SELAMLAR CANLARIM
HAYIRLI CUMALAR HEPİMİZE
eşim gitti yeni evin inşaatı bana kaldı
fayans seçme laminat rengi kapı mutfak desen renk model derken neredyse hergün inşaattayım
amele oldum desem yeri
bir yandan dorukun kreşiyle ilgileniyorum yıl sonu ve 23 nisan gösterileri var
kreşe gidiyorum arada kıyafet ve gösteri ile ilgileniyorum
galiba elma kurtu olacak bizim sıpalar
çok heyecanlıyız
defne tam analamıyla yürüyor hatta koşturuyor
AMA ONUN PEŞİNDEN KOŞMAKTA YİNE BANA KALIYOR
biryandan defne bir yanda doruk ve kreş işleri bir yanda ev işleri bir yandan yeni ev inşaatı derken şimdide bahar geldi ve benim polen alerjim yoğun şekilde baş gösterdi
burun ameliyatı da olduğum için çok yoğun hissediyorum .haşpurmaktan bir hal oldum
gözlerim ve burnum şiş ve hep yüzüm ağlamaklı oldu .herkes ne oldu diyor
sanki ağlamaktan yüzüm gözüm şişmiş gibi geziyorum.
2 gündür de öksürmekten sesim kısıldı ayyyy çok yorgun ve hastayım anlayacağınız ama 2 gün dinlenmeye fırsatım yok
keşke gece bile olsa hiç uyanmadan uyuyabilsem ama çocuklar malesef gecede mesai yapıyor dorukun çişi defnenin maması derken gece de gündüz kadar yoğun geçiyor.allah sağlık versin gerisi boş yetişirim elimden geldiğince
sizler nasılsınız
herkese tek tek yazamadım .ayşe haksever sizleri ayrıca merak ettim tedavilerinizi devam ettirin .sakın bırakmayın.
hayırlı cumalar cnm..ve çok geçmiş olsun
bayılırım inşaat işleriyle uğraşmaya..ne güzel herşey senin zevkine göre olacak...Allah içine sindirsin güle güle huzurla oturmayı nasip etsin inşallah
dorukla defneyi öptüm kocaman kendine iyi bak..sana bana hastalanmak lüks cnm..
nasılsınız kızlar çok mutluyum artık netim var eskisi gibi hep buralardayım.çok özledim sizlerle sohbet etmeyi
hoşgeldin canım nasılsın neler yapıyorsun anlat bakalım
bu arada takvimini değiştirelim artık
h.b.canım iyiyim çok şükür furkanla uğraşıyorum.sen neler yapıyorsun defneyle doruk nasıllar büyümüşlerdir baya.evet canım benim takvim değişecek hamile takvimi olcak listeye ekle canım hamileyim.dün dr.gittim 4 haftalıkmış biraz çabuk oldu ama birdaha olmaz korkusuyla yaptık işte rabbim hayırlısını versin inşallah utandırmasın.darısı isteyen bütün arkadaşlarıma inşallah.2 yıl önce bana deselerdiki bebeğin olcak o bir yaşına gelincede 2.karnında olcak diye yok artık derdim rabbim nelere kadir kızlar sakın umudunuzu kaybetmeyin olurmu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok şaşırdım wallahi
tebrik ederim sağlıkla kucana al inşallah
bende furkan yaşını geçti takvimi değiştirelim diyordum ki sen hamilesin ve yeni takvim yapacağız .son adet tarihini yaz bana yapalım bebişimizin takvimini.tekrar tebrik ederim canımmmmmmmmmmmmm
inanmıyorum dyd ve şulezehra size yaaaaaaa
allah hayırlısı ile kucağınıza versşn
ne güzel epeydir güzwl haberler yoktu çok sevindim
bizlerede dua edin kızlar bizleri unutmayın
dyd hoşgeldin kız nasılsın nasıl gidiyor bebkle hayat
slm beryal nasılsın canım
bende pek uğrayamıyorum buraya kızkardeşimin durumunu anlatmıştım
şimdi marmarada hastanede yatıyor gebelik zehirlenmesi
oraya gidip geliyorum bide buarada ben hamile kaldım kaza kurbanı oldum
hayırlısı napalım artık
11 haftalığım bu arada
sağol canım tam 4 haftalığız teyzesi.adet tarihime göre 7 haftalık olması lazım ama geç döllenme olmuş yine galiba sen ayarlarmısın sana zahmet
slm beryal nasılsın canım
bende pek uğrayamıyorum buraya kızkardeşimin durumunu anlatmıştım
şimdi marmarada hastanede yatıyor gebelik zehirlenmesi
oraya gidip geliyorum bide buarada ben hamile kaldım kaza kurbanı oldum
hayırlısı napalım artık
11 haftalığım bu arada
çok koşturmaca geçiyo günlerim hiçbişeye yetemiyorum canımda sıkkın moralimde bozuk koşuyorum koşuyorum duvara tosluyorum gb hissediyorum tam görüyorum elimi uzatıyorum ama biri tam yakalşmışken uzakalştırıyo olmuyo sanki neyse biraz moralim bozuk sanırım... tedacim en son adet oldugumda gittim kist var bidahaki aya adet ol gel demişti ama bakalım adet olabilcemmi 1inde olmuştm en son mayıs 1de olmam lazım yani kısmet bakalımokul cok yogun yılsonu gösteri hazırlıkları başladı hafta sonrı seminer ailemle görüşmeler gezmeler ügünler off off evime zmana yramıyorum eve geldimmi bi yemektelaşesi
yatınca küt uyuyorum sabah oluveriyo sanki
hamile arkadaşlarım tebrik ederim saglıcakal alın kucagınıza liste üstten yenileniyo aşadaki kara liste hep aynı kısmettt dua edin bizlerede unutmayın bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?