Dokuz Doğuranlar

işi bu canım
şu an yapacak birşey yok
izmirde de istediğim gibi bir ev almak için uğraşıyoruz
çocuklar okula başlamadan ev derdimiz bitsin bakalım zaman ne gösterecek
eksikler mssraflar hii bitmiyor ki
seney doruk kreşe başlıycak
defne büyüyor her sezon kıyafet ayakkabı mont derdi var
almışken iyisi olsun diyorsun inan her ay 2500 den aşağı kredi kartı ödemiyoprum
mamaydı bezdi ıslak mendildi bebeğe meyve si kaşık maması doruka süt ıvır zıvır yok kıyafet derken para gidiyor inana bende şaştım kaldım bu işe.
evlker en aşağı 180 .000 olmuş nasıl alıcaz aklım ermiyor biraz kenara atıyorum ama işin içinde çıkamoıyorum

selam canım
gözünaydın annen geliyormuş çok sevindim
memleketine gelicekmişsin süper gel toprağım gel

hayırlı günler kıslar ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. rabbim bu güzel günden isteyen herkesi anne olmayı nasip eylesın
amin canım

canım annem yakın ama herşey sana bakıyor ki
bebeğin mamasına ne yiyceğii doruk ne giyecek ne zaman uyuycak ne yiyecekse hazırlamak onu hergün dışarı çıkarmak sonra gelince yedirip banyo yaptırıp uyutmak hep bende
annem bebeği oyalayabiliyor mamasını hazırlayır veriyorum onu yediriyor o bile olmuyor bazen defne çok gazlı azcık emiyor biberonu sonra 10 dk aykta gezdircen gazı çıkacak sonra tekrar devam 1 saati geç,iyor mama yemesi
anneminde kendi işi oluyor çocuklar hep ağlıyor tansiyon hastası oda
fazla ilgilenemiyor
doruka zaten 1 kişi gerekiyor onu getir bunu götür herşeyi ayağına istiyor paşa

neyse canım beni boşver ben alıştım bu tempoya allahtan uykuya rahatıma düşkün değilim de yetiyorum herşeye
ama uykusuzluk çok fena aralıksız 4 saat uyusam ohhh diycem ama nerdeeeeeeeeeeeeee

baban için çok üzğüldüm rabbbim tez zamanda şifasını versin inşallah
allah yardımcınız olsun

iyi akşamlar canlarım
aslında size teyze oluyorsunuz diye müjde vermek isterdim ama malesef düşük yapmışım
bu ay 12 gün günüm geçti ..hamile olabileceğime hiç ihtimal vermediğim için test yapmadım
cumartesi günü çok şiddetli sancılandım ve benden kocaman bir et parçası geldi
hiç böyle bişey görmediğim için inceledim içinden kapsül gibi bişey çıktı
bugün dr anlattım düşük yapmışsın muhtemelende sağlıksız bir bebekti dedi
tabi düşüğün başka sebepleride var keşke 2 gün günün geçince test yapsaydın kesenin içinde bebek görünüyor olsaydı düşük önleyici verirdik birdaha ihmal etme dedi
çok üzgünüm

selamlar ben geldim...yorğun arkadaşınız güçsüz halsiz bitkin ben geldimmm...hoşgeldimhoibuldum ee bu saatte kimse olmadığına göre
evet düğün bittigece çıktık sabah geldik bu arada istanbuluda gezmiş oldumm beğendim güzel yerler var sultan ahmede gidebildik çok kalabalıktı aksi gibi o günde derbi maçı vardı kadıköyün önünden zor çıktık aman bi kavga aman odane öyle ama evden çıkmak gezmek bile biraz olsun yetti bana arada kafa dağıtmak iyi geliyor...
ee sizde ne var ne yok ösledinizmi beni

neeeekız nezaman hamile kalmışsında düşük yapmışsın canım muhtemelen sağlıksızmış hani hep deriz sağlıklı hayırlısı diye hayırlısı be gülüm düşüğün bi ayağı içerde olurmuş hadi bakalım haziranda güzel haberler bekliyoruz senden
canım bende çok incelerim öyle parça filan görüsem ama benim sancım pek olmaz

canlarım nasılsınız ben doğum yaptım cumartesi sabaha karşı 4te doğurdum normal doğum oldu oğlumda bende iyiyiz çok şükür şimdilik yaramazlık yok.rabbim hepinize nasip etsin inşallah canlarım çok dua ettim sizler için allahım kabul eder inşallah.şimdilik benden bu kadar ayrıntıları bi ara yazarım hepinizi öpüyorum

valeciği yeni yeriniz malatyamış sevindim canım
keşke öyle tayin işi bide bize uğrasa ne var şu hayatta en çok istedğim şey sağlık bebek tayin gerisi bomboş vallahh

canım çok üzüldüm ama vardır herşeyde bir hayır sıkma canını yüce rabbim gene verir kendine dikkat et canım

günaydın kızlar nasılsınız...divinciğim inan çok üzüldüm ama olsun daha sıkıntılı bi süreç yaşamaktan iyidir.buda allahın taktiri.inşallah en kısa zamanda daha iyi haberler verirsiniz.ayşecim iyi yapmışsın valla değişiklik olmuş arada ortam değiştirmek iyi oluyo.dyd tebrik ederim canım.allah analı babalı büyütsün.beryalcim seni özellikle ayakta alkışlıyorum ben ikinciyi göze alamıyorum sen bi başına ikisinede yetiyosun.allah güç kuvvet versin maşallah sana canım benim..bu arada valecim teyincimiydiniz bizim daha 3 senemiz var.ayy bizde malatya istiyoruz malum doğuya gidicez burdan.inşallah arkandan benide alırsın yanına....şimdilik bu kadar haa rejim devam ediyo bırakmadım tam iki ay oldu.bakalım nereye kadar gider...

günaydınnn kızlarrrr
dyd ciğim gözün aydın canım hayırlısı ile büyüyün inşallahh
yaren maşallah kız sana valla ben ucunu saldım istanbulda yeni yeni toparlanıyorum

hoşgeldin ayşe..özledik tabi seni ama kısa sürdü tatilin
gitmişken 1 hafta kalıp istanbulun altını üstüne getirseydiniz
ben size bugün yumurtladım yumurtam çatladı çalışma yapacam demiştim hatırlıyonmu
bu ay bişey denemiştim kocikte keçiboynuzu yedi
aslında umudum vardı ..adet olacağıma dair hiçbir belirtide yoktu..
birkaç gün daha geçsin test yapacaktım... kocik iyikide yapmadın çok sevinirdin sonrada üzüntün daha çok olurdu dedi
bundada var bir hayır
inanamıyorum...tedavisiz kendiliğimden hamile kalabiliyormuşum...doktorum bu çok iyi bişey ben artık senin için daha umutluyum dedi
gözün aydın cnm çok sevindim
Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin bebişe
canım çok üzüldüm ama vardır herşeyde bir hayır sıkma canını yüce rabbim gene verir kendine dikkat et canım
hayırlısı buymuş..bana çok büyük bir süpriz oldu
inşallah yine olur arası uzun sürmez
bu kadar umutlanmışken tekrar uzun yıllar beklemek çok zor olur

saol yarencim..hakkımızda hayırlısı buymuş
çalışmalara devam ..şimdi daha bi umutluyum

ayrıca benim diyette devam...arada kaçamak yapıyorum ama olsun oda haftada 1 ödül yerine geçiyor
yalnız bu ara kilo veremiyorum yerimde sayıyorum

Cnm çok geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır.Peki dr 3 ay korun falan dedi mi? Hani eskiler düşüğün kırığı içinde olur derler genelde düşük sonrası çok çabuk hamile kalınır bende ayşenura öyle hamile kalmıştım.Bilmiyorum ne kadar doğru ama nasip meselesi tabii.İnş. tez vakitte güzel haberini alırız...

Haklısın cnm ne diyeyim hepimiz aynıyız aslında kendi başımızın çaresine bakıyoruz bir şekilde Rabbim sabrını da veriyor... Babam konusundaki iyi dileklerin için çok teşekkür ederim... Gazlı bebek demişsin ne kullanıyorsun gazı için?Çok ağlıyormu ?

divim çok geçmiş olsun rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah tez zamanda hemen hamiş kalırsın canım :))))

divinty çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm allah hayırlısını versin inşallah tez zamanda ...dyd senide tebrik ederim canım güle güle büyüt bebeğini inşallah...

saol cnm teşekkür ederim
tedaviye başladık bu ay yine klomen verdi dr
zaten son adet tarihime göre 4 haftalıkmış
8 haftalıktan önceki düşüklerde içerde parça falan kalmazmış..kürtaja veya beklemeye gerek yokmuş
inşallah bende fazla beklemeden bunun arkasından yine hamile kalabilirim
divim çok geçmiş olsun rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah tez zamanda hemen hamiş kalırsın canım :))))
saol sinemis hayırlısı böyleymiş cnm ..listeyi kalabalıklaştırmayı çok isterdim hemen arkanızdan geliyodum az kalsın
divinty çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm allah hayırlısını versin inşallah tez zamanda ...dyd senide tebrik ederim canım güle güle büyüt bebeğini inşallah...

saol bircancım...hayırlısı buymuş.. test yapsaydım hamile olduğumu öğrenip sonra düşseydi çok daha fazla üzülürdüm
doktor düşük yapmışsın diyene kadar değildir diye kendimi avuttum ama doktorun ağzından duyunca ağlamamak için kendimi zor tuttum çenem titredi konuşamadım
çok daha umutlu konuştu dr..hayırlısı bakalım son 3 klomen hakkım kaldı ..inşallah aşılamaya geçmeden yeniden hamile kalabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…