Dokuz Doğuranlar

kızzzzzzz xayşeex beni facebooktan niye sildin söyle bakem

silermiyim canım hiç sizleri ben aşk olsun ama benim face hesabım birileri tarafından kapatılmış yok açılmıyor eşime dedim senmi yaptın diye yemin billah ediyor ben yapmadım diyebayadır kapalı yeni adres alayım diyom yok onuda vermiyorlar bu bende var bi aksilik ama neyse hayırlısı olsun daha netimiz yeni açıldı ayarlarız bişeyler

canım eminim neden dersen ben 7 yılımı geride bırakmış bi kadınım evet bundan öncede hamile kaldım ama onu bilmiyordum kan testinde öğrenmiştim doktorada koştuğumda zaten düşmeye başlamıştı
bunda demekki adet bitiminden hemen sonra kalmışım galiba çünkü adte olmama henüz vardı yani ya gebelik hiç oluşmadan gitti yada noldu bilmiyom ama ben çizgiyi gördüm ama olmasada teste hiç çıkmazdı zaten ilk çıktığ brazcık koyuydu hemen bi daha ertsi günü az açık aradan iki gün geçincez bidaha yapım dedim ama zaten sürekli leke gidiyordu bu sefer zorla görünen bir çizgi
doktorum öğleden sonra bir kadın kızını almış gelmiş meğer doktor randevusuz öğleden sonra bakmazmış ama anladığım kadarıyla köyden gelmişler kız yüzünü hi çaçmıyordu günahını almıyım ama kızın başına bi iş gelmiş sanırım doktorda kadına bir bağırdı bende öyle görüncez sadece zeynep hanım hani adetin 2 günü yada 3 günü test istemiştiniz ya dedim adetlimisin ama zeynep hanım dedim tam anlatacaktım laf ağzımda kaldı kağıtlara yadı verdi bende kızdım çıktım ama yine ona gidicem
yani bide bacılarım koskoca konya eğitim ve araştırma hastanesinde kaç doğum doktoru var bilmiyom ama bir tek bu kadın var kadın olarak yani siz düşünün herkesde ona gidiyor kadın diye

sende bana yazmadın hiç küstüm kine hem bugün cok küskünç günümdeyim zaten

sana ne yazam ama varya arkadaşlarınla geçen gün toplaştınız ya resimlerinizi gördüm kıskandım
hem senin niye küskünç günümüş bugün hımm kocana kızdın demi varya onların hepsi odun odunnnnn aynısı benim başımdada var yani öküzmü desem odunmu bilemedim insan etrafta görüncez imreniyor dimi

KIZ AYŞEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM NERELERDESİN SEN BAKİMMMMMM

özledim seni
doruku unutmamışsın çok teşekkür ederim sana
rabbim sanada en az doruk kadar yaramaz bir sıpa nasip etsin inşallah

tek kelimeyleeeeeeee aminnn diyom ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ooooooo maşallah iyiki bugün işim vardı gelemedim..mübarek ben gelsem kimse olmaz ben gelemedim topik dolmuş
ayşe hoşgeldin..demek netin yoktu ..valla bende günahını aldım arkandan bana kızdı gelmedi diye
yine düşükmü yaptın..kan testide yaptırsaydınya hemen ..değerlerini öğrenirdin doktora o kağıtla giderdin
üzüldüm..neyse bundada vardır bir hayır
bu 2 oldu..3. inşallah seninle kalır
geçenlerde bi dua öğrendin sanırım..onu yaptınmı o her neyse banada yollasana özelden
çocuğu olmayanlara veriyim bende sevabına

vale sende hoşgeldin ..naber ..nasıl gidiyor hayat

haksever küskünç kadın sende hoşgeldin ..bak küsme küstürme sonra gönül alma ziyaretleri yapıyon zor olur senin için
gönlümüzü almaya bizede kalmaya gelirsin artık
doğum günü süprizine bayıldım
innnnşallahhhhhhh seneye o yaptığın yer süslerini o masayı dağıtacak küçük haksever gelirde sende daha yapamazsın çünkü çok kıskandım

mesaj tekrarı..kk kafayı yedi iyi geceler

Son düzenleme:
kızlar arada girebiliyorum arkaştan yazdıklarınızı okudum biz iyiyiz merak etmyin herkesi çok seviyorum sizleri özledim n kısa zamanda aranızda olmak istiyorum gene kndinize iyi bakın

kızlar arada girebiliyorum arkaştan yazdıklarınızı okudum biz iyiyiz merak etmyin herkesi çok seviyorum sizleri özledim n kısa zamanda aranızda olmak istiyorum gene kndinize iyi bakın

hg firdevs... netin yok ama sen yinede her fırsatta geliyorsun
sende kendine ve bebişine iyi bak..

günaydın canlarım..hayırlı cumalar
kahvaltımı yaparken bi bakıyım dedim ne var ne yok diye:126:

neslihan duy sesimi gel özledik seni
gel ve güzel haberler ver

öğleden sonra dr gidecem..ordanda alış verişe ..akşama görüşürüz

Son düzenleme:

Selam canımmmmm
off çok ihmal ediyorum burayı ama pek iyi değilim bu aralar şler güçler üstüste geldi..
Ben çok daraldım hep aynı ortam git gel kafayı yedim..;İşlere veremiyorum kafam bir dünya..
Bu arada yine sinerji mi yaptın bak geldim hemen:))

Sen nasılsın nasıl gidiyorrr...

Kızlar sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyor...
Geçmişi okuyamadım pek vaktim yok..

selam canım hoşgeldin
özlettin yine kendini
bizler iyiyiz sen de iyi ol. kafanı ve kendini toparla canımmmm
tedavin ne durumda
fırsat buldukça yaz bize

selam canikom
ohhhh yediklerin yarasın bebişimize

doktora gidip gelmişsindir canım .neler dedi dr anlat merak ettim
cinsiyeti belli oldumu yaaaaaaaaaaaaaaa çatlıycam

Son düzenleme:

selam canımmmm
iyi olmana çok sevindim
herzaman bekleriz buyur gel canım

slm beryalcim yazdıklarını okuyunca inan çok utandım ve üzüldüm
bende uzaktan takip edenlerdenim
çünkü gündüz nerdeyse hiç giremiyorum geceleri bakabiliyorum
gecede kimse olmuyor
buyüzden bişey yazmakda içimden gelmiyor açıkcası
bundan sonra inş. bende sıksık gelmeye çalışıcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…