saol cnm teşekkür ederim
tedaviye başladık bu ay yine klomen verdi dr
zaten son adet tarihime göre 4 haftalıkmış
8 haftalıktan önceki düşüklerde içerde parça falan kalmazmış..kürtaja veya beklemeye gerek yokmuş
inşallah bende fazla beklemeden bunun arkasından yine hamile kalabilirim
saol sinemis hayırlısı böyleymiş cnm ..listeyi kalabalıklaştırmayı çok isterdim hemen arkanızdan geliyodum az kalsın
saol bircancım...hayırlısı buymuş.. test yapsaydım hamile olduğumu öğrenip sonra düşseydi çok daha fazla üzülürdüm
doktor düşük yapmışsın diyene kadar değildir diye kendimi avuttum ama doktorun ağzından duyunca ağlamamak için kendimi zor tuttum çenem titredi konuşamadım
çok daha umutlu konuştu dr..hayırlısı bakalım son 3 klomen hakkım kaldı ..inşallah aşılamaya geçmeden yeniden hamile kalabilirim
saol cnm teşekkür ederim
tedaviye başladık bu ay yine klomen verdi dr
zaten son adet tarihime göre 4 haftalıkmış
8 haftalıktan önceki düşüklerde içerde parça falan kalmazmış..kürtaja veya beklemeye gerek yokmuş
inşallah bende fazla beklemeden bunun arkasından yine hamile kalabilirim
saol sinemis hayırlısı böyleymiş cnm ..listeyi kalabalıklaştırmayı çok isterdim hemen arkanızdan geliyodum az kalsın
saol bircancım...hayırlısı buymuş.. test yapsaydım hamile olduğumu öğrenip sonra düşseydi çok daha fazla üzülürdüm
doktor düşük yapmışsın diyene kadar değildir diye kendimi avuttum ama doktorun ağzından duyunca ağlamamak için kendimi zor tuttum çenem titredi konuşamadım
çok daha umutlu konuştu dr..hayırlısı bakalım son 3 klomen hakkım kaldı ..inşallah aşılamaya geçmeden yeniden hamile kalabilirim
hayırlısıyla ameliyat başarılı geçer baban sağlığına kavuşur inşallah cnmKızlaaaaarrrrr nerdesiniz? Bu cuma sabahı babamı ameliyata alıyorlar bağırsağını içeri alacaklar inş. dua edinde sağ salim çıksın inş. Yarın ziyarete gideceğiz ameliyat öncesi... Sizlerde ne var ne yok nasılsınız?
günaydınnnn...
nasılsınız kızlar herkes iyidir umarım...
mergyann cığım çok geçmiş olsun canım inşalah sorunsuz atlatırsınız
allahım 10 kişi çakılı kaldık umut listesinde divinim hadi bi dahaki ay açılışı bi yapta sıra bi,zede gelsin maşşallah ilk sırayı aldın vermiyonda kimseyeama böyle olmaski nese nese şaka şaka nasıl oldun canım inşallha daha iyisindir
neslihan gene unuttu buraları valede taşınma derdinde galiba:26::26::26:
hayırlısıyla ameliyat başarılı geçer baban sağlığına kavuşur inşallah cnm
günaydın ayşe naber cnm
klomene başladım 2 gündür içiyorum sen ne yapıyon
10 kişiden biri yukarı listeye çıkamıyor üst listeden 2. hamileler alta iniyor
napalım kısmet
slmlar megrayn geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider
günaydınnnn...
nasılsınız kızlar herkes iyidir umarım...
mergyann cığım çok geçmiş olsun canım inşalah sorunsuz atlatırsınız
allahım 10 kişi çakılı kaldık umut listesinde divinim hadi bi dahaki ay açılışı bi yapta sıra bi,zede gelsin maşşallah ilk sırayı aldın vermiyonda kimseyeama böyle olmaski nese nese şaka şaka nasıl oldun canım inşallha daha iyisindir
neslihan gene unuttu buraları valede taşınma derdinde galiba:26::26::26:
hayırlısıyla ameliyat başarılı geçer baban sağlığına kavuşur inşallah cnm
günaydın ayşe naber cnm
klomene başladım 2 gündür içiyorum sen ne yapıyon
10 kişiden biri yukarı listeye çıkamıyor üst listeden 2. hamileler alta iniyor
napalım kısmet
iyi akşamlar canlarım
aslında size teyze oluyorsunuz diye müjde vermek isterdim ama malesef düşük yapmışım
bu ay 12 gün günüm geçti ..hamile olabileceğime hiç ihtimal vermediğim için test yapmadım
cumartesi günü çok şiddetli sancılandım ve benden kocaman bir et parçası geldi
hiç böyle bişey görmediğim için inceledim içinden kapsül gibi bişey çıktı
bugün dr anlattım düşük yapmışsın muhtemelende sağlıksız bir bebekti dedi
tabi düşüğün başka sebepleride var keşke 2 gün günün geçince test yapsaydın kesenin içinde bebek görünüyor olsaydı düşük önleyici verirdik birdaha ihmal etme dedi
çok üzgünüm
bir evlat için en kötü durum annelerimiz babalarımız acı çekerken elimizden hiçbişey gelmemesiSağolun kızlar bugün ziyaretine gittik kovdu doktor bizi odadan fazla kalamadık.Eko çekildi yine bir sorun çıkmış ameliyat tarihi sarkabilirmiş pazartesiye.Tabii biz hemen olup çıksın istiyoruz ama hayırlısı neyse o olsun....
aynen bende öyleyimSizler nasılsınız ? Ben aslında çok keyifsizim 2 gündür... Her şey ters gidiyormuş gibi üzerime üzerime geliyormuş gibi...Böyle durumlarda garip bir şekilde sabırlı oluyorum.Nefret ediyorum o halimden... Yap yapacağını işte demi niye susuyorsun? Anne olunca mı böyle oldum ben yaa? Herkese her şeyi söylerdim önceden şimdi niye söylemiyorum ? Uyuz oluyorum kendimeeeeeeee..........
saol cnm hayırlısı buymuşgeçmiş olsun
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar...naılsınız...annem geldi salı sabahı biz çarşamba bekliyoduk sürpriz yaptı.az buçuk çaktık gelceğini ama yinede çok sevindik...nasipse ay başında gidiyoruz annemle izmire..ramazan başlamadanda dönerim..hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun..
bir evlat için en kötü durum annelerimiz babalarımız acı çekerken elimizden hiçbişey gelmemesi
geç olsun güç olmasın yeterki sağlığına kavuşsun baban
sıkma canını cuma olmasın pazartesi olsun dr daha iyisini biliyordur
Allah şifa versin inşallah
aynen bende öyleyim
evde sürekli kalbim çarpıntılı ellerim titrek ve buz gibi dolanıyorum sinirden stresten saçlarım dimdik
saol cnm hayırlısı buymuş
gözün aydın cnm ..sen çok düşkünsün annene..annen izmirde sen nerdesin bu arada ben senin nerde yaşadığını bilmiyorum
canikom kıyamam sanaiyi akşamlar canlarım
aslında size teyze oluyorsunuz diye müjde vermek isterdim ama malesef düşük yapmışım
bu ay 12 gün günüm geçti ..hamile olabileceğime hiç ihtimal vermediğim için test yapmadım
cumartesi günü çok şiddetli sancılandım ve benden kocaman bir et parçası geldi
hiç böyle bişey görmediğim için inceledim içinden kapsül gibi bişey çıktı
bugün dr anlattım düşük yapmışsın muhtemelende sağlıksız bir bebekti dedi
tabi düşüğün başka sebepleride var keşke 2 gün günün geçince test yapsaydın kesenin içinde bebek görünüyor olsaydı düşük önleyici verirdik birdaha ihmal etme dedi
çok üzgünüm
hoşgeldin canım değişiklil iyi olmuş senin için çok sevindimselamlar ben geldim...yorğun arkadaşınız güçsüz halsiz bitkin ben geldimmm...hoşgeldimhoibuldum ee bu saatte kimse olmadığına göre
evet düğün bittigece çıktık sabah geldik bu arada istanbuluda gezmiş oldumm beğendim güzel yerler var sultan ahmede gidebildik çok kalabalıktı aksi gibi o günde derbi maçı vardı kadıköyün önünden zor çıktık aman bi kavga aman odane öyle ama evden çıkmak gezmek bile biraz olsun yetti bana arada kafa dağıtmak iyi geliyor...
ee sizde ne var ne yok ösledinizmi beni
canım benim tebrik ederim sağlıkla büyüt meleğinicanlarım nasılsınız ben doğum yaptım cumartesi sabaha karşı 4te doğurdum normal doğum oldu oğlumda bende iyiyiz çok şükür şimdilik yaramazlık yok.rabbim hepinize nasip etsin inşallah canlarım çok dua ettim sizler için allahım kabul eder inşallah.şimdilik benden bu kadar ayrıntıları bi ara yazarım hepinizi öpüyorum
sağol canım benim ne yapim çok zor inan ama dayanmaya çalışıyorumgünaydın kızlar nasılsınız...divinciğim inan çok üzüldüm ama olsun daha sıkıntılı bi süreç yaşamaktan iyidir.buda allahın taktiri.inşallah en kısa zamanda daha iyi haberler verirsiniz.ayşecim iyi yapmışsın valla değişiklik olmuş arada ortam değiştirmek iyi oluyo.dyd tebrik ederim canım.allah analı babalı büyütsün.beryalcim seni özellikle ayakta alkışlıyorum ben ikinciyi göze alamıyorum sen bi başına ikisinede yetiyosun.allah güç kuvvet versin maşallah sana canım benim..bu arada valecim teyincimiydiniz bizim daha 3 senemiz var.ayy bizde malatya istiyoruz malum doğuya gidicez burdan.inşallah arkandan benide alırsın yanına....şimdilik bu kadar haa rejim devam ediyo bırakmadım tam iki ay oldu.bakalım nereye kadar gider...
canım defne de abisi gibi çok gazlı hep ağlıyor .herşeyi denedik ama en etkili sab simplex olduCnm çok geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır.Peki dr 3 ay korun falan dedi mi? Hani eskiler düşüğün kırığı içinde olur derler genelde düşük sonrası çok çabuk hamile kalınır bende ayşenura öyle hamile kalmıştım.Bilmiyorum ne kadar doğru ama nasip meselesi tabii.İnş. tez vakitte güzel haberini alırız...
Haklısın cnm ne diyeyim hepimiz aynıyız aslında kendi başımızın çaresine bakıyoruz bir şekilde Rabbim sabrını da veriyor... Babam konusundaki iyi dileklerin için çok teşekkür ederim... Gazlı bebek demişsin ne kullanıyorsun gazı için?Çok ağlıyormu ?
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar...naılsınız...annem geldi salı sabahı biz çarşamba bekliyoduk sürpriz yaptı.az buçuk çaktık gelceğini ama yinede çok sevindik...nasipse ay başında gidiyoruz annemle izmire..ramazan başlamadanda dönerim..hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun..
Sağol cnm sürekli telefonda konuşuyoruz ben ayşenurla gidemediğim için evdeyim abimler ordalar ameliyata girmesini bekliyorlarmış şimdi 3 kişi varmış sırada.Korkumuz babam beklerken tekrar kalple ilgili bir sıkıntı olup ameliyattan vazgeçilmesi.70 yaşında adam zaten zar zor ameliyata alıyorlar sabahtan beri bekletiyorlar tansiyonu var aç kalbi tetikleyecek işi zorlaştırıyorlar iyice.Sabah erkenden olup çıksaydı sağ salim.Aklımızda sürekli orda şimdi.Gitsem faydamdan çok zararım olacak çocukla.Kalsam duramıyorum ikide bir aramaktan.Uyuz oldum uyuz burda... Ya herşey mi ters bu sene yoksa bana mı denk geliyor? Çığlık atacam artık Allahım imdaaaattt diye... Offff Offff......
herkese hayırlı cumalar Allahım gönlünüzden geçen bütün duaları kabul etsin inşllah
DUYGUcum oğluşun doğmuş gözün aydın cnm Allahım analı babalı büyütsün inşllah sendende foto bekliyoruz paşanın
DİVİNİM gerçi özelden konuştuk ama yine geçmiş olsun cnm hayırlısı böyleymiş rabbim sağlıklı ve hayırlı bebiş versin en kısa zamanda inşllah cumanın hürmetine amin:109:
burda şakır şakır yağmur yağıyor nihayet evimde oturabilecem bu sayede
serdar kuduruyor dışarı çıkcem diye balkondan da yağmuru görünce kuzu kuzu içeri giriyor:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?