off ben gebe değilken çok izlerdim o videolardanben bugün sezeryan videosu izledim resmen ekranın karşısında tansiyonum düştü
şimdiye kadar defalarca izledim ama hiç etkilenmemiştim..iş ciddiye binince yaklaşık 10 hafta sonra (hayırlısıyla) başıma geleceği düşününce içim bi tuhaf oldu
inşallah ameliyata giderken heyecanlanmam :18:
ilkte ne olduğunu bilmiyordum tıpış tıpış girdim ameliyata..bunda beni zor sokarlar içeri
sıra sana geldi şifa ..senden sonra ben :18:hayırlısıyla bizde kurtarsak meleklerimizi kucağımıza alsaydık bi anaaammm
off ben gebe değilken çok izlerdim o videolardanama cesaret edemiyorumm bile artık izlemeye yaa rüyalarımda pırt diye normal doğum yapıyorummmm sık-sık :18: nasıl kafaya taktıysamm doğumu canımm bnede büyük ihtimal sezeryan olucamm aynen çok heyecanlı yapım var ki nasıl atlatıcamm o ameliyat faslını bilmemmm :26: :18::18::18: evet canım hayırlısı ile kucaklarımıza bi alsaydık derin bi nefes almak istiyorum artık
herkese merhaba.herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.yeni yılın herkese önce sağlık,huzur, başarı getirmesi dileğiyle...inşallah bu yıl bir önceki yıldan daha güzel olur kucakların bebişle dolacağı bir yıl olsun.öncelikle sağlık...
benimde eşim geçen pazar yurtdışına gitti.30 aralık akşamı dönecekti. sabah oradan havaalanına giderken kaza olmuş zincirleme.şükür eşimde birşey yok ama diğer arabalarda iki yaralı varmış.dolayısıyla eşim kaza mahalinde oyalandıkları için uçağı kaçırdı.oradanda türkiye'ye herzaman uçak yok.cuma günü aktarmalı gelicek kısmetse.ailelerimiz ynımdaydı ama sizin alayacağınız buruk bir yılbaşı gecesi geçirdik.ama Allaha şükrediyorum eşime birşey olmadı.umarım yaralıların durumuda ağır değildir.
bu arada geçmişi okuyamadım,ama en yakın zamanda okumaya çalışacağım.
herkese kucak dolusu sevgiler
slm cnm nasılsıngünaydın canlarım
iyi pazarlar herkese
slm kızlar bizim herşeyimiz hazır eşimde raporunu aldı tahlillerini yaptırdı herşeyi hazıradık tüp bebek için şimdi heyete çıkıp rapor alıcaz işten izin alabildigim gün gidicezbakalım ne zmana yapcakalr hemen yapıyolarmı sıra varmı hiç bilmşyorum :44: inşallah 15 tatilde koyarlar bbebişleri
herkese günaydınlarrrrrrr
haksever Allah işini rast getirsin cnm
ayşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım seninde yeni yılın kutlu olsunherkese merhaba.herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.yeni yılın herkese önce sağlık,huzur, başarı getirmesi dileğiyle...inşallah bu yıl bir önceki yıldan daha güzel olur kucakların bebişle dolacağı bir yıl olsun.öncelikle sağlık...
benimde eşim geçen pazar yurtdışına gitti.30 aralık akşamı dönecekti. sabah oradan havaalanına giderken kaza olmuş zincirleme.şükür eşimde birşey yok ama diğer arabalarda iki yaralı varmış.dolayısıyla eşim kaza mahalinde oyalandıkları için uçağı kaçırdı.oradanda türkiye'ye herzaman uçak yok.cuma günü aktarmalı gelicek kısmetse.ailelerimiz ynımdaydı ama sizin alayacağınız buruk bir yılbaşı gecesi geçirdik.ama Allaha şükrediyorum eşime birşey olmadı.umarım yaralıların durumuda ağır değildir.
bu arada geçmişi okuyamadım,ama en yakın zamanda okumaya çalışacağım.
herkese kucak dolusu sevgiler
canım benim hayırlı olsunslm kızlar bizim herşeyimiz hazır eşimde raporunu aldı tahlillerini yaptırdı herşeyi hazıradık tüp bebek için şimdi heyete çıkıp rapor alıcaz işten izin alabildigim gün gidicezbakalım ne zmana yapcakalr hemen yapıyolarmı sıra varmı hiç bilmşyorum :44: inşallah 15 tatilde koyarlar bbebişleri
slm cnm nasılsın
defne hanımın 1 hafta 4 gün geçmiş doğum günü kutlu olsun ..yeni tickeri çok güzel
yürümeye başladımı defne
:
ohhhhhh güle güle sağlıklı günlerde kullanın aldıklarınızısaol cnm Allah razı olsun
bugün gittik beşikle bebek arabası aldıksabredemedim..kampanyadaydı ve kampanya bitmeden almalıydım
1 ay sonra gelecek..stokta yoktu sipariş vereceklermiş
düz beyaz lake mobilya aldık beşiği
baba kız onu beğendiler
birde hastane için pijama aldım
az kaldı eksiklerimiz hayırlısıyla inşallah
:
kızlar ben dün öğlen saat 1de doğum yaptım. normal doğum oldu kızım da bende iyiyiz şükürler olsun detayları bir ara yazarım beni soran herkese teşekkür ederim darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına
herkese günaydınlarrrrrrr
haksever Allah işini rast getirsin cnm
kimmiş benden önce cevap yazdığıngünaydın citos naber
özel mesaj için 10 dk beklemen gerekecek..başka birine attım mesaj süremin dolması gerek
sagolasın cnm çok şükür iyiyim evin içinde yuvarlanıp gidiyoz oğluşumlagünaydın canım
nasılsın
Allah iyilik versin cnmcanım benim iyiyiz çok şükür
sen geçen hafta bana yazmıştın geçen yıl bu zamanlarda defne doğacak diye bekliyorduk diye o gündü doğum günü defnoşun 26 aralık 2011 di kuşum
evet yaşımızı doldurduk ama yürümüyor defne
yani sıralıyor hızlı ama tam cesareti yok yardımsız yürümeye
rabbim ne zaman derse o gün yürüyecektir umarım
sabırla bekliyoruz
sen nasılsın
bebeğimiz nasıl
tam cinsiyet belli olmadığından halen muallaktayım kız mı erkek mi konusunda
hayırlısı olsun kontrollerin nasıl gidiyor
isimler tam kararlaştırıldımı
hazırlıklar tamam mı odası hazır mı anlat bakalım top sende
günaydınlar canlarım
nasılsınız
herkese güzel bir hafta dilerim
ben iyiyim doruk sabah kreşe gitti defne uyuyor
annemde evde değil bende hemen size yazayım istedim
eşim bu ay sonu gelecek kısmetse
kaynanam ve kayınpederimde gelecek eşim gelince
bu arada kayınpederim bize ev almakta kullanmak için biraz para verecek herhalde daha önce girdiğim evden çıkacağım yani o ev seneye teslim olacaktı şimdi başka bir ev buldum daha büyük ve geniş kayın pederde yardım ederse
eşim gelince orayı alıcaz kısmetse
diğer evden vazgeçtiğimi söyledim
mütahit verdiğim parayı 1 ay içinde geri ödeyecek bizde yeni baktığım evi alıcaz inşallah
hem bu yeni baktığım yer büyük geniş heryere daha yakın ve mayıs sonu teslim olacak .yani eğer alırsak 6 ay sonra kendi evime taşınmış olacağım
kısmet bakalım hayırlısı
eşim gelsin tam netlik kazanacak herşey
kimmiş benden önce cevap yazdığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?