beryal resimleri ekleyememişim..laptoptan eklemeye çalışmıştım..anneme gidecem şimdi akşam gelince eklerim yüz görümlüğümü hazırla
canım çok şükür değerlerim yolundaymış
maalesef köyde oturuyorum burda komşum bile yok
onun için kendi kendime uğraş bulmaya çalışıyorum
sabah eşimle kalkıyorum birlikte kahvaltı yapıyoruz o gidince ev işi yapıp
ebru şallıyla plates yapıyorum sonrada kendimce hobiler edindim onlarla ugraşıyorum canım
psikologta dedi ona odaklanma onunda dediklerini uygulamaya çalışıyorum
banane banane sadece beryalmi bende görmek istiyorum seni bende veririm boy gorumlugu olmazmi
günaydın hakcam nasılsın cnm?günaydın günaydın kızlar güzel bir gün olması dileğiyle...
günaydın bernacım hatta tünaydın diyeyimGÜNAYDIN HERKESE
canım aramıza hoşgeldin inşllah uğur getirir burası sanadayazdıkların çok anlamlıydı ben daha yeni buldum bu topiği ama bende senin gibi düşünüyorum hangi topiğe gidersek gidelim insanlar unutuyorlar geçmişteki acılarını ve bize umut olmak zor geliyor ben 4 kez kaybettim bebeklerimi ve bazı topiklerdeki tavırlar iyice sinir ediyordu resmen kendi başlarına gelmeyen acıları paylaşmaktan kaçıyor insanlar biz her hamile haberinde her doğan bebek haberinde onlarla sevinip mutlu oluyor ama malesef bizim üzüntümüz kimsenin umrunda olmuyor çünkü muradına eriyorlar neyse içime dokundu sözlerin yinede rabbim kimseye avlat acısıda evlat hasretide yaşatmasın...
sağol diviş teyzesicanım geçmiş olsun serdar paşama
hayırlı olsun kayranın cicileri güle güle giysin
hg valem ben iyiyim çok şükür..bebişte iyi..çok akıllı hiç yaramazlık yapmıyor
4 ekimde kontrole gittim beryal..aşık oldum ben miniğime çok şirindi
üçlü test için gitmiştim test için küçük dedi doktorum 12 ekimde tekrar gidecem..cinsiyetini göremedi tortop durmuş içerde sanki yer yok yayılıp yatmamış sıkışmış gibiydi
test tekrarlanacak cuma günü ..4 ekimdekinde de sorun çıkmadı inşallah böyle devam ederiz
bende iyiyim hiç hamile gibi değilim..
sağol bernacım evet dişle beraber olunca çok zormuş hepsi çıksada kurtulsak şu dişlerdenHAYIRLISIYLA CANIM
RABBİM YARDIMCIN OLSUN
sen tırsma canikom senlik birşey yok asıl ben senden çekinirim
topiğime sahip çıktın diycen diye
ben hepberaber olalım paylaşımlarda bulunalım yine eskisi gibi istiyorum o kadar başka amacım yok
insanca kardeşçe ve sevgiyle
kıskançlık dedikodu ve kötü şeyler yaşamadan ama .
çok geçmiş olsun canım
seradarada allah kolaylık versin salgın var ve diş çok yoracak miniğimi kıyamam
çok teşekkür ederim canım .amin
bayramlıklarını sağlıkla güzel günlerde giysin kayra paşa
maşallah bebeişimize
geç buldun ama tez yitirme sakın sende erkenden bırakıp gitme bizi
hayırlısyla başlasın tedavin inşallah meleğine çabucak kavuşursun
amin canımmmmmmm
rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
canım çok şükür değerlerim yolundaymış
maalesef köyde oturuyorum burda komşum bile yok
onun için kendi kendime uğraş bulmaya çalışıyorum
sabah eşimle kalkıyorum birlikte kahvaltı yapıyoruz o gidince ev işi yapıp
ebru şallıyla plates yapıyorum sonrada kendimce hobiler edindim onlarla ugraşıyorum canım
psikologta dedi ona odaklanma onunda dediklerini uygulamaya çalışıyorum
canım hoşgeldin aramıza
canım benim seninle aynı kaderi yaşıyoruz bende 5 bebeğimi kaybettim
1 dış gebelik biri ikiz 5 bebek kaybettim allaha sığınıyorum
bende düşmesi için sebep bulamıyorlar geçirmediğin operasyon
içmediğim hap kalmadı ama olmadı hayırlısı böyleymiş
inşallahhhh bizde bebklerimize kavuşacağız
canım annene geçmiş olsun
çok şükür iyiye gidiyor sanırım
sende göbişini eklede bize umut olsun
inşallah sanada hayirli uğurlu gelir topikimiz ikiz hatta ucuzlerin olur inşallah
aramiza hosgeldin güzel paylasimlarda bulunmak dileğiyle
günaydın hakcam nasılsın cnm?
günaydın bernacım hatta tünaydın diyeyim
canım aramıza hoşgeldin inşllah uğur getirir burası sanadaayrıca bebişlerin için çok üzüldüm geçmiş olsun inşllah bidaha o acıları yaşamazsın
sağol diviş teyzesibugün daha iyice paşam oyuncakları döktü oynuyor şu senin nazlı fındıkı bende çok merak ettim göstersede rahatlasam
sağol bernacım evet dişle beraber olunca çok zormuş hepsi çıksada kurtulsak şu dişlerden
GÜNAYDIN KIZLAR
N asılsınız herkesler nasıllll
eylül ayı bitti geldi ekim 1 bugün inşallah bu ay yüzümümz güler ayın 15 inde endokri bölümne gidecem tabi aynı gün adetim gelirsede doğum doktoruna gidecem allahım nolur adetim gelmesin bebeğim gelsin inşallahhh hayırlısı ile eli ayağı düzğün sağlığı sihhati yerinde olsun inşallah
hem kızlar yaptığım düşüğe hiç üzülmedim evet ilk başlarda çok üzüldüm ama geçen ay doktorum düşük yapman bana kızma ama ayşe hanım tam isabet olmuş dedi o değerlerle hem sağlam olmazdı zaten düşerdide dedi olsada sağlam olmazdı dedim rabbim dualarımı kabul etmiş çok şükür inşallah 2 hamileliğim sağlıklı olur bebeği olanlar doğurmak üzere olanlar nolursunuz bizleri unutmayın sizlerde bu yollardan geçtiniz sizi çok ama çokkkk seviyom canım arkadaşlarım
Heyyy ben geldim deli kız ayşaaaa döndü aranıza
Ama bakıyomda hiç merak eden olmamış aşk olsun bu kadarmıydı değerim hıhh
Neyse beryal ablam inan dorukğun doğum günü aklıma geldi ama giremedim demek 3 yaşına girdi maşşalah ona çiykin ördek
Mavielle hoşgeldin nasılsın kimsin nesin necisin inmisin cinmisin nesin şaka şaka bakıyomda güzel kilo vermişsin ahh bide ben başlasam rejime
Kızlar neslihan hiç gelmemiş galiba onu merak ettimm
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aha bende küstüm gelmiyomm bidaaaaaaaaaaaaaa
dün akşam eşime süprizi yaptım kendi resimlerimizden müzikli bi layt film hazırladım..bide sevgiliyekitap.com dan hikaye oluşturdum cok güzel oldu bide ayakkabı aldım eşime işte böyle bi resim koyayımEki Görüntüle 531011
Heyyy ben geldim deli kız ayşaaaa döndü aranıza
Ama bakıyomda hiç merak eden olmamış aşk olsun bu kadarmıydı değerim hıhh
Neyse beryal ablam inan dorukğun doğum günü aklıma geldi ama giremedim demek 3 yaşına girdi maşşalah ona çiykin ördek
Mavielle hoşgeldin nasılsın kimsin nesin necisin inmisin cinmisin nesin şaka şaka bakıyomda güzel kilo vermişsin ahh bide ben başlasam rejime
Kızlar neslihan hiç gelmemiş galiba onu merak ettimm
maaşallah canım daha önceki anlatimlarinda hayran bıraktın beni sabrina anneligine
oglusunada kizinada masallah kırk bir kere çok tatlılar dorugumuza yeni yaşında sağlık mutluluk diliyorum ailesiyle inşallah uslu akıllı en önemlisi hayırlı evlat olur rabbim hiç olmayanlara sonrada isteyen herkese nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?