ayşecim şimdi gördüm mesajı ne zamana kadar okunacak 1500 okuyayım bende rabbim kabul etsin güzel kardeşimtamam kızlar okumayın altı üstü tefriciyye 1565 tane oldu inşallah kanamam azaldı gibi yarın biterse başlarım napayımda canınız saolsun gelmez oldunuz hiççç
ayşecim şimdi gördüm mesajı ne zamana kadar okunacak 1500 okuyayım bende rabbim kabul etsin güzel kardeşim
çok mutluydum canıma slm cnm hoşgeldin...uzayan mmmmm lerden çok mutlu olduğunu anladım..yanılıyormuyum acaba
amin...Allah bozmasın inşallah
vildan ilk gözağrım teyzesi onun yeri başka..kucağıma alıp sevemiyordum çok büyüdüydü
babasının ilk aşkı, benim ilk gözağrım,pelinin hem ablası hem küçük annesi
onun rolü daha çok bu evde ..yalnız şu var yenisi gelince ben eskiyi hemen satarım
tekrar hoşgeldin canımslmm kızlarr gündüz giremedim sağlık durumumuz çok iyi çok şükür 17 haftalıgız cinsiyetimizzz kızz olacak teyzeleri darısı size inşallah canlarım meltemcim 4 ayın bitmesine bir hafta var biz 12 haftalıkken ikili test için ultrasona girdiğimizde dr yüzde seksen kız demişti o yüzden öyle dedim canım ya yazacaklarımı unuttum kızlar gerçekten yorumlara cvp yazacaktım ama onuda unuttum kime yazacagımı beni biraz mazur görün hepiniziii öpüyorumm belenay ablaa senide o minik senayıda öpüyorum bu arada kızlar kızımızın ismini elanur koymak istiyorum kısmetse nasıl sizcee ben çıkıyom şimdilik yakında yıne girerim inş allaha emanet olunn
allah kolaylık versin canımselamlar canlarım..biz bugün 15 günlük olduk (soran yok ama ben söyleyim)
son 2 gündür geceleri uykumuz yok...sabaha kadar mızmızlanıyor pelin hanım
kocik çoğu zaman beni uyartmıyormuş kendisi sallıyormuş gazını alıyormuş
banada sorarsanız sabaha kadar başını bekliyorum gibime geliyor
bazen beni uyartmaya çalışıyor herşeyin farkında oluyorum ama gözlerimi bir türlü açamıyorum..çok zorlanıyorum...yıllarca totoyu devirip uyumaya alışmışım ..bünyem kaldırmıyor
el kadar bebek bizi parmağında oynatıyor valla
selam toprağım sena hanımı öpüyorum eltinin çocuğunada geçmiş olsungeldim yine sessiz bir topik herkes uykuda sanırım kimsecikler olmasada farketmez gelip bakıyorum havadisleri alıyorum en azından hadi baş baş bende yatayım yarın yolculuk var köye gidiyoruz daha valiz hazırlamadım sabaha inşallah bu arada eltimin kızını hastaneye yatırmışlar dua edin canlarım kusma şikayeti ve yüzünde şişlik var diye götürmüşler doktor akciğerler su toplamış demiş hemen üniversite hastanesine göndermiş ordada kalbinde delik olduğu ortaya çıkmış yavrum çok üzüldüm 6 yaşında hiç anlaşılmamış bu güne kadar doktor eğer küçük olsaydı ilaçla hallederdik demiş anjio olacak galiba insanın başına ne geleceği hiç belli değil rabbim şifa versin sizde dualarınızı eksik etmeyin olurmu öpüyorum
hg beloşum ..iyi olmanıza sevindim cnmnasılsınız canlar herkes iyidir umarım biz iyiyiz şükür günden güne büyümekteyiz şükür rabbime Sena çok hareketli bu yaşlı bünye bazen yetişemiyor onaarkamı dönemiyorum bir dakika bile hemen bi yaramazlık nerde ne bulursa ağzına götürüyor akşama kadar peşindeyim Allahtan babamız çoğu zaman evdede ilgileniyor şükür rabbime
neslihancım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sabırlı ol canım yaşadığımız her an bizim imtihanımız unutma sabrın sonu selamettir inşallah umutlu ol
kızlar hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun görüşmek üzere
Allah daim etsin cnm mutluluğunu..ne güzel gezip tozuyorsunuzçok mutluydum canım
ama sana yazana kadar zaman geçti
ben bu arada ankaraya arkadaşıma gittim bugün döndüm
çok iyi geldi 4 gün tatil
sen nasılsın pelin ve vildan kızımız nasıllar
vildanı da ayrıca tebrik ederim peline ne kadar güzel bakıyor cici abla
allah kolaylık versin canım
seni en çok ben anlarım
her iki çocuğumda geceleri hep uykusuz bıraktılar beni
annelik zor zanaat analık mertebesine çıkmak için bu zor yollardan geçmek gerekiyor.
allah yardımcın olsun
ben hala uykusuz geceler yaşıyorum .senden farkım yok yani
hg hemşom..saol Allah razı olsun..herkese nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahmerhaba canlarım nasılsınız beni unuttunuzmu yoksa net yok kızlar giremiyorum o yüzden geçmişide okuyamadım inşallah iyisinizdir.divinty toprağım dogum yapmışsın gözün aydın allah analı babalı büyütsün canım.şimdilik hepinizi öpüyorum allaha emenet olun
az kaldı kızlar 158 tane kaldı onuda okuyup akşam bitirecem inşallahhhdualarım hayırlı bi evlat için cümlemize allahım inşalllahhh
divivnim burdamısın çıkacanmı canım ben tefriciyyeyi bitirdim allahım kabul etsin
senin dediğin fetih hatminide yapacam bugün facede neslihanla yazıştık bundan sonra birbirimze yardım edecez
inşallah salatı tefriciyye salatı munciye aklımıza ne gelirse okuyacaz inşallah sen belenay abla neslihan diğer kızlarda gelirde yardım ederse bide neslihana okuyalım diyom
inşallah rabbim kabul eder
selam kızlar nasılsınız divinty canım gaz sorunu bizim daha yeni bitti diyebilirim maalesef çok zor günlerdi geride kaldı şükür bize iyi gelen tek şey kimyondu canım aklında olsun anasonu demleyip süzüp içine çok az kimyon atıyodum sonra süzüp içiriyodum bebeğe hem yutuyor hem iyi geliyodu bide humananın kimyonlu rezene çayı var o da iyi...sende yediklerine çok dikkat et...ilaç olarakta sab simplex en iyisi...ben nurse harveys,bifiform,neobaby ve metsil kullanmıştım ama en iyisi sab olmuştu
a.slm cnm..biz iyiyiz sen nasılsın
gaz kaçınılmazdı olmasını bekliyordum tedbirimide almıştım ama hiçbir işe yaramadı
daha doğmadan humana kimyonlu rezene çayı aldırdım
vildanda bebekken içiriyordum..bu minik sevmedi içiremiyorum
ben rezene çayı içiyorum..yemeklerime kimyon koyuyorum..eczaneden nurse harvey's aldık..işe yarıyormu bilmiyorum..kucağıma alınca ıkınsada ağlamıyor..sabaha kadar sürekli sesler çıkarıyor
metsilimizde var...emerken çok fazla hava yutuyor..gazınıda alamıyorum..geçen gece emdiğini bi fışkırttı gözüme doldu bütün sütler
28. günümüz bugün..dr 3 ay garanti dedi
kaldı 2 ay :18:
ne tecrübesi kız..ilk defa anne olmuş gibiyim:18:sen tecrübelisin tabi bunları yapcan mecbur gerisi zamana kalmış inşallah 3ayda biter bizim 5.5ayd azadlı 6ayda bitti
yi geceler güzel ve sessiz topik nasılsın
gaz problemi kaçışı yok 3,5 ay sürdü bizimde hep aynı saatlerde geliyordu sancı ne yaptıysam fayda etmedi çaresiz bekledim üzülerek bebek arabasına bindirip gezdirmek iyi geliyormuş oda değiştirmede etkiliymiş denedimmi hayır ama divicim belki işe yarar dene istersen doktor bana yediklerine dikkat et dedi valla ne yaprsan yap olacaksa sancısı oluyor kuzucukların 3 ay sabret hoş ondan sonra başka şeyler çıkacak ya hepsi geçiyor sonra bir gülüşü yetiyor her şey silinip gidiyor insanın gözünde bol uykulu gazsız günler diliyorum kuzucuğuma
ayşecim okuruz tabi bir haber vermen yeterli rabbim inşallah kabul etsin tez zamanda kavuşursun meleğine bende okumuştum tefriciyye meryem suresi okudum bol bol
bircan dediğin dükkanı buldum galiba Senaya ayakkabı aldım herhalde orasıdır dün gezerken gördüm girdim aldım yaşlı bi amca vardı 55 tlye aldım
hepinize kocaman kocaman sevgiler
yi geceler güzel ve sessiz topik nasılsın
gaz problemi kaçışı yok 3,5 ay sürdü bizimde hep aynı saatlerde geliyordu sancı ne yaptıysam fayda etmedi çaresiz bekledim üzülerek bebek arabasına bindirip gezdirmek iyi geliyormuş oda değiştirmede etkiliymiş denedimmi hayır ama divicim belki işe yarar dene istersen doktor bana yediklerine dikkat et dedi valla ne yaprsan yap olacaksa sancısı oluyor kuzucukların 3 ay sabret hoş ondan sonra başka şeyler çıkacak ya hepsi geçiyor sonra bir gülüşü yetiyor her şey silinip gidiyor insanın gözünde bol uykulu gazsız günler diliyorum kuzucuğuma
ayşecim okuruz tabi bir haber vermen yeterli rabbim inşallah kabul etsin tez zamanda kavuşursun meleğine bende okumuştum tefriciyye meryem suresi okudum bol bol
bircan dediğin dükkanı buldum galiba Senaya ayakkabı aldım herhalde orasıdır dün gezerken gördüm girdim aldım yaşlı bi amca vardı 55 tlye aldım
hepinize kocaman kocaman sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?