rica ederim canım yardımcı olabildiysemçok teşekkür ederim cnm
zor işlerin içinden çıkamam..benim yapacağım hem basit hem gösterişli olmalı ..fazla zora gelemem yani
vuuuu süpermişseneye kadar beni belleyin beni seçin topiklere yol su elektirik yüzde 50 indirimli su bedava
hoş geldin canım hayırlı-uğurlu olsun eviniz anneciğin içinde huzur ve sağlık içinde otursun borçlarınızı da sıkıntısızca ödemek nasip olsun inşallahnasılsınız kızlar ne zamandır yazamadım ama takipteyim .Ev alma işine girdik bir anda izmirde annem oturcak içinde nasipse..bir anda 100 milyar borcun içine düştük kalanı elde avuçta ne varsa veriyoz.allah utandırmasın.tasalar aldı valla beni. 10 yıl bitermi hiç.ama annem kiradan kurtulcak en azından.eşimden allah razı olsun o istedi böyle olmasını..hepinizi kocaman öpüyorum.iyi akşamlar...
şifa nerden buluyon bunları gülmekten ölüyorum iki gündür
benim gibiler oy verir kesinkatılınca haber verde gelem oylayam
hadi hayırlı işler cnm
hoşgeldin neslişim..
elimizden geldiğince herşeyin iyisini almaya çalışıyoruz..ben uygununa kaçsamda kocik beğenmiyor iyisini alıyor
hergün yasinlerimin arkasına dua ediyorum sana valeye haksevere ve ayşeye
rabbim inşallah sizede nasip edecek ben inanıyorum
ben hergün giriyorum ama gelip kimse bişey yazmayınca bende yazmadan geri çıkıyorumnapalım alıştık artık ..seninde diğerlerininde arada iyi haberlerinizi alalım gelmeyin ..iyi olduğunuzu bilelim en azından cnm
bugün beşikle bebek arabası almaya gidecektik..sabah tlf geldi cenazemiz var..kocik cenazeye gitti..bende 3 gibi gidecem yiğenlerimi alıp getirecem 2 gün bende kalacaklar
bu hafta yatar alış veriş
şifaaaaa burayı okursan acil cevap yaz
bebek şapkası başlıycam 4 numara şişle nako vizon iple kaç ilmek başlamalıyım
50 tane iş başlı duruyor bitirmem lazım her gördüğümüde başlayıp kenara koyuyom
ne zaman bitireceksem
öreceğim şapkada çok şirin örüyümde resmini ekleyim
evet bende bayıldımm avatarınaseneye rekor sende
çok sağol canım aminn inşallah aynen benimde dualarımdasınız hepimizin müjdeli sağlıklı keyifli bol paylaşımı olsun diye
facede görüyorum ekliyorummm kk ya
başınız sağolsun tatlımRabbim mekanını cennet eylesin olsun tatlım haftaya yaparsınız alışveriş
canım modeli görsem daha iyi olur sankieee bende de var ki yarım yamalak işler güçler olsun başlayalım arkası gelir nasıl olsa
nasılsınız kızlar ne zamandır yazamadım ama takipteyim .Ev alma işine girdik bir anda izmirde annem oturcak içinde nasipse..bir anda 100 milyar borcun içine düştük kalanı elde avuçta ne varsa veriyoz.allah utandırmasın.tasalar aldı valla beni. 10 yıl bitermi hiç.ama annem kiradan kurtulcak en azından.eşimden allah razı olsun o istedi böyle olmasını..hepinizi kocaman öpüyorum.iyi akşamlar...
canım benim çok merak ettimkızlar ben daha doğum yapmadım bekliyorum son haftam net yok giremiyorum ama doğum yaptığımı bir şekilde haber veririm dua edin sağlıkla sıhhatle kızımı kucağıma alayım gelemesemde tüm dualarımda varsınız sizde dualarınızda beni unnutmayın
canım maşallah bebeğineellerine sağlık canımm hamdolsun canımm iyiyim diyeyim iyi olayım ufak-tefek tatlı şikayetler dışında iyiyim bebişte iyi tekmeliyoo Eki Görüntüle 587977
bu tavsiyeler için çok çok sağol canım bende nasipleneceğim:
ben de ben de bayıldım bittim çok güldümçok seksüü dimi en güzel avatar yarışmasında birinci olcam seneye kocikim görmesin valla
kızlarrr günaydınnnnnnnnnnnnnn
ben işe gitcem birazdannnnnnnnn
bugün beşikle bebek arabası almaya gidecektik..sabah tlf geldi cenazemiz var..kocik cenazeye gitti..bende 3 gibi gidecem yiğenlerimi alıp getirecem 2 gün bende kalacaklar
bu hafta yatar alış veriş
Selam Canlar..
Belenay ablam çok geçmiş olsun..Bence sağdan soldan denilenlere inanma ona bakarsan şuanda bizler bile teknolojinin verdiği radysyona ne kadar çok maruz kalıyoruz..
Sen hiç böyle şeyleri kafaya yorm..Ya gerçekten birşey olsaydı o zmn da o filmi çektirmediğine pişöan olurdun..
Firdevsimm dualarımız seninle sende bizi unutma sakın:)) Rabbim bir avazda kurtarsın inşş..
Divişimm hazırlıklar bitiyor deseneee..Ay benim öyle birşey olsa koyacak gram yerim yok:)) Ama o olsun ben fazlalıklarımı etrafadağıtırım yer açarım yavrumun eşyalarına yeterki o olsun:))
Bernacım Sen nasılsın..Defnemede geçmiş olsun..Rabbim korumuş valla..Anneciğinde ne üzülmüştür şimdi
Öpüyorum sizi..
Haksever Maşallahh diyorum sana çalışmak iyi geldi hep böyle mutlu ol kader arkadaşım :))
Şifacımm sende ne güzle gidiyorsunn..Rabbim sanada bebeğini kucağına sağ salim almayı nasip etsin..Hep dua ediyorum sizlere..
Valem sen nerelerdesin..
Ayşem Özledim senide..
Hani çok girmiyorum ama herkesin burada olduğunu görmeyince üzülüyorumm..Sonra diyorum sen girebiliyormusun ki her zmn..Hep vakit ayırıcam diyorum..Ya işlerden ya eve gelen gidenden ya hastalıklardan bir tülrü giremiyorum..Ama hep aklımdasınız...
nasılsınız kızlar ne zamandır yazamadım ama takipteyim .Ev alma işine girdik bir anda izmirde annem oturcak içinde nasipse..bir anda 100 milyar borcun içine düştük kalanı elde avuçta ne varsa veriyoz.allah utandırmasın.tasalar aldı valla beni. 10 yıl bitermi hiç.ama annem kiradan kurtulcak en azından.eşimden allah razı olsun o istedi böyle olmasını..hepinizi kocaman öpüyorum.iyi akşamlar...
hg yarennasılsınız kızlar ne zamandır yazamadım ama takipteyim .Ev alma işine girdik bir anda izmirde annem oturcak içinde nasipse..bir anda 100 milyar borcun içine düştük kalanı elde avuçta ne varsa veriyoz.allah utandırmasın.tasalar aldı valla beni. 10 yıl bitermi hiç.ama annem kiradan kurtulcak en azından.eşimden allah razı olsun o istedi böyle olmasını..hepinizi kocaman öpüyorum.iyi akşamlar...
yakın sayılır..kızkardeşimin eşinin babannesi...aynı evde oturdukları için sık görüşüyorduk..işin içinde kardeşim olunca mecburen yakınlık oluyorSağol birtanemmm sizlerde benim duyalarımdasınızz her zamnnn o kadar yoğun ki işler hiç boş kalmıyorum(
Canım başınız sağolsun yakın mıydı..OLsun daha zamanın var haftaya alırsınız
Vizondan bende ördüm çok kalın bir ip değil evet 4 numara ile örmen yeterli ama 40 ilmek az canım bence en az 55-60 yapmalısın ben10-11 yaş çocuk için 100 ilmekle başlıyorum biraz sıkıdır elim onuda baza almalısın..Elin gevşek ise 50 yetebilir ama çok küçük olur bilgin olsun canımcuuğm..Ben her aldığım yeni ipi önce 50-60 ilmek örüyorum 2-3 sıra kesip kafada ölçüyorum onu bir kere yapsaM yetiyor..
Sağol şifacım...Allah sizlerden rqazı olsdun..
Hayırlı olsun yarencim..Bende 3 yıl önce girdim 100bin borca ve çok şükür sadece 1 yılımız kaldı..Rabbim büyüktür her şekilde ödeniyor yeterki sağlık olsun...Çokta güzel hayırlı birşey yapmışsınız:)
saol cnm Allah razı olsunbaşınız sağolsun canikom
daha sonra yine gidersiniz alışverişe nasılsa zaman var
hem sen biraz daha araştır modellere bak içine sine sine al alacağını
güzel günlerde kullansın meleğimiz
Ömrüm,dünyam,yaşama sevincim.rabbime hergün sonsuz şükredişim.Gurbetteki yoldaşım,sırdaşım,yol arkadaşım..babasının canı ilk göz ağrısı..Rabbime şükürler olsunki seni bize hediye edip anne,baba olma mutluluğu yaşattı..Ömrün bize kattığın mutluluk kadar güzel,uzun,sağlıklı olsun..İyi ki Doğdun YAĞIZ'IM...Rabbim senin hep mutlu olduğun günleri görmeyi nasip etsin bize..Annen ve Baban seni bu dünyadaki herşeyden çok seviyo..DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN AY YÜZLÜ OĞLUM BENİM...Seni çok ama çokkkk seviyoruz....
kızlar ben dün öğlen saat 1de doğum yaptım. normal doğum oldu kızım da bende iyiyiz şükürler olsun detayları bir ara yazarım beni soran herkese teşekkür ederim darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına
canım geçmiş olsun gözleriniz aydın olsun Rabbim bebeğinizi sağlıklı-sıhhatli analı-babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bu arada ayakta alkışlıyorummmmkızlar ben dün öğlen saat 1de doğum yaptım. normal doğum oldu kızım da bende iyiyiz şükürler olsun detayları bir ara yazarım beni soran herkese teşekkür ederim darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına
aynen diviciğimmmmmçok şaşırdım firdevs gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün..
iyi olmanıza çok sevindim
en kısa zamanda toparlan gel detayları yaz merak ediyorumçok heyecanlandım
canım geçmiş olsun gözleriniz aydın olsun Rabbim bebeğinizi sağlıklı-sıhhatli analı-babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bu arada ayakta alkışlıyorummmmnormal doğum yapmışsınn harbi harbi detayları heyecanla bekliyorumm :18: tekrar gözleriniz aydınnn olsun canımm
aynen diviciğimmmmmnormal doğum yapan tüm dostlarıma helal olsun diyorum ayakta alkışlayarak maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?