- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Selam herkese kızlarrrr.... Umarım herkesler iyidir..
direk önce alıntı yapayım müsait olmuşken dedim...
Bana gelince; bugün tam 20 haftalık olduk çok şükür...
Detaylı ultrasonum var bugün..İnşallah herşey yolundadır..
Kızımız olacak İlk isim de ELİF istiyoruz.. İkinci isim arıyorum..Elif tek olmaz ağır olur diyorlar...Her kafadan bir ses çıkıyor..:))
Bir iki hediye dışında henüz bir alışveriş yapmadımm.. 25-27. haftadan sonra yapacağız inşallah....
Nereden ne alacağımı da bilmiyorum.. şimdilik biraz araştırıyorum.. yavv ne detaylı şeyler varmış..
Herşey para...
Ama gitmeden alışverişe liste yapacağım ki fazla lüzumsuz bir şey almak istemiyorum..
daha badana işlerimiz var. Mobilya hiç bakmadım bebek için.. Zaten bir beşik bir de dolap alıp şimdilik yatak odama koyacağım. bir kaç yıl sonra oda yapacağım.. Yanımda uyusun bızdık hasret giderelim inşallah..
böyle kızlar işe devam ediyorum.. Yıl başına kadar devam 32 haftamda zaten o zmna denk geliyor..
Kızlar nerelerdesiniz allah aşkına..ben hep buralardayim kimse olmayınca bakıp çıkıyorum malesef...evime geldim yağız anaokuluna başladı iyide oldu...oglenci kafam dinleniyor az buçuk, az buçuk diyorum çünkü yaren hanim isyan modunda sürekli..hala ne versem kusuyor. Ar mama koyuyorum yemeklerine kusmasın diye..aşırı hareketli ve zayıf bi bebek..napcagimi şaşırdım..bugün 10.ayimiza giriyoruz,aşımız var bide off..bizde böyle...hepinizi kocaman öpüyorum...lütfen daha sık gelmeye çalışın...bye
Yaren hoşgeldin cnm
ben kendi adima söyleyim canim sıkkın. .pelin zaten aşırı hareketli ve yaramaz
her saniye gözüm üstünde olmasina rağmen öyle sakarliklar yapiyorki aklim almiyor
sürekli kafası kaniyor yada morariyor
elleri kollari yanik ve yara icinde
suan emiyor ve üstümde tepiniyor
1 dakika hareketsiz durmuyor
cok bunaldim...hanimin birde siniri var
dediğini istedigini yapmazsak saclarini yoluyor biseyler isiriyor
kendine verdiği zararlar harici evde hali koltuk vitrin ayna duvarlar heryer yemek Bulaşigi yada kalemle cizilmis vaziyette
ben vildana kurban oluyum...oda hareketliydi ama yapma deyince yapmiyordu
bu beni hic takmiyor
Neyse. Cok sikayet ettim artik almazsin kizimi ogluna :-D
hayirli olsun okulada baslamis artik yağız
baya rahatlamissindir
yaren hanimin kaprislerinede katlanacan artik annesi
daha onun disleri cikacak..ic organlari gelisecek
yani huysuz huzursuz gunler ve geceler seni bekliyor
Canlari saolsun yavruslarimizin...
biri hersey olda anne baba olma demisti
isin ciddiyetini daha yeni anliyorum
ölene kadar artik rahat yok bize
cok dertliyim coooookk
gecen ay adet oldum dr randevu bulamadim
bu ay olur olmaz dr gidip spiral taktiracam
Allah daha iyisini bilir ama 1 tane daha olsa ben kaldiramam
eskiden hep 3 cocuk diyordum
simdi Allahim olmayana versin 2 yeter diyorum offf icim bayildi
iyi geceler cnm
cocuklari öptüm cok
Selam hayırlı akşamlar kızlar gelmiyordum uzun zamandır nasılsınız herkesin keyfi yerindemi
Benim ki pek yerinde sayılmaz ama şükür elhamdülillah Rabbime neyse önce hatırladıklarımı yazayım
Beryal abla nasılsın gelipde yazmadığına kesin ameliyat oldun sanırım inşallah iyisindir rabbim şifanı versin evlatlarınla sağlıklı huzurlu bi şekilde inşallah
Divinty sen nasılsın kızların nasıl vildanın ders sıkıntısı başlamıştır pelinde ona ders çalıştırmazdır sen nasılsın bacım gelipde iki yazsana be
Belenay ablamda iyidir herkeslere örnek ablam oğlun nasıls ablam kızın nasıllar
Neslihanımızda facede gördüğüm kadarı ile oda iyi maşallah
Valede iyi kızıyla bilem maşalllah onada bi nazar boncuğumuz gelsin
yarende sanırım çıldırmadıysa 2 çocukla oda iyidir inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun (amin)
Bana gelince Ankaralardaydım kaç gündür gerçi geleli 5 gün falan oldu ama orada rahat bi 10 kaldım eşimle bile tedavideydim işte yumurtam toplandı herşey çok iyiydi doktoruma göre ama döllene döllene sadece 1 tane embriyomuz oldu elin evinde kaldığıma yanayım yoksa çektiğim sıkıntılara maddi durum olmayışınamı eşimin abilerinin destek çıkmayışına hepisinin işi bitene kadarmış çok kırgınım çok ha tedavinin parası çok mu ayşe derseniz çok değil ama ne kadar dı dersenizde 4.500 tuttu doktorumla oturduk uzun uzun konuştuk bu yumurtanı gel donduralım 3 ay yada 3.5 ay sonra tedaviye sil baştan başlayalım dedi ben senden çok sayıda yumurta bekliyordum toplamda 8 yumurta toplanmış ama sadece 1 tanesi kaliteliymiş işte yavrumuz bizi bekliyor ne diyeyim hayırlısı dedik çıktık geldik rabbim kuluna çekemeyeceği yükü vermezmiş bunada şükür daha yazacak çok şey varda sayfalar almaz umarım beni anlamışsınızdır resmen çöktüm ya 9 yıl bitti gerisini varın siz düşünün gene bi bayram daha geliyor işte böyle kızlar daha fazla yazamıycam dualarımdasınız
Canımmm seni hatırlmazmıyım unutmamki ben kimseleri öyle kolay kolay sor buradaki arkadaşlara hepAyseeeeee yilma beni hatirlarmisin bilmiyorum ama daha 3 ay once tup bebekle dusuk yaptim ben 8 yil oldu benimde kuzum sabir nolur sabir...ben primer infertilite yani sebebi bilinemeyen kisirlik derdiyle bogusuyorum derken dun hastayim diye doktora gittim meger hamileymisim hinzir bekletti bekletti canima okudu sonunda cikti geldi haa buda devam edermi bilmiyorum ama en azindan normal insanlar gibi hamile kaldim yaaa...seni cok iyi anliyorum insan bitiyor küsüyor 8 yilda ilkkez kendimi disi bi varlik olarak hissettim ya hala inanamiyorum ama olsun enazindan bu oldu ne olur yapma böyle topla kendini annelik guc ister sabir ister bu sinav canim senin 4.500 e malolmus ben 10.000 sadece tup bebege verdim yolu vs. 12.000 tl ye maloldu ve puufff uctuuu gitttiiii saglik olsun kuzum bu yasadiklarimiza isyan etmeden tahammul etmeliyiz...yanliz degilsin...
HGdin bilgece senindemi yok benimde olur inşallah bizlerinde kaç yıllık evlisinMerhabalar. Ben de kendimi 9 doguranlardan hissettigim için geldim.Hepinizin çocuğu da olmuş. Ohh ne guzel. Insallah benim gibi isteyenlerin de hayirli saglikli evlatlari olur.. bize de dua edin..
Canımmm seni hatırlmazmıyım unutmamki ben kimseleri öyle kolay kolay sor buradaki arkadaşlara hep
ayyy çok sevindim inan aklımdaydın hep acaba 2 inci tüp bebeğe başladmı ki diyordum ama maşallah mucizen gelmiş
kalbini ferah tut dualar oku tutnacak bak bu kez mide bulsntılarında varmış buda çok iyi bişey rabbim inşallah sağ sailm almayı nasip eder kucağına olmazları olduran rabbime şükürler olsun sabır sabır haklısın canım
nereden baksan benimde tüp bebek maceramın üstünde 1 geçti 2.5 ayım kaldı inşallah hayırlısı ile tabi adetlerim düzenlice olursa banada duanı eksik etme
hiracığım evet çok değil bize koyan zaten paradan çok elin evinin üstünde kaldık ha başka yer yok mu dersin eşimin çalıştığı yere bağlı sendikamız var ama ordada bi yere kadar yemek seçme huyumuz acaba ne eti ne otu bilmiyoz hiç değilse arkadaşının hanımıyla beraber yaptık yedik yıkadık sıkıcıda olmadı yani
hiracığım sana bişey daha diyeceğim profilindeki kedi senin kedin herhalde lütfen artık onların yemini suyunu eşin versin Allah korusun bebeğine ve sana bişey olur yanlış anlama ama senin için diyom atta demiyom ama eşin baksın onlara hatta mümkünse diyoz uzmanlara çiğ ete dokunmayın balık tavuk kırmızı ete eldiven kullanın diyor
aklıma gelmişken söyleyeyim dedim öptüm minnakınla seni ama kedileri öpmem
Hadi bakalım gelsin güzel haberlerCaniiiim tesekkur ederim ama ben daha sevinemeyenlerdenim yine birazdan kan vericem yine bakalim nasipte ne varsa o... evet o benim kedim hala yasiyor hala bizimle ama bi fark var onlarin artik bi odalari var ve ordalar yani evin icinde serbest degiller...evet artik ben yapmiyorum canim cooook mecbur kalirsam eldiveeeen maskeeee veee kiyafet degisikligi ile hallediyorum.bazen ani durumlar olabiliyor cunki...sulari bitiyor yada dokuyorlar vs.etmezmiyim canim dua hepimize ediyorum...tup bebek merkezindekiler bizden cok sasirdi bana ugurlu geldi bu merkez bana ...darisi tum anne ruhlara...birkez oldu ya Rabbim nelere kadir...
HGdin bilgece senindemi yok benimde olur inşallah bizlerinde kaç yıllık evlisin
Ben 9 yılımı geride bıraktım canımHos buldum evet benim de yok. Daha 1 yillik evliyim ama ilk gunden beri istiyorum. Adetin 3.günü gidicem yumurta takibi falan yapacaklar işte. Bakalim..
Insallah olur ya insallah. Sen kac yıllık evlisin?
Ben 9 yılımı geride bıraktım canım
inşallah bi sorun yoktur hayırlısı ile gebe kalırsın rabbim gönlüne göre versin(amin)
kız sen siyaset bölümündede gördüm mü ben seni :)
Valla ben hiç anlamam infertlife bölümünde vardır bilenler onlara sonsana kısırlık bölümü yaniEvether bolumde takiliyorim. Ya esimin spermiogram testi cikmis da acaba yorumlayabilecek olan var mi?
Valla ben hiç anlamam infertlife bölümünde vardır bilenler onlara sonsana kısırlık bölümü yani
inşallah bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?