selamlar kızlarrrrrrr
HAMİLEYİM 2 ci bebişme benide listeye eklerseniz sevinirim :)))))
tebrik ederim sinem rabbim kucana almayı nasip etsin inşallah
fferiha bitti az bakim dedim yarın akraba günümüz var ordayız puff ders çalışmam lazım canım hiçbişey istemiyo 17sinde doktora gidiyorum devlete düstü isimiz iste bi ultrast-yon için 1 ay sonraya gün verdiler göstermek icinde 2 hafta beklicem 22sindede göstermek icin gün aldım bide tüp bebek bölümüne yönlendircek beni baaklım kaç ay sonraya rabbim yarım etsin içim çok sıkılıyo canım hiç bişey istemiyo bomboşum gene bu sıralar halimden kim anlar millet gezme tozma derdinde bense yanlız kalmak istiyorum kendimi bile istemiyorum ben olmak istemiyorum yani herşeyden kaçasın var ama kendinden sorunlarındanda kaçamıyoki insan .................
canım ya bazen insan bu moda bürünüyor ama umarım çabuk atlatırsın şükürler olsun sağlıgımız yerinde yani şükredecek çok şeyimiz var aslında
iyiyiz şükür canım ama dediğim gibi çocuklardan fırsat olmuyor inancanım iyi olduğunuza sevindim
bende uzun zaman gelmeyince acaba çocuklarmı hasta dedim
peşpeşe olunca bakması zor oluyor ama sonrası güzel oluyor beryal.. sen sabırlısın maşallah Allah kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş
demekki kapasiten 2 çocuğu kaldırıyor
Allah kolaylık versin annenede geçmiş olsun
bez meselesine gelince benim görümcemin oğluda inatlaşıp tuvaletini beze yapıyordu..görümcem hiç üstelemedi kendi kendine bıraktı
dorukta bir müddet sonra bırakır ..senin gibi sabırlı anne her çocuğa denk gelse..dorukta defnede çok şanslılar
ohhhh ne güzel gezmişsiniz allah içinize sindirsin canım ben gelinece benide böyle gezdireceksin yoksa karışmama bak.ay çarşamba günü eşimin asker arkadaşı geldi trabzondan eşi 2 çocuyla ilk defa bursaya geliyolar dün osmangazi orhangazi türbesine ,heykel ,tophane,dağ yolu,inkaya
sonra tofaş araba müzesine,oyuncak müzesine,emirsultan ,zeki müren ,çekirge,yıldırım,yeşil oraları gezdirdik sonra eve geldik yemek yedik çay çerez meyve öle gece kaldılar sabah kahvaltı yaptık çıktık hmeen önce çarşıya gezdik sonra ulucami sonra hayvanat bahçesi ,botonik ay daha mudanyaya götürcektik ama akşam oldu dönmeleri gerekti ama bittik ya tabi melike dönerde iskender yedirdik kestane şekerimizde ohhh bursamızı tanıttık.. artık trabzondada bi kapımız var çok eğlendik çok iyi insanalr iyki geldilerde çok yoruldum yaww evdede bizürü yicek kaldı hiç yemek yemediler sanki ne demişler misafir 10 berekitiyle gelirmiş 1ini yer dokuzunu eve bırakırmış aynen öle oldu kaldı sarmalar , börekler,tatlılar,yemekler bi hafta yeriz artık
biz buradayız canım sadece sana denk gelemedik sanırım .nasılsın bu arada bebiş nasılslm kızlar ben geldim ama kimse yok bu ne ya gelin toparlanalım artık geri topiğe
selamlar kızlarrrrrrr
HAMİLEYİM 2 ci bebişme benide listeye eklerseniz sevinirim :)))))
Günaydın canlarım
hepimiz için güzel bir hafta sonu olsun inşallah
iyiyiz şükür canım ama dediğim gibi çocuklardan fırsat olmuyor inan
yoksa hep aklım sizde
defnenin çok resmi var ekliycem ama onu bile yapamadım.
bu arada diette devam inşallah kurtulucam bu fazlalıklardan.
annem dün mr çektirdi pazartesi günü tekrar gidicez bakalım dr görecek .sabır konusuna gelince inan annelik ne deseler karşılığı sabır derim ben çok canı tez biriydim ama çocuk olunca sabrı ve daha dirençli olmayı öğrendim senin de dediğin gibi allah kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş .ama inşallah hep böyle kuvvetli olurum bazen inan bana çok yorulduğum tükendiğim anlar oluyor ama eşim yok ki yanımda kime nazlanayım .derdimi kime anlatayım insanın eşi gibisi yok.
bez meseleside eltinle aynı düşüncedeyim normalde bile birine birşeyi zorlasan yapmaz bezde de aynı heleki karşındaki çocuksa
zorlamadan onun keyfiyle hareket ediyorum ne yapim
bazıları 3 yaşına geliyor ne bu bez diyor ama onlara çene yarıştırmıyorum
babasının paraıs çok dorukta içine işiyor diyor gülüp geçiyorum
ne diyim ki çocuğumdan daha önemli değil hiçbirşey varsın benim oğlum 3 yaşında öğrensin çişini tuvalete yapmayı .sorunsuz olsunda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?