sağlık olsun cnm
iyice sökülsün adetin için dışın bi temizlensin tedavi öncesi :)
geçmiş olsun cnm
nasıl kist...adetle sökülen cinstenmi yoksa ameliyat gereken cinstenmi
inşallah ameliyatlık değildir ilaçlarla hallolur
biz kadınlar ne çekiyoz bu yumurtalıklardan rahimden yaw
dinlenmeye çalışıyorum hakcacım ama bir ev karısı ne kadar dinlenebilirse o kadar..
pelin şimdilik sessiz ama geceleri sürekli ses çıkarıyor arada sancı giriyor gibi..bölük pörçük uyuyorum her sabah zombi gibi kalkıyorum
ameliyat günümü öğrendiğim andan itibaren bana gece uykusu haram oldu..kocikte sabaha kadar uyumuyor ben duymam uyanamam diye :)
adam heran tetikte..bazen ben duyuyorum kalkmıyorum hemen dürtüyor beni
bizde sizi öpüyoruz
slm cnm
ne kadarlık hamilesinki hemen cinsiyetini öğrenecen
kız olma ihtimali neden yüksek...benim kız tam olarak 6. ayda net gösterdi..erkek olsa hemen belli oluyor ama kız tam net anlaşılamıyor
neslişim arada uğruyor işleri yoğunluğu sebebiyle
bazen telepati yoluyla çağırıldığını hissedip geliyor
teşekkür ederim cnm ..demek dışardan bakınca öyle bi izlenim veriyorumdivinity canım merhaba haklısın dinlenmek yok.zaten sen her daim yoğun ve çok çalışkan bir bayansın.gerçekten geçmişte yazdıklarındanda biliyorum.şunu yapıcam bunu yapıcam,şuraya gidicem şöyle yapıcam maaşallah. aynı zamanda çok iyi bir anne eşinde bak seni yalnız bırakmıyor.bazı eşler kalkmıyorlar bile.
günaydın kızlar nasılsınız? Hayırlı Cumalar.dualarınız kabul olsun.
çizelgeme bakın 7 yıl 7 ay 7 gün olmuş vay beee
günaydın cnm hayırlı cumalargünaydınlar herkese
ve de hayırlı cumalar
divincim maşallahın var yavrum okadar meşkuliyetin olmasına rağman buraları ihmal etmiyon
bende hergün buradayım ama kimsecikler olmayınca bakıp bakıp çıkıyom eskiden nasıldı ya sayfalara yetişemezdik geçmişi okumaktan geleceğe bakamazdık
face çıktı mertlik bozuldu herkes oraya koştu burayı unuttu bizimde facede takılmışlığımız var ama burayıda unutmuyoz yani buranın yeri ayrı
günaydın ayşe sanada hayırlı cumalar cnmgünaydınnn kızlarrrr cumamız mubarek olsun nasaılsınız kızlar
çitoss divinim sizler gelmişsiniz kız divin senin doğurmana daha iki var ya hamilelik tekvimine de el at bi zahmet
eee çitos sen nasılsın oğluşun nasıl bu arada dışarı çıkmak isterdir başka napacak ta
kızlar adet oldum sonunda pazartesi hem endokrine hemde doğum doktoruna gitmeyi düşünüyom endokrine mecburen gidicezde doğum doktorunu napacaz bilmiyom geçen sefer gittiğimde çok dellemişti bakalım bu kez nolacak hayırlısı olsun bakalım daha beimmm çok yolummmm varrrr çokkkkk hayırlısını istiyorum her zaman için
çizelgeme bakın 7 yıl 7 ay 7 gün olmuş vay beee
selamlar canlarım
dün eşim fransaya gitti uçakla.orada gemiye katılacak
4 ay sonra gelecek kısmetse
dün aynı zamanda babamın 10.yıl ölüm yıldönümüydü.of offfffffffff ağlamaktan şiştim .gözlerim hala ağrıyor
MAŞALLAH CANIM NİCE 7 YILLARINIZ GEÇSİN BİRLİKTE
Herkese hayırlı cumalar
Kizlar sizi çok özledim ben ikinci bebigi doğurdum 7aralikta adımız yiğit Aras 4aylik olduk bile e duşunun halımı 2'5yasinda bitane 4aylik bitane çok zorrrrrrrrrrr
günaydın cnm hayırlı cumalar
valla citos akşama kadar hiç fırsat bulamasam bile akşam kocik pc kapatırken soruyor bakacanmı diye bende hemen o ara girip bakıyorum
faceyi bir ben sevemedim ..ne fark var orayla bura arasında
orda da paylaşım var burda da
günaydın ayşe sanada hayırlı cumalar cnm
takvimi hergün okuyom ayşe 2 gün sonra kendiliğinden gider nasıl olsa
hadi hayırlısı cnm inşallah hakseverle senden güzel haberler gelir
kim dellenmişti doktormu eşinmi
her zaman hakkımızda hayırlısını versin inşallah rabbim..
ayy ne kadar sexy..bayılırım böyle özel tarihlere
Hayirsin Ayşe'nin dövseydiniz
Bahane üretme gibi bir sunum yapmayacağım Şimdi geldim sorun olmaz dımı tatlım
dövmem kız dövermiyim sen benden büyüksün yani facede takılıyonda buraya gelemdin hani yiğitin resmini attın mı burdakilerde görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?