hayırlısı bakalım
bi yapıyım insan içine çıkacak gibi olursa katılırım
citos doğuma 6 gün kaldı cnm son hazırlıklarını yapıyosundur...kk ya girmeye vaktin yokmu
ayşeee sende hiç devamsızlık etmezdin ..hayırdır niye gelmiyon cnm
Geldim geldim kulakalrım çınladı diyim bariii
Allah iyilik versin cnm..iyi olduğuna sevindimSelamlar kızlar hayırlı akşamlar ne var ne yok nasılsınız bakalım herkesler iyimi biliyorum buraları çok ihmal ettim ama gelipde ne anlatayımda ama iyiyim çok şükür hayır yani anlatacak bişey yok ki
selamm kızlarrr...
herkesin iyi dilekleri ve düşünceleri için çok teşekkürler iyi ki varsınızz...
Evdeyim annemdeyim biraz sıkıntılıyım uyuyamıyorum ve sancım cok varr...
inşallah bir sıkıntı olmaz...
Transferden sonra kabızlık çektim şimdide kasıklarda batma ve gaz sancısı çekiyorummm..
Günler çabuvak geçse iyi ki izin almışım valla çok zor olurdu bu şekilde iş bşı yapmam dik duramıyorumm gülemiyorum ble
Ama sonu güzel olsun inşallahh...
hazırlıklar tamam kanka gün bekliyoruz oğluşuma vakit ayırıyom bol bol doğumdan sonra özgürce gezemiycez şimdiden tadını çıkarıyoz özgürlüğünhayırlısı bakalım
bi yapıyım insan içine çıkacak gibi olursa katılırım
citos doğuma 6 gün kaldı cnm son hazırlıklarını yapıyosundur...kk ya girmeye vaktin yokmu
ayşeee sende hiç devamsızlık etmezdin ..hayırdır niye gelmiyon cnm
merhaba hanımlar sayfaları tek tek gezmedim ilk sayfayı gördüm beryal yazmış 10 kg vermişin bravo canım annenmi hasta geçmiş olsun
bende dr a gittim cinsiyetini öğrendim kızmış sağlıklı sıhhatli olsunda inş farketmezdi ama çok şükür rabbim kız verdi
herkesi öpüyorum sık sık gelemiyorum kayra çok yaramaz çok yoruyor beni
hazırlıklar tamam kanka gün bekliyoruz oğluşuma vakit ayırıyom bol bol doğumdan sonra özgürce gezemiycez şimdiden tadını çıkarıyoz özgürlüğünpelinin doğum gününü şimdide kutluyayım cnm vakit bulup gelemem belki o günler pelişime upuzun huzurlu ve mutlu yıllar diliyorum yeni yaşı hayırlı olsun çok çok öpüyorum hepinizi cicileride çok güzel olmuş ellerine sağlık
ayy inanmıyorum ya ne ara halletmiş ilaçları rabbim korumuşş canım allah yaşatmasın bidaha gözümüzü 4değil 8açsak yinede yapıyolar yapacaklarınııınasılsınız canlar herkes iyidir inşallah
neslihan canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bkliyorum hep dualarımdasın uzun zamandır halay çekmemiştir vaktidir inşallah çekelim artık halayları
kızlar ben iyice ağırlaştım senada hiç böle olmamıştım ceylan gibi sekiyordum oğlanda kamlumbağa oldum resmen nefes almakta zorlanıyorum çabuk yoruluyorum daha bir ayımız var böle giderse yandık iş yaparken nefes nefese kalıyorum neyse bunada şükür az kaldı sağlıkla gelsinde kuzucum senada çok hareketli 5 dakika durmuyor hızına yetişmek ne mümkün gözünün önünden bir dakika ayırmaya gelmiyor hemen bi muzurluk peşinde geçen gece babasının yanına yatırdım lambayıda kapattım normalde karanlık olunca uyur sen o karanlıkta kalk babasının ilaçlarını almış nasıl ulaştı onu hala çözemedik yüksekte ve uzanacağı bişeyde yoktu oturmuş tek tek ilaçları torbadan çıkarmış mide ilacını açmış bir tanesinin yarısını ısırmış allahtan tdı kötü geldi herhalde içinden çıkan küçük parçaları yerlere dökmüş ama kapsülün yarısı yok herhalde yuttu seslendi annem diye bi gittim ilaçlar ortalıkta aklım başımdan gitti jhiç yapmadığı şey nasıl indin yataktan nasıl aldın o karanlıkta nasıl gördün hemen su içirdim ağzına baktım bişey yoktu ama sabaha kadar uyuyamadım ya diğer ilaçları açsaydı çokta dikkat ediyoruz bu tür şeylere yanında ilaç bile içmiyoruz görmesin diye tam yaramazlık zamanı yanlız bırakmaya gelmiyor
divicim kızının cicileri çok güzel güle güle giysin cimcime bide şirin şirin poz vermiş cadı maşallah
şimdilik çıkıyorum fırsat buldukça gelirim öpüyoruz hepinizi
canım benim gözün aydın
tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
çok sağol canım evet annem rahatsız bel ve dizl kapaklarında kayma varmış fizik tedavi görüyor haftaya çıkacak kısmetse
sorma walla verdim 10 kg .2 çocuktan sonra baya kilo almış salmıştım kendimi şimdi bahar ve yaz geliyor hem çocuklarda büyüdüler şükürler olsun toparlanma zamanıdır.eeee aşkımda gelicek 1 ay sonra onada süpriz olsun dimi.erkeklere hoş görünmek gerek
ben çocukları büyüttüm sırayı size verdim
aminnn cnm çok sağolcanım benim şimdiden hayırlı doğumlar dilerim
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu
hayırlı haberlerini bekliyoruz
selamm kızlarrr...
herkesin iyi dilekleri ve düşünceleri için çok teşekkürler iyi ki varsınızz...
Evdeyim annemdeyim biraz sıkıntılıyım uyuyamıyorum ve sancım cok varr...
inşallah bir sıkıntı olmaz...
Transferden sonra kabızlık çektim şimdide kasıklarda batma ve gaz sancısı çekiyorummm..
Günler çabuvak geçse iyi ki izin almışım valla çok zor olurdu bu şekilde iş bşı yapmam dik duramıyorumm gülemiyorum ble
Ama sonu güzel olsun inşallahh...
Selamlar canlarım
nihayet izmire geldim eşim 1 ay sonra gelecek
annem halen üniversitede yatıyor fizik tedavi için haftaya çıkacak
ben evde çocuklarla ve kardeşimle kalıyoruz.havada çok yağmurlu dışarıda çıkamıyoruz.offf artvinde yağmur izmirde yağmur güneş yüzü göremedik yaaaaa .içim karardı .yağmur yağması güzel ama ben bu yıl çok yağmur gördüm bıkkınlık geldi .güneş çıksın yaz gelsin yazzzzzzzzz.
Bu arada tam 10 kg vermişim.artvinde dikkat ettim kendime ve oranın yemek kültürü hiç bana göre değildi.fırsattan istifade diet yaptım sonuç tam 10 kg gitmiş.gelince tartıldım süper oldu.herkesta farketti keyfim yerine geldi.
hazırlıklar tamam kanka gün bekliyoruz oğluşuma vakit ayırıyom bol bol doğumdan sonra özgürce gezemiycez şimdiden tadını çıkarıyoz özgürlüğünpelinin doğum gününü şimdide kutluyayım cnm vakit bulup gelemem belki o günler pelişime upuzun huzurlu ve mutlu yıllar diliyorum yeni yaşı hayırlı olsun çok çok öpüyorum hepinizi cicileride çok güzel olmuş ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?