Ne alaka herkesin bir yapacağı işi vardır muhakkak..
Ben resmen köle gibi çalışıyorumm görevim olmayan işleri bile yapıyorumm.
Yamin ederim bu iş yeri benim ömrümü çürüttü..Hatta bence burası yüzünden stres yaptığım için bebeğim olmasını engelliyor..Hani herşey tabii ki Allahtan ama bu böyle...
selamlar kızlar biz geldik evimize
hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
pelinin durumu iyi bende idare ederim..ameliyatım kolay geçti ama şimdi göğüslerim yara oldu
ameliyat günümü öğrendiğimden beri uykusuzum..hele dün gece hiç uyumadık
kan aldılar pelinden kaç kere deldiler
yarın çıkacaktım ama kaçtım bugün.. daha fazla delmelerine dayanamadım
2600 gr 48 cm doğdu minicik bişey..hepinizi öpüyoruz
selam canım denk gelemedik bir türlüberyalim canım merhaba.doruk paşamız,defne prensesimiz nasıllar? eşinlede Allah kavuştursun canım en yakın zamanda.defne prensesimizde yürümeye başlamış nasıl karıştırıyor mu her yeri.görüşmek üzere.öpüyorum hepinizi.
canım benim hayırlısı olsun inşallah çok sevindim.tedavine devam ediyorsun .rabbim yüzünü güldürsün inşallahselam kızlar ben cumartesi iğnelere başladım tüp bebek için geri sayım iyce azaldı dualarla gelicek inşallah bebeğim umutlar ekiyorum yüreğime sevincimide paylaşıcam inşallah sizlerle
divimmmmmm iyi olmana çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmaşallah pelinimize sağlıcakla gelsin inşallah
kızlar hani bia rkadaşım var diyodum 6bucuk aylık öğrendi hamile oldugunu ve erken dogum riski vardı şimdi öğrendimki dogurmuşgüzel kızını2gün küvezde kalmış evdelermiş şimdi 15 günde anne oldu ne mutlu yarabbim hepimiizn yüzünü güldürsün bana en çok bu umut oldu ol dese rabbim oluyo işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım ayşem herkesi herşeyi düşünen ayşemselamlar dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
ee güzeller nasılsınız beryal ablam demek kocan geldi gidiyor bile neyse allahım sağlık versin sana öp bebeleri yerime
divinim azra mercanaysenin topiğnde benle gece yarılarına kadar azra zulu eleyna dyd belss ben hep sohbet ederdik ama azra bitti gidiş o gidiş şimdi buldumda kaçırırmıyım tabi özel meajlarımada cevap yazmayıncaz azıcık isyannnn ettimde getirdim
meltem abla teyzemin gelini normal yolla kara bi kız dünyaya getirmiş şu an hastanedeler çok sevindim inşallah sağlıkla büyürde severiz napalım bizim olmuyo bari onu sevelimbebeğim düşmeseydi onun yada senin hemen arkandan bende doğuracaktım püff nesem valla senide bunalttık iyicene bizden çekindiğine göbüş ün resimlerinide eklemedin doğurmadan eklede görek bi yarın cadı doğdumu oturtmaz pc başına seni hakkımızda hayırlısı olsun balım
allah kavuştursun canımAnnemle kardeşim gitti çokkk üzgünüm çokkk...
ya umut listesinde ben varım benide ekleyin
maşallah bebişi olan arkadaşlarımıza Allah sağlıkla büyütsün inş.
hamiş olan arkadaşlarımıza da Allah kucağınıza sağlıklı almayı nsip etsin
darısı bize olur inş.
selamlar kızlar biz geldik evimize
hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
pelinin durumu iyi bende idare ederim..ameliyatım kolay geçti ama şimdi göğüslerim yara oldu
ameliyat günümü öğrendiğimden beri uykusuzum..hele dün gece hiç uyumadık
kan aldılar pelinden kaç kere deldiler
yarın çıkacaktım ama kaçtım bugün.. daha fazla delmelerine dayanamadım
2600 gr 48 cm doğdu minicik bişey..hepinizi öpüyoruz
kızlar iki tanede resmimiizi yükledimm beni özlemediğinizi biliyorum zor zamanlarım oldu gerçekten herşey bitmişti ailem bilmiyordu sorunumu öğrendiler ama bitirmedik hala evliyim yani şuan üç aylık hamileyim yanı 14 haftalık yanlış hesaplamadıysam şimdi istemiyodum oldu işte hakkımızda hayırlısı olsun bu arada sorunumuz siddetti oğlum doğduktan sonra başalmıstı tartısınca sinirlenince vuruyodu neyse bunları pek anlatmak istemiyom şimdi gidişim bu yüzdendi umarım artık devamlı gelebillirim
sen uraları bilirmiydin kız sahi sen kimsin ben seni tanıyamadım da pek kusura kalma nerdesin sen hah nerdesin çocuğu doğuran kaçtı doğuran kaçtıı:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?