canım evet dikkat ediyorum alıyorum yoksa pişik oluyor sağol hatırlattığın içinÇitos cnmmm gözün aydın çok şükür kucağına hay. Ile aldın darısı tum isteyenlere ve bana) şimdi serdar biraz kıskanır ama alışır sadece bir müddet ikisini yalnız birakma bu bi tavsiye.. seni ve bebelerini öpüyorum kaanin miss kokusunu benim için bol bol içine çek; )
Valecim çok geçmiş olsun cnmmm.. O kaka muhabbeti bi arkadasta da oldu kakali bezi hemen al sakin tutma o şekilde yara yapıyormuş. . Gerci dr bilgi vermiştir ama bilgin olsun dedimm.. Rabbim acil şifalar versinn.
Aysemm sen nasılsın yavrum yaa.. kendimden çok seni düşünüyorum valla:)
[video=youtube;LwtPS5Ap4Lk]http://www.youtube.com/watch?v=LwtPS5Ap4Lk[/video]
uykusuz her geceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
anneliğin özeti bu sanırım
agucuk bugucuk yapıcamız günleri gülücükler saçıp kucamdan inmicegi annem dicegi günleri iple çekiyorum
şuandaki ağlamaklı sancılı gazlı dönemin atlatılacagı umuduyla yaşıyorum
memelerim inanaılmaz acıyo memeleri göcük olan küçük olanlar ondan şikayetçi benimkide büyük uçları feci yara oluyo büyügüde küçügüde aynı dert yani umarım geçer
bu pazar bebek mevlidimiz var sonra da kırkımız cıkıcak bol bol gezicez inşallah
ayşemmm allah razı olsun canım rabbim en yakın zamanda seninde kucağını doldursun hep ama hep duamdasınmaşallah ablam dönüşün muhteşem olmuş 10 kilomu vermişsin nasıl verdin kızama maşallah sendeki boydan bizdede olsa 80 kilo hiçde çok gelmezde yok işte napalım buna şükür son halini koyda görelim bi
seda akgülü sendemi izliyon çok iyi kadın ya çok severim eşim her gün sabah açar haberleri ilk önce onu açarız dinleriz onun boyuda o kadar varmıymış kız
ne kusuru canım sen evlatlarına bak gerisi önemli değil göğsün içinde bişey diyemeiyeceğim ama anne sütü gibiside yokmuş mümkün olduğunca emzir kuzularını öp yerime
canım faceye yazmışsın orada gördüm çok geçmiş olsun ama maşallah çok güzel kızın var her gördüğümde ayetel kürsi okuyom ne yalan söyleyeyeim allah nazardan korusun inşallah iyileşir elamız
çitosss kaan paşayıda almışsın kucağına gözün aydın hayırlı uzun ömrü olsun inşallah sağlıkla büyüt kuzunu bizim yerimizede öp paşalarını
canımmmm nasıl olayım kendimden bahsedeceğim ama herkese cevaplayayımda inşallah seninde güzel haberlerini alacağız allahım kimselerin emeğini boşa çıkarmasın sen neden beni çok düşünüyon kız hepimizin olacak hayırlısı ile bebeklerimiz inşallahbizde böle olacağız
heyy haksever yani (özge) isyann yokkk kızzz
büyür be annesi dünyaya gelen hangi bebek küçük kalmış geçecektir inşalaahhh öp nazlı kıznı yerime bide kokla iyicene yerime cennet kokusunu
Selam kızlar....
Maalesef olmadı. Ne yapalım hayırlısı buymuş..
yaa evet bencede iyiki doğmuş prensesim
bu arada tebrik ederim 42 bedene düşmüşsün...maşallah boyun posunda yerindeymiş...fotolardan uzun boylu olduğun anlaşılıyordu ama 1.80 olacağını tahmin etmiyordum...seda akgül gibisin o zaman sende..o kadınıda hep çok sempatik bulmuşumdur
kadınlar kendinden 20 cm uzun erkeklerle evlenmek istermiş diye bi yazı okumuş seda akgül...ben zaten 1.80 boyundayım 2 metrelik adamı nerden buluyum demişti o geldi aklıma
bende 42 bedenim...40 bedene bi düşebilsem çok mutlu olacam
günaydınn herkesee çok güzel birgün hava muhteşem ama ben çok sıkılıyorum çünkü dışarı çıkamıyorum
he ya valem insanın içerde durası bilem gelmiyo sende bebek bende kaynana ne çektik be
umudunu kaybetme cnm ..ikinci denemede yüzünü güldürür inşallah rabbimSelam kızlar....
Maalesef olmadı. Ne yapalım hayırlısı buymuş..
maşallah cnm defneyle dorukta uzun olurlar o zamanevet canım boyum 1.80 benim.eşiminde 1.89. bizim aile hep uzun annem ve kız kardeşim benden 3 cm daha uzunlar abimin eşide 1.81. abim 1.90 teyze dayı amca hala 1.70 altı kise yok bize.eşimin aileside kısa sayılmaz.dinozor ailesi gibiyiz.
biz arnavutuzya uzun boyluyuz.ailem baba tarafım bulgaristan anne tarafım makedonya lı karmayız biz.genlerde var uzun ve iri olmak.ben dün kot pantalon aldım 3 ay önce aynı modelim 46 sını almıştım dün 42 yani 32 bedenine girdim .bayıldım walla.süper oldu.birde mavi jeanste aklınızda olsun gold serisi jeanler vücuda şekil verip formda gösteriyor toparlıyor bacakları.şiddetle tavsiye ederim.ben k,lo verdim ya dar model aldım gören daha da şaşırıyor ne kadar kilo verdin diye.çok hoşuma gitti bu iş.yaz gelene kadar hedef 10 kilo daha vermek.süper olur verebilirsem.
gözün aydın olsun.....iyi eğlenceler cnmgünaydın canlarım
eşimden haber geldi türk sularına giriş yapmış salı günü yalova yada izmit tarafına tersaneye girecekmiş gemisi.
benide çağırdı eşimin yanına gidicem yalovaya.hiç gitmedim oralara hem banada değişiklik olacak.
çocuklara annem bakacak biz eşimle 3 gün kaçamak yapıcaz.çok heyecanlıyım 6 aydır görmüyorum eşimi bakalım o beni görünce ne yapacak
Hayırlı akşamlar kızlar ne var ne yok
neslihan kuzum diyecek hiç bi kelime bulamıyorum rabbim sana sabır versin geçecek be neslihanım hepsi geçecek sabır sabır
Divinty sen neredesin kız sesin sedan yok iysindir inşallah hastalığın nasıl oldu kızların nasıllar inşallah iyisinizdir
Haksever zeynep hanımcık nasıl foto isteriz kız bizkokoş cadıyı görelmi bi kız
Valeciğim kızın nasıl oldu iyilşemiştir azıcık melek kızın yerime iyicene bi kokla öp olurmu canım
beryal ablam gözün aydın eşinle buluşacakmışsın kız hadi bakalım güzel günler geçirin ohhh ne güzel maşallah size kız ablam bideböle olursan ayy ne güzel olur o zaman tabi hayırlısı önce hadi kazasız belasız kavuşun inşallah hayırlısı ile
günaydınn herkesee çok güzel birgün hava muhteşem ama ben çok sıkılıyorum çünkü dışarı çıkamıyorum
sağol canım evet bağırsaklarında iltihap varmış gecen hafta çok huysuzdu kızım benim bu haftada aşı yapıldı 3 tane buhaftada onun sıkıntısını çekti şimdi biraz daha iyi çok şükür sorma bu sene tayinciyiz doğuya gidiyoruz orda eve tıkılmasam bari nisanda görümcemin düğünü var orda dökecem kurtlarımıumudunu kaybetme cnm ..ikinci denemede yüzünü güldürür inşallah rabbim
maşallah cnm defneyle dorukta uzun olurlar o zaman
yeni halini ekle bizde görelim...yalovadan kareler koy albüme (aşk koksun resimler)
gözün aydın olsun.....iyi eğlenceler cnm
hasta değilim cnm çok şükür..yorgunum biraz...canım hiç gelmek istemedi kk ya
ne zaman başına otursam yazamadan kalktım..pelin bırakmıyor..sıkıldım ..özgürce takılamıyorum eskisi gibi
cnm geçmiş olsun ela hastaymış...Allah şifa versin...çok öptüm elayı
şu dağın başından bi kurtulun her fırsatta gez hiç evde durma
ben bana kalsa hep gezecem evde hiç durmayacam ama vildan yüzünden gezemiyom...yazılısıydı ödeviydi cart curtbahanemiz çok bizim...evde tek koyup gidemiyorumda ...eskiden olsa kocik çok evden çıkartmazdı şimdi bişey demiyo ben mecburiyetten eskisi gibi ev kedisi
beni de alın aranıza dokuz doğruyorum bende her ay ayrıca saçlarım beyazladı artık anasını satiiiim yaa
divinimmm kız ne kadar kusun varrrumudunu kaybetme cnm ..ikinci denemede yüzünü güldürür inşallah rabbim
maşallah cnm defneyle dorukta uzun olurlar o zaman
yeni halini ekle bizde görelim...yalovadan kareler koy albüme (aşk koksun resimler)
gözün aydın olsun.....iyi eğlenceler cnm
hasta değilim cnm çok şükür..yorgunum biraz...canım hiç gelmek istemedi kk ya
ne zaman başına otursam yazamadan kalktım..pelin bırakmıyor..sıkıldım ..özgürce takılamıyorum eskisi gibi
cnm geçmiş olsun ela hastaymış...Allah şifa versin...çok öptüm elayı
şu dağın başından bi kurtulun her fırsatta gez hiç evde durma
ben bana kalsa hep gezecem evde hiç durmayacam ama vildan yüzünden gezemiyom...yazılısıydı ödeviydi cart curtbahanemiz çok bizim...evde tek koyup gidemiyorumda ...eskiden olsa kocik çok evden çıkartmazdı şimdi bişey demiyo ben mecburiyetten eskisi gibi ev kedisi
hoşgeldin cnm...kendinden bahsetsene biraz..
beni de alın aranıza dokuz doğruyorum bende her ay ayrıca saçlarım beyazladı artık anasını satiiiim yaa
sağol canım evet bağırsaklarında iltihap varmış gecen hafta çok huysuzdu kızım benim bu haftada aşı yapıldı 3 tane buhaftada onun sıkıntısını çekti şimdi biraz daha iyi çok şükür sorma bu sene tayinciyiz doğuya gidiyoruz orda eve tıkılmasam bari nisanda görümcemin düğünü var orda dökecem kurtlarımı
hoşgeldin canım aramıza kaç yaşındasın kaçyıllık evlisi anlat bakalım
divinimmm kız ne kadar kusun varrr
hoşgeldin cnm...kendinden bahsetsene biraz..
çok geçmiş olsun cnm...iyileştimi sıkıntısı geçtimi elanın şimdi
oyyy aşıyı hiç sorma...14 martta bizde aşı olduk..2 bacaktan 1 koldan sapladı iğneleri
çok nazlı pelin hanım...aşıyı olunca daha bi nazlandı..hiçkimseye gitmiyor yapışık dolanıyoruz 2-3 gün
doğunun neresine gidiyosunuz..keşke sivasa gelseniz..sivasta doğu sayılıyoya :)
kuşlar ne işe yarıyo acaba..olsa ne olmasa ne2 tanesini sana veriyim istersen
iyiyiz cok şükür canım bugünler biraz daha rahatladı haftaya tekrar dr kontrolü var tahlil istedi
sorma aşı yaptırırken eşim hiç dayanamıyor sağlık ocağına giderken yaptırmasak ne olur bize aşımı yapılmış diyor
birde hasta hasta yapıldı ya biraz sıkıntılandı yavrum ama çok şükür geçti
kız bende anlamadım kuşlar ne diye bugün bir topikte okudum kuşlarım azalmış yazıyordu o zaman fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?