selam kelam canlarım naber nasılsınız
ben iyiyim çok şükür
yarın misafirim var temizlik ve hazırlık yapıyorum
bi selam veriyim diye girdimhepinizi öpüyorum ve kaçıyorum
bu arada beryal girip benibeğeniyorsun ama yazmadan çıkıyorsun
inşallah ters bişey yoktur..çocuklar iyimi hasta falan değillerdir inşallah :26:
canım benim ne oldu sana merak ettim şimdi seniİyi geceler kızlarrr...
Şu ara çok kötü günler geçiyiriyorumm..Sınavım çok büyükkk...
sacede sabır istiyorum(((
selam canımgünaydın arkadaşlar...sabah kuşu ayaktayım yine..beryalcim sende baya vermişsin kilo süper..valla kardeşim her öğün yapmadı tavuk diyetini ama hemen hemen her akşam ya salata yedi sadece yada haşlanmış tavuk salata onun dışında işe gidiyo zaten,bide spora gidiyodu biraz agırdı yani,o zamanlar ona göre bi liste çıkarmıştı spor hocaları.sabah iki gevrek öğlen iki gevrek yumurta falan yiyodu çünkü cüsse agır daha azı olmazmış.ama gevreklerin bu arada bilmeyenler için gevrek bildiğiniz simit.beryalim sen anlarsın diye öyle yazmşım,susamlarını tamamen temizliyo halada öyle yapıyo..dün annemle konuştum yine baya kilo vermiş.bu arada içtiğim bitki çayı do..ğ...dan kayısı özlü,bide aynı markanın beşi bi yerdesi var.her ikisinden birer tane atıyorum porselen çaydanlığa iki bardak kahvaltı sonrası iki bardakta akşam yemeği sonrası içiyorum bunları tek tekde içebilirsin.ben belki daha etkili olur dedim.çünkü ikisininde içeriği birbirinden farklı o yüzden rahatım.kayısılı olan muhteşem bi tat.heryerde bulabilirsin..acayip bi ilgi var buna burda.denemeni tavsiye ederim.gitsin kilolar...
Kızlar Günaydıııııııın nasılsınız görüşmeyeli? Bayağı zaman oldu gerçi neti kapattığımdan bu yana sık giremiyorum artık.Bir sürü şey yaşadık bu süreçte kısaca geçeyim hemen.Evi taşıdık.Babam rahatsızlandı şubat ayında.Bağırsaklarını komple aldılar.Küçük bir kısmı dışarıya verdiler.Sıkıntılı günler geçirdik.Kanser ilk evrede çıktığı için umutluyuz tabii ama kalp rahatsızlığı nedeniyle bağırsağı içeri alamıyorlar.Dışarda kaldığı sürecede sıkıntı oluyor.Şimdilik bekliyoruz bakalım.Işın tedavi görmeside,ameliyatta kalbine bağlı.Tez vakitte kalbininde düzelmesini diliyoruz.Eşim işi bıraktı serbest çalışmaya başladı bu nedenlede kayınvalidemin boştaki evine yerleştik.İnanılmaz yorucuydu çocukla soğukta.Neyseki şimdi daha iyiyiz.Eşimin iyi bir iş almasını istiyoruz inş. alırda o da rahatlar bizde.Bu arada ayşenura emziği bıraktırıyorum bugün 4. gün oldu akabinde tuvalet eğitiminede başladık.İlk gün küloduna kaçırdı çoğunlukla 2.gün dahada az yaptı bugün sabah iki kez tuvalete çıktık ama kakasını tutamadı bezine yapmış.Ev tam sıcak olmadığından külotla gezdiremedim henüz...Tavsiyesi olanlar olursa sevinirim...
hoşgeldin canım toprağım rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin meleğini.maşallah sana ve kızına.nasılsınız canlar ben geldim şükür yazmaya fırsat buldum kızım uyanmadan haber vereyim dedim pazartesi günü sezeryanla doğum yaptım kızımda bende iyiyz şükür yeni yeni toparlanıyorum daha sonra yazarım şimdi çıkıyorum kızlar rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah sizler içinde tek tek dua ettim rabbim kabul etsin hepinizin yüzünü güldürsün canlarım
hoşgeldin canım nasılsınslm kızlar geliyorum tekrar aranıza uzun zaman oldu... baya :)
selam canım geçmiş olsun eşine.acil şifalar versin rabbimkızlarrrrr nasılsınız ben iyiyim dün pikniğe gitmiştik eşim ayağını incitti
bağları zedelenmiş alçıya alındı 20 gün evde ben çok giremem
merak etmeyin diye yazayım dedim hepinizi öpüyorum
selam canikom kıyamam sanaSelam canlarrr..
Çok iyi değilimi halen ama beni merak etmeyinn..
İşyerinde çok zor geçiyor günlerr..
Çok zor işlerle uğraıyorum..
Ayrıca çok can dostum olan biri ile hiç den sebeple hiç
olmaması gereken bir diyolağa girdik ve ben çok üzgünüm..
ama o hiç üzgün değil. Bu da bana resmen koydu..
Öbür yandanda kilo vermem durdu tam tersi şişiyorum..yemediğim halde..
Öbür yandan halen bebek yokk..
Öbür yandan çok baskı görüyorum..Resmen benim derdim milleti geröiş ya..
Birini görmeye duruim durup hemen çocuk olsun artık oolmuyorsa tıbbi müdahale edin diyor ki
bilip bilmeden konuşuyorlar işte..Buda yetmiyor tutup örnek veriyorlar yok şu kişinin çocuğu olmamışmış sonra
dr. gitmişler tüp bebekle ikiz olmuşmuş ..Vsvs..
ya bun insanlardan uğraşmakdan bıktım benim dertlerim bana yeterince zaten yetiyor..
Alıp başımı gitmek istiyorum sadece(
canım ben de çok okudum bu tuvalet eğitimi hakkında yazıları ve doktorlara görede 2,5 yaş en doğru zamancnm tuvalet eğitimine 2 yaşında başlanıyormuş
ben vildana elalemin aklına uyup 1,5 yaşında başladım çok uğraştım ..burnumdan geldi
psikoloklar 2 yaşına kadar ısrarcı olmayın diyor
yalnız şu var gündüz bez bağlamayı bırakınca gecede bağlama
çarşafın altına muşambalar satılıyor ondan al ser
eğer bağlarsan beze güvenip gece sürekli bağlanmaya alışırmış
eltim o hatayı yaptı oğlu 5 yaşına geldi hala gece altı bağlanıyor
bugün çıktım komşumla iyilikle konuştum kadını birazda tehdit ettim.
bir müddet kafamız rahat eder sonra yine devam eder ,o zaman yine çıkar tehditimi ederimAllahım herşeyin hayırlısını versin
buda benim sınavım..sinir hastası olacam çok yakında
sende hoşgeldin canımuzunnnnnn bir aradan sonra herkese merhaba,umarım herkes iyidir.geçmişi okuyamadım biri bana
özetleyebilir mi
belenay nasıl bebiş nasıl?
doğum yapan var mı?
yeni hamile arkadaşlarımız var mı?
ayyyyyyy çokkkkk uzak kaldım konulardan....
divişim inan tam ben yazıcaktım sen yazmışsın bebeğin 9 haftalık olmuş diycektimsen sormadın gözünden kaçmıştır ben söyleyim
mesajımın altında duran hamilelik takvimi seni yanıltmasın hamile değilim
sadece bir hevese yaptım ..gerçeği olmuyor bununla avunuyorum
oooo maşallah meleğine sağlıkla büyüsün ve annesinin kucağına gelsin inşallahbugün dr gittim 6 haftalık olmuş bebişim. ama çok bulantım var sabahları hiç birşey yiyemiyorum
canım ben faceden aldım haberi sinemis hamileymiş ne diyelim darısı başımıza inşallahhh
ama gelsede şuraya yazsa daha iyi olur diye düşünüyom ben ama..
a.slm cnm hoşgeldinselam güzeller hepinizi çok sevıyım unutmayın.bu arada sinemis güzel haber verecek size yada verdimi
sanırım bu mide bulantısına hiçbirşey çözüm değilbugün dr gittim 6 haftalık olmuş bebişim. ama çok bulantım var sabahları hiç birşey yiyemiyorum
günaydın aysecimgünaydın kızlar nasılsınız
Vallahi bahçeli ev hayalini evlendiğimden beri kuruyoruz eşimle.Çocuklarımız hayvanlarımız olsun,ekip biçip kendimiz yiyelim herşeyi ağacından diye... Ne komşu, ne şu ne bu kafan rahat ooooffff oooooffff.... Rabbim bizlere ve isteyen herkese nasip etsin inş. Arsayı alabilsek eşim ben yaparım evi diyor ama bu bölgede arsalarda pahalı.Bakalım hayırlısı belki bir gün nasip olur...
ooooo kolay gelsin sen bugün yoğunsun öyleyse... İnş. güzel geçer günün...
canikom iyiyiz çok şükür
doruk havalar güzel diye her an parka gitmek istiyor inan sabah 6 da defnenin ağlamasıyla başlıyorum güne gece 12 ben halen ayaktyım günde 5 saat bile uyku yok bana.bazen çok zorlanıyorum defnenin gaz sancıları halen bitmedi
doruk pek kpnuşamıyor çişini söylemiyor bebek doğdu daha bir inat oldu .çişin varmı deyince hayır anne beze yapcam diyor.
bende zorlamıyorum .ne yapim bez bağlıyorum hala.
yaza inşallah öğrenicek arada kaka var diyor ama çişi asla söylemiyor hayır bez diyor bağırarak zaten bugüne kadar hiç baskı yapmadım kendi haline bıraktım sabah kalınca yada arada soruyorum isterse gidiyoruz istemezse bezine yapıyor
çok inat bir çocuk onunla inatlaşıp dahada kötü bir duruma girmek istemiyorum .inatlaşsam yada kızsam hiç söylemez bunu da biliyorum .
eşimde gelmedi hala
çok yoruldum bu kış iki çocuk çok zor oluyor canım ya
ikiside küçük.annemde rahatsız pek ilgilenemiyor.sorma halim harap bu sıralar
hiçbir şey yapamıyorum kendimle bile ilgilenemiyorum çocuklarım iyi sağlıklı olsunda gerisi boş herşey olur gider yapacak birşey yok bütün gün onun yemeği bubun maması onun altı bunun kakası başka birşey yok bende wallahi
günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallaahh...
kızlar allahım nasip ederse cumadan sonra yola çıkcaz dua edinde hayırlısı ile gidelim gelelim canlarım istanbula gidiyom düğüne eşimin arkadaşının düğünü çok heyecanlıyım
ama başım ağrıyor dudağımda uçuk çıkıyo yanıyo reglim son sürat devam ediyo hiç kesintisiz
sinemis canım çokkkkk tebrik ederim 2 meleğinde sarıcana bi kızın olsun inşallaaahhhhh
saolasın canım benim rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma tez zamanda nasip etsin meleklerine kavuşmayı
kısmet tabi gönlümden geçiyo benimde kız ama erkekte olsa farketmez saglıklı sıhatli olsunda :))))
canikom iyiyiz çok şükür
doruk havalar güzel diye her an parka gitmek istiyor inan sabah 6 da defnenin ağlamasıyla başlıyorum güne gece 12 ben halen ayaktyım günde 5 saat bile uyku yok bana.bazen çok zorlanıyorum defnenin gaz sancıları halen bitmedi
doruk pek kpnuşamıyor çişini söylemiyor bebek doğdu daha bir inat oldu .çişin varmı deyince hayır anne beze yapcam diyor.
bende zorlamıyorum .ne yapim bez bağlıyorum hala.
yaza inşallah öğrenicek arada kaka var diyor ama çişi asla söylemiyor hayır bez diyor bağırarak zaten bugüne kadar hiç baskı yapmadım kendi haline bıraktım sabah kalınca yada arada soruyorum isterse gidiyoruz istemezse bezine yapıyor
çok inat bir çocuk onunla inatlaşıp dahada kötü bir duruma girmek istemiyorum .inatlaşsam yada kızsam hiç söylemez bunu da biliyorum .
eşimde gelmedi hala
çok yoruldum bu kış iki çocuk çok zor oluyor canım ya
ikiside küçük.annemde rahatsız pek ilgilenemiyor.sorma halim harap bu sıralar
hiçbir şey yapamıyorum kendimle bile ilgilenemiyorum çocuklarım iyi sağlıklı olsunda gerisi boş herşey olur gider yapacak birşey yok bütün gün onun yemeği bubun maması onun altı bunun kakası başka birşey yok bende wallahi
canım benim ne oldu sana merak ettim şimdi seni
inan hep aklımdasın bir türlü fırsat bulamıyorum
selam canım
kardeşin baya azimliymiş ne güzel vermiş kiloları darısı bizim başımıza inşallah.anlattıklarını bende deniycem tabiki dayanabilirsem
çayıda aldım bugün başlıycam içmeye inşallah bana da faydası olur tatlım sağol bilgilendirdiğin için .
teşekkür ederim
hoşgeldin canım çok üzüldüm babana
allah şifa versin çok ama çok geçmiş olsun
ayşenur nasıl büyümüştür yaramaz sıpa
öpüyorum seni ve kızını
arada gel yine unutma bizleri
a.slm cnm hoşgeldin
sanırım bu mide bulantısına hiçbirşey çözüm değil
4. aya kadar çekecen
günaydın aysecim
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
inşallah hayallerimiz gerçek olur..umut fakirin ekmeği işte napalım bizde müstakil bahçeli ev hayaliyle zaman geçiriyoruzhayali bile güzel
ay çarşamba günü eşimin asker arkadaşı geldi trabzondan eşi 2 çocuyla ilk defa bursaya geliyolar dün osmangazi orhangazi türbesine ,heykel ,tophane,dağ yolu,inkaya
sonra tofaş araba müzesine,oyuncak müzesine,emirsultan ,zeki müren ,çekirge,yıldırım,yeşil oraları gezdirdik sonra eve geldik yemek yedik çay çerez meyve öle gece kaldılar sabah kahvaltı yaptık çıktık hmeen önce çarşıya gezdik sonra ulucami sonra hayvanat bahçesi ,botonik ay daha mudanyaya götürcektik ama akşam oldu dönmeleri gerekti ama bittik ya tabi melike dönerde iskender yedirdik kestane şekerimizde ohhh bursamızı tanıttık.. artık trabzondada bi kapımız var çok eğlendik çok iyi insanalr iyki geldilerde çok yoruldum yaww evdede bizürü yicek kaldı hiç yemek yemediler sanki ne demişler misafir 10 berekitiyle gelirmiş 1ini yer dokuzunu eve bırakırmış aynen öle oldu kaldı sarmalar , börekler,tatlılar,yemekler bi hafta yeriz artık
selamlar kızlarrrrrrr
HAMİLEYİM 2 ci bebişme benide listeye eklerseniz sevinirim :)))))
xaysex.megraynn.sinemis84
maşallah 3kişide olska kıpırdasın topik biraz
günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallaahh...
kızlar allahım nasip ederse cumadan sonra yola çıkcaz dua edinde hayırlısı ile gidelim gelelim canlarım istanbula gidiyom düğüne eşimin arkadaşının düğünü çok heyecanlıyım
ama başım ağrıyor dudağımda uçuk çıkıyo yanıyo reglim son sürat devam ediyo hiç kesintisiz
sinemis canım çokkkkk tebrik ederim 2 meleğinde sarıcana bi kızın olsun inşallaaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?