğer kızlar diye bişey kalmazdı heraldekafayı yerdik
selam kelam canlarım naber nasılsınız
ben iyiyim çok şükür
yarın misafirim var temizlik ve hazırlık yapıyorum
bi selam veriyim diye girdimhepinizi öpüyorum ve kaçıyorum
bu arada beryal girip benibeğeniyorsun ama yazmadan çıkıyorsun
inşallah ters bişey yoktur..çocuklar iyimi hasta falan değillerdir inşallah :26:
bugün dr gittim 6 haftalık olmuş bebişim. ama çok bulantım var sabahları hiç birşey yiyemiyorum
canım ben faceden aldım haberi sinemis hamileymiş ne diyelim darısı başımıza inşallahhh
ama gelsede şuraya yazsa daha iyi olur diye düşünüyom ben ama..
günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın şekerim hayırlı sabahlar olsun inş. bizler iyiyiz çok şükür ayşenurda bende kahvaltımızı yaptık şimdi o ortalık karıştırıp oyun oynuyor bende nette dolaşıyım dedim az... sende ne var ne yok nasılsın?
günaydın canım
hoşgeldin aramıza
nasılsın ayşenur nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?