Günaydın kızlar nasılsınız...havalar berbat valla annemle tıkıldık kaldık eve neyse acısını izmrde çıkarırım inşallah.DİVİNCİĞİM annemler izmirde ben tekirdağdayım eşim assubay ya dolanıp duruyoz işte...megryan canım baban nasıl oldu çok geçmiş olsun sanada...AYŞE nerlerde benmi göremedim acaba onsuz olmaz buralar valla...BERYALcim valla zor işin eşim ayda 3 veya 4 kere nöbetçi oluyoda bunalıma giriyorum..ne zamana kadar böyle olcak bi süre sonra karada çalışma şansı yokmu.böyle çekilirmi hayat çok zor inanki allah yardımcın olsun.ben evlendim bi sene sonra eşim afganistana göreve gitti.6 ay annemlerde kaldım yağızda yoktu yinede nasıl geçti bi allah bi ben bilirim.bir senelik evli olmama rağmen annemle kalcağım için çok sevinmeme ragmen tuhaf gelmişti bana evimiz...ardahanda oturuyoduk o zaman evimede gidemedim hiç...neyse rabbim sana eşine çocuklarına uzun sağlıklı ömürler versin...kendinize çok iyi bakın...
canım benim yaa hem sevindim hem üzüldümiyi akşamlar canlarım
aslında size teyze oluyorsunuz diye müjde vermek isterdim ama malesef düşük yapmışım
bu ay 12 gün günüm geçti ..hamile olabileceğime hiç ihtimal vermediğim için test yapmadım
cumartesi günü çok şiddetli sancılandım ve benden kocaman bir et parçası geldi
hiç böyle bişey görmediğim için inceledim içinden kapsül gibi bişey çıktı
bugün dr anlattım düşük yapmışsın muhtemelende sağlıksız bir bebekti dedi
tabi düşüğün başka sebepleride var keşke 2 gün günün geçince test yapsaydın kesenin içinde bebek görünüyor olsaydı düşük önleyici verirdik birdaha ihmal etme dedi
çok üzgünüm
hayırlısıyla kurtarmıştır inşallah babanSağol cnm sürekli telefonda konuşuyoruz ben ayşenurla gidemediğim için evdeyim abimler ordalar ameliyata girmesini bekliyorlarmış şimdi 3 kişi varmış sırada.Korkumuz babam beklerken tekrar kalple ilgili bir sıkıntı olup ameliyattan vazgeçilmesi.70 yaşında adam zaten zar zor ameliyata alıyorlar sabahtan beri bekletiyorlar tansiyonu var aç kalbi tetikleyecek işi zorlaştırıyorlar iyice.Sabah erkenden olup çıksaydı sağ salim.Aklımızda sürekli orda şimdi.Gitsem faydamdan çok zararım olacak çocukla.Kalsam duramıyorum ikide bir aramaktan.Uyuz oldum uyuz burda... Ya herşey mi ters bu sene yoksa bana mı denk geliyor? Çığlık atacam artık Allahım imdaaaattt diye... Offff Offff......
saol cnm tşkr ederimherkese hayırlı cumalar Allahım gönlünüzden geçen bütün duaları kabul etsin inşllah
DUYGUcum oğluşun doğmuş gözün aydın cnm Allahım analı babalı büyütsün inşllah sendende foto bekliyoruz paşanın
DİVİNİM gerçi özelden konuştuk ama yine geçmiş olsun cnm hayırlısı böyleymiş rabbim sağlıklı ve hayırlı bebiş versin en kısa zamanda inşllah cumanın hürmetine amin:109:
burda şakır şakır yağmur yağıyor nihayet evimde oturabilecem bu sayede
serdar kuduruyor dışarı çıkcem diye balkondan da yağmuru görünce kuzu kuzu içeri giriyor:90:
canikom kıyamam sana
üzüldüm ama fazla değil senin adına
sakın kızma ama demekki hamile kalabiliyorsun .
yani demekki gelecek aylar senin için güzel günler var
dietine ve adet sonrası eşinle daha fazla vakit geçirmeye dikkat et.
stresten uzak dur.hayırlısı olsun inşallah senin için tatlım
aranız baya uzakmışGünaydın kızlar nasılsınız...havalar berbat valla annemle tıkıldık kaldık eve neyse acısını izmrde çıkarırım inşallah.DİVİNCİĞİM annemler izmirde ben tekirdağdayım eşim assubay ya dolanıp duruyoz işte..
canım benim yaa hem sevindim hem üzüldümgeçmiş olsun Yüce Rabbim mucize bebişini yollamış meğer ama nasibi yokmuş inşşşşş çok çok yakında bebişinin müjdesini alıcaz canım benim dualarımdasın
canım benimm Rabbime dualarla sığınıyoruz şüküraranız baya uzakmış
ben seni izmir civarında sanıyordum
başka memlekette olmak bi yandan güzel bi yandan kötü
bende hep sivas dışına gelin gitmeyi istemiştim ..gezip tozmak için
hayırlısı buymuş sifaacım...Allah razı olsun dualarında beni unutmadığın için
az önce sayfana gelmiştim albümüne baktım duaları kopyaladım yazıcıdan çıkardım kızım elinde tesbih dua ediyor bizim için
anne tek senin için dua etmiyorum herkes için ediyorum dedi
Allah kabul eder inşallah
selamlar canlarım nasılsınız
a.slm cnm hoşgeldin nasılsınselam canım nasılsınız sizleri çok özldim nevar neyok kızlar nasıl
herkes ben gibi selam diyen kaçmış
divinim neyin var pek biefkarlı gördüm seni hayrola:26::26:
sezen canım nereledesin sen nasıl gidiyor tabi şimdi geldin gittin bi daha ne zaman gelecen allah bilir neyse sağlık olsun
herkes ben gibi selam diyen kaçmış
divinim neyin var pek biefkarlı gördüm seni hayrola:26::26:
sezen canım nereledesin sen nasıl gidiyor tabi şimdi geldin gittin bi daha ne zaman gelecen allah bilir neyse sağlık olsun
a.slm cnm hoşgeldin nasılsın
çok uzun zamandır gelmiyordun
biz iyiyiz sen ve oğlun nasılsınız
kocaman olmuştur şimdi 2.yide düşünmeye başlamışsındır
ben annemlere gittim aysem
mutsuzum bu ara yine hiçbirşeyden keyif alamıyorum
kocik beni gezdiriyor bişeyler alıyor ama yetmiyor neşelendirmeye
içim sıkılıyor offffff
biyerlere gitsem herkes benden kötü onları dinledikçe negatif elektrik yüklenip geliyorumen iyisi evde oturmak
kalbim birinin elinde çamaşır gibi sıkıyor nefes alamıyomuşum gibi hissediyorum
selamlalar kızlar hem çalış hem cocuk hiç fırsat olmuyo uğur kocaman oldu ikincie gelince düşonmüyorum şimdilik ev aldık borçlandık yani ayşem sen nasılsın dlvlnlm canım canlarım slzleri .ok seviyorum buarada cepten giriyorum yazım hatam çoktur
kızlar kan testimi ultrasyonumu yaptırdım bakalımyarın göstermeye gidicem fakülteye oda tüp bebege yönlendircek bakalım kaç ay sonraya gün vercekler püff öffsırf doktora gidiyorum die içim rahatlasın die gidiyorum bişi olcandan değil o ore yolluyo bu bure neyse banada oyalanmak olsun bu arada sınavlarıma çalışıyorum bende hayat böle...
eşim canla başla çalışıyo garibim ona bişi demiyorum biraz sıkıntımız var ama şükür hiç belli etmemmeye çalışıyo bende bişi istemiyorum olanlarımı giyorum normalde hergün bisi aldım için şimdi tuhaf gelsede bakıyorumda vala yatcak yerim yok zaten heryerim eşşya çok şükür borcumuzu ödüyoruz.. koca gün ordan oraya atıyorum kendimi bi ders çalışıyorum bi uyuyyorum bitvye oturuyorum perdeleri açmadım günler oluyo hiç bişiyi istemiyorum aslında şöle kocamıda alıp bi gitsem buralardan herkezden uzaga kimse tanımasa bizi evli olmasak çocuk derdi olmasa sevgili gb iki aşık gb bi tatil yapsak onu çok seviyorum işte bu yüzden omuzlarım düşük bu hayata karşı öle iyiki öle canıyla kanıyla çalışıyoki onun bi evladı olmalı anun benim biizm bi çocumuz olmalı ağlamıyorum hiç artık bilmiyorum içim kurudu sanırım hiç bişi hissetmiyorum üzülmüyomuyum die düşünüp duruyorum ama boşluk var içimde hayal kurmuyorum sanırım artık umut mu bitti bilmiyorum ama bişiler tükendi içimde ............... çok şükür başka derdimiz yok ...
sizi seviyorum
günaydın günaydın günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnn
kimse gelmiyor
gelmeyin birgün bende kökten gidecem
şurda 3-5 kişi kaldık sizde gelmeyin
ben kendim çalar kendim oynarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?