Dokuz Doğuranlar

neslişim canım gözün aydın kızın olacakmış
ne bekletti ama cadı ..gelmek bilmedi yıllarca ağlattı seni...
bilse senin gibi bi annesi olacağını bu kadar beklemezdi demi
adını çok beğendim...bizim sülalede her evde mutlaka var elif
yiğenimin adi elif sena...halamın kızının adıda elif ece
ben şahsen elifin yanına eceyi daha çok yakıştırdım
maşallah suphanallah yarılamışsın hamileliği canım
göbişin resmini isteriiiiiimmm..şimdi değil ama biraz daha büyüyünce
öpüyorum seni ve minik elifi
Allaha emanet olun canım

Kızlar nerelerdesiniz allah aşkına..ben hep buralardayim kimse olmayınca bakıp çıkıyorum malesef...evime geldim yağız anaokuluna başladı iyide oldu...oglenci kafam dinleniyor az buçuk, az buçuk diyorum çünkü yaren hanim isyan modunda sürekli..hala ne versem kusuyor. Ar mama koyuyorum yemeklerine kusmasın diye..aşırı hareketli ve zayıf bi bebek..napcagimi şaşırdım..bugün 10.ayimiza giriyoruz,aşımız var bide off..bizde böyle...hepinizi kocaman öpüyorum...lütfen daha sık gelmeye çalışın...bye

Günaydın dokuz doğuranlar ahalisi yeni gün yeni hafta yeni ay hepimize bol şans bereket sağlık huzur mutluluk getirsin inşallah :)

Yaren hoşgeldin cnm
ben kendi adima söyleyim canim sıkkın. .pelin zaten aşırı hareketli ve yaramaz
her saniye gözüm üstünde olmasina rağmen öyle sakarliklar yapiyorki aklim almiyor
sürekli kafası kaniyor yada morariyor
elleri kollari yanik ve yara icinde
suan emiyor ve üstümde tepiniyor
1 dakika hareketsiz durmuyor
cok bunaldim...hanimin birde siniri var
dediğini istedigini yapmazsak saclarini yoluyor biseyler isiriyor
kendine verdiği zararlar harici evde hali koltuk vitrin ayna duvarlar heryer yemek Bulaşigi yada kalemle cizilmis vaziyette
ben vildana kurban oluyum...oda hareketliydi ama yapma deyince yapmiyordu
bu beni hic takmiyor
Neyse. Cok sikayet ettim artik almazsin kizimi ogluna :-D
hayirli olsun okulada baslamis artik yağız
baya rahatlamissindir
yaren hanimin kaprislerinede katlanacan artik annesi
daha onun disleri cikacak..ic organlari gelisecek
yani huysuz huzursuz gunler ve geceler seni bekliyor
Canlari saolsun yavruslarimizin...
biri hersey olda anne baba olma demisti
isin ciddiyetini daha yeni anliyorum
ölene kadar artik rahat yok bize
cok dertliyim coooookk
gecen ay adet oldum dr randevu bulamadim
bu ay olur olmaz dr gidip spiral taktiracam
Allah daha iyisini bilir ama 1 tane daha olsa ben kaldiramam
eskiden hep 3 cocuk diyordum
simdi Allahim olmayana versin 2 yeter diyorum offf icim bayildi
iyi geceler cnm
cocuklari öptüm cok

maşşallah cnaım az kaldı daha agır ve yorucu ama heycanlı ve tutukulu zmanlar :)) en güzel zmanalrın kardeşşş hep derlerdide inanmazdım bolbol uyumaya claış cok arıcaksın bu günlerini :))) elif çok güzel yaren elif ,elif serra ,olabilir benimde aklıma bunalr geldi kreşten

benimkibinde 8. ayı doldu hala kusuyo doktorlar size ne diyo cnaım ben bisürü tahlil yaptırdım 3 ay önce önce reflü dedi sonra 3 ilaç kulandık geçmedi sonra gastorolojiye yolaldı gitmedim bende bebelac ar mama kullanıyorum bide ticker mı nesi var oda mama gb koyulaştırıcı meyve sularına mamasına bi kaşıkta ondan katıyosu hatta emşyosa emdikten sonra suyla onu verişyosun ben emzirinc evermiyorum ama mamasına ve meyvesulu cici bebesine katıyorum eskidsi gb agız dolusu kusmuyo ama sümüklü böcek gb bazen arkasından kusmuyla takipe debiliyorum bazen diyorum bitti galba bazen şar şarrr kusuyo deli oluyorum çok ama çok zor deliricem bende artık bide 2 çocuk düşünemiyorum elim çamaşır asmaktan topalamakta n üst baş değiştirmekten çıkmıyo çok zor (( benimkdie kurtlu hatta kendisi bi kurt çok fena seninki kaç kilo benimki 8 aylık 7*600 boyu 72cm aydaşları 9-10 kilolar ama aktivite süper 1 aya kalmaz yürür gb çok fena

aynennnnnnnnnnn canım cok istedikya hakkını veiryolar valla ben cok hareketli bi insanım anaokulu öğretmeniyim çocukalrdan anlarım diyodum yok ya akıl saglıgım bir ipin ucunda çok kötüyüm ne zman büyücek diyorum :))) çok hareketli yürüdügünü felan hayal bile edemiyorum DD

Kizlaaaaaar zor bir donem sonunda dun hastayim diye doktora gittim meger hamileymisim hala inanamiyorum okadar ugras cabala o cani isteyince ciksin gelsin...artik neye seviniyim neye uzuliyim bilemiyorum...malum 3 ay once tup bebekle dusuk yaptim...yarin tekrar testim var yine bakalim bu sefer neler olacak...imkansiz diye birsey yokmus primer infertilite olan ben dogal yolla hamile kaldim ya bakalim daha neler gorucez...bakip cikiyorum ne zamandir ama yazacak gucu bulamadim kendimde kizmayin bana olurmu...Allah a emanet olun gelismeleri yazmaya calisacagim uyumaktan ve kusmaktan vakit bulunca bu yumus pek disli cikti sanirim cok zorluyor simdiden...

Ayseeeeee yilma beni hatirlarmisin bilmiyorum ama daha 3 ay once tup bebekle dusuk yaptim ben 8 yil oldu benimde kuzum sabir nolur sabir...ben primer infertilite yani sebebi bilinemeyen kisirlik derdiyle bogusuyorum derken dun hastayim diye doktora gittim meger hamileymisim hinzir bekletti bekletti canima okudu sonunda cikti geldi haa buda devam edermi bilmiyorum ama en azindan normal insanlar gibi hamile kaldim yaaa...seni cok iyi anliyorum insan bitiyor küsüyor 8 yilda ilkkez kendimi disi bi varlik olarak hissettim ya hala inanamiyorum ama olsun enazindan bu oldu ne olur yapma böyle topla kendini annelik guc ister sabir ister bu sinav canim senin 4.500 e malolmus ben 10.000 sadece tup bebege verdim yolu vs. 12.000 tl ye maloldu ve puufff uctuuu gitttiiii saglik olsun kuzum bu yasadiklarimiza isyan etmeden tahammul etmeliyiz...yanliz degilsin...

Merhabalar. Ben de kendimi 9 doguranlardan hissettigim için geldim. Hepinizin çocuğu da olmuş. Ohh ne guzel. Insallah benim gibi isteyenlerin de hayirli saglikli evlatlari olur.. bize de dua edin..

Canımmm seni hatırlmazmıyım unutmamki ben kimseleri öyle kolay kolay sor buradaki arkadaşlara hep
ayyy çok sevindim inan aklımdaydın hep acaba 2 inci tüp bebeğe başladmı ki diyordum ama maşallah mucizen gelmiş
kalbini ferah tut dualar oku tutnacak bak bu kez mide bulsntılarında varmış buda çok iyi bişey rabbim inşallah sağ sailm almayı nasip eder kucağına olmazları olduran rabbime şükürler olsun sabır sabır haklısın canım
nereden baksan benimde tüp bebek maceramın üstünde 1 geçti 2.5 ayım kaldı inşallah hayırlısı ile tabi adetlerim düzenlice olursa banada duanı eksik etme
hiracığım evet çok değil bize koyan zaten paradan çok elin evinin üstünde kaldık ha başka yer yok mu dersin eşimin çalıştığı yere bağlı sendikamız var ama ordada bi yere kadar yemek seçme huyumuz acaba ne eti ne otu bilmiyoz hiç değilse arkadaşının hanımıyla beraber yaptık yedik yıkadık sıkıcıda olmadı yani
hiracığım sana bişey daha diyeceğim profilindeki kedi senin kedin herhalde lütfen artık onların yemini suyunu eşin versin Allah korusun bebeğine ve sana bişey olur yanlış anlama ama senin için diyom atta demiyom ama eşin baksın onlara hatta mümkünse diyoz uzmanlara çiğ ete dokunmayın balık tavuk kırmızı ete eldiven kullanın diyor
aklıma gelmişken söyleyeyim dedim öptüm minnakınla seni ama kedileri öpmem

Merhabalar. Ben de kendimi 9 doguranlardan hissettigim için geldim. Hepinizin çocuğu da olmuş. Ohh ne guzel. Insallah benim gibi isteyenlerin de hayirli saglikli evlatlari olur.. bize de dua edin..
HGdin bilgece senindemi yok benimde olur inşallah bizlerinde kaç yıllık evlisin

Caniiiim tesekkur ederim ama ben daha sevinemeyenlerdenim yine birazdan kan vericem yine bakalim nasipte ne varsa o... evet o benim kedim hala yasiyor hala bizimle ama bi fark var onlarin artik bi odalari var ve ordalar yani evin icinde serbest degiller...evet artik ben yapmiyorum canim cooook mecbur kalirsam eldiveeeen maskeeee veee kiyafet degisikligi ile hallediyorum.bazen ani durumlar olabiliyor cunki...sulari bitiyor yada dokuyorlar vs.etmezmiyim canim dua hepimize ediyorum...tup bebek merkezindekiler bizden cok sasirdi bana ugurlu geldi bu merkez bana ...darisi tum anne ruhlara...birkez oldu ya Rabbim nelere kadir...

Hadi bakalım gelsin güzel haberler
Anlıyorum canım onlarda bir can ama işte önce kendi canım
hakkında hayırlısı olsun inşallah değerin kat kat artmıştır burayada yaz unutma sakın
saol allah razı olsun senden herkeslerden dua edenden etmeyeneden de :)

HGdin bilgece senindemi yok benimde olur inşallah bizlerinde kaç yıllık evlisin

Hos buldum evet benim de yok. Daha 1 yillik evliyim ama ilk gunden beri istiyorum. Adetin 3.günü gidicem yumurta takibi falan yapacaklar işte. Bakalim..
Insallah olur ya insallah. Sen kac yıllık evlisin?

Hos buldum evet benim de yok. Daha 1 yillik evliyim ama ilk gunden beri istiyorum. Adetin 3.günü gidicem yumurta takibi falan yapacaklar işte. Bakalim..
Insallah olur ya insallah. Sen kac yıllık evlisin?
Ben 9 yılımı geride bıraktım canım
inşallah bi sorun yoktur hayırlısı ile gebe kalırsın rabbim gönlüne göre versin(amin)
kız sen siyaset bölümündede gördüm mü ben seni :)

Ben 9 yılımı geride bıraktım canım
inşallah bi sorun yoktur hayırlısı ile gebe kalırsın rabbim gönlüne göre versin(amin)
kız sen siyaset bölümündede gördüm mü ben seni :)

Evet her bolumde takiliyorim. Ya esimin spermiogram testi cikmis da acaba yorumlayabilecek olan var mi?

Kızlar beryal abladan haberi olan varmı hiç numarası falan kimde varsa arasada son durum neymiş öğrensek bi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…