hıı belli belli özlediğin
ayşe ayşemmm nasılsın hoşgeldin canım eminmisin düşük demişsin ama parça falan geldimihıı belli belli özlediğin
:18::18:
kızzzzzzz xayşeex beni facebooktan niye sildin söyle bakem
ayşe ayşemmm nasılsın hoşgeldin canım eminmisin düşük demişsin ama parça falan geldimi
hem niye dr a söylemedin iyice bakrdı düşmüş mü hamilemisin test falan yapardı niye söylemedin
kızzzzz akşam romantik bi vakit geçirdiniz deseneeeeee
sende bana yazmadın hiçküstüm kine hem bugün cok küskünç günümdeyim zaten
KIZ AYŞEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM NERELERDESİN SEN BAKİMMMMMM
özledim seni
doruku unutmamışsın çok teşekkür ederim sana
rabbim sanada en az doruk kadar yaramaz bir sıpa nasip etsin inşallah
kızlar arada girebiliyorum arkaştan yazdıklarınızı okudum biz iyiyiz merak etmyin herkesi çok seviyorum sizleri özledim n kısa zamanda aranızda olmak istiyorum gene kndinize iyi bakın
günaydın canlarım..hayırlı cumalar
kahvaltımı yaparken bi bakıyım dedim ne var ne yok diye:126:
neslihan duy sesimi gel özledik seni
gel ve güzel haberler ver
öğleden sonra dr gidecem..ordanda alış verişe ..akşama görüşürüz
Selam canımmmmm
off çok ihmal ediyorum burayı ama pek iyi değilim bu aralar şler güçler üstüste geldi..
Ben çok daraldım hep aynı ortam git gel kafayı yedim..;İşlere veremiyorum kafam bir dünya..
Bu arada yine sinerji mi yaptın bak geldim hemen:))
Sen nasılsın nasıl gidiyorrr...
Kızlar sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyor...
Geçmişi okuyamadım pek vaktim yok..
günaydın canlarım..hayırlı cumalar
kahvaltımı yaparken bi bakıyım dedim ne var ne yok diye:126:
neslihan duy sesimi gel özledik seni
gel ve güzel haberler ver
öğleden sonra dr gidecem..ordanda alış verişe ..akşama görüşürüz
kızlar arada girebiliyorum arkaştan yazdıklarınızı okudum biz iyiyiz merak etmyin herkesi çok seviyorum sizleri özledim n kısa zamanda aranızda olmak istiyorum gene kndinize iyi bakın
hoşgeldin canım bunu sana daha öncede yazdım ama kendince alınıyorsun belki bizlere ama biz herkesi merak edip te adını geçirmiyoruz
yani tabiki merak ediyoruz ama sen sık sık gelemiyorun arada geliyorsun yazdığımız cevapları okuyormusun çoğu kişi ve bende dahil sana cevap yazıp seni anıyorum ama arada gelip beni merak edende olmamış deyip gidiyorsun
wallahi bu duruma en çok ben bozuluyorum .
HERKESE BU YAZIM
bende arada gelemiyorum ama beni de niye aramadınız niye beryal yok demediniz demedim hiçbir zaman
kimseye kızmama çünkü burası paylaşım yapılan yer
kimse kimseye kızmaya daraılamay gelmesin buraya
sohbete muhabbete dertelerimize ortak olmaya derteleşmeye güzel şeyler yada sıkıntı paylaşmaya gelinsin
birbirimize fırça atmak için sanki sıra bekler olduk gibi oluyor böyle
bu yazdıklarıma çoğu kişi alınacaktır ama alının diye yazıyorum bu kez
kimseyi üzmemek kırmamak için uğraştıkça üstüme geliyorsunuz
benimde 2 çocuğum ve çocuklarıma karşı sorumluluklarım var benimde evim ve yapmama gereken günlük rutin işlerim var
ben fırsat bulup buraya uğramaya çalışıyor herkesede cevap yazıyorum
ama çoğu kişi gelip selam yazıp çıkıyor yada işlerim var diyor yada çocukları bahane ediyor herkesin çocuğu ve işleri var
aylarca gelemeyip sonrada beni unuttunuz diye yazanlarada ayrıca gıcık oluyorum bunu bilin
unutulsanız listeden adınızı silerdim hiçkimseyi silmedim belki gelrirler geri diye
ama gidenler hep yaşadıklarını unutanlar
burada yazdıklarını yada yaşadıklarını unutuyor çoğu
ardında bıraktıkları insanlara bir parça umut olmak zor geliyor çoğuna
herkes kendi bilir gelene kapılar açık gidene güle güle
ben buradayım hep te olmaya devam edeceğim
listedeki 9 arkadaşım da bebek sahibi olsun ben başka da bir şey istemem
sözlerimden rahatsız olanlar oluyor yada buraya gelip bebeklerini anlatanlardan da rahatsız olanlar oluyor
ne yapalım bu böyle bugün biz anlatırız yarın sizin hamileleiğiniz konuşulur
herkes haddini bilecek
rabbim vakti saati gelince herkese bebeğini verecektir unutmayın
yeterki siz kalbinizi ferah temiz ve kıskançlıktan uzak tutun
bu arada sadece istemekle ağlamakla üzülmekle çocuk sahibi olunmuyor bunu unatmayın
düzenli ve gerekirse farklı doktor ve farklı tedavi yöntemleri ile yola devam edin
bu yazıma da kızan çok olacak ama kimseyle tartışmaya girmem.
ben sabrederim beklerim beklerim sabır taşımı çatladığında artık beni kimse tutamaz o noktaya geldim artık.
ben topiği ayakata tutmaya çalıştıkça herkes bozmaya çalışıyor herkes ne istiyorsa yapsın herkes özgürdür
gerçekten dost arkadaş ve insan canlısı olanlar kalır sohbet muhabbet eder paylaşımlarda bulunur dertleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?