Dokuz Doğuranlar

Günaydın kızlar nasılsınız...havalar berbat valla annemle tıkıldık kaldık eve neyse acısını izmrde çıkarırım inşallah.DİVİNCİĞİM annemler izmirde ben tekirdağdayım eşim assubay ya dolanıp duruyoz işte...megryan canım baban nasıl oldu çok geçmiş olsun sanada...AYŞE nerlerde benmi göremedim acaba onsuz olmaz buralar valla...BERYALcim valla zor işin eşim ayda 3 veya 4 kere nöbetçi oluyoda bunalıma giriyorum..ne zamana kadar böyle olcak bi süre sonra karada çalışma şansı yokmu.böyle çekilirmi hayat çok zor inanki allah yardımcın olsun.ben evlendim bi sene sonra eşim afganistana göreve gitti.6 ay annemlerde kaldım yağızda yoktu yinede nasıl geçti bi allah bi ben bilirim.bir senelik evli olmama rağmen annemle kalcağım için çok sevinmeme ragmen tuhaf gelmişti bana evimiz...ardahanda oturuyoduk o zaman evimede gidemedim hiç...neyse rabbim sana eşine çocuklarına uzun sağlıklı ömürler versin...kendinize çok iyi bakın...

günaydınn kızlar nasılsınız
ben birazdan düğüne gitcem daha doğrusu önce çarşıya çıkcam düğün hediyesi alacam ordanda düğüne gideriz herhalde
eee sizlerde ne var ne yok nasılmış herkesler
megryann cığım baban durumu nasıl inan dün gece aklıma geldimi canım ablam senin baban bizimde babamız sayılır umarım bi an önce sağlığına kavuşur dualarımdasınız
hani dedin ya insan nasıl sabırlı oluyor diye gerçekten biz kadınlar çok güçlü ve sabırlıyız bende öyleyim mide bulantım hiç geçmez öyle bi durumlarda belimi alıpta kalkamam offf çok zorrrallahım sana ve tüm kardeşlerimin yanında olsun inşallahh

anam biri kulaklarımı çınlattı resmen valla koşa koşa geldim buralardayım canım hiçbensiz olurmu hiçç
demek annenle içerde kaldınız hava durumu oralarda yağmur olacağını söylüyordu akşam haberlerde:2::2::2:
senin tekirdağda olduğunu biliyordum ben hatta sumoşta edirnedemiydi tekirdağdamıydı o oralarda biyerdedi ama şimdi elazğıda

canım benim yaa hem sevindim hem üzüldüm geçmiş olsun Yüce Rabbim mucize bebişini yollamış meğer ama nasibi yokmuş inşşşşş çok çok yakında bebişinin müjdesini alıcaz canım benim dualarımdasın

hayırlısıyla kurtarmıştır inşallah baban
saol cnm tşkr ederim

saol beryal
ağzıma bir parmak bal çalındı işte buda bana epey gider
birdahada ne zaman olur bu mucize Allah bilir
herşey kısmet ...

diyete devam 67 kiloyum...durakladım veremiyorum ama hala dikkat ediyorum
az yiyorum...aç yatıyorum ...azim ettim hayatımda ilk defa bu kadar kararlıyım

aranız baya uzakmış
ben seni izmir civarında sanıyordum
başka memlekette olmak bi yandan güzel bi yandan kötü
bende hep sivas dışına gelin gitmeyi istemiştim ..gezip tozmak için

hayırlısı buymuş sifaacım...Allah razı olsun dualarında beni unutmadığın için
az önce sayfana gelmiştim albümüne baktım duaları kopyaladım yazıcıdan çıkardım kızım elinde tesbih dua ediyor bizim için
anne tek senin için dua etmiyorum herkes için ediyorum dedi
Allah kabul eder inşallah

canım benimm Rabbime dualarla sığınıyoruz şükür vesile olduysam ne mutlu bana tatlım ohh maşallah cici kızın tesbihle okumaya bile başlamış ne güzel kalbi var ki biz teyzeleri içinde kocamn yer ayırmış ALLAH razı olsun ALLAHım kabul etsin inşallah mucize bebişler hepimize nasip olsun inşşşşşş

herkes ben gibi selam diyen kaçmış
divinim neyin var pek biefkarlı gördüm seni hayrola:26::26:
sezen canım nereledesin sen nasıl gidiyor tabi şimdi geldin gittin bi daha ne zaman gelecen allah bilir neyse sağlık olsun

selam canım nasılsınız sizleri çok özldim nevar neyok kızlar nasıl
a.slm cnm hoşgeldin nasılsın
çok uzun zamandır gelmiyordun
biz iyiyiz sen ve oğlun nasılsınız
kocaman olmuştur şimdi 2.yide düşünmeye başlamışsındır

ben annemlere gittim aysem
mutsuzum bu ara yine hiçbirşeyden keyif alamıyorum
kocik beni gezdiriyor bişeyler alıyor ama yetmiyor neşelendirmeye
içim sıkılıyor offffff
biyerlere gitsem herkes benden kötü onları dinledikçe negatif elektrik yüklenip geliyorum en iyisi evde oturmak
kalbim birinin elinde çamaşır gibi sıkıyor nefes alamıyomuşum gibi hissediyorum

kızlar kan testimi ultrasyonumu yaptırdım bakalımyarın göstermeye gidicem fakülteye oda tüp bebege yönlendircek bakalım kaç ay sonraya gün vercekler püff öff sırf doktora gidiyorum die içim rahatlasın die gidiyorum bişi olcandan değil o ore yolluyo bu bure neyse banada oyalanmak olsun bu arada sınavlarıma çalışıyorum bende hayat böle...

eşim canla başla çalışıyo garibim ona bişi demiyorum biraz sıkıntımız var ama şükür hiç belli etmemmeye çalışıyo bende bişi istemiyorum olanlarımı giyorum normalde hergün bisi aldım için şimdi tuhaf gelsede bakıyorumda vala yatcak yerim yok zaten heryerim eşşya çok şükür borcumuzu ödüyoruz.. koca gün ordan oraya atıyorum kendimi bi ders çalışıyorum bi uyuyyorum bitvye oturuyorum perdeleri açmadım günler oluyo hiç bişiyi istemiyorum aslında şöle kocamıda alıp bi gitsem buralardan herkezden uzaga kimse tanımasa bizi evli olmasak çocuk derdi olmasa sevgili gb iki aşık gb bi tatil yapsak onu çok seviyorum işte bu yüzden omuzlarım düşük bu hayata karşı öle iyiki öle canıyla kanıyla çalışıyoki onun bi evladı olmalı anun benim biizm bi çocumuz olmalı ağlamıyorum hiç artık bilmiyorum içim kurudu sanırım hiç bişi hissetmiyorum üzülmüyomuyum die düşünüp duruyorum ama boşluk var içimde hayal kurmuyorum sanırım artık umut mu bitti bilmiyorum ama bişiler tükendi içimde ............... çok şükür başka derdimiz yok ...

sizi seviyorum

selamlalar kızlar hem çalış hem cocuk hiç fırsat olmuyo uğur kocaman oldu ikincie gelince düşonmüyorum şimdilik ev aldık borçlandık yani ayşem sen nasılsın dlvlnlm canım canlarım slzleri .ok seviyorum buarada cepten giriyorum yazım hatam çoktur

hayırlı olsun eviniz güle güle oturun
Allah borçlarınızı ödeme kolaylığı versin
arada ceptende olsa gel buralar çok ıssız kaldı
bizde seni seviyoruz cnm öpüldün

günaydın günaydın günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnn
kimse gelmiyor
gelmeyin birgün bende kökten gidecem
şurda 3-5 kişi kaldık sizde gelmeyin
ben kendim çalar kendim oynarım

haksever yaa ben senin problemin neydi hiç hatırlamıyorum :26:
kısaca bi özet geçsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…