Selamlar canlarim
gecmisi okudum ama unuttum okudugumu
tek tek yazamiycam malesef..
Neslisim operasyon gecirmissin cok gecmis olsun canim
belosumda yazmis 180 günün kalmis 2.80 yat dinlen valla ne güzel gunlerin simdi
Bebise isim arayislarina basladinizmi
ne düşünüyorsunuz merak ettim
Öpüyorum ikinizi Allaha emanet olun canim
belosum biz iyiyiz şükür Allaha
siz nasilsiniz canim
pelin tam bir cadi...boyuna baksan minicik ama dedigim dedik..cok fena
vildanla cogu zaman didişiyor
gidip gelip vuruyor kiza
cok nadirde gidip sarilir öper :-D
cilekes vildan
Tatilde cok eglendik güzel gecti
gelmemize 2 gün kala pelin arabanin icinde düştü. .kafasini ön koltugun kizagina carpti..kanamaya baslayinca acile gittik..film cektiler bisey cikmadi..2 dikis atilsin dedi dr
travma odasinda pansuman yaptırdık..yara derindi bayaa..adam yaranin icine uyuşturucu igne yapti..cok acilar cekti pelisim
sonra nesteri alip saclarini kaziyacakti ..kiyamadim vazgectim dikis attirmadik
kactik hastaneden
o olay harici süper eğlendik
pelis balik gibi hic denizden cikmadi
her ortamda keyif cikardi gezdi tozdu
seneyi iple cekiyoz valla
bilgisayaran giriyim becerebilirsem resim ekleyim birkac mutlu kare
hay allahım yarabbim cnaım benim kıyamam rabbim saana güç kuvvet versin hep imreniyorum sana yaşadıkalrın dayandıkalrın hiç normal şeyler değil canım bence eşin işi bırakmalı elbet başka işlerde bulunur evinizi aldınız cocukalr büyüdü sayılır ne bilim çok ama çok züüldüm canım fetih suresi şifa için okutuyolar 41 tane toplasakta okusak mı ne dersin rabbim şifa versin dua edicem
çok tesekkür ederim canım sağol.allah razı olsunhay allahım yarabbim cnaım benim kıyamam rabbim saana güç kuvvet versin hep imreniyorum sana yaşadıkalrın dayandıkalrın hiç normal şeyler değil canım bence eşin işi bırakmalı elbet başka işlerde bulunur evinizi aldınız cocukalr büyüdü sayılır ne bilim çok ama çok züüldüm canım fetih suresi şifa için okutuyolar 41 tane toplasakta okusak mı ne dersin rabbim şifa versin dua edicem
günaydın canlarım
sol tarafımda romatizma kolumda kireçlenme ve boyun fıtığı çıktı.1 aydır her hafta 200 tane iğne vuruyorlar.100 tanesi sadece kafama ve enseme vuruluyor çok acı verici bir durum .iğneleri vurulunca 3 gün komada kalıyorum çok zor günler geçiriyorum .allah herkese sağlık versin.salı günü yine vurulacak 2 seansım daha kaldı iyileşemezsem sol kolumdan beynimden ve omzumdan ameliyat olucam sinirsel ve yorgunluğa baglı sol kolumdan boynuma giden kaslarım parçalanmış.doruk çok kiloluydu ve defneye hamileyken doruk hep kucagımdaydı sol kolum neredeyse tutmuyor elimde ödem olmuş romatizmadan sol tarafımı çok az tutuyor.iğnelerde kaslarımı güçlendirmek için ama herbiri en büyük boy iğne her seansta 200 tane vuruluyor kafama omzuma koluma ve sırtıma.nasıl kan akıyor nasıl canım acıyor anlatamam.çok yeni bir yöntemmiş ameliyata gerek kalmaz belki dedi doktorum.inşallah bu kadar acı çekiyorum şifa olur.
Selamlar canlarim
gecmisi okudum ama unuttum okudugumu
tek tek yazamiycam malesef..
Neslisim operasyon gecirmissin cok gecmis olsun canim
belosumda yazmis 180 günün kalmis 2.80 yat dinlen valla ne güzel gunlerin simdi
Bebise isim arayislarina basladinizmi
ne düşünüyorsunuz merak ettim
Öpüyorum ikinizi Allaha emanet olun canim
belosum biz iyiyiz şükür Allaha
siz nasilsiniz canim
pelin tam bir cadi...boyuna baksan minicik ama dedigim dedik..cok fena
vildanla cogu zaman didişiyor
gidip gelip vuruyor kiza
cok nadirde gidip sarilir öper :-D
cilekes vildan
Tatilde cok eglendik güzel gecti
gelmemize 2 gün kala pelin arabanin icinde düştü. .kafasini ön koltugun kizagina carpti..kanamaya baslayinca acile gittik..film cektiler bisey cikmadi..2 dikis atilsin dedi dr
travma odasinda pansuman yaptırdık..yara derindi bayaa..adam yaranin icine uyuşturucu igne yapti..cok acilar cekti pelisim
sonra nesteri alip saclarini kaziyacakti ..kiyamadim vazgectim dikis attirmadik
kactik hastaneden
o olay harici süper eğlendik
pelis balik gibi hic denizden cikmadi
her ortamda keyif cikardi gezdi tozdu
seneyi iple cekiyoz valla
bilgisayaran giriyim becerebilirsem resim ekleyim birkac mutlu kare
Selam hayırlı akşamlar kızlar gelmiyordum uzun zamandır nasılsınız herkesin keyfi yerindemi
Benim ki pek yerinde sayılmaz ama şükür elhamdülillah Rabbime neyse önce hatırladıklarımı yazayım
Beryal abla nasılsın gelipde yazmadığına kesin ameliyat oldun sanırım inşallah iyisindir rabbim şifanı versin evlatlarınla sağlıklı huzurlu bi şekilde inşallah
Divinty sen nasılsın kızların nasıl vildanın ders sıkıntısı başlamıştır pelinde ona ders çalıştırmazdır sen nasılsın bacım gelipde iki yazsana be
Belenay ablamda iyidir herkeslere örnek ablam oğlun nasıls ablam kızın nasıllar
Neslihanımızda facede gördüğüm kadarı ile oda iyi maşallah
Valede iyi kızıyla bilem maşalllah onada bi nazar boncuğumuz gelsin
yarende sanırım çıldırmadıysa 2 çocukla oda iyidir inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun (amin)
Bana gelince Ankaralardaydım kaç gündür gerçi geleli 5 gün falan oldu ama orada rahat bi 10 kaldım eşimle bile tedavideydim işte yumurtam toplandı herşey çok iyiydi doktoruma göre ama döllene döllene sadece 1 tane embriyomuz oldu elin evinde kaldığıma yanayım yoksa çektiğim sıkıntılara maddi durum olmayışınamı eşimin abilerinin destek çıkmayışına hepisinin işi bitene kadarmış çok kırgınım çok ha tedavinin parası çok mu ayşe derseniz çok değil ama ne kadar dı dersenizde 4.500 tuttu doktorumla oturduk uzun uzun konuştuk bu yumurtanı gel donduralım 3 ay yada 3.5 ay sonra tedaviye sil baştan başlayalım dedi ben senden çok sayıda yumurta bekliyordum toplamda 8 yumurta toplanmış ama sadece 1 tanesi kaliteliymiş işte yavrumuz bizi bekliyor ne diyeyim hayırlısı dedik çıktık geldik rabbim kuluna çekemeyeceği yükü vermezmiş bunada şükür daha yazacak çok şey varda sayfalar almaz umarım beni anlamışsınızdır resmen çöktüm ya 9 yıl bitti gerisini varın siz düşünün gene bi bayram daha geliyor işte böyle kızlar daha fazla yazamıycam dualarımdasınız
merhaba cnmdivinity canım merhaba pelin,vildan nasıllar? cok geçmiş olsun nasıl şimdi pelin?sen neler yapıyorsun uzun bir ara oldu görüşmeyeli.
tatilden bikaç fotoraf :) bidaha biyere gitmemeye yemin ettim
Eki Görüntüle 1235362 Eki Görüntüle 1235363 Eki Görüntüle 1235366
günaydın canlarım
sol tarafımda romatizma kolumda kireçlenme ve boyun fıtığı çıktı.1 aydır her hafta 200 tane iğne vuruyorlar.100 tanesi sadece kafama ve enseme vuruluyor çok acı verici bir durum .iğneleri vurulunca 3 gün komada kalıyorum çok zor günler geçiriyorum .allah herkese sağlık versin.salı günü yine vurulacak 2 seansım daha kaldı iyileşemezsem sol kolumdan beynimden ve omzumdan ameliyat olucam sinirsel ve yorgunluğa baglı sol kolumdan boynuma giden kaslarım parçalanmış.doruk çok kiloluydu ve defneye hamileyken doruk hep kucagımdaydı sol kolum neredeyse tutmuyor elimde ödem olmuş romatizmadan sol tarafımı çok az tutuyor.iğnelerde kaslarımı güçlendirmek için ama herbiri en büyük boy iğne her seansta 200 tane vuruluyor kafama omzuma koluma ve sırtıma.nasıl kan akıyor nasıl canım acıyor anlatamam.çok yeni bir yöntemmiş ameliyata gerek kalmaz belki dedi doktorum.inşallah bu kadar acı çekiyorum şifa olur.
herkese merhaba
hayırlı akşamlar kıslar uzun süredir yoktum.aslında geliyordum ama kımsecikler olmuyordu.
kıslar kızım abla oluyor hamileyim çok şükür.
Bana gelince Ankaralardaydım kaç gündür gerçi geleli 5 gün falan oldu ama orada rahat bi 10 kaldım eşimle bile tedavideydim işte yumurtam toplandı herşey çok iyiydi doktoruma göre ama döllene döllene sadece 1 tane embriyomuz oldu elin evinde kaldığıma yanayım yoksa çektiğim sıkıntılara maddi durum olmayışınamı eşimin abilerinin destek çıkmayışına hepisinin işi bitene kadarmış çok kırgınım çok ha tedavinin parası çok mu ayşe derseniz çok değil ama ne kadar dı dersenizde 4.500 tuttu doktorumla oturduk uzun uzun konuştuk bu yumurtanı gel donduralım 3 ay yada 3.5 ay sonra tedaviye sil baştan başlayalım dedi ben senden çok sayıda yumurta bekliyordum toplamda 8 yumurta toplanmış ama sadece 1 tanesi kaliteliymiş işte yavrumuz bizi bekliyor ne diyeyim hayırlısı dedik çıktık geldik rabbim kuluna çekemeyeceği yükü vermezmiş bunada şükür daha yazacak çok şey varda sayfalar almaz umarım beni anlamışsınızdır resmen çöktüm ya 9 yıl bitti gerisini varın siz düşünün gene bi bayram daha geliyor işte böyle kızlar daha fazla yazamıycam dualarımdasınız
selamlar canlarım
bu aralar üzerimizde kara bulutlar dolanıyor..canım sıkkındı içimden hiç yazmak gelmiyor
Selamlar herkesin kurban bayramı mübarek olsun rabbim kesilen kurbanları kabul etsin biz bu sene kesemedik seneye inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?